Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']bety, ale na pewno będę na cmentarzu w najbliższy weekend. To może wstrzymaj się ze znaczkami i płatnością. Spotkamy się i wszystko załatwimy, ci o tym myślisz?

Pzr.

Mnie tam pasi :lol:
Pzdr

Posted

agnethka napisał(a):
nie dość, że się fo rozjechało to i MULTICYTAT działa :multi:

Nie mam jak sprawdzic, czy MULTI działa...:placz:
A mnie ostatnio działało tylko tak, że dwa pierwsze posty na stronie mogłam cytowac.

bety napisał(a):
Mnie tam pasi :lol:
Pzdr

No to śmy som umówione. Teraz tylko dograć dzień i godzinę.:lol:

Pzdr.

Posted

agnethka napisał(a):
a cytuj na tej stronie od góry ;)
albo na poprzedniej :razz:

Ale na juz na wszystkie posty poodpowiadałam...
Ale, ale zauważyłam, że czas na DGM też już zaczął się zgadzać z moim komputerowym...tzn. nie zaczął się zgadzac, ale SIĘ ZGADZA!:multi:
U Was tez tak jest?

pzdr.

Posted

Tak, tak, multi działa i szybka odpowiedź też :multi: Od razu sprawdziłam jak zobaczyłam że forum jakieś inne :lol:

Widziałam maluszki, wszystkie razem i każdego osobno- cudne są kluseczki :loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
A czas Ci się zgadza?

Pzdr.

Zgadzał się... do czasu :lol: Jak pisałam posta w swojej galerii to przeskoczył mi 5 minut do przodu :cool3: nooo ale to i tak nie 15, jak wcześniej :evil_lol: ale teraz już ciągle jest ok. Chyba idzie ku lepszemu? :razz:

Edit: o i teraz znowu 5 min do przodu..

Posted

[quote name='Asiaczek']Ciebie trudno nie zauważyć! Zawsze pierwsza z rana meldujesz się w Galeriach.:lol:

Ale myślę tez i o innych Gościach mojej Galerii. Plotki niosą, że czas urlopów się już powoli rozpoczyna i stąd taki niemrawy ruch w Galeriach...

Pzdr.
Ja też wpadam od czasu do czasu ale nie mam czasu żeby przeglądać 50 stron :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: mniej piszcie to będę na bieżąco :diabloti:

Posted

[quote name='agaciaaa']Zgadzał się... do czasu :lol: Jak pisałam posta w swojej galerii to przeskoczył mi 5 minut do przodu :cool3: nooo ale to i tak nie 15, jak wcześniej :evil_lol: ale teraz już ciągle jest ok. Chyba idzie ku lepszemu? :razz:

Edit: o i teraz znowu 5 min do przodu..
No właśnie. Tez zauwazyłam, że znowu jest 5 min. do przodu na DGM....

[quote name='Rinuś']Ja też wpadam od czasu do czasu ale nie mam czasu żeby przeglądać 50 stron :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: mniej piszcie to będę na bieżąco :diabloti:
Hahaha, któregoś dnia obliczyłam, że dziennie u mnie przybywa 4-5 stron. Ale czasami i 7-8...
To i tak wcale nie takdużo, bo u innych 8 stron przybywa KAŻDEGO dnia!

Pzdr.

Posted

agnethka napisał(a):
u mnie teraz na kompie jest 12:00 :evil_lol:

ps. Asiaczku - szykuję rozetę na bazarek, może Cię zainteresuje :lol: :evil_lol:

A, jednak zaczynasz bawić się w bazarki rozetkowe? Super!
A czy mnie zainteresuje, to nie wiem, bo... mam juz zamówione:evil_lol:. Takie śliczniusie, kolorowe...:lol::loveu:

Ale daj linka do tego bazarka, na pewno zajrzymy.:lol:

Pzdr.

Posted

Idę zaraz na spacerki psiowe; korzystam póki nie pada...

A po powrocie chciałabym wreszcie wypróbować, czy rzeczywiście Multicytat działa! Pomóżcie, proszę!

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

No to śmy som umówione. Teraz tylko dograć dzień i godzinę.:lol:

Pzdr.

Ja nic nie planuję na przyszły weekend, więc jestem otwarta na propozycje. :lol:

Pzdr

Posted

Asiaczek napisał(a):

Hahaha, któregoś dnia obliczyłam, że dziennie u mnie przybywa 4-5 stron. Ale czasami i 7-8...

U mnie przybywają średnio dwa posty dziennie. :diabloti: :evil_lol:

Posted

Witam się
Wszystko nadrobiłam. Spóźnione gratulacje :multi: Małe szczeniorki cudne. Domowo-kuchenne fotki bardzo fajne i te z 1992 roku też (wtedy to ja się dopiero urodziłam:evil_lol:)
A i mam taką sprawę
Ta Twoja znajoma ma jeszcze te kociaki do adopcji? Bo moja koleżanka chętnie 2 kociaczki by do siebie wzięła. Tylko ktoś by musiał je do Łomży przywieźć. Odpisz mi na pw. Z góry dzięki. Pzdr:loveu:

Posted

agaciaaa napisał(a):
To ja czekam na jakieś fotki po powrocie ze spacerków :)

Tak jest!
Jestem juz po spacerosach.
A fotki muszę jeszcze zgrać, pozmniejszać i.... wstawiam. To będą kocio-psie. Ale bardzie kocie niz psie...:lol:

agnethka napisał(a):
od czasu do czasu mogę się "pobawić" w rozetki bazarkowe ;)
znalazłam ślicznego psiaka, który mnie urzekł i chcę mu jakoś pomóc ;) a że mam zaczętą rozetkę, na którą poszło sporo wstążki i która była nieplanowana to ją wystawię :lol: tylko muszę ją najpierw skończyć ;)

Jasne!
A to będzie bazarek tylko z ta jedną rozetką? Czy jeszcze coś tam będzie?

bety napisał(a):
Ja nic nie planuję na przyszły weekend, więc jestem otwarta na propozycje. :lol:

Pzdr

To może 13-go (sobota). Bo wtedy Leclerc będzie czynny. A i na cmentarz będzę miała specjalny autobus (409), czyli pojadę z pętli do pętli...
I może umówimy się w Leclercu, co? Na przykład przy dziale warzywniczym, tak, jak poprzednio spotkałyśmy się? To i Ty może zrobisz zakupy do domu?

Inkaa napisał(a):
U mnie przybywają średnio dwa posty dziennie. :diabloti: :evil_lol:

Bo dajesz za mało fotek. Ja juz to wiem.:lol:

Izabela124. napisał(a):
Witam się
Wszystko nadrobiłam. Spóźnione gratulacje :multi: Małe szczeniorki cudne. Domowo-kuchenne fotki bardzo fajne i te z 1992 roku też (wtedy to ja się dopiero urodziłam:evil_lol:)
A i mam taką sprawę
Ta Twoja znajoma ma jeszcze te kociaki do adopcji? Bo moja koleżanka chętnie 2 kociaczki by do siebie wzięła. Tylko ktoś by musiał je do Łomży przywieźć. Odpisz mi na pw. Z góry dzięki. Pzdr:loveu:

Podejrzewam, że i u jednej i u drugiej koleżanki kicie sa nadal wolne.
Ale napisz mi najpierw, jaka płeć,OK?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Podejrzewam, że i u jednej i u drugiej koleżanki kicie sa nadal wolne.
Ale napisz mi najpierw, jaka płeć,OK?

Pzdr.
Płeć raczej bez różnicy. Ale moze być jeden kotka drugi kocur. tylko, ze kotka ma być ruda, a ten drugi kot to bez różnicy

Posted

[quote name='Asiaczek']\\
To i tak wcale nie takdużo, bo u innych 8 stron przybywa KAŻDEGO dnia!

Pzdr.
U mnie to po jednej przybywa :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']http://img150.imageshack.us/img150/6282/resizeofimg0240.jpg śliczny portret:loveu:
Hihihi, Ruda na każdej fotce to ma taki skrzywiony pyszczek, jakby niezadowolony z zycia...:evil_lol:

[quote name='Rinuś']U mnie to po jednej przybywa :evil_lol::evil_lol:
Bo się nie starasz, tylko latasz po obcych Galeriach...

[quote name='Justy$ka']O jakie słodziaki !!! :loveu:
Uwielbiam koty, a najbardziej to takie małe puchate kooooleczki...:loveu:

Pzdr.