Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Buszki napisał(a):
Moje kotki są aktualne w stu procentach,tylko ta Łomża strasznie daleko (jakieś 700 km.).Nie mam możliwości dostarczyć kociambra :shake:.

I dlatego ja nie pisałam do Ciebie w tej sprawie.
Ale - jak sama widzisz - trzymam rękę na pulsie...:lol:

Pzdr.

Posted

Buszki napisał(a):
Moje kotki są aktualne w stu procentach,tylko ta Łomża strasznie daleko (jakieś 700 km.).Nie mam możliwości dostarczyć kociambra :shake:.
Mogę też kociaki odebrać w Suwałkach,a le to pewnie jeszcze dalej. Szkoda

Posted

Izabela124. napisał(a):
Mogę też kociaki odebrać w Suwałkach,a le to pewnie jeszcze dalej. Szkoda

Nio,jeszcze dalej :-(. Ależ ten kraj wieeelki,a świat jeszcze większy :-o. Wszędzie daleko...

Posted

Justy$ka napisał(a):
Wszystkie kocury piękne, ale mi najbardziej spodobała sie Hośka :diabloti:

Hośka jest trzecia, jesli chodzi o starszeństwo w domu. Najpierw jest Ruda, potem Gruszka, potem Hośka. Małpisia - na ostatnim, czwartym miejscu...:lol:

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Asiaczek odezwij sie do mnie na gg- chodzi o te znaczki, mam cos dla ciebie ;D

Nie mam gg.
Może po prostu napisz albo PW albo e-maila...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

To może 13-go (sobota). Bo wtedy Leclerc będzie czynny. A i na cmentarz będzę miała specjalny autobus (409), czyli pojadę z pętli do pętli...
I może umówimy się w Leclercu, co? Na przykład przy dziale warzywniczym, tak, jak poprzednio spotkałyśmy się? To i Ty może zrobisz zakupy do domu?

Jak sobie życzysz :lol:, ale ja myślałam że wpadniesz do mnie osobiście a nie tak żeby się w sklepie spotykać :roll::lol:

Aaaa swego czasu było tu wspominane o chlebie orkiszowym - to zawiadamiam że u mnie w Leclercu takowy jest.

Pzdr

Posted

[quote name='agaciaaa']http://img2.imageshack.us/img2/2901/resizeofimg0242.jpg ta kicia mi się najbardziej podoba, super ma umaszczenie :loveu:
To tez jest szyldkret.:lol:

[quote name='bety']Jak sobie życzysz :lol:, ale ja myślałam że wpadniesz do mnie osobiście a nie tak żeby się w sklepie spotykać :roll::lol:

Aaaa swego czasu było tu wspominane o chlebie orkiszowym - to zawiadamiam że u mnie w Leclercu takowy jest.
Pzdr
Ależ nie ma problemu! Spotkamy się w sklepie a potem na herbatkę do Was.:evil_lol:
W Galerii Mokotów jest jest chleb i bułeczki orkiszowe w cenie 14.99 zł/kg. Kupiłam 2 bułeczki na spróbowanie, ale mnie nie ujęły...:cool3:
Pewnie sa zdrowe jak diabli, ale w smaku takie sobie...

[quote name='jamnicze']Mi się podoba Hośka
http://img2.imageshack.us/img2/2901/resizeofimg0242.jpg

i Gruszka
http://img248.imageshack.us/img248/4493/resizeofimg0214.jpg
ona w ogóle widzę, że ma rożne odcienie umaszczenia na różnych fotkach :razz:
Noooo, tak światło padało. Bo fotki były robione w różnych dniach i w różnym oświetleniu...
Ale to na pewno ta sama kicia.:lol:

[quote name='Maks i Spark']Dobry wieczór:p

przyszłam, koty miauuuuu, czy one już tak obrosły? :-o pamiętam wystrichane:evil_lol:

A.
No tak poobrastały, cholerniki jedne!:evil_lol: Najgorzej to wygląda sprawa z Rudą. Zaczynają jej się robic zaklejki, a to pierwszy stopień do kołtunków. A ja jeszcze nie mam takiej siły w rękach, aby ją ostrzyc...
Cieszę się, że wywabiłam Ciebie na DGM...:multi:

[quote name='deer_1987']poszedl pw!
Juz odpowiedziałam, Koffana!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Ależ nie ma problemu! Spotkamy się w sklepie a potem na herbatkę do Was.:evil_lol:
W Galerii Mokotów jest jest chleb i bułeczki orkiszowe w cenie 14.99 zł/kg. Kupiłam 2 bułeczki na spróbowanie, ale mnie nie ujęły...:cool3:
Pewnie sa zdrowe jak diabli, ale w smaku takie sobie...

No tak to ja rozumiem. :lol:

Ja kupiłam chlebek (kosztował 3 zł z hakiem - wielkość takiego kwadratowego razowca, więc nie wiem jak to wagowo wygląda) - nawet mi smakował, ale co było dla mnie najważniejsze to długo trzymał świeżość. Ja lubię takie "śmieciowe" :evil_lol: pieczywo, choć faktycznie do bułeczek mam też wyższe wymagania. ;):diabloti:
Pzdr

Posted

bety napisał(a):

Ja lubię takie "śmieciowe" :evil_lol: pieczywo, choć faktycznie do bułeczek mam też wyższe wymagania. ;):diabloti:
Pzdr

ja też lubię....im więcej "śmiecia" tym lepiej:evil_lol:

A.