Asiaczek Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Tengusia']zadnego "mordercy" dla mnie nie ma :obrazic: ta jest fajna :grins: :loveu: :p Imageshack - resizeofimg0494.jpg Teriery były chyba w sobotę... [quote name='Izabela124.']http://img395.imageshack.us/img395/2068/resizeofimg0534.jpg dwa błekity:loveu::loveu::loveu: Nie do końca, bo Thai rzeczywiście jest błękitny, a weimarka raczej bezowo-perłowa. Jenis może napisze prawidłową nazwę jej umaszczenia, bo to jej weimarka. [quote name='deer_1987']http://img199.imageshack.us/img199/3240/resizeofimg0547.jpg ale duzo na raz jamniczkow :D Ty, jamnicze, M&S - to dla Waszej Trojki:lol: [quote name='pati1033']no to zdjecie jest przecudne :loveu: http://img44.imageshack.us/img44/197/resizeofimg0494.jpg Zgadza się; już wielu osobom się spodobało... [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Asiaczku , była już Historia żółtej ciżemki ;) cóż szkodzi zaszaleć z pomarańczką :evil_lol: Super fotaski jak zawsze przegląd u Was :multi:[/FONT] [FONT=Arial]Asiaczku o znaczkach pamiętam :oops:[/FONT] Fakt, może pora zacząć erę pomarańczowych butków?:evil_lol: Znaczki - jak znajdziesz czas.:lol: [quote name='Izuuus']Witam wieczorkowo :razz: Witaj, ale ja zaraz idę do łóżeczka... Jutro tez mam pracowity dzień. [quote name='Agappe']oh moja królewna :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i to jeszcze taki piękny wynik wystawowy - ktoś się w końcu na niej poznał ;) a ten thai to polski? :roll: Thai na fotkach został sprowadzony z Tajlandii. Ma na DGm swoją Galerię, ale mało tam fotek. Ja porobiłam Tajutkowi sporo foteczek w Sz., ale wstawię je jutro. [quote name='Czoko']Jak zwykle ostatnia najserdeczniej gratuluję! W pracy nie daję rady się zalogować! Bardzo spodobała mi się przygoda z bucikami! Witaj! [quote name='kaskaSz']Imageshack - resizeofimg0494.jpg Biedne piesy, muszą siedzieć w klatce i prosić o wypuszczenie. :evil_lol::evil_lol: Gratuluje wyników, jesteście super! :loveu: Dziękować! [quote name='agaciaaa']Hihi, ale historia z tymi butami :lol: śmiesznie to musiało wyglądać z boku :lol: http://img44.imageshack.us/img44/197/resizeofimg0494.jpg ta fotka jest genialna :evil_lol: Podejrzewam, że wiele osób będzie się z tej przygody śmiało... Pzdr. Quote
bety Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Agappe']ale to ten warszawski? bo ja już się pogubiłam:oops: no nic tak czy inaczej Asia zgłaszam wniosek formalny - akitka (reszta akitowego towarzystwa raczej nie dobrze czuje się w tłumach-nawet Fumi Pauliny nie daruje już żadnej panience), baseczki, thaiczik + bety? + ? = spacer:evil_lol: Nie, ten warszawski to Hiro, ten z wystawy to Tajutek zdaje się wrocławski. :roll: Pzdr Quote
taxelina Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Asiaczek napisał(a): Ty, jamnicze, M&S - to dla Waszej Trojki:lol: Dziekuje!!! :loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Tak, bety dobrze napisała.:lol: Pzdr. Quote
bazylowa Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 kurcze... to się nam zathaiło w naszym kraju ostatnio :cool3: Quote
Paula&Goofi Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Dzień Dobry ^^ Chciałam zapytać : Będzie pani w Gorzowie, albo Sopocie ? :D Quote
Mudik Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ooo to ja też myślałąm,że to te4n warszawski, kolejny thai super, cudne są. I to z ojczyzny rasy WOW:-o:razz::loveu: A to no wiesz tak dręczyć piesa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) http://img44.imageshack.us/img44/197/resizeofimg0494.jpg A i jeszcze raz gratulacje, a u mnie obiecane ślubne fotki! Quote
