Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Jeszcze BOSEDE + BUNDUSTAR African Elite:loveu::loveu: BAAKIR + BORNANI African Elite:loveu::loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 BORNANI + BUNDUSTAR African Elite:loveu::loveu: Wszystkie chłopaki razem:lol: I na koniec - ZAGADKA. Jakiego psiaka nie ma na tym zdjęciu? Dla ułatwienia podam, że jego imię zaczyna się na lit. "B"...:diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol: Pzdr. Quote
gosiaja Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 one su cudne proszę o wymizianie wszystkich za mnie :) Quote
M&S Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 ale fajny :p Imageshack - resizeofpierwszyspacer0 widać, że dobrze karmione ;) serdelki Imageshack - resizeofpierwszyspacer0 oj, chyba coś jeszcze nie zeszło...:evil_lol: Imageshack - resizeofpierwszyspacer0x a ja umiem podać łapkę ;) Imageshack - resizeofpierwszyspacer0q ...co ja tutaj robię :cool3: Imageshack - resizeofmiotb6084 pokażę wam język....;) Imageshack - resizeofpierwszyspacer0p słodkie malce :loveu: głaski dla całej piątki i mamusi tyż :) Cześć Asiu :p A. Quote
Mudik Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Piękności a jakie grubaski:loveu::lol: i te stojące już u tri całkiem uszka mniodzio:loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='gosiaja']one su cudne proszę o wymizianie wszystkich za mnie :) Chętnie bym to zrobiła, ale maluchy sa u Buszki... [quote name='Maks i Spark']ale fajny :p Imageshack - resizeofpierwszyspacer0 widać, że dobrze karmione ;) serdelki Imageshack - resizeofpierwszyspacer0 oj, chyba coś jeszcze nie zeszło...:evil_lol: Imageshack - resizeofpierwszyspacer0x a ja umiem podać łapkę ;) Imageshack - resizeofpierwszyspacer0q ...co ja tutaj robię :cool3: Imageshack - resizeofmiotb6084 pokażę wam język....;) Imageshack - resizeofpierwszyspacer0p słodkie malce :loveu: głaski dla całej piątki i mamusi tyż :) Cześć Asiu :p A. Hejka, u Was też pada od rana? [quote name='Mudik']Piękności a jakie grubaski:loveu::lol: i te stojące już u tri całkiem uszka mniodzio:loveu::loveu: Maluchy sa kluskowate niemożebnie:loveu: Pzdr. Quote
jenis Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Witam U nas pogoda okropna ,leje.Wczoraj było tak pięknie ,miałam nadzieje ze dzisiaj tez tak będzie:placz: Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 jenis napisał(a):Witam U nas pogoda okropna ,leje.Wczoraj było tak pięknie ,miałam nadzieje ze dzisiaj tez tak będzie:placz: Wczoraj to była taka duchota, że nie dało rady wytrzymac... zatykało normalnie. A dzisiaj znowu od rana leje... no, z małymi przerwami... Oby na weekend było ładnie, przynajmniej na Łotwie:evil_lol: Pzdr. Quote
bety Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Asiaczek']Wczoraj to była taka duchota, że nie dało rady wytrzymac... zatykało normalnie. A dzisiaj znowu od rana leje... no, z małymi przerwami... Oby na weekend było ładnie, przynajmniej na Łotwie:evil_lol: Pzdr. I w Krakowie. :roll: Ale już duże kluski. Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 bety napisał(a):I w Krakowie. :roll: Ale już duże kluski. Pzdr Niom, maluchy mają juz coś ponad miesiąc...:lol: Pzdr. Quote
Błyskotka Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Asiaczek napisał(a): O! znaczy balanżka... Miłej zabawy! Pzdr. No nie zupełnie :cool3:. Odpowiedź jest w mojej galerii :cool3:. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Błyskotka napisał(a):No nie zupełnie :cool3:. Odpowiedź jest w mojej galerii :cool3:. Zaraz zajrzę. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Ale słodziutkie te małe baski :loveu: Zgadzam się!:lol: Zaraz będe zaliczała spacery z psami. Potem bazarek osiedlowy. I po powrocie może dam fotki ze Szczecina (bety, MM, Kaya, AMISKA) pozbierane i uporządkowane. Pzdr. Quote
agaciaaa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ależ cudniaste kluseczki, nie moge sie napatrzeć :loveu::loveu: http://img200.imageshack.us/img200/4197/resizeofpierwszyspacer0x.jpg to jest super, jeden odważył się zejść ze stopnia, a reszta przygląda się jak mu idzie :lol: :loveu: http://img198.imageshack.us/img198/8089/resizeofpierwszyspacer0p.jpg a ten mały huligan już język umie pokazywać :evil_lol::lol: Quote
