Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

agabass napisał(a):
Asiaczku dzięki za miłe słowa - wierszyk jest stary tylko całkowiecie o nim zapamniałam, odkopałam go z innego forum i już.

To ja poproszę więcej takich "starych" wierszyków...:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Byłyście z Donya? Kiedy będą zdjęcia? Baaardzo jestem ciekawa, co straciłam...:placz:
Pzdr.

nie bedzie zdjec... bo nim sie zorientowałam, że trzeba robić zdjecia zrobiło sie ciemno ;( i to już nie to samo... a mała jest już duuużżżaaaaa.. ale nadal zalizuje cały świat :)))

Posted

Asiaczek napisał(a):
Super! To dzieciaczek od Chatangi mieszka gdzieś niedaleko?
Pzdr.

tego dzieciaczka wziełam pod swoje skrzydła i pomagam włascicielce przygotować go do wystawy (debiut Poznań)

a swoją drogą cała Chatanga jest niedaleko nie tylko ten półroczny dzieciaczek ;)

Posted

O tak. Wiem o tym. Mam do Chatangi... rzut beretem przez TVP!:lol:
Ale to imię słyszałam po raz pierwszy i stąd moje zaciekawienie. A Chatanga wie o Twoich staraniach?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
O tak. Wiem o tym. Mam do Chatangi... rzut beretem przez TVP!:lol:
Ale to imię słyszałam po raz pierwszy i stąd moje zaciekawienie. A Chatanga wie o Twoich staraniach?
Pzdr.

a nie wiem czy wie.. ja ich nie znam.. a dzieciaczek jest uroczy:loveu: :loveu: .. ma śliczny uśmiech, piekny włos (tylko "troche" wytłamszony przez Anate:evil_lol: ) i zawsze mnie wita bardzo soczyście ;) <wiecej nie powiem, bo sie nie znam:/ )

Posted

A masz jakieś wystawowe zdjęcia malucha? Możesz mi je wysłać na maila, a ja je pokażę Chatandze (może uda mi się zwabić Ją w tym tygodniu do mnie, do domu...).
Pzdr.

Posted

wystawowych nie mam.. nie robiłam.. ale zawsze moge zrobić.. średnio co 2-3 dni sie spotykamy, wiec jesli pogoda sie nie spsuje problemu nie powinno być ;) ale z tego co wiem to własciciele mają kontakt z hodowcami

Posted

Asiaczek napisał(a):
A, to spoko. Jeżeli Chatanga ma kontakt z właścicielami malucha - nie ma sprawy.
Pzdr.

sami namówili właścicieli na wystawe w Poznaniu :)

Posted

Skąd moje zainteresowanie rasą? Dużo by o tym opowiadać... Jeśli możesz, wejdź na moją stronę i tam w dziale "O hodowli" jest trochę napisane na ten temat. W tym dziale są 2 artykuły; pierwszy jest o hodowli, a drugi - to raczej ogólne uwagi o rasie...
Jak coś będzie niejasne - pytaj.
Pzdr.

Posted

Asiek - odnośnie karty ;) to trzeba sie jakos umowic przed wystawa, w razie czego mam ring Nr 13 (gdyby zaszly jakies nieprzewidziane okolicznosci np. zaspanie SuperGosi i zjawienie sie pod ringiem o 9.55 :p ).