bety Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 bazylowa napisał(a):kurcze... to się nam zathaiło w naszym kraju ostatnio :cool3: Mnie strasznie cieszy taka sytuacja :lol::lol::lol: Pzdr Quote
Hiro Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='bety']Mnie strasznie cieszy taka sytuacja :lol::lol::lol: Pzdr Ja bym tez chciałam, jak najwięcej Thaiów!!! Asiaczek, sliczne zdjęcia!:loveu: Quote
Asiaczek Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='bazylowa']kurcze... to się nam zathaiło w naszym kraju ostatnio :cool3: I bardzo dobrze!:lol: [quote name='Paula&Goofi']Dzień Dobry ^^ Chciałam zapytać : Będzie pani w Gorzowie, albo Sopocie ? :D Niestety, nie będzie mnie. [quote name='Mudik']Ooo to ja też myślałąm,że to te4n warszawski, kolejny thai super, cudne są. I to z ojczyzny rasy WOW:-o:razz::loveu: A to no wiesz tak dręczyć piesa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) http://img44.imageshack.us/img44/197/resizeofimg0494.jpg A i jeszcze raz gratulacje, a u mnie obiecane ślubne fotki! Witaj! Postaram się dzisiaj do Was wpaść i pooglądać foteczki ślubne! [quote name='bety']Mnie strasznie cieszy taka sytuacja :lol::lol::lol: Pzdr Nie tylko Ciebie.:lol: [quote name='Izuuus']Dzień Doberek :) Witaj! [quote name='Hiro']Ja bym tez chciałam, jak najwięcej Thaiów!!! Asiaczek, sliczne zdjęcia!:loveu: Hiro, mam fotki Tajutka. Może dzisiaj uda mi się je wstawić tutaj i do Galerii Tajutka. Ale nie obiecuję... Pzdr. Quote
M&S Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 fajnie umaszczona główka :) Imageshack - resizeofimg0502.jpg ...za co, wypuść mnie :placz: Imageshack - resizeofimg0494.jpg ...życie jest ciężkie ;) Imageshack - resizeofimg0496.jpg fajne fotki i ta jamnicza sfora....;) Witam się z wieczora:p A. Quote
Bewarka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Gratki :klacz: Świetne foty z wystawy, najbardziej lubie takie 'od kuchni' ;) Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Izabela124.']W takim razie czekamy na zdjęcia :p Iza, no i nie doczekałaś się wczoraj na foteczki. Ale dzisiaj za to za chwilę wstawię dzieci Buszkowe na I spacerku! [quote name='Maks i Spark']fajnie umaszczona główka :) Imageshack - resizeofimg0502.jpg ...za co, wypuść mnie :placz: Imageshack - resizeofimg0494.jpg ...życie jest ciężkie ;) Imageshack - resizeofimg0496.jpg fajne fotki i ta jamnicza sfora....;) Witam się z wieczora:p A. Hej! [quote name='Bewarka']Gratki :klacz: Świetne foty z wystawy, najbardziej lubie takie 'od kuchni' ;) Troszkę wolnego czasu było, to i inne fotki sie porobiło...:lol: [quote name='Błyskotka']A u nas pępkowe :eviltong:. O! znaczy balanżka... Miłej zabawy! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Ponieważ to "coś" za oknem to trudno nawet nazwać pogodą, wstawiam Wam śliczne słoneczne foteczki bobasków Buszkowych. Na początek BAAKIR African Elite:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 deer_1987 napisał(a):Dzien dobry!!! Witaj! Słonecznego dnia... Pzdr. Quote
taxelina Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Asiaczek napisał(a):Witaj! Słonecznego dnia... Pzdr. Trzeci dzien tak goracu bedzie ze nic sie nie da zpsem zrobic bo po 5 minut jezyk wywalony i chce do domu :P Zdjecia obejrze po pracy bo musze mykac.. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 BOSEDE African Elite:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 BBWADDENE African Elite:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 BORNANI African Elite:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 BUNDUSTAR African Elite:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 BOSEDE (tri) + BUNDUSTAR (rudo-biały) African Elite:loveu::loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts