pati Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Buszki napisał(a):Nie da się,za cwany gościu :evil_lol:.A jaki szybki...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. też musze moja mauśke ciachnąc ale na arzie niech zajmuje sie maluchami przyjdzie i na to czas Buszki super , ze Twoje kociombry już mają domki :p Quote
Asiaczek Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Maks i Spark napisał(a):Cześć, a TY już na "kominy" poleciałaś....;) A. Ale było fajnie! I.....i smacznie!!!! Szkoda, że czas tak szybko gna do przodu...:cool1: Izabela124. napisał(a):Przyszłam się przywitać;) Witaj, witaj!:lol: Zuza i Noddy napisał(a):Dosyć rzadko odwiedzam galerie, więc trochę minęło od zamiaru odwiedzenia waszej do zrobienia tego :lol: Szkoda, że nie jedziecie, bo ja właśnie szukam transportu :evil_lol: I tak przy okazji, pati możesz usunąć już Fibi z podpisu ;) Aaaaa, no to doceniam, doceniam.... i bardzo się cieszę, że do nas zawitałaś!:lol: Błyskotka napisał(a):Dzień Dobry :). Hejka! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Buszki']Wetka mówiła,że nie.A jak zobaczyłam tatusia poprzednich maluchów spacerującego po moim płocie,to się nawet nie zastanawiałam. Hahaha, taki brzydki...?:diabloti: [quote name='jamnicze']A my po spacerku :lol: Pogoda paskudna, cały czas siąpiło, ale w doborowym towarzystwie, to nawet Saidi i Morkowi deszczyk nie przeszkadzał i ganiały aż miło :diabloti: Bardzo mi sie podoba to zdjęcie Hipki :p http://img230.imageshack.us/img230/8602/resizeofimg0266jpga.jpg A ja się obawiałam, że Wasz spaceros wogóle nie dojdzie do skutku... A tu widze, że był! Super! Rozumiem, że i fotki porobiłyście?:cool3: [quote name='kaskaSz']Witanko! Ojj pogoda rzeczywiście brzydka... U mnie leje, nawet pies z domu nie chce wyjść. :evil_lol: Pzdr. Moje baski nie mają wyjścia... muszą wychodzić na spacery...:diabloti: [quote name='Buszki']Nie da się,za cwany gościu :evil_lol:.A jaki szybki...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Tylko taki ma sznasę podzielenia się swoimi genami...:evil_lol: [quote name='pati']też musze moja mauśke ciachnąc ale na arzie niech zajmuje sie maluchami przyjdzie i na to czas Buszki super , ze Twoje kociombry już mają domki :p U Buszki to chyba jeszcze 1 został bez domku, ten najbielszy... Pati - a jak rozmowa z Czoko i koleżanką Izabela124 w/s kici? pzr. Quote
Basia&Safi Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 widziałam widziałam wszytskie foteczki :):):):) jak one lubia sie do siebie przytulac :) mam pytanie bedziecie w krakowie :):) Quote
bety Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Asiaczek napisał(a):Ale było fajnie! I.....i smacznie!!!! Szkoda, że czas tak szybko gna do przodu...:cool1: Ufffffff no to dobrze, że smacznie - na zdrowie. No właśnie tak szybko zwiałaś - aż się Inari rozpłakała po naszym wyjściu z domu. :cool3: Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Basia&Safi']widziałam widziałam wszytskie foteczki :):):):) jak one lubia sie do siebie przytulac :) mam pytanie bedziecie w krakowie :):) Boshe, następna! NIE NIE BĘDZIE MNIE W TYM ROKU W KRAKOWIE!:evil_lol: [quote name='bety']Ufffffff no to dobrze, że smacznie - na zdrowie. No właśnie tak szybko zwiałaś - aż się Inari rozpłakała po naszym wyjściu z domu. :cool3: Pzdr Jak to? Znaczy zaczęła wyć?:cool3: A smacznie na tyle, że jak przyszłam do domu i zaliczyłam spacerosy, to sobie zrobiłam grzanki. Ale były, niestety, bez pieczareczek. Więc smak już nie ten...:cool1: Pzdr. Quote
bety Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Asiaczek napisał(a): Jak to? Znaczy zaczęła wyć?:cool3: A smacznie na tyle, że jak przyszłam do domu i zaliczyłam spacerosy, to sobie zrobiłam grzanki. Ale były, niestety, bez pieczareczek. Więc smak już nie ten...:cool1: Pzdr. Zaczęła piszczeć, a Gabiśka pogoniła Beatę na "poszukiwania zaginionych", bo jak wracałam do domu to spotkałam jak szły "po śladzie". To znaczy mało było skoro głodna byłaś :shake:, a mówiłam bierz dokładkę :cool1: Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Nieeeee, ja po prostu daaaaawno nie robiłam takich zapiekanko-grzanek a u Was złapałam smaka... Pzdr. Quote
C&B Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Korciło mi od paru miesięcy, żeby tu coś napisać, ale jakoś czasu nie było:roll: Więc teraz witam się po raz pierwszy i idę oglądać galerię, żeby się połapać ile ty masz tych psioli:loveu: Quote
Asiaczek Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Domka_Czika napisał(a):Korciło mi od paru miesięcy, żeby tu coś napisać, ale jakoś czasu nie było:roll: Więc teraz witam się po raz pierwszy i idę oglądać galerię, żeby się połapać ile ty masz tych psioli:loveu: Witaj! Cieszymy się, że nasza Galeria jest dla Ciebie na tyle atrakcyjna, że do nas zawitałaś.:lol: My tez zaraz do Was podrepczemy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 O, rrrrany, to chyba następnego razu nie będzie.:) Pzdr. Quote
C&B Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Asiaczek']Witaj! Cieszymy się, że nasza Galeria jest dla Ciebie na tyle atrakcyjna, że do nas zawitałaś.:lol: My tez zaraz do Was podrepczemy... Pzdr. Musiałam w końcu zawitać:cool3: Nikt się przede mną nie obroni:evil_lol: Zapraszamy:) Ile ty masz tych psiaków, bo się doliczyć nie mogę?:roll::oops: Quote
bety Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Asiaczek napisał(a):Nieeeee, ja po prostu daaaaawno nie robiłam takich zapiekanko-grzanek a u Was złapałam smaka... Pzdr. Następnym razem to nie pokroję tak żeby na talerz się zmieściło tylko kupię bułkę metrową i taką Ci zaserwuję (oczywiście obie połówki). :cool3: Pzdr Quote
bety Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Asiaczek napisał(a):O, rrrrany, to chyba następnego razu nie będzie.:) Pzdr. Bedzie, bedzie już ja się o to postaram. :cool3: Quote
bety Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Asiaczek napisał(a):... u mnie...? Pzdr. Nie... u mnie... :lol: Pzdr Quote
M&S Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 bety napisał(a):Ufffffff no to dobrze, że smacznie - na zdrowie. No właśnie tak szybko zwiałaś - aż się Inari rozpłakała po naszym wyjściu z domu. :cool3: Pzdr Bo Asia tak zawsze szybko zmyka:evil_lol: Asiaczek napisał(a):... u mnie...? Pzdr. bety napisał(a):Nie... u mnie... :lol: Pzdr Dobre....a może u mnie, o pardon u nas;)? A. Quote
sylrwia Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='Asiaczek']... Sylrwia - jak będę miała jakiego mojego baska w Gorzówku - to też będę do Was jeździła. ... buuu ... :-( Marks i Spark czy wybierasz sie może do Kosic?? Szukam transportu :( Quote
M&S Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='sylrwia']buuu ... :-( Marks i Spark czy wybierasz sie może do Kosic?? Szukam transportu :( ....a kiedy jest wystawa? A. Quote
Asiaczek Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 [quote name='Maks i Spark']Bo Asia tak zawsze szybko zmyka:evil_lol: Dobre....a może u mnie, o pardon u nas;)? A.O, pojawiła się nowa propozycja... bety, co Ty na to? Robimy nalot na M&S? [quote name='deer_1987']Witam sie wieczorkiem :D Hej, a ja rankiem.:lol: Wczoraj wieczorkiem to co innego robiłam. [quote name='sylrwia']buuu ... :-( Marks i Spark czy wybierasz sie może do Kosic?? Szukam transportu :( Kosice sa 12.072009 r. i okazuje się, że tam też można dostać tytuł Slovakia Winner... A jak czytałam info na początku roku, to był tylko w Presovie... [quote name='Maks i Spark']....a kiedy jest wystawa? A. Patrz wyżej.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Pogoda, co prawda, nie nastraja optymistycznie, ale my twardo umówiliśmy się na PM w celu obglądnięcia nowego Thaia w PL. Godzina 10. Ubieram się ciepło i p/deszczowo. Biorę 2 dziewczyny i aparat. Życzcie nam coby nie padało... A "my" to znaczy - Olia (właścicielka Thaia), bety i ja.:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts