Asiaczek Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='dbsst']Asiu już nie długo wystawka wiesz, że czekam na złoto złoto i jeszcze raz złoto ;) qiedy na foty się umawiamy (w tą niedziele pracuje) sobota wolna :cool3: Debe Koffana - w sobotę mam wystawę w Nitrze/Słowacja i w niedzielę będę odpoczywała... a poza tym - jak dobrze pójdzie i Felka pozwoli - to będzie krycie! Felka + Wahzirek pofiglują...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='Basenji']Ja nie czytałem twoich wcześniejszych postów więc nie wiem. Szkoda, że to nie w lato ta wystawa, bo może bym się z piesiakiem pofatygował, zeby pokazać jak wygląda mistrz. Bo kto wymyśla termin listopadowy! A z drugiej strony to będzie chyba największe zgromadzenie basków w Polsce. Dlatego zalecam zrobienie masy zdjęć, zebranie wyników i przygotowanie filmu. I pamiętaj o wygodnych butach do biehgania. Na BOSie trzeba mieć kondycję! Zdrówko Basenji - buty + strój są już wybrane i czekają. Co do zgromadzenia baskó, to fakt, bedzie ich sporo, ale to nie jest jakiś oszałamiający wynik. W Mediolanie np. było zgłoszonych coś ponad 80 basków! A w Poznaniu "tylko" 59. Mam zamiar każdemu psu zrobić po ok. 10 zdjęć. Tak więc na pewno będzie co oglądać. Sama jestem b.ciekawa, kto przyjedzie i jak ładne to będą zwierzątka... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Trochę obiecanych zdjęć pierwszego śniegu w Warszawie. Zdjęcia nie są oszałąmiające, ale też nie za bardzo dałam sobie radę z ustawieniem aparatu na biel śniegu. No cóż... jest szansa i nadzieja, że jeszcze duuuużo śniegu przed nami i zdążę "rozpracować" aparat.:lol: h h h Cdn. Pzdr. Quote
beria Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Asiaczek']Wstawiam obiecane "starocie", chociaż w tym przypadku "starocie" wyglądaja baaaardzo młodo. Oto młoda panienka w trakcie ćwiczeń... Pzdr. Piękna panienka :loveu: Toż to młodziutki antyk :cool3: :evil_lol: Mnie model uciekł, zanim zdążyłam wypróbować aparat na takie śniegowe kontrasty :razz: Bo model to prawdziwy antyk :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='beria']Piękna panienka :loveu: Toż to młodziutki antyk :cool3: :evil_lol: Mnie model uciekł, zanim zdążyłam wypróbować aparat na takie śniegowe kontrasty :razz: Bo model to prawdziwy antyk :evil_lol: Beria - mnie model też uciekał (mówię o sniegu) i - tak, jak napisałam - rzutem na taśmę "go" złapałam... Zreszta widać, że to nie jest puchowa pierzynka, lecz sa to jedynie puchowe kłaczki...:razz: Pzdr. Quote
beria Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Asiaczek napisał(a):mnie model też uciekał (mówię o sniegu) i - tak, jak napisałam - rzutem na taśmę "go" złapałam... Zreszta widać, że to nie jest puchowa pierzynka, lecz sa to jedynie puchowe kłaczki...:razz: Pzdr. Mnie uciekał psi model, wymarznięty na grubej "puchowej pierzynce" :razz: Quote
Asiaczek Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Aaaa, no to żeśmy sobie pogadały...:lol: Pzdr. Quote
Akitka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Asiu - baski śliczne, nie wiem czy już to kiedyś pisałam, czy nie? :lol: A w stolicy faktycznie śniegu tyle, co kot napłakał... :cool1: pozdrawiamy z Amberką. :hand: Quote
Asiaczek Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Akitka - a dzisiaj to już nawet śladu po śniegu nie ma... Pzdr. Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 bowskie :loveu: spoko qiedyś nam się uda spotkac ja ciągle w to wierze :razz: Quote
Basia&Safi Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 o jaka słodka malutka sarenka :):):):) Quote
Agappe Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Asiaczek']Wstawiam obiecane "starocie", chociaż w tym przypadku "starocie" wyglądaja baaaardzo młodo. Oto młoda panienka w trakcie ćwiczeń... Pzdr. to maleńka Żelinka????????:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Fotki fajne al eja i tak sniegu nie lubię :shake:...całej zimy nie lubię . ale bedzie oglądanko po wystawce:multi: Quote
Agappe Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Fotki fajne al eja i tak sniegu nie lubię :shake:...całej zimy nie lubię . ale bedzie oglądanko po wystawce:multi: a ja sie własnie zastanawiałam gdzie sie Asia "szlaja", że mi nie odpisała na PW ;) Quote
Agappe Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 jako, ze to galeria Asiaczkowe przenosze "dość" istotne nowiny ;) [quote name='zpr']Basenji ASIACZKA BOG V i BIS Dnia!!!! Gratulacje Joasiu!!!! :loveu: :multi: :loveu: Quote
sylrwia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Asiaczek']Wstawiam obiecane "starocie", chociaż w tym przypadku "starocie" wyglądaja baaaardzo młodo. Oto młoda panienka w trakcie ćwiczeń... Pzdr. A potem na wystawie trzeba miski z żarciem wozić bo na ringu stać nie chcą:evil_lol: Quote
Czoko Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Mogę Wam tylko kibicować na odległość - ale bardzo chętnie odwiedzam. Pokaże Wam jak Choculka zareagowała na widok śniegu, którego nie pamięta... Jeszcze coś wkleję troszkę później - cały czas wyskakuje błąd serwera... Quote
Asiaczek Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Agappe napisał(a):to maleńka Żelinka????????:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Tak! Juz odpowiadam na PW. A co do miseczek z jedzeniem, to one na ringu same ładnie stoją... Zaraz cos wyszperam i wstawię, bo moich zdjęc to ja nie mam. Będa dopiero w tygodniu, jak odbiorę płyty w Poznaniu. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 sylrwia napisał(a):A potem na wystawie trzeba miski z żarciem wozić bo na ringu stać nie chcą:evil_lol: O biecane zdjęcie ( bez miseczki!): No i jak?:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Czoko napisał(a):Mogę Wam tylko kibicować na odległość - ale bardzo chętnie odwiedzam. Pokaże Wam jak Choculka zareagowała na widok śniegu, którego nie pamięta... Jeszcze coś wkleję troszkę później - cały czas wyskakuje błąd serwera... Podoba mi się to zdjęcie. Tak jakby wogóle nie było tła, tylko snieg... Pzdr. Quote
Alicja Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 :multi::multi::multi::multi::multi:powystawowe GRATULACJE:loveu::loveu::loveu: Quote
donya Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Asiaczek napisał(a):Wstawiam obiecane "starocie", chociaż w tym przypadku "starocie" wyglądaja baaaardzo młodo. Oto młoda panienka w trakcie ćwiczeń... Pzdr. Asia jesteś pewna, że to panienka :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: No i ogromne gratulacje za suksesy zakręconych ogonków :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts