Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Vectra napisał(a):
Asiaczku , sędziował Cię pan Rafael De Santiago ?
wiesz coś może o nim ?

Nigdy.
A wiem, że sędziuje baski...
A gdzie on Was ma sędziować?

pzdr.

Posted

Vectra napisał(a):
Asiaczku , sędziował Cię pan Rafael De Santiago ?
wiesz coś może o nim ?

A ten pan z Hiszpinii, czy z innego kraju?

A.

Posted

[quote name='Asiaczek']Oj, to niedobrze, bo ja nie jadę w tym roku do Krk. Tak więc nawet nie zobaczę tego Pana w akcji...

Pzdr.
no my mamy zamiar być :p
[quote name='Maks i Spark']A ten pan z Hiszpinii, czy z innego kraju?

A.

[quote name='Asiaczek']Mi wychodzi, że Puerto Rico.:lol:

Pzdr.

ten , na pewno ten :razz:

znalazłam jego fotę na dogo :mdleje: :evil_lol:

http://www.eurodogshows.com/ANDERE/alpeadriawinner/judges/santiago.jpg

Posted

Maks i Spark napisał(a):
I ten Pan będzie teriery sędziował....:-o

A.

to znaczy , że moje przerażenie jest uzasadnione ? :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:

Asiaczek napisał(a):
Wiem, że tam będziecie, bo czytam Twoją Galerię systematycznie. Nigdzie przecież nie znajdę tak barwnych opisów zdarzeń, sytuacji i psów...:evil_lol:

A tan pan Rafael to chyba farbowany Rafael, nie?

Pzdr.

cały jakiś taki - groteskowy :mdleje: :evil_lol: :evil_lol:

on sędziował coś tam , rok temu w Katowicach :roll:

Posted

Vectra napisał(a):
to znaczy , że moje przerażenie jest uzasadnione ? :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:

...nie mam pojęcia, jaki to osobnik, ale wydaje mi się troszkę dziwne, że z tamtych okolic sędzia do tej rasy, ale mam pomysł wejdź na stronę ichniejszego związku i zobacz jakie mają hodowle terierów to będziesz trochę oświecona w temacie, ja taki myk zrobiłam jak do wilczych miał być sędzia z jednego kraju z Ameryki Południowej (weszłam załamałam się i wyszłam:evil_lol:;))

A.

Posted

Vectra napisał(a):

E, a może będzie tak jak z tym wysokim, postawnym sędzią na ostatniej Waszej wystawie? Albo jak z p. Matyjasem...?
Póki nie sprawdzisz, to nie wiemy. Ja tam zawsze jestem otwarta na nowego sędziego. Tylko potem, to albo do niego jeżdżę, albo nie.:evil_lol::diabloti:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Sprawdziłaś to na stronie Krakowa?

Pzdr.

aha,

Rafael De Santiago (PRI)[FONT=Czcionka tekstu podstawowego]Cairn Terrier, Kerry Blue Terrier, Lakeland Terrier, Manchester Terrier, Niemiecki terier myśliwski [/FONT][FONT=Times New Roman](German Hunting Terrier)[/FONT][FONT=Czcionka tekstu podstawowego], Norfolk Terrier, Norwich Terrier, Staffordshire Bull Terrier[/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']to może pójdę na żywioł :evil_lol: nie będę szukać :siara:

ale tamci byli przerażający , ten jest - delikatnie napiszę :evil_lol: poprawia humor

też jest sposób, a Pan wygląda...jak wygląda

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):
...nie mam pojęcia, jaki to osobnik, ale wydaje mi się troszkę dziwne, że z tamtych okolic sędzia do tej rasy, ale mam pomysł wejdź na stronę ichniejszego związku i zobacz jakie mają hodowle terierów to będziesz trochę oświecona w temacie, ja taki myk zrobiłam jak do wilczych miał być sędzia z jednego kraju z Ameryki Południowej (weszłam załamałam się i wyszłam:evil_lol:;))

A.

to może pójdę na żywioł :evil_lol: nie będę szukać :siara:
Asiaczek napisał(a):
E, a może będzie tak jak z tym wysokim, postawnym sędzią na ostatniej Waszej wystawie? Albo jak z p. Matyjasem...?
Póki nie sprawdzisz, to nie wiemy. Ja tam zawsze jestem otwarta na nowego sędziego. Tylko potem, to albo do niego jeżdżę, albo nie.:evil_lol::diabloti:

Pzdr.

ale tamci byli przerażający , ten jest - delikatnie napiszę :evil_lol: poprawia humor

Posted

Maks i Spark napisał(a):
A.

E, terierry hoduje się wszędzie. Nawet w PRI!
Ale jest jedno niebezpieczeństwo, że maja inny wzorzec "w oczach". Wiesz, u nich dłuższy w jakiejś części ciała, a u nas - krótszy. Bądź odwrotnie...;)

Vectra napisał(a):
to może pójdę na żywioł :evil_lol: nie będę szukać :siara:

No wiec wchodzisz na ring, uśmiechasz sie do sędziego i robisz dokładnie to, co tak pięknie Ci wyszło na ost. wystawie. I po bólu...:lol:

Pzdr.

Posted

Witam wszystkich ładnie.
Zobowiązuję się porobić jutro zdjęcia wszystkim maluchom.Dzisiaj nie dam rady,bo znowu zrobiło się chmurno,pewnie kolejna burza nadchodzi.A jak jest burza,to ja nie mam internetu :angryy: (ale mam burzę :evil_lol:).
Moje kociambry w końcu zaczęły same jeść i mogę mamusię wysterylizować(już nie chcę kociaczków,bo potem jest problem ze znalezieniem domków).
A piesie...,to już zupełnie inna historia :lol:.Zaczynają galopady po kojcu,a wyjęte na zewnątrz-rozplaszczają się :evil_lol:.Mam nadzieję,że do zdjęć chociaż staną.

Posted

Buszki napisał(a):
Witam wszystkich ładnie.
Zobowiązuję się porobić jutro zdjęcia wszystkim maluchom.Dzisiaj nie dam rady,bo znowu zrobiło się chmurno,pewnie kolejna burza nadchodzi.A jak jest burza,to ja nie mam internetu :angryy: (ale mam burzę :evil_lol:).
Moje kociambry w końcu zaczęły same jeść i mogę mamusię wysterylizować(już nie chcę kociaczków,bo potem jest problem ze znalezieniem domków).
A piesie...,to już zupełnie inna historia :lol:.Zaczynają galopady po kojcu,a wyjęte na zewnątrz-rozplaszczają się :evil_lol:.Mam nadzieję,że do zdjęć chociaż staną.

Hej, fajnei , że jesteś na łączach:lol:, u nas też chmurno jakoś i coś wisi w powietrzu.....

A.

Posted

Buszki napisał(a):
Witam wszystkich ładnie.

OK, u nas na wsi Mokotów jeszcze dzisiaj burzy nie było, a słońce w ciągu dnia to tak przypiekało, że rrrrany...paliło po prostu.

Naprawde nie znalazł się nawet 1 nowy właściciel kici? E, ludziska nie wiedzą, co ładne...

Galopady po kojcu...? Ej, coś Ci się chyba wydaje. Gdzie takie małe baski-bobaski mogą biegać:evil_lol:...

Pzdr.

Posted

[quote name='Vectra']znalazłam Federación Canófila de Puerto Rico
ktoś zna Hiszpański ? :)
A nie ma tam wersji angielskiej, francuskiej, rosyjskiej? Innych języków nie znam...:oops:

[quote name='Maks i Spark']Hej, fajnei , że jesteś na łączach:lol:, u nas też chmurno jakoś i coś wisi w powietrzu.....

A.
Noooo, w nocy pewnie "coś" drgnie w tej pogodzie, jakieś załamanie nastąpi...:cool1:

Pzdr.