Asiaczek Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Wiem, że nie o Ciebie...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Agappe napisał(a): co z dzisiejszym spacerkiem??? Byłyście z Donya? Kiedy będą zdjęcia? Baaardzo jestem ciekawa, co straciłam...:placz: Pzdr. Quote
agabass Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Asiaczku dzięki za miłe słowa - wierszyk jest stary tylko całkowiecie o nim zapamniałam, odkopałam go z innego forum i już. Quote
Asiaczek Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 agabass napisał(a):Asiaczku dzięki za miłe słowa - wierszyk jest stary tylko całkowiecie o nim zapamniałam, odkopałam go z innego forum i już. To ja poproszę więcej takich "starych" wierszyków...:lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Asiaczek napisał(a):Byłyście z Donya? Kiedy będą zdjęcia? Baaardzo jestem ciekawa, co straciłam...:placz: Pzdr. nie bedzie zdjec... bo nim sie zorientowałam, że trzeba robić zdjecia zrobiło sie ciemno ;( i to już nie to samo... a mała jest już duuużżżaaaaa.. ale nadal zalizuje cały świat :))) Quote
Asiaczek Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Uh, żal... liczyłam jednak na jakieś zdjątka... A Mała to ma baaardzo pryzjacielski charakter.:lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 nie mam zdjęć malej, ale mam zdjecia dużej.. tak Anata traktuje kolejnego swojego kolege ;) Quote
Asiaczek Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Super! To dzieciaczek od Chatangi mieszka gdzieś niedaleko? Pzdr. Quote
Agappe Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Asiaczek napisał(a):Super! To dzieciaczek od Chatangi mieszka gdzieś niedaleko? Pzdr. tego dzieciaczka wziełam pod swoje skrzydła i pomagam włascicielce przygotować go do wystawy (debiut Poznań) a swoją drogą cała Chatanga jest niedaleko nie tylko ten półroczny dzieciaczek ;) Quote
Agappe Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 niestety w statyce jest mu baaaardzo ciezko zrobić zdjęcie ;) jedyne jakie mam, które nie jest kompletnie rozmazane to: Quote
Asiaczek Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 O tak. Wiem o tym. Mam do Chatangi... rzut beretem przez TVP!:lol: Ale to imię słyszałam po raz pierwszy i stąd moje zaciekawienie. A Chatanga wie o Twoich staraniach? Pzdr. Quote
Agappe Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Asiaczek napisał(a):O tak. Wiem o tym. Mam do Chatangi... rzut beretem przez TVP!:lol: Ale to imię słyszałam po raz pierwszy i stąd moje zaciekawienie. A Chatanga wie o Twoich staraniach? Pzdr. a nie wiem czy wie.. ja ich nie znam.. a dzieciaczek jest uroczy:loveu: :loveu: .. ma śliczny uśmiech, piekny włos (tylko "troche" wytłamszony przez Anate:evil_lol: ) i zawsze mnie wita bardzo soczyście ;) <wiecej nie powiem, bo sie nie znam:/ ) Quote
Asiaczek Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 A masz jakieś wystawowe zdjęcia malucha? Możesz mi je wysłać na maila, a ja je pokażę Chatandze (może uda mi się zwabić Ją w tym tygodniu do mnie, do domu...). Pzdr. Quote
Agappe Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 wystawowych nie mam.. nie robiłam.. ale zawsze moge zrobić.. średnio co 2-3 dni sie spotykamy, wiec jesli pogoda sie nie spsuje problemu nie powinno być ;) ale z tego co wiem to własciciele mają kontakt z hodowcami Quote
Asiaczek Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 A, to spoko. Jeżeli Chatanga ma kontakt z właścicielami malucha - nie ma sprawy. Pzdr. Quote
Agappe Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Asiaczek napisał(a):A, to spoko. Jeżeli Chatanga ma kontakt z właścicielami malucha - nie ma sprawy. Pzdr. sami namówili właścicieli na wystawe w Poznaniu :) Quote
Asiaczek Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 I bardzo dobrze! Jak psiak wart grzechu, to nie ma o czym mówić, prawda? Pzdr. Quote
madzia20sosnowiec Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 asia wkoncu dotarłam, te twoje limeryki mnie przygnały :eviltong: ps. skad zainteresowanie rasą?ja osobiscie przyznaje sie bez bicia, ze niewiele wiem nt basenji:oops: Quote
Asiaczek Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Skąd moje zainteresowanie rasą? Dużo by o tym opowiadać... Jeśli możesz, wejdź na moją stronę i tam w dziale "O hodowli" jest trochę napisane na ten temat. W tym dziale są 2 artykuły; pierwszy jest o hodowli, a drugi - to raczej ogólne uwagi o rasie... Jak coś będzie niejasne - pytaj. Pzdr. Quote
SuperGosia Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Asiek - odnośnie karty ;) to trzeba sie jakos umowic przed wystawa, w razie czego mam ring Nr 13 (gdyby zaszly jakies nieprzewidziane okolicznosci np. zaspanie SuperGosi i zjawienie sie pod ringiem o 9.55 :p ). Quote
Asiaczek Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Gosiu, OK. I tak tez zrobimy. Ja postaram się do Ciebie dotrzeć. My będziemy ok. 8.00-8.30. Ja mam ring 45 , hala nr 6. A w jakiej hali jesteś? pzdr. Quote
SuperGosia Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Hala 3, ring 13. Tym razem w wersji blond :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Jezusmaryjo! I ja mam cię rozpoznać?! Ło Matko Najrozmaitsza!!! To będzie cud, jak się spotkamy...:evil_lol: Pzdr. Quote
bellatriks Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='agabass']a tu co tak bez fotowo? No wlasnie? Quote
Recommended Posts