jenis Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Hello A co to wszyscy śpia ,wczoraj byłam ostatnia a dzisiaj pierwsza:multi::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='jenis']Asiu dostałaś moje PW.Czekam na odpowiedz;). Pozdro. Żadnej PW nie dostałam... [quote name='pati1033']tu to zawsze tyle fajnych zdjec, ze ciezko powybierac :) http://img188.imageshack.us/img188/7260/resizeofimg0484.jpg jaka fajna staruszka :) http://img38.imageshack.us/img38/6053/resizeofimg0459.jpg ale doopki :evil_lol: http://img34.imageshack.us/img34/8720/resizeofimg0472.jpg "gdzie on wlazl, oszalal?" Dobre komentarze!:lol: [quote name='Czoko']Jak zwykle pojawiam się i znikam ale... wszystkie zdjęcia ze spacerku oglądałam! Świetne zdjęcia pocałunku z pomnikiem, Hiro i dużo innych! Witaj! Cieszę się, że fotki się podobają.:lol: [quote name='Cerber']niesamowity pies, w życiu bym rasy nie odgadła... to jakiś krewniak rhodesianów ma się rozumieć tak? Pewnie jakis daleki, oj daleki jest... [quote name='jenis']Nie wspólna tylko maja prege ,ale i to nie do konca podobne .U rhodesianów musi miec dwa slimaki i ma wyglad miecza.Thaie natomiast maja rózne rodzaje pregi;).Rhodesian pochodzi z Afryki a Thai z Thailandi.mam nadzieje ze moje tłumaczenie jest zrozumiałe. Jak dla mnie zrozumiale. Cerber, a dla Ciebie? [quote name='jenis']Hello A co to wszyscy śpia ,wczoraj byłam ostatnia a dzisiaj pierwsza:multi::evil_lol: Aż dziwne, nie? Ale ja juz jestem. Wysyłaj to Pw jeszcze raz. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='Patisa']a no, tak myślałam, ze to thai ;) bo oglądałam kiedyś już jego galerię :cool3: ale zabawna ta gromadka!:lol: buldog wygląda jakby coś tłumaczył... a reszta go słucha uważnie!:lol: http://img520.imageshack.us/img520/6525/resizeofimg0460jpga.jpg ojej, polskie charciątko! fajny :loveu: Imageshack - pero06026.jpg pozdrawiam ;) Witaj, buldog nawet troche pobiegał z naszymi psiakami, ale potem oddalił się dostojnym krokiem ze swoim panem... [quote name='jamnicze']jakie długo, to tylko 1,5, czy 2 dni :crazyeye: Jak pomyślę, ze na urlop wyjadę na ponad 2 tygodnie :diabloti:, to potem chyba przez kolejne 3 miesiące będę się przekopywać przez zaprzyjaźnione galerie :evil_lol: Oj, po powrocie to się chyba nie wygrzebiesz... ostrzegam tylko...:evil_lol: [quote name='Helga&Ares']cześć kochani - daaawno nas tu nie było. Postanowiłam odkurzyć, a w zasadzie zacząć od nowa naszą galeryję - zapraszamy:) TUTAJ LINK Zaraz zajrzę.:lol: [quote name='agaciaaa']http://img196.imageshack.us/img196/5332/pero06025.jpg śliczny ten charcik :loveu: http://img188.imageshack.us/img188/7260/resizeofimg0484.jpg jak się przyglądają co ona wyprawia :lol: ... bo sunia po kilku sekundach poświęconych obwąchiwaniu się, od razu padła na plecki i pokazała brzuszek...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 gosiaja napisał(a):dzieńdoberek :) Witaj, Słonka życzę!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 U nas wietrzno, ale trochę słonka jest. I dlatego dzielę się nim... Pzdr. Quote
M&S Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 jamnicze napisał(a):jakie długo, to tylko 1,5, czy 2 dni :crazyeye: Jak pomyślę, ze na urlop wyjadę na ponad 2 tygodnie :diabloti:, to potem chyba przez kolejne 3 miesiące będę się przekopywać przez zaprzyjaźnione galerie :evil_lol: nie ma rady, musisz komp ze sobą na urlop zabrać....:evil_lol: Witam prawie słonecznie...;) A. Quote
jamnicze Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Maks i Spark napisał(a):nie ma rady, musisz komp ze sobą na urlop zabrać....:evil_lol: Witam prawie słonecznie...;) A. o, co to to nie !!! Ja jadę sobie po górach pobiegać, na świstaki i kozice się pogapić, a komputer, telewizor itp zostają daleeeeko w domu :p Quote
taxelina Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Tez bym gdzies pojechala, chociaz na weekend ale nie da sie :( U nas mozna z psem w rezerwatach ale tylko na smyczy Quote
Cerber Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 jenis napisał(a):Nie wspólna tylko maja prege ,ale i to nie do konca podobne .U rhodesianów musi miec dwa slimaki i ma wyglad miecza.Thaie natomiast maja rózne rodzaje pregi;).Rhodesian pochodzi z Afryki a Thai z Thailandi.mam nadzieje ze moje tłumaczenie jest zrozumiałe. łał :-o normalnie niesamowite... nie zaprzeczam, ze ten Hiro jest piękny :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Hiro napisał(a):Cześć wszystkim! Witajcie, Kochani!:multi: Maks i Spark napisał(a):nie ma rady, musisz komp ze sobą na urlop zabrać....:evil_lol: Witam prawie słonecznie...;) A. O, dobry pomysł, ale znając jamnicze, to chyba nie wypali...:shake: Maks i Spark napisał(a):Asiaczki, a Wy gdzie..... ? A. Juz się meldujemy.:lol: jamnicze napisał(a):o, co to to nie !!! Ja jadę sobie po górach pobiegać, na świstaki i kozice się pogapić, a komputer, telewizor itp zostają daleeeeko w domu :p A aparat foto weźmiesz...?:cool3: deer_1987 napisał(a):Tez bym gdzies pojechala, chociaz na weekend ale nie da sie :( U nas mozna z psem w rezerwatach ale tylko na smyczy Ja to jadę "wypoczywać" w weekendy na wystawy...:diabloti: Cerber napisał(a):łał :-o normalnie niesamowite... nie zaprzeczam, ze ten Hiro jest piękny :loveu: Cudeńko!:loveu: Pzdr. Quote
M&S Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 jamnicze napisał(a):o, co to to nie !!! Ja jadę sobie po górach pobiegać, na świstaki i kozice się pogapić, a komputer, telewizor itp zostają daleeeeko w domu :p no dobrze, już dobrze, ale musisz foty robić tym świstakom.....i innym okolicznościom przyrody;) A. Quote
Paula&Goofi Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Ja się melduję, bo mnie tu dawno nie było :P Quote
Asiaczek Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Paula&Goofi napisał(a):Ja się melduję, bo mnie tu dawno nie było :P Fakt, ale jesteś usprawiedliwiona!:lol: Pzdr. Quote
Iwa-R Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Asiaczek napisał(a): Ja to jadę "wypoczywać" w weekendy na wystawy...:diabloti: Pzdr. Hahaha, skądś to znam. Tylko nie zawsze jestem zadowolona, kiedy wracam po takiej wystawie (zwykle w godzinach nocnych), zamykam na chwilę oko.... A w poniedziałek na 7 do pracy... mało tego... trzeba poprowadzić kilkugodzinne szkolenie :evil_lol:. Chyba będę musiała dwie kawy od razu na pobudkę wypić. A tak w ogóle, to nie mogę się już doczekać przyszłego weekendu :multi: Pozdrawiam Iwa Quote
Bewarka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Oj, wybaczysz Asiaczku, że nie nadrobie wszystkich zaległosci? :oops: Co nieco przejrzałam...Najlepsze foty z Barym, bardzo mi się wszystkie podobały :loveu: http://img241.imageshack.us/img241/9438/resizeofimg0411.jpg :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Pewnie, że wybaczę, nie mam innego wyjścia! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Iwa-R napisał(a):Hahaha, skądś to znam. Tylko nie zawsze jestem zadowolona, kiedy wracam po takiej wystawie (zwykle w godzinach nocnych), zamykam na chwilę oko.... A w poniedziałek na 7 do pracy... mało tego... trzeba poprowadzić kilkugodzinne szkolenie :evil_lol:. Chyba będę musiała dwie kawy od razu na pobudkę wypić. A tak w ogóle, to nie mogę się już doczekać przyszłego weekendu :multi: Pozdrawiam Iwa Hohoho, jaka spragniona...;) pzdr. Quote
taxelina Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Dobranoc Asiaczki! Jutro wazne swieto w szwecji i pierwszy raz w jakies swieto my wolni od pracy :P zawsze wlasnie swieta dla nas byly bo inni wolni.. a odkad nie ma kasyna to inne miejsca sa zamkniete w swieta wiec nie ma pracy Quote
M&S Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Iwa-R napisał(a): A tak w ogóle, to nie mogę się już doczekać przyszłego weekendu :multi: Pozdrawiam Iwa a jedziesz się wystawiać...? A. Quote
Iwa-R Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Maks i Spark napisał(a):a jedziesz się wystawiać...? A. Ma się rozumieć, że tak :cool3: Jadę w obce kraje.... gdzieś, gdzie nas jeszcze nie było :razz: :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
Mudik Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Iwa-R napisał(a):Ma się rozumieć, że tak :cool3: Jadę w obce kraje.... gdzieś, gdzie nas jeszcze nie było :razz: :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Jaka tajemnicza:p:evil_lol: Quote
Recommended Posts