Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tengusia']witam sie prawie w samo poludnie :loveu::loveu::loveu:
Jsoooo, jak na DzikimZachodzie...;)

[quote name='bonsai_88']Asiaczek musisz mi wybaczyć - wczoraj całą noc chodziłam po lesie z Birmą i dwoma przystojniakami :diabloti:...
A coś Ty robiła w lesie? :crazyeye:
O to jeszcze z 2 przystojniakami...?:diabloti:

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']Asiaczek musisz mi wybaczyć - wczoraj całą noc chodziłam po lesie z Birmą i dwoma przystojniakami :diabloti:...
eee mała A Ty nie pozwalasz sobie na za dużo ? :cool3::cool3::cool3::cool3:

Cześć Asiaczku :loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']Przeczytajcie, co mi koleżanka przysłała w mailu...

[FONT=Arial][FONT=Courier New][SIZE=4]Żona informatyka pokazując mu zdjęcie: "Kojarzysz człowieka?", "No...", "O 16-tej odbierzesz go z przedszkola"

:megagrin::shiny::-D:thumbs::bigcool::klacz:

Pzdr.[/FONT][/FONT]

Moj TŻ to informatyk :evil_lol: dom zawalony kompami bo ma serwis hehehe

Posted

[quote name='Rinuś']eee mała A Ty nie pozwalasz sobie na za dużo ? :cool3::cool3::cool3::cool3:
Nieee... ani trochę :grins:

Asiaczek
przecież z dwoma przystojniakami sam na sam w lesie można robić tylko jedno... spacerować :evil_lol:. Nie zapominajcie, że tam też była Birma - przyzwoitka :diabloti:. Wszyscy moi znajomi wiedzą, że nawet w rękę nie można mnie pocałować :placz:

Posted

Wszystko mi skacze ale i tak nigdy nie daję rady nadrobić zaległości.
W subskrypcji zareagowałam ze względu na syna na słowo gramy. Natychmiast sprawdzałam co będzie w Dorożkarni 20 ale nie wiem czy Krzyś się wybierze. Ciekawe czy Panowie się znają ...
Przy okazji zwrócę uwagę na piekarnię - Grzybek - gdzieś kiedyś chyba widziałam.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie!

Posted

Czoko napisał(a):
Wszystko mi skacze ale i tak nigdy nie daję rady nadrobić zaległości.
W subskrypcji zareagowałam ze względu na syna na słowo gramy. Natychmiast sprawdzałam co będzie w Dorożkarni 20 ale nie wiem czy Krzyś się wybierze. Ciekawe czy Panowie się znają ...
Przy okazji zwrócę uwagę na piekarnię - Grzybek - gdzieś kiedyś chyba widziałam.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie!

Czoko - filię piekarni Grzybek mamy na bazarku przy ul. Wołoskiej (od strony ulicy).
Ja tam się wybieram w piątek, choć i dzisiaj pewnie tez zajrze na bazarek po jakies pomidorki, ogóreczki i truskaweczki na jutro...:lol:

jamnicze napisał(a):
To ja powiem DOBRY WIECZÓR :lol:

A ja powiem od razu
DZIEŃ DOBRY WIECZÓR!

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Witam sie serdecznie! Ale dzien wczoraj.. no ale mamy nasz pierwszy samochod :D

Uhuhuhu!!! Ten, do którego podawałaś linka? Super!!!:multi:

Pzdr.

Posted

Do usłyszenia , odezwiemy się po powrocie! Liczę na super zabawę, szkoda tylko,że poza moimi mudikami będą tylko dwa pumiki i to aż z Holandii!! i kilka ciekawych ras, mam nadzieję,że będę mieć czas by je zobaczyć. Wszystko się dzieje na 3 ringach, a nie da się być przy każdym z nich jednocześnie, ale może choć pumiki zobaczę w akcji i szpice fińskie, ciekawa jestem o które chodzi o finish spitz czy lapinporokoirę:loveu::loveu:?

Posted

Mudik napisał(a):
Asiu wybywamy dziś na największą agilitową imprezę jaka sie do dziś odbyła w Polsce, prosimy o kciuki! W szczególności za pogodę!

Pewnie do Kozienic jedziecie?
Na pewno będę za Was trzymała kciuki, dajcie z siebie wszystko, a z psiaków wyciśnijcie ostatnie soki!

Udanych startów i dobrej zabawy!:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='Mudik']Do usłyszenia , odezwiemy się po powrocie! Liczę na super zabawę, szkoda tylko,że poza moimi mudikami będą tylko dwa pumiki i to aż z Holandii!! i kilka ciekawych ras, mam nadzieję,że będę mieć czas by je zobaczyć. Wszystko się dzieje na 3 ringach, a nie da się być przy każdym z nich jednocześnie, ale może choć pumiki zobaczę w akcji i szpice fińskie, ciekawa jestem o które chodzi o finish spitz czy lapinporokoirę:loveu::loveu:?
O, pumiki będą? Jak się wyrobisz, to zrób kilka fotek pumisiom,dobrze?

[quote name='Mudik']Te posty mnie wkurza**************:angryy::angryy: :evil_lol::evil_lol::eviltong:
Nie nerwujsia, złość szkodzi...

[quote name='Maks i Spark']Dzień dobry

A.
Jaaaaa, jaki piękny dachowczyk, o pardonsik - europejczyk.:loveu:

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja wiem, czy on taki bardziej...?
Jeden i drugi jest superowy!!!
Uwielbiam koty!!!

Pzdr.

Ja też baaardzo :loveu:

....ciekawa jestem, jak kocie maluchy u Buszki?

A.