pati1033 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 i ja sie przywitam :) Maks i Spark napisał(a):Zima, bardzo proszę ale w górach, w Warszawie to nieeee :diabloti: A. mam dokladnie takie samo zdanie- zima tylko w gorach :diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 bety napisał(a):Trochę się uratowało, dopiero teraz widać jak rosną że owoce są (ale w ilościach nie takich jak powinno), jak zobaczyłam kwiat po przymrozkach to aż zamarłam - obraz nędzy i rozpaczy - większość nawet nie zdążyła rozkwitnąć. :shake: Zgadza się truskawki dopiero teraz nabierają słodyczy - zawsze kiedy się kończą to są najsmaczniesze. Np: Ja jestem fanem zimy. :lol: I to takiej ośnieżonej. Pzdr Mnie tam zima nie przeszkadza. Może byc i tutaj w w-wie, może być i w Zakopanem, w Alpach ... agaciaaa napisał(a):Witam i czekam na fotki ;) Mam zeskanowane fotencje ras, które w latach 1989-1991 były jeszcze bardzo rzadkie w PL. Ale to dopiero po spacerach popołudniowych... Maks i Spark napisał(a):Zima, bardzo proszę ale w górach, w Warszawie to nieeee :diabloti: A. E, spox. Tyle juz tych zim przeżyliśmy, że jedna w te czy we wte - żadna różnica...:evil_lol: pati1033 napisał(a):i ja sie przywitam :) mam dokladnie takie samo zdanie- zima tylko w gorach :diabloti: Dobrze, że chociaz zaznaczyłaś, że w górach. Bo już pomyślałam, że wogóle zimy nie lubisz...;) Pzdr. Quote
bety Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Maks i Spark napisał(a):Zima, bardzo proszę ale w górach, w Warszawie to nieeee :diabloti: A. W Warszawie też potrafi być piękna tylko trzeba wiedzieć gdzie. :eviltong: pati1033 napisał(a):i ja sie przywitam :) mam dokladnie takie samo zdanie- zima tylko w gorach :diabloti: Nie tylko w górach, na suwalszczyźnie też jest super. :cool3: Góry są strasznie "oklepane" zimą. :diabloti: Pzdr Quote
M&S Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 bety napisał(a):W Warszawie też potrafi być piękna tylko trzeba wiedzieć gdzie. :eviltong: Nie tylko w górach, na suwalszczyźnie też jest super. :cool3: Góry są strasznie "oklepane" zimą. :diabloti: Pzdr w moim lesie jest pięknie zimą :p, a ja i tak zimą się nie urlopuję :eviltong: A. Quote
Alicja Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [FONT=Arial]http://img196.imageshack.us/img196/5342/pero06027.jpg po mordeczce widać że to prawie szczenior jeszcze :loveu::loveu::loveu: miałam kiedyś okazje poznać TR ale w kolorku rudym na wystawie w Rybniku ... psiaki były z Czech ale cholery niemożebne :shake: malo nas nie pozjadały ...nie mówiąc już o kontaktach z psiakami :roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [FONT=Arial]:oops: kocia piłeczka do przygarniecia ....sama samotna http://www.dogomania.pl/forum/f99/karma-dla-psow-gadzety-na-amstafke-maje-do-22-06-a-139713/[/FONT] Quote
Asiaczek Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]http://img196.imageshack.us/img196/5342/pero06027.jpg po mordeczce widać że to prawie szczenior jeszcze :loveu::loveu::loveu: miałam kiedyś okazje poznać TR ale w kolorku rudym na wystawie w Rybniku ... psiaki były z Czech ale cholery niemożebne :shake: malo nas nie pozjadały ...nie mówiąc już o kontaktach z psiakami :roll:[/FONT] Tak, tak. Pero to jeszcze dziecko, duże, wyrośnięte, ale psie dziecko. A o jakiej rasie piszesz TR? Terier rosyjski? [quote name='Izuuus']Dzień dobry :cool1: Hejka! [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:oops: kocia piłeczka do przygarniecia ....sama samotna http://www.dogomania.pl/forum/f99/karma-dla-psow-gadzety-na-amstafke-maje-do-22-06-a-139713/[/FONT] Zaraz tam zajrzę. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Ale sie rozpadało... Dobrze, że zdążyłam ze spacerkami...:lol: Pzdr. Quote
sandrulka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Witamy! u nas tez pada a jeszcze na spacer musimy iść ;) Quote
sandrulka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 no tak ! nie ma wyjścia ! parasol w dłoń i na deszcz! Quote
Asiaczek Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]tajski ridgbeck;) TR[/FONT] A wiesz, że nie załapałam...:evil_lol: [quote name='sandrulka']Witamy! u nas tez pada a jeszcze na spacer musimy iść ;) No to kaloszki, pelerynka i inne takie się kłaniają...:evil_lol: Pzdr. Quote
Buszki Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Asiaczek napisał(a):Ale sie rozpadało... Dobrze, że zdążyłam ze spacerkami...:lol: Pzdr. Witam wszystkich. A u nas nie pada :multi:.I nawet dość ciepławo jest,tylko chmurno. Moje małe baski-chłoptaski wyszły na pierwszy spacerek :multi:.Wprawdzie tylko na taras,ale z własnej woli i z wielką chęcią :lol:. Quote
Asiaczek Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Buszki napisał(a):Witam wszystkich. A u nas nie pada :multi:.I nawet dość ciepławo jest,tylko chmurno. Moje małe baski-chłoptaski wyszły na pierwszy spacerek :multi:.Wprawdzie tylko na taras,ale z własnej woli i z wielką chęcią :lol:. Ooooo, a udokumentowałaś tę wiekopomną chwilę?:lol: A dlaczego nie chwalisz się, że tatuaże zostały wykonane i przegląd zrobiony? To tez przeciez ważne wydarzenie w życiu małych basków-bobasków... pzdr. Quote
Buszki Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Asiaczek napisał(a):Ooooo, a udokumentowałaś tę wiekopomną chwilę?:lol: A dlaczego nie chwalisz się, że tatuaże zostały wykonane i przegląd zrobiony? To tez przeciez ważne wydarzenie w życiu małych basków-bobasków... pzdr. O tyle o ile :evil_lol:.Na raz wszystkie nie wychodziły,tylko się wymieniały i strasznie kręciły,ciężko było ;). No dobra,chwalę się,że chłopcy wczoraj zostali zatatuowani :eviltong:.Oj bolało,bolało...:placz::placz::placz::placz::placz:.Strasznie płakuniali :placz::placz::placz::placz::placz:.Dobrze,że koleżankę wzięłam do pomocy,to każdego po kolei przejmowała i pocieszała :lol:. Quote
Buszki Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Co tu się dzieje :crazyeye:? Ja tego ":pla cz:" nie pisałam,a mi wyskakuje i wykasować się nie da.Cuda jakieś czy co ? Quote
Asiaczek Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Buszki napisał(a):O tyle o ile :evil_lol:.Na raz wszystkie nie wychodziły,tylko się wymieniały i strasznie kręciły,ciężko było ;). No dobra,chwalę się,że chłopcy wczoraj zostali zatatuowani :eviltong:.Oj bolało,bolało...:placz::placz::placz::placz::placz:.Strasznie płakuniali :placz::placz::placz::placz::placz:.Dobrze,że koleżankę wzięłam do pomocy,to każdego po kolei przejmowała i pocieszała :lol:. Aż tak ostro było? A jak Buszka reagowała na płacz? pzdr. Quote
M&S Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Asiaczek napisał(a):Ale sie rozpadało... Dobrze, że zdążyłam ze spacerkami...:lol: Pzdr. leje jak głupi ten deszcz :mad: Buszki napisał(a):Witam wszystkich. A u nas nie pada :multi:.I nawet dość ciepławo jest,tylko chmurno. Moje małe baski-chłoptaski wyszły na pierwszy spacerek :multi:.Wprawdzie tylko na taras,ale z własnej woli i z wielką chęcią :lol:. to super, pierwszy spacerek :lol: daj fotki :p Buszki napisał(a):O tyle o ile :evil_lol:.Na raz wszystkie nie wychodziły,tylko się wymieniały i strasznie kręciły,ciężko było ;). No dobra,chwalę się,że chłopcy wczoraj zostali zatatuowani :eviltong:.Oj bolało,bolało...:placz::placz::placz::placz::placz:.Strasznie płakuniali :placz::placz::placz::placz::placz:.Dobrze,że koleżankę wzięłam do pomocy,to każdego po kolei przejmowała i pocieszała :lol:. biedne maluszki :-( wyściskaj je od nas :lol: A. Quote
Asiaczek Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Kochani, następne kocie biedulki do wzięcia! Kto przygarnie? tel. kontaktowy: 604 239 699 692 544 850 Pzdr. Quote
M&S Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 jakie słodkie :loveu: i ten z kleksem na nosku i tygrysek...syskie cy http://img329.imageshack.us/i/resizeof1000540.jpg/ skąd je wynalazłaś.... A. Quote
M&S Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Asiaczek napisał(a):Koleżanka "po linii psiowej" przysłała mi mail z tym zdjęciem no i z odpowiednia prośbą....Cóż ja moge - wstawiam na DGM... Pzdr. ....żebym tak mogła :shake::-( to wszystkie by były moje.... A. Quote
Asiaczek Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Koleżanka "po linii psiowej" przysłała mi mail z tym zdjęciem no i z odpowiednia prośbą....Cóż ja moge - wstawiam na DGM... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Buszki napisał(a):Co tu się dzieje :crazyeye:? Ja tego ":pla cz:" nie pisałam,a mi wyskakuje i wykasować się nie da.Cuda jakieś czy co ? Cuda, cuda... Maks i Spark napisał(a):....żebym tak mogła :shake::-( to wszystkie by były moje.... A. Wiem, u mnie podobnie... pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Ciekawe, czy skojarzycie, "skąd my to znamy?" Mmmmmmm.... ja wcale nie śpię. Tylko myślę. Choć myślisz, że śpię. A ja.... nie śpię. Ja się wyleguję!:loveu: Pzdr. Quote
Recommended Posts