Izabela124. Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Fajnie wygląda taka gromadka basków;) Ja też będę w Białymstoku, więc pewnie sie zobaczymy Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 kaskaSz napisał(a):Jakie plany! Ja to za bardzo nie lubię podróżować, ale tu widzę niezłego podróżnika wystawowego. :cool3: Oj, tak, lubię jeździć na wystawy. Oby tylko zdrowia i kaski starczyło... Izabela124. napisał(a):Fajnie wygląda taka gromadka basków;) Ja też będę w Białymstoku, więc pewnie sie zobaczymy No, mam taką nadzieję!:multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Ponieważ Galeria i rozmowy jakoś kuleją, to wstawię fotki Buszkowych kici. Może zdjęcia trochę ożywią atmosferę... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Cd. Buszki, które to kocię jest jeszcze wolne? Pzdr. Quote
Izabela124. Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 http://img15.imageshack.us/img15/4521/resizeofkociakiipsiaki0.jpg jak ładnie patrzą w tę samą stronę :loveu::loveu::loveu: Quote
pati1033 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ale swietne plany wystawowe :) zazdroszcze, zazdroszcze :) a zdjecia baskow pod stolem i w klatce swietne- wszystkie mi sie podobaly wiec juz nawet linkow nie kopiowalam... super jak tyle psiaczkow razem w jednym miejscu- i jeszcze wszystkie takie podobne :loveu: moze kiedys jakies konkursy beda- zgadnij ile baskow jest na zdjeciu? a wersja dla zaawansowanych- wymien ile i ktore baski sa na zdjeciu :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='Izabela124.']http://img15.imageshack.us/img15/4521/resizeofkociakiipsiaki0.jpg jak ładnie patrzą w tę samą stronę :loveu::loveu::loveu: Bo pewnie Buszki stała obok i czymś majtała...:evil_lol: [quote name='pati1033']ale swietne plany wystawowe :) zazdroszcze, zazdroszcze :) a zdjecia baskow pod stolem i w klatce swietne- wszystkie mi sie podobaly wiec juz nawet linkow nie kopiowalam... super jak tyle psiaczkow razem w jednym miejscu- i jeszcze wszystkie takie podobne :loveu: moze kiedys jakies konkursy beda- zgadnij ile baskow jest na zdjeciu? a wersja dla zaawansowanych- wymien ile i ktore baski sa na zdjeciu :evil_lol: A wiesz, że to jest myśl! Taki konkurs, ile i które... Hm, trzeba trochę nad tym pomyśleć.:lol: Pzdr. Quote
Izuuus Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 http://img15.imageshack.us/img15/4521/resizeofkociakiipsiaki0.jpg a w co one takie wpatrzone? :razz: Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='Izuuus']http://img15.imageshack.us/img15/4521/resizeofkociakiipsiaki0.jpg a w co one takie wpatrzone? :razz: Pisałam, że pewnie obok stała Buszi i czymś tam majtała... Pzdr. Quote
Izuuus Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Asiaczek napisał(a):Pisałam, że pewnie obok stała Buszi i czymś tam majtała... Pzdr. Nie doczytałam... Quote
M&S Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 jakie piękne:loveu: Imageshack - resizeofkociakiipsiaki0.jpg A. Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='Maks i Spark']jakie piękne:loveu: Imageshack - resizeofkociakiipsiaki0.jpg A. I dlatego nie dziw się, że pisałam, że gdybym nie miała już kotów, to bym wzięła całą Czwórkę!:loveu: Pzdr. Quote
M&S Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Asiaczek napisał(a):I dlatego nie dziw się, że pisałam, że gdybym nie miała już kotów, to bym wzięła całą Czwórkę!:loveu: Pzdr. ja się nie dziwię, ale była mowa o 2 sztukach;):evil_lol:...ja też bym chciała takie małe kocię..... A. Quote
Cieplutkaa. Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Cudwone zdjęcia duzych Asiaczków i tych malutkich. :loveu: Doopcie - fajniusie, fajniusie :razz: Ale i tak uchole Maluchów najfajniejsze... Takie kółeczka :loveu: Quote
M&S Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Asiaczek napisał(a):A co tu się rozdrabniać... też prawda;) A. Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Zajrzyjcie, proszę. To mój pierwszy samodzielny bazarek:lol: http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-szarika-w-tyie-kazdy-go-przeciez-zna-139748/#post12439410 Pzdr. Quote
