Asiaczek Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 deer_1987 napisał(a):Ale wkurzona mina... Nieeee, kicia sobie spała w pudle po karmie, a ja jej zaświeciłam lampą po oczach... Myślę, że jest bardziej zaspana niż wkurzona... Poza tym moje koty czasami mają takieminy, że wydaje się, że zjedzą cię od razu na sniadanie. A to tylko pozory; persy mają już takie pyszczki "uśmiechnięte inaczej"...:loveu: Pzdr. Quote
bety Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='Asiaczek']O, pojawiła się nowa propozycja... bety, co Ty na to? Robimy nalot na M&S? Hm, propozycja do zastanowienia :evil_lol:;):evil_lol:;) [quote name='deer_1987']U nas troche slonca wiec sle do Was! Oooooooo tak tak tak.:lol: Pzdr Quote
Izabela124. Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Dziewczyny co wy tak rano wstajecie?:crazyeye: W niedzielę trza spać do południa:evil_lol: Quote
jenis Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Asiaczek napisał(a):Pogoda, co prawda, nie nastraja optymistycznie, ale my twardo umówiliśmy się na PM w celu obglądnięcia nowego Thaia w PL. Godzina 10. Ubieram się ciepło i p/deszczowo. Biorę 2 dziewczyny i aparat. Życzcie nam coby nie padało... A "my" to znaczy - Olia (właścicielka Thaia), bety i ja.:lol: Pzdr. Asiu a co to za Thai nowy . Quote
C&B Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Jaka śliczna kicia:loveu: Moja ciotka ma kota w typie persa z jednym oczkiem, taka już się urodziła... Te pseudo...:cool1: Quote
Asiaczek Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Izabela124. napisał(a):Dziewczyny co wy tak rano wstajecie?:crazyeye: W niedzielę trza spać do południa:evil_lol: A nie nie nie nie... Dzisiaj byliśmy umówieni (piszę w czasie przeszłym, bo juz wróciliśmy) na spacerek na Polach Mokotowskich w 3 psy i 5 osób. Byo super. Ja mam 191 fotek. bety tez robiła i Kostia (właściciel Thaia z małzonką) - też. Liczymy, że taki spacerek trzeba będzie powtórzyc. jenis napisał(a):Asiu a co to za Thai nowy . Jak widzę, juz zobaczyłaś.:lol: Domka_Czika napisał(a):Jaka śliczna kicia:loveu: Moja ciotka ma kota w typie persa z jednym oczkiem, taka już się urodziła... Te pseudo...:cool1: No tak. Tak kończy się kupowanie w pseudo... Pzdr. Quote
jenis Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Tak Asu zobaczyłam;) ,a teraz czekam na fotki Thaia Quote
C&B Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Asiaczek napisał(a): No tak. Tak kończy się kupowanie w pseudo... Pzdr. I jeszcze dostała bardzo urodziwe imię- Tania:evil_lol: W sumie oni raczej myśleli nad kotem z rodo. ale kol. cioci powiedziała, że w okropnych warunkach trzymają małe kociaki- persiaki i jak tam pojechali to nie było odwrotu:lol: Quote
M&S Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='sylrwia']buuu ... :-( Marks i Spark czy wybierasz sie może do Kosic?? Szukam transportu :( niestety nie:shake:, w tym czasie Mani nie będzie A. Quote
M&S Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 bety napisał(a):Ano super, super :multi: teraz mam dodatkową robotę :evil_lol:, bo mi licznik pokazuje 316 zdjęć. Zobaczymy ile z tego się nadaje do publikacji. :roll: No ale na całe szczęście to ja lubię "tą robotę". :lol: Pzdr ...czyli spacer udany.... A. Quote
M&S Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 bety napisał(a):oczywista oczywistość :cool3: Pzdr to teraz fotki.....:p A. Quote
bety Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Asiaczek napisał(a):A nie nie nie nie... Dzisiaj byliśmy umówieni (piszę w czasie przeszłym, bo juz wróciliśmy) na spacerek na Polach Mokotowskich w 3 psy i 5 osób. Byo super. Ja mam 191 fotek. bety tez robiła i Kostia (właściciel Thaia z małzonką) - też. Liczymy, że taki spacerek trzeba będzie powtórzyc. Ano super, super :multi: teraz mam dodatkową robotę :evil_lol:, bo mi licznik pokazuje 316 zdjęć. Zobaczymy ile z tego się nadaje do publikacji. :roll: No ale na całe szczęście to ja lubię "tą robotę". :lol: Pzdr Quote
bety Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Maks i Spark napisał(a):...czyli spacer udany.... A. oczywista oczywistość :cool3: Pzdr Quote
jenis Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Asiu a to do kawki .Sorki ty kawki nie pijasz no to do herbatki ,sama piekłam:lol: Quote
Asiaczek Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 jenis napisał(a):Tak Asu zobaczyłam;) ,a teraz czekam na fotki Thaia Mam juz je na kompie. Ale ja bardziej skupiłam się na różnych dziwnych sytuacjach niż na portretach. Natomiast Hiro też robili fotki (mieli jakiś super sprzęciorek!), no i bety tez. Tak więc będziesz miała Thaia obfotografowanego ze wszystkich stron!:lol: Domka_Czika napisał(a):I jeszcze dostała bardzo urodziwe imię- Tania:evil_lol: W sumie oni raczej myśleli nad kotem z rodo. ale kol. cioci powiedziała, że w okropnych warunkach trzymają małe kociaki- persiaki i jak tam pojechali to nie było odwrotu:lol: Jasne. Uratowali tej kici zycie... bety napisał(a):Ano super, super :multi: teraz mam dodatkową robotę :evil_lol:, bo mi licznik pokazuje 316 zdjęć. Zobaczymy ile z tego się nadaje do publikacji. :roll: No ale na całe szczęście to ja lubię "tą robotę". :lol: Pzdr jenis napisał(a):Asiu a to do kawki .Sorki ty kawki nie pijasz no to do herbatki ,sama piekłam:lol: Ja cie....:crazyeye: A wiesz, że wczoraj jadłam serniczek na zimno u bety (pychotka!), a dzisiaj wirtualnie u Ciebie!:multi: Piekne dzięki:buzi:. Wiem na pewno, że będzie wspaniały!!!:multi: Pzdr. Quote
jenis Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ja cie....:crazyeye: A wiesz, że wczoraj jadłam serniczek na zimno u bety (pychotka!), a dzisiaj wirtualnie u Ciebie!:multi: Piekne dzięki:buzi:. Wiem na pewno, że będzie wspaniały!!!:multi: Pzdr.[/quote] Asiu to jest biszkopt z masa budyniowa i galaretka.;) Quote
Asiaczek Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 jenis napisał(a):Ja cie....:crazyeye: A wiesz, że wczoraj jadłam serniczek na zimno u bety (pychotka!), a dzisiaj wirtualnie u Ciebie!:multi: Piekne dzięki:buzi:. Wiem na pewno, że będzie wspaniały!!!:multi: Pzdr. Asiu to jest biszkopt z masa budyniowa i galaretka.;) Oj, na pewno jest smaczny!:lol: A jak wypadła ocena tego ciasta przez domowników? Pzdr. Quote
jenis Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Asiaczek napisał(a):Asiu to jest biszkopt z masa budyniowa i galaretka.;) Oj, na pewno jest smaczny!:lol: A jak wypadła ocena tego ciasta przez domowników? Pzdr. Wszystkim smakuje szkoda ze tak daleko mieszkasz. Myśle o międzynarodowej w Warszawie ale chyba pociągiem. Zobaczymy co mi wyjdzie w Szczecinie Quote
Asiaczek Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 jenis napisał(a): Wszystkim smakuje szkoda ze tak daleko mieszkasz. Myśle o międzynarodowej w Warszawie ale chyba pociągiem. Zobaczymy co mi wyjdzie w Szczecinie Pogadamy w Sz. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 deer_1987 napisał(a):No to ja czekam na foty Już posegregowane, jeszcze tylko posprawdzać i można wstawiać. Zrobionych zostało 191 fotek, po I selekcji zostało 164, a po selekcji ostatecznej - 155. Kiedy ja to wstawię?:hmmmm: Pzdr. Quote
taxelina Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Asiaczek napisał(a):Już posegregowane, jeszcze tylko posprawdzać i można wstawiać. Zrobionych zostało 191 fotek, po I selekcji zostało 164, a po selekcji ostatecznej - 155. Kiedy ja to wstawię?:hmmmm: Pzdr. Od razu teraz :D Ja tez mam co wstawiac na razie :P Quote
Recommended Posts