Asiaczek Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Tengusia']witam sie prawie w samo poludnie :loveu::loveu::loveu: Jsoooo, jak na DzikimZachodzie...;) [quote name='bonsai_88']Asiaczek musisz mi wybaczyć - wczoraj całą noc chodziłam po lesie z Birmą i dwoma przystojniakami :diabloti:... A coś Ty robiła w lesie? :crazyeye: O to jeszcze z 2 przystojniakami...?:diabloti: Pzdr. Quote
Rinuś Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='bonsai_88']Asiaczek musisz mi wybaczyć - wczoraj całą noc chodziłam po lesie z Birmą i dwoma przystojniakami :diabloti:... eee mała A Ty nie pozwalasz sobie na za dużo ? :cool3::cool3::cool3::cool3: Cześć Asiaczku :loveu: Quote
Basia&Safi Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Asiaczek']Przeczytajcie, co mi koleżanka przysłała w mailu... [FONT=Arial][FONT=Courier New][SIZE=4]Żona informatyka pokazując mu zdjęcie: "Kojarzysz człowieka?", "No...", "O 16-tej odbierzesz go z przedszkola" :megagrin::shiny::-D:thumbs::bigcool::klacz: Pzdr.[/FONT][/FONT] Moj TŻ to informatyk :evil_lol: dom zawalony kompami bo ma serwis hehehe Quote
Asiaczek Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Basia&Safi']Moj TŻ to informatyk :evil_lol: dom zawalony kompami bo ma serwis hehehe A pasuje do niego ten dowcip?:lol: Pzr. Quote
bonsai_88 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Rinuś']eee mała A Ty nie pozwalasz sobie na za dużo ? :cool3::cool3::cool3::cool3: Nieee... ani trochę :grins: Asiaczek przecież z dwoma przystojniakami sam na sam w lesie można robić tylko jedno... spacerować :evil_lol:. Nie zapominajcie, że tam też była Birma - przyzwoitka :diabloti:. Wszyscy moi znajomi wiedzą, że nawet w rękę nie można mnie pocałować :placz: Quote
Asiaczek Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Wklejam link do bazarku obróżek odblaskowych. Ja takie kupiłam dla moich maluchów, mimo, że one rzadko kiedy chodza bez obróżek, a na pewno nigdy wieczorowa porą. Ale myślę, że gros z Was wyprowadza bez smyczy psiaki i taka "informacja", gdzie on jest w danym momencie - jest dosyć istotna. Zapraszam! Warto:lol: http://www.dogomania.pl/forum/f99/od...54/index3.html Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Rinuś']eee mała A Ty nie pozwalasz sobie na za dużo ? :cool3::cool3::cool3::cool3: Cześć Asiaczku :loveu: Hello... pzdr. Quote
Czoko Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Wszystko mi skacze ale i tak nigdy nie daję rady nadrobić zaległości. W subskrypcji zareagowałam ze względu na syna na słowo gramy. Natychmiast sprawdzałam co będzie w Dorożkarni 20 ale nie wiem czy Krzyś się wybierze. Ciekawe czy Panowie się znają ... Przy okazji zwrócę uwagę na piekarnię - Grzybek - gdzieś kiedyś chyba widziałam. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie! Quote
Asiaczek Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Czoko napisał(a):Wszystko mi skacze ale i tak nigdy nie daję rady nadrobić zaległości. W subskrypcji zareagowałam ze względu na syna na słowo gramy. Natychmiast sprawdzałam co będzie w Dorożkarni 20 ale nie wiem czy Krzyś się wybierze. Ciekawe czy Panowie się znają ... Przy okazji zwrócę uwagę na piekarnię - Grzybek - gdzieś kiedyś chyba widziałam. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie! Czoko - filię piekarni Grzybek mamy na bazarku przy ul. Wołoskiej (od strony ulicy). Ja tam się wybieram w piątek, choć i dzisiaj pewnie tez zajrze na bazarek po jakies pomidorki, ogóreczki i truskaweczki na jutro...:lol: jamnicze napisał(a):To ja powiem DOBRY WIECZÓR :lol: A ja powiem od razu DZIEŃ DOBRY WIECZÓR! Pzdr. Quote
taxelina Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Witam sie serdecznie! Ale dzien wczoraj.. no ale mamy nasz pierwszy samochod :D Quote
Asiaczek Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 deer_1987 napisał(a):Witam sie serdecznie! Ale dzien wczoraj.. no ale mamy nasz pierwszy samochod :D Uhuhuhu!!! Ten, do którego podawałaś linka? Super!!!:multi: Pzdr. Quote
Mudik Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Asiu wybywamy dziś na największą agilitową imprezę jaka sie do dziś odbyła w Polsce, prosimy o kciuki! W szczególności za pogodę! Quote
Mudik Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Do usłyszenia , odezwiemy się po powrocie! Liczę na super zabawę, szkoda tylko,że poza moimi mudikami będą tylko dwa pumiki i to aż z Holandii!! i kilka ciekawych ras, mam nadzieję,że będę mieć czas by je zobaczyć. Wszystko się dzieje na 3 ringach, a nie da się być przy każdym z nich jednocześnie, ale może choć pumiki zobaczę w akcji i szpice fińskie, ciekawa jestem o które chodzi o finish spitz czy lapinporokoirę:loveu::loveu:? Quote
Asiaczek Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Mudik napisał(a):Asiu wybywamy dziś na największą agilitową imprezę jaka sie do dziś odbyła w Polsce, prosimy o kciuki! W szczególności za pogodę! Pewnie do Kozienic jedziecie? Na pewno będę za Was trzymała kciuki, dajcie z siebie wszystko, a z psiaków wyciśnijcie ostatnie soki! Udanych startów i dobrej zabawy!:lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Te posty mnie wkurza**************:angryy::angryy: :evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Tengusia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 dzien dobry pisze bo mowic nie umie :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='Mudik']Do usłyszenia , odezwiemy się po powrocie! Liczę na super zabawę, szkoda tylko,że poza moimi mudikami będą tylko dwa pumiki i to aż z Holandii!! i kilka ciekawych ras, mam nadzieję,że będę mieć czas by je zobaczyć. Wszystko się dzieje na 3 ringach, a nie da się być przy każdym z nich jednocześnie, ale może choć pumiki zobaczę w akcji i szpice fińskie, ciekawa jestem o które chodzi o finish spitz czy lapinporokoirę:loveu::loveu:? O, pumiki będą? Jak się wyrobisz, to zrób kilka fotek pumisiom,dobrze? [quote name='Mudik']Te posty mnie wkurza**************:angryy::angryy: :evil_lol::evil_lol::eviltong: Nie nerwujsia, złość szkodzi... [quote name='Maks i Spark']Dzień dobry A. Jaaaaa, jaki piękny dachowczyk, o pardonsik - europejczyk.:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Ja wiem, czy on taki bardziej...? Jeden i drugi jest superowy!!! Uwielbiam koty!!! Pzdr. Quote
M&S Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Asiaczek']Ja wiem, czy on taki bardziej...? Jeden i drugi jest superowy!!! Uwielbiam koty!!! Pzdr. Ja też baaardzo :loveu: ....ciekawa jestem, jak kocie maluchy u Buszki? A. Quote
Recommended Posts