M&S Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Asiaczek']Zajrzyjcie, proszę. To mój pierwszy samodzielny bazarek:lol: http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-szarika-w-tyie-kazdy-go-przeciez-zna-139748/#post12439410 Pzdr. Oooo, gratuluję:multi: już zaglądam... A. Quote
Buszki Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Asiaczek napisał(a):Pisałam, że pewnie obok stała Buszi i czymś tam majtała... Pzdr. A majtała,majtała...piórkami majtała :eviltong:.W lewej rączce piórka,a w prawej aparat :evil_lol:. A do oddania,to jeszcze ta najbardziej biała koteczka została. Biedne te moje kociaczki.Dzisiaj cały dzień bez mamusi... :-( (nocka też będzie w samotności).Kitka po sterylizacji dochodzi do siebie w drugim pokoju,też biedna. Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Maks i Spark napisał(a):Oooo, gratuluję:multi: już zaglądam... A. Może się coś spodoba... Buszki napisał(a):A majtała,majtała...piórkami majtała :eviltong:.W lewej rączce piórka,a w prawej aparat :evil_lol:. A do oddania,to jeszcze ta najbardziej biała koteczka została. Biedne te moje kociaczki.Dzisiaj cały dzień bez mamusi... :-( (nocka też będzie w samotności).Kitka po sterylizacji dochodzi do siebie w drugim pokoju,też biedna. Jakos tak szybko zdecydowałaś się na sterylkę... Nie za wcześnie? Pzdr. Quote
M&S Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Buszki napisał(a):A majtała,majtała...piórkami majtała :eviltong:.W lewej rączce piórka,a w prawej aparat :evil_lol:. A do oddania,to jeszcze ta najbardziej biała koteczka została. Biedne te moje kociaczki.Dzisiaj cały dzień bez mamusi... :-( (nocka też będzie w samotności).Kitka po sterylizacji dochodzi do siebie w drugim pokoju,też biedna. A, piórka to narkotyk dla kotów:evil_lol:, to już prawie wszyskie kociombry maja domki...suuuper, biedna mamuśka wymiziaj kociuch:p A. Quote
Alicja Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Asiaczek'] Uh, niedobrze. I to teraz, kiedy powinnaś miec wolne... a RTG zrobiłas? Pzdr. [FONT=Arial] Asiaczku robiłam ....w grudniu brałam zastrzyki , 2 serie rehabilitacji przeszłam w tym elektroakupunkture w p/bólowej ... mam zwyrodnienie kręgosłupa na odcinku szyjnym ...moze być po wypadku , a do tego wiecznie pochylona nad dziećmi :razz::razz: Kociaki sama rozkosz :loveu::loveu: http://img15.imageshack.us/img15/4521/resizeofkociakiipsiaki0.jpg[/FONT] Quote
AMIŚKA Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Asiaczek napisał(a):W domu mam tylko 1 klateczkę, rozłożoną. Baski, jak chcą, to do niej wchodza i tam śpią, poleguja, naparzają się... W Szczecinie jestem w niedzielę i startujemy od 10.30. A potem to pewnie będę przy ringu robić fotki innym psiakom z V gr. Jak przy ringu nr 3 zobaczysz 2 klateczki plastikowe (kontenerki) identyczne (szaro-szare) to znaczy, że jestem gdzieś w pobliżu.:lol: Pzdr. Ja też startuje w niedzielę o 10.30;) na I ringu :lol::lol: Quote
Rinuś Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Dobry wieczór :loveu: Śliczne te kociaki :loveu: nie czytam za dużo bo idę zaraz spać :eviltong: Quote
Czoko Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Matusz']Czyżbyście byli organizatorami Dorożkarni ? :razz:;) coś się nie udało Asiaczku ;-) więc i ja wkleję www.zmysl.zabart.com [quote name='Asiaczek']Ewuniu, strona muzycznego Matusza. www.zmysl.zabart.com Pierwszy raz w życiu wcięło mi część odpowiedzi... Dziękuję bardzo za adres! Niestety nie organizujemy! Mój syn Krzyś bardzo często chodzi na różne koncerty i najczęściej gra na gitarze, grywał też na keybordzie więc pomyślałam że może Was znać... Oglądałam Waszą stronę ale jednak prawdopodobnie Was nie zna. Nic Mu nie mówi nazwa Zespołu. [quote name='Asiaczek']Czoko - jeszcze jedno. Jak klikasz w Panel uzytkownika, to pojawiają Ci się wszystkie Galerie, w których byłaś i zostawiłaś ślad. Warto mieć swoją korespondencję/swoje kontakty mieć pod kontrolą. Warto!!! Pzdr. Dziękuję bardzo - właśnie tak składam wizyty... ale myślałam że znajdę gdzieś wszystkie nieprzeczytane posty w konkretnym wątku. Ja widzę tylko informację o ostatnim. W niedziele oczywiście trzymam kciuki ale o wynikach dowiem się dopiero w środę po powrocie do domu. Quote
Recommended Posts