Cerber Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 O mój Boziu jakie piękności malutkie!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a ten czarny ma postawione uszka :loveu::loveu::loveu: ten ostatni też... i ten ostatni to taki pulpecik się wydaje :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: rozkoszne maluchy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: też kcem takiego :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='agaciaaa']Ależ cudniaste kluseczki, nie moge sie napatrzeć :loveu::loveu: http://img200.imageshack.us/img200/4197/resizeofpierwszyspacer0x.jpg to jest super, jeden odważył się zejść ze stopnia, a reszta przygląda się jak mu idzie :lol: :loveu: http://img198.imageshack.us/img198/8089/resizeofpierwszyspacer0p.jpg a ten mały huligan już język umie pokazywać :evil_lol::lol: One strasznie pluszowate są.:loveu: A wiesz, jakie sa miłe w dotyku?:loveu: [quote name='Cerber']O mój Boziu jakie piękności malutkie!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: a ten czarny ma postawione uszka ten ostatni też... i ten ostatni to taki pulpecik się wydaje rozkoszne maluchy :loveu::loveu: też kcem takiego Aż żal, jak dorosną, prawda?;) Pzdr. Quote
Mudik Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 bety napisał(a):I w Krakowie. :roll: Ale już duże kluski. Pzdr I w Białymstoku w weekend niech będzie ładnie, bo teraz to nie istotne i tak do końca tygodnia mam leżeć w łóżku chora jestem:-(:-( Quote
panienkabubu Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Mój ulubieniec to BAAKIR i uważam, że jego brak na grupowym zdjęciu :loveu: edit: ja proszę o piękną pogodę w weekend w Krakowie i w Brnie :) Quote
kaskaSz Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Imageshack - resizeofpierwszyspacer0 chyba się zakochałam :loveu::loveu::loveu: Świetne mini baski :loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Mudik']I w Białymstoku w weekend niech będzie ładnie, bo teraz to nie istotne i tak do końca tygodnia mam leżeć w łóżku chora jestem:-(:-( Oooo, przejadłaś się czy odciski bolą? A tak na poważnie, to co Ci dolega? [quote name='panienkabubu']Mój ulubieniec to BAAKIR i uważam, że jego brak na grupowym zdjęciu :loveu: edit:ńc ja proszę o piękną pogodę w weekend w Krakowie i w Brnie :) Patrz, trafiłaś za I razem! :multi: BRAWO Panienko!!! [quote name='deer_1987']Slodkie szczeniaczki :D Buszka napisała, że na razie w domu jest spokój, ale podejrzewam, że to już niedługo zaczną się gonitwy, szarpania, warczenia itp... W końcu maluchy muszą dorosnąć!:diabloti: [quote name='kaskaSz']Imageshack - resizeofpierwszyspacer0 chyba się zakochałam :loveu::loveu::loveu: Świetne mini baski :loveu: Pzdr. Eh, gdyby tak istniała rasa "basenji miniatura"... Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 właśnie chciałam napisać, że brakuje Baakira, ale znowu jestem spóźniona :evil_lol: Jakie z nich słodkie kluski się porobiły :loveu: To zdjęcie Aziza bardzo mi się podoba http://img19.imageshack.us/img19/4852/resizeofimg0496.jpg nie wiem co z moim kontem, bo wczoraj znowu nie mogłam się zalogować, a dzisiaj miałam problem ze wstawianiem zdjęć :shake: może jak komp ode mnie trochę odpocznie, to później będzie lepiej działał pa, uściski, już mnie nie ma :lol: Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='jamnicze']właśnie chciałam napisać, że brakuje Baakira, ale znowu jestem spóźniona :evil_lol: Jakie z nich słodkie kluski się porobiły :loveu: To zdjęcie Aziza bardzo mi się podoba http://img19.imageshack.us/img19/4852/resizeofimg0496.jpg nie wiem co z moim kontem, bo wczoraj znowu nie mogłam się zalogować, a dzisiaj miałam problem ze wstawianiem zdjęć :shake: może jak komp ode mnie trochę odpocznie, to później będzie lepiej działał pa, uściski, już mnie nie ma :lol: Wracaj wypoczęta! Pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Asiaczku, on chyba jako jedyny ma taką smutną minkę i nie ma zmarszczek na czółku :loveu: To mój ulubieniec!:loveu: Quote
Recommended Posts