Izabela124. Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Takie kluseczki to tylko miziać :evil_lol::loveu: Quote
Asiaczek Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Izabela124. napisał(a):Takie kluseczki to tylko miziać :evil_lol::loveu:Fotki wstawione, to mogę iść do Was.:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 zanim się człowiek przekopie przez Twoja galerię, to trochę czasu zajmie :lol: Ale ten kociak ma niesamowite oczy, po prostu można w nich zatonąć http://images47.fotosik.pl/141/d91be2329dcb6d52.jpg mały wędrowniczek :multi: http://img197.imageshack.us/img197/6/resizeofmiotb5056.jpg Quote
Asiaczek Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 [quote name='jamnicze']zanim się człowiek przekopie przez Twoja galerię, to trochę czasu zajmie :lol: Ale ten kociak ma niesamowite oczy, po prostu można w nich zatonąć http://images47.fotosik.pl/141/d91be2329dcb6d52.jpg mały wędrowniczek :multi: http://img197.imageshack.us/img197/6/resizeofmiotb5056.jpg Nooo, ostatnio troche pogadaliśmy i w sumie sporo fotek się pojawiło.:cool3: Pzdr. Quote
Izuuus Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 http://img197.imageshack.us/img197/378/resizeofmiotb5058.jpg jej.. jakie cudne maleństwa :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Niom, można zatęsknić za takimi maluszkami... Pzdr. Quote
Honey Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Chcialam sobie wybrac faworyta, ale nie potrafie... Wszystkie maluchy sa cudowne :loveu: Quote
gosiaja Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 świetne maluszki :multi: a zdjęcia Wahzireka łypiącego z tapczanu bardzo fajne Quote
Asiaczek Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Honey napisał(a):Chcialam sobie wybrac faworyta, ale nie potrafie... Wszystkie maluchy sa cudowne :loveu: A ja mam, a ja mam...:lol: deer_1987 napisał(a):Cudne klocki i ich pysie :D Oj, tak. To prawdziwe klocuszki.:loveu: gosiaja napisał(a):świetne maluszki :multi: a zdjęcia Wahzireka łypiącego z tapczanu bardzo fajne Cieszę się, że się fotka podoba. Brałam wzór z Sajduni.:cool3: Pzdr. Quote
bazylowa Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Asiaczku, mam nadzieję, że nie pogniewasz się za tego offa :-( Kochani zajrzyjcie tutaj proszę. Sytuacja jest dramatyczna i pomoc finansowa potrzebna natychmiast :-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/dramat-onka-potrzebne-pieniazki-na-leczenie-pomocy-139665/ Quote
bety Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Kluski i Wazi obejrzane :lol: a co tak mało fotek :evil_lol: długi weekend się zaczął a tu jakieś lenistwo.:diabloti: Pzdr Quote
Czoko Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Jestem na momencik dopiero dzisiaj! Asiu czy myślisz o bazarku na rogu Wołoskiej i Odyńca - byłam tam przedwczoraj o od strony ulicy... Czy wiemy coś więcej w jakim zespole grają Matusz i Zmysl - Krzyś mi wymienił jakąś nazwę zespołu ze słowami że jeśli to właśnie Oni to fajnie grają... Pati w jakim wieku są Twoje prześliczne kociaczki? (Asiu przypuszczam że się domyślasz o czym pomyśłałam...;)) Quote
M&S Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 jaki synchron;):lol: Imageshack - resizeofmiotb5034.jpg wszystkie śliczne :loveu: A. Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='bazylowa']Asiaczku, mam nadzieję, że nie pogniewasz się za tego offa :-( Kochani zajrzyjcie tutaj proszę. Sytuacja jest dramatyczna i pomoc finansowa potrzebna natychmiast :-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/dramat-onka-potrzebne-pieniazki-na-leczenie-pomocy-139665/ bazylowa - nigdy nie gniewam się tak takie linki:lol:. Finansów nie przeleję, ale dzisiaj zrobię bazarek; to będzie mój wkład w leczenie Szarika.:lol: [quote name='bety']Kluski i Wazi obejrzane :lol: a co tak mało fotek :evil_lol: długi weekend się zaczął a tu jakieś lenistwo.:diabloti: Pzdr Nie mogę dawać zbyt dużo fotek, bo nikt wtedy ich nie przegląda i nie komentuje. A ja przypominam, że w Panelu użytkownika, przy temacie każdego topiku jest z lewej strony mały niebieski kwadracik. Jak się na niego kliknie, to pokazuje się I nieprzeczytany post w danym temacie. I wtedy jesteście na bieżąco.:lol: Wiem, że niektórzy robią tak, że klikają w tytuł, czytają ostatni post i pytają się "Co u Ciebie?". No to ile razy można pisać to samo...? [quote name='Czoko']Jestem na momencik dopiero dzisiaj! Asiu czy myślisz o bazarku na rogu Wołoskiej i Odyńca - byłam tam przedwczoraj o od strony ulicy... Czy wiemy coś więcej w jakim zespole grają Matusz i Zmysl - Krzyś mi wymienił jakąś nazwę zespołu ze słowami że jeśli to właśnie Oni to fajnie grają... Pati w jakim wieku są Twoje prześliczne kociaczki? (Asiu przypuszczam że się domyślasz o czym pomyśłałam...;)) Tak, tak o tym bazarku myslę. Trafiłaś? A może tez jakieś pieczywo kupiłaś?:lol: Nazwy zespołu Matusza i Zmysła nie znam. Może zadaj to pytanie na wątku Matusza...? Oj, ja nie pamiętam wieku kociaków Pati. Wydaje mi się, że mają ok. 3-3,5 tygodni. Napisz do niej, tak będzie najlepiej. [quote name='Maks i Spark']jaki synchron;):lol: Imageshack - resizeofmiotb5034.jpg wszystkie śliczne :loveu: A. Co prawda link nie do końca jest prawidłowy, ale domyślam się, o jakie zdjęcie chodzi.:loveu: Pzdr. Quote
taxelina Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 ja klikam na ostatnia strone ale potem sie wycofuje pare stron - np u Was bo tu duzo nagadane jest :P - i wiem juz co tam slychac ;) Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 deer_1987 napisał(a):ja klikam na ostatnia strone ale potem sie wycofuje pare stron - np u Was bo tu duzo nagadane jest :P - i wiem juz co tam slychac ;) Można i tak, chociaz dla mnie wygodnie jest zacząć od tego miejsca, gdzie ostatni raz byłam. I wiem, że na pewno niczego ie opuszczę. A gadaninę (jak jest naprawdę duzo nagadane) to sobie odpuszczam, oglądam tylko fotki. Choć są Galerie, gdzie właśnie gadanina jest najciekawsza... jakie bogactwo jezyka, barwność opisów... eh, pozazdrościć stylu...:lol: A, i chyba I raz byłam w mojej Galerii przed Toba.;) Ale to tylko dlatego, że o 4.17 już byłam na nogach - spacerki zaliczone, nikogo na ulicach, śniadanie dla czworołapnych i moje też zaliczone. Teraz przyjemność w postaci DGM, a tak ok. 10.00 idę na małe zakupy do Galerii Mokotów. Pzdr. Quote
taxelina Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Ja bylam tu ok 4 ale nie wpisywalam nic. leje i tz samochod wzial na stacje do eslöv a ja teraz z psami w talka ulewe a potem praca. po pracy m,oze do pl sklepu do malmö. Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 deer_1987 napisał(a):Ja bylam tu ok 4 ale nie wpisywalam nic. leje i tz samochod wzial na stacje do eslöv a ja teraz z psami w talka ulewe a potem praca. po pracy m,oze do pl sklepu do malmö. Hohoho, ale sobie jeździcie... Dobrze jest miec samochód, prawda? Pzdr. Quote
taxelina Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Asiaczek napisał(a):Hohoho, ale sobie jeździcie... Dobrze jest miec samochód, prawda? Pzdr. Haha 2 km do stacji z domu jest ale jak jezdzil rowerem w taka ulewe to potem chory a teraz samochod wzial i na stacji w Eslöv postawil i potem do pociagu do Malmö. a dzownil przed chwila ze ukardli samochod bo pod praca w Malmö nie stoi... :-o tylko ze zapomnial ze postawil 40 km dalej w miescie w kotrym mieszka (Eslöv) + pociagiem do Malmö. myslal ze jechal z domu do Malmö samochodem :P ale ja tez bede jechac do malmö pociagiem :D Dopiero w Eslöv te 2 km ze stacji do domu wrocimy autkiem :D Nie starczyloby kasy na benzyne zeby codziennie 40 km w jedna strone do pracy :D Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 deer_1987 napisał(a):Haha 2 km do stacji z domu jest ale jak jezdzil rowerem w taka ulewe to potem chory a teraz samochod wzial i na stacji w Eslöv postawil i potem do pociagu do Malmö. a dzownil przed chwila ze ukardli samochod bo pod praca w Malmö nie stoi... :-o tylko ze zapomnial ze postawil 40 km dalej w miescie w kotrym mieszka (Eslöv) + pociagiem do Malmö. myslal ze jechal z domu do Malmö samochodem :P ale ja tez bede jechac do malmö pociagiem :D Dopiero w Eslöv te 2 km ze stacji do domu wrocimy autkiem :D Nie starczyloby kasy na benzyne zeby codziennie 40 km w jedna strone do pracy :D O, matko! Niech on nie robi takich niespodzianek, bo na serce można paść...:mad: Ja rozumiem, że benzyna kosztuje, ale sam fakt, że jak jest złe samopoczucie czy paskudna pogoda - to wsiadam i jadę a nie na piechotę i potem choruję... Pzdr. Quote
taxelina Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='Asiaczek']O, matko! Niech on nie robi takich niespodzianek, bo na serce można paść...:mad: Ja rozumiem, że benzyna kosztuje, ale sam fakt, że jak jest złe samopoczucie czy paskudna pogoda - to wsiadam i jadę a nie na piechotę i potem choruję... Pzdr. Wczesnie rano to zapomnial ze nie jechal samochodem calej drogi :P Wiesz to najgorszy kawalek od domu do stacji bo pierwszy autobus jedzie 5:30 na stacje u nas, a Tz ma pociag 4:58.... :angryy: Tak wiec do tej pory jezdzil rowerm na stacje potem pociag i potem autobus w malmö. ale dzis obudzil mnie bo szukal kluczykow do samochodu zeby podjechac te 2 km na stacje. potem do pociagu a potem autobus w malmö wiec nie straszny deszcz pod tym wzgledem :D Swoja droga ile za litr w Wawie benzyny 95? tutaj 13 kr czyli ponad 5 zl Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='deer_1987']Wczesnie rano to zapomnial ze nie jechal samochodem calej drogi :P Wiesz to najgorszy kawalek od domu do stacji bo pierwszy autobus jedzie 5:30 na stacje u nas, a Tz ma pociag 4:58.... :angryy: Tak wiec do tej pory jezdzil rowerm na stacje potem pociag i potem autobus w malmö. ale dzis obudzil mnie bo szukal kluczykow do samochodu zeby podjechac te 2 km na stacje. potem do pociagu a potem autobus w malmö wiec nie straszny deszcz pod tym wzgledem :D Swoja droga ile za litr w Wawie benzyny 95? tutaj 13 kr czyli ponad 5 zl Zobacz, jaki wygodny, nie?;) A litr benzyny to nie przekracza 5 zł. Obojętne jakiej. Ale, dla pewności, jak będę jechała do Galerii, to po drodze mam stację benzynową i tam jeszcze sprawdzę. W ub.r. to był taki moment, że litr kosztował ponad 5 zł, ale szybko z tej ceny zeszli... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='Florka_xyz']BOSEDE African Elite - PRZEPIEKNE ZWIERZE :loveu::loveu::loveu: Oj, Florka, gdzieś mi się zapodziałaś w tych postach. Mi tez się podoba Bosede.:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Przed wyjściem do Galerii - cd. fotek domowych. Na razie pojedyncze... HERE AND THERE Asiaczek FCi czyli Hipka:loveu: I samotny FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek FCI vel Farik-Rysiek. A mine ma taką, bo... do klateczki zbliżała się... Żelcia... Cdn. Pzdr. Quote
Recommended Posts