dzasta Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Wszystkie kociambry fajne ale Małpiśka jest the best !!! I znowu Baski łóżkowe ku mojej ogromnej uciesze :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='jamnicze']Albo jak sie przestraszą ;), ich ogon mówi więcej o nastroju niż mordka :diabloti: Kręcenie kółeczek przed ułożeniem się :p, Saidi też tak robi, czyli nieodrodna córa taty :lol: http://img266.imageshack.us/img266/4315/resizeofimg0230jpga.jpg Ja słyszałam, że wszystkie psy (jako jakas rodziny psowatych) tak robi. To cecha atawistyczna. [quote name='bonsai_88']Birma też tak robi - może jednak jakaś rodzina :evil_lol:? Na pewno! Do Birmy zawsze chętnie się przyznamy!:lol: Chociaz ten charakter ciotki Birmy, eh... [quote name='gosiaja']Morek kreci kółka przed snem i przed tym jak się wypróżni śmiesznie to zawsze wygląda A moje przed wypróżnieniem latają w te i we wte aż nagle robią stój! i idzie qupa... [quote name='Mudik']Mój Vic też chodzi w kółko przed qupką:evil_lol::evil_lol: i często udeptuje miejsce do spania, Wazirek ziewający :loveu::loveu::loveu: I to mi się podoba http://img150.imageshack.us/img150/9238/resizeofimg0199.jpg Wazirek wogóle nie zwraca uwagi na koty, tylko czasami, wieczorkiem, lata z nimi i usiłuje je zjeść... Taki wieczorny capstrzyk...:evil_lol: [quote name='Maks i Spark']....jak im dobrze:lol: Imageshack - resizeofimg0207jpga.jpg ...a kółka "kręci" Maks jak się mości;) A. A Spark? pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 dzasta napisał(a):Wszystkie kociambry fajne ale Małpiśka jest the best !!! I znowu Baski łóżkowe ku mojej ogromnej uciesze :loveu: Nie wiedziałam, że jesteś fanką łóżkowych fotek... Ale sobie zapamiętam tę info.:lol: Pzdr. Quote
bonsai_88 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ja sobie charakter Birmy wypraszam... młoda wredna była, jest i będzie, ale jest już co raz lepiej :cool3:... co raz więcej psiaków może się bawić z moim psem głodnym :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 bonsai_88 napisał(a):Ja sobie charakter Birmy wypraszam... młoda wredna była, jest i będzie, ale jest już co raz lepiej :cool3:... co raz więcej psiaków może się bawić z moim psem głodnym :evil_lol: Alez widzę, że jest coraz lepiej. Z duża ciekawością czytam o postępach w socjalizacji Birmy. A te postępy są i na pewno będą następne.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 [quote name='Tengusia']przyszlam powiedziec dzien dobry :loveu: A co tak późno...?:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Asiaczek napisał(a): A Spark? pzdr. Spark nie mości się, aż tak...w kółko gania tylko za swoim ogonem...czasami;) A. Quote
Asiaczek Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 To też normalne, moje baski, a szczególnie Kenio, tak robi... Pzdr. Quote
Tengusia Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='Asiaczek']A co tak późno...?:evil_lol: Pzdr. lepiej pozno niz wcale :eviltong: dgm od wczoraj mi nie dzialalo, kompa zdominowaly wirusy i tak jakos mi zeszlo na ratowniu i przywracaniu go do zycia :shake: Quote
Asiaczek Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Wiecie co? To aż przykre, że od 18.46 nikt do mnie nie zaglądnął... Ja wiem, że nie dałam fotek, ale chociaż "...bry" powiedzieć wypada... :cool1: Pzdr. Quote
taxelina Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Asiaczek napisał(a):Wiecie co? To aż przykre, że od 18.46 nikt do mnie nie zaglądnął... Ja wiem, że nie dałam fotek, ale chociaż "...bry" powiedzieć wypada... :cool1: Pzdr. Od 14 do 20 spalam :( Quote
bety Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Jak to nie zagląda. Wszyscy zaglądają, :lol: ale śpiący Wazirek z kotami w poduszkach widać wszystkich uśpił. :evil_lol: Teraz wszyscy wyspani już z samego rana zaglądają, czego jestem przykładem. DZIN DYBRY :) :) Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 deer_1987 napisał(a):Od 14 do 20 spalam :( Jesteś usprawiedliwiona.:lol: bety napisał(a):Jak to nie zagląda. Wszyscy zaglądają, :lol: ale śpiący Wazirek z kotami w poduszkach widać wszystkich uśpił. :evil_lol: Teraz wszyscy wyspani już z samego rana zaglądają, czego jestem przykładem. DZIN DYBRY :) :) Pzdr No, pełnym wyrazem się przywitałas.:lol: Maks i Spark napisał(a):Dziń dybry;) A. O, i M&S tez pełnym zdaniem się przywitał.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 gosiaja napisał(a):Witamy się :) Cieszę się... Pzdr. Quote
dzasta Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Bry Bry Bry dzień :evil_lol: Witaj cała Asiaczkowa bando w to słoneczne leniwe popołudnie :eviltong: Quote
Asiaczek Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='dzasta']Bry Bry Bry dzień :evil_lol: Witaj cała Asiaczkowa bando w to słoneczne leniwe popołudnie :eviltong: dzasta - plotki głoszą, że nie ma jeszcze popołudnia...:evil_lol: Pzdr. Quote
Honey Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Dzien dobry bardzo ! :lol: [SIZE="1"](a co tam, nie mozemy byc gorsi ;) ) Quote
Tengusia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 witam sie prawie w samo poludnie :loveu::loveu::loveu: Quote
bonsai_88 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Asiaczek musisz mi wybaczyć - wczoraj całą noc chodziłam po lesie z Birmą i dwoma przystojniakami :diabloti:... Quote
Asiaczek Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Przeczytajcie, co mi koleżanka przysłała w mailu... [FONT=Arial][FONT=Courier New][SIZE=4]Żona informatyka pokazując mu zdjęcie: "Kojarzysz człowieka?", "No...", "O 16-tej odbierzesz go z przedszkola" :megagrin::shiny::-D:thumbs::bigcool::klacz: Pzdr.[/FONT][/FONT] Quote
Recommended Posts