M&S Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Asiaczek napisał(a): A właśnie, że sniadanie zjadły! One po prostu były PRZED obiadem.:evil_lol: Pzdr. ...i wszystko jasne :evil_lol: A. Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Na spacerze spotkaliśmy też i inne psiaki. Oto one (w kolejności pojawiania się w naszym otoczeniu:lol:)... Ten piesek pojawił się i szybko zniknął; żaden z naszych psów nie zdążył się zaprzyjaźnić z nim... Pojawił się tez afgan, troche zaniedbany, ale chętny do lekkich zabaw...:lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Cd. Spotkanie z afganem... Trochę moich dziewczyn, czasowo samotnych... Cdn. Pzdr. Quote
bonsai_88 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 A swoją drogą jakiej rasy jest Hiro? Bo chyba przeoczyłam :oops: Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 bonsai_88 napisał(a):A swoją drogą jakiej rasy jest Hiro? Bo chyba przeoczyłam :oops: Thai ridgeback.:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 ....chyba się oddalę... Imageshack - resizeofimg0320.jpg Ooo, futrzak ;) Imageshack - resizeofimg0323.jpg cześć duży :) Imageshack - resizeofimg0322.jpg hrabianki na trawce :p Imageshack - resizeofimg0377.jpg A. Quote
gosiaja Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Hiro robi wrażenie ciekawe jak na żywo wygląda Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='Maks i Spark']....chyba się oddalę... Imageshack - resizeofimg0320.jpg Ooo, futrzak ;) Imageshack - resizeofimg0323.jpg cześć duży :) Imageshack - resizeofimg0322.jpg hrabianki na trawce :p Imageshack - resizeofimg0377.jpg A. Ania - niezawodna w komentowaniu!:lol: [quote name='gosiaja']Hiro robi wrażenie ciekawe jak na żywo wygląda Nazywo wrażenie jest jeszcze większe! Ma być pokazany w Warszawie we wrześniu... O innych wystawach na razie nic nie wiem.:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Asiaczek napisał(a):Ania - niezawodna w komentowaniu!:lol: Nazywo wrażenie jest jeszcze większe! Ma być pokazany w Warszawie we wrześniu... O innych wystawach na razie nic nie wiem.:lol: Pzdr. ...Asiu, bo jeszcze zacznę się czerwienić...:evil_lol: ...a nie pokażą Hirka w Lipcu, szkoda, fajnie wyglądają, ale nie "macałam", w Sopocie w zeszłym roku były dwa z Belgii, ale nie chciały gadać :shake: A. Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Maks i Spark napisał(a):...Asiu, bo jeszcze zacznę się czerwienić...:evil_lol: ...a nie pokażą Hirka w Lipcu, szkoda, fajnie wyglądają, ale nie "macałam", w Sopocie w zeszłym roku były dwa z Belgii, ale nie chciały gadać :shake: A. Z tego, co mówiła Hiro wynika, że jest opóźnienie z rodowodem... I dlatego postanowili, że pokażą go dopiero w młodziezy. Ale w lipcu mają byc "towarzysko". To może i Hirka wezmą ze sobą...? Będziemy nad tym pracować!:lol: Pzdr. Quote
gosiaja Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Asiaczek napisał(a): Nazywo wrażenie jest jeszcze większe! Ma być pokazany w Warszawie we wrześniu... O innych wystawach na razie nic nie wiem.:lol: Pzdr. w warszawie nie zobaczę ale może będą jakieś w Gdyni albo Chojnicach Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Po chwilowej przerwie - następne fotki. Kolejnym napotkanym psiakiem był... Ciapek. Ciapkowi baaaardzo spodobała się Żelka.:loveu: A na Hirka to troche powarkiwał. Pewnie wyczuł przyszła konkurencję... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 gosiaja napisał(a):w warszawie nie zobaczę ale może będą jakieś w Gdyni albo Chojnicach A może po prostu przyjedziesz do W-wy na wystawę? Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Fajnie sobie baraszkowały :lol: i ten anielski wyraz pyska Żelci :loveu: http://img269.imageshack.us/img269/7591/resizeofimg0428.jpg Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='jamnicze']Fajnie sobie baraszkowały :lol: i ten anielski wyraz pyska Żelci :loveu: http://img269.imageshack.us/img269/7591/resizeofimg0428.jpg Anielski? Ja bym powiedziała dosyc głupkowaty...:evil_lol: Pzdr. Quote
gosiaja Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Asiaczek napisał(a):A może po prostu przyjedziesz do W-wy na wystawę? Pzdr. niestety nie ma szans na przyjechanie Quote
gosiaja Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Asiaczek napisał(a):Łeeeee, namawiam, a ona nic... Pzdr. mówią że barany są uparte Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Następnym napotkanym psiakiem była alaskam malamut. Oto on. Też nie wykazał większego zainteresowania...:evil_lol: No i Bary. Śmieszny kundelek, który na początku był bardzo wycofany (ogonek pod siebie, pręga na grzbieciku), ale jednocześnie baaaardzo ciekawy i chętny do zabawy. Bari jeszcze będzie na fotkach... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 gosiaja napisał(a):mówią że barany są uparte ... ale byki sa uparte...:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Asiaczek napisał(a):Z tego, co mówiła Hiro wynika, że jest opóźnienie z rodowodem... I dlatego postanowili, że pokażą go dopiero w młodziezy. Ale w lipcu mają byc "towarzysko". To może i Hirka wezmą ze sobą...? Będziemy nad tym pracować!:lol: Pzdr. .....Aaa zapomniałam o rodowodzie, fajna procedura :cool1: A. Quote
Polna Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 puk, puk :) ja z takim może dość nietypowym pytaniem, czy ja bym mogla kiedyś wpaść i "ukraść" czterołapy na sesję foto z modelką? :oops: Szykuję się do takiej większej serii i szukam dość charakterystycznych psiaków. Quote
M&S Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Polna napisał(a):puk, puk :) ja z takim może dość nietypowym pytaniem, czy ja bym mogla kiedyś wpaść i "ukraść" czterołapy na sesję foto z modelką? :oops: Szykuję się do takiej większej serii i szukam dość charakterystycznych psiaków. ....Ooo, a jak charakterystycznych jeśli można zapytać...bo ja też mam charakterystycznego :) A. Quote
Asiaczek Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Polna napisał(a):puk, puk :) ja z takim może dość nietypowym pytaniem, czy ja bym mogla kiedyś wpaść i "ukraść" czterołapy na sesję foto z modelką? :oops: Szykuję się do takiej większej serii i szukam dość charakterystycznych psiaków. Pewnie, co za problem... Jakies psiaki wybierzemy!:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts