Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']Asiu już nie długo wystawka

wiesz, że czekam na złoto złoto i jeszcze raz złoto ;)

qiedy na foty się umawiamy (w tą niedziele pracuje) sobota wolna :cool3:
Debe Koffana - w sobotę mam wystawę w Nitrze/Słowacja i w niedzielę będę odpoczywała... a poza tym - jak dobrze pójdzie i Felka pozwoli - to będzie krycie! Felka + Wahzirek pofiglują...:lol:
Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Basenji']Ja nie czytałem twoich wcześniejszych postów więc nie wiem.
Szkoda, że to nie w lato ta wystawa, bo może bym się z piesiakiem pofatygował, zeby pokazać jak wygląda mistrz. Bo kto wymyśla termin listopadowy!
A z drugiej strony to będzie chyba największe zgromadzenie basków w Polsce.
Dlatego zalecam zrobienie masy zdjęć, zebranie wyników i przygotowanie filmu.
I pamiętaj o wygodnych butach do biehgania. Na BOSie trzeba mieć kondycję!
Zdrówko
Basenji - buty + strój są już wybrane i czekają.

Co do zgromadzenia baskó, to fakt, bedzie ich sporo, ale to nie jest jakiś oszałamiający wynik. W Mediolanie np. było zgłoszonych coś ponad 80 basków! A w Poznaniu "tylko" 59.
Mam zamiar każdemu psu zrobić po ok. 10 zdjęć. Tak więc na pewno będzie co oglądać. Sama jestem b.ciekawa, kto przyjedzie i jak ładne to będą zwierzątka...
Pzdr.

Posted

Trochę obiecanych zdjęć pierwszego śniegu w Warszawie.
Zdjęcia nie są oszałąmiające, ale też nie za bardzo dałam sobie radę z ustawieniem aparatu na biel śniegu. No cóż... jest szansa i nadzieja, że jeszcze duuuużo śniegu przed nami i zdążę "rozpracować" aparat.:lol:

h

h

h

Cdn.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Wstawiam obiecane "starocie", chociaż w tym przypadku "starocie" wyglądaja baaaardzo młodo. Oto młoda panienka w trakcie ćwiczeń...

Pzdr.

Piękna panienka :loveu: Toż to młodziutki antyk :cool3: :evil_lol:
Mnie model uciekł, zanim zdążyłam wypróbować aparat na takie śniegowe kontrasty :razz: Bo model to prawdziwy antyk :evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Piękna panienka :loveu: Toż to młodziutki antyk :cool3: :evil_lol:
Mnie model uciekł, zanim zdążyłam wypróbować aparat na takie śniegowe kontrasty :razz: Bo model to prawdziwy antyk :evil_lol:
Beria - mnie model też uciekał (mówię o sniegu) i - tak, jak napisałam - rzutem na taśmę "go" złapałam...
Zreszta widać, że to nie jest puchowa pierzynka, lecz sa to jedynie puchowe kłaczki...:razz:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
mnie model też uciekał (mówię o sniegu) i - tak, jak napisałam - rzutem na taśmę "go" złapałam...
Zreszta widać, że to nie jest puchowa pierzynka, lecz sa to jedynie puchowe kłaczki...:razz:
Pzdr.

Mnie uciekał psi model, wymarznięty na grubej "puchowej pierzynce" :razz:

Posted

Asiu - baski śliczne, nie wiem czy już to kiedyś pisałam, czy nie? :lol: A w stolicy faktycznie śniegu tyle, co kot napłakał... :cool1: pozdrawiamy z Amberką. :hand:

Posted

[quote name='Asiaczek']Wstawiam obiecane "starocie", chociaż w tym przypadku "starocie" wyglądaja baaaardzo młodo. Oto młoda panienka w trakcie ćwiczeń...

Pzdr.

to maleńka Żelinka????????:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Fotki fajne al eja i tak sniegu nie lubię :shake:...całej zimy nie lubię .

ale bedzie oglądanko po wystawce:multi:

a ja sie własnie zastanawiałam gdzie sie Asia "szlaja", że mi nie odpisała na PW ;)

Posted

jako, ze to galeria Asiaczkowe przenosze "dość" istotne nowiny ;)

[quote name='zpr']Basenji ASIACZKA BOG V i BIS Dnia!!!! Gratulacje Joasiu!!!! :loveu: :multi: :loveu:

Posted

Pzdr.
A potem na wystawie trzeba miski z żarciem wozić bo na ringu stać nie chcą:evil_lol:

Posted

Mogę Wam tylko kibicować na odległość - ale bardzo chętnie odwiedzam.
Pokaże Wam jak Choculka zareagowała na widok śniegu, którego nie pamięta...

Jeszcze coś wkleję troszkę później - cały czas wyskakuje błąd serwera...

Posted

Agappe napisał(a):
to maleńka Żelinka????????:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Tak!
Juz odpowiadam na PW.

A co do miseczek z jedzeniem, to one na ringu same ładnie stoją... Zaraz cos wyszperam i wstawię, bo moich zdjęc to ja nie mam. Będa dopiero w tygodniu, jak odbiorę płyty w Poznaniu.
Pzdr.

Posted

Czoko napisał(a):
Mogę Wam tylko kibicować na odległość - ale bardzo chętnie odwiedzam.
Pokaże Wam jak Choculka zareagowała na widok śniegu, którego nie pamięta...

Jeszcze coś wkleję troszkę później - cały czas wyskakuje błąd serwera...

Podoba mi się to zdjęcie. Tak jakby wogóle nie było tła, tylko snieg...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wstawiam obiecane "starocie", chociaż w tym przypadku "starocie" wyglądaja baaaardzo młodo. Oto młoda panienka w trakcie ćwiczeń...

Pzdr.

Asia jesteś pewna, że to panienka :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:
No i ogromne gratulacje za suksesy zakręconych ogonków :multi: :multi: :multi: