jamnicze Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 A moim faworytem jest BORNANI :p http://img189.imageshack.us/img189/8554/resizeofmiotb4018.jpg Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Tengusia']BOSEDE http://img41.imageshack.us/img41/9736/resizeofmiotb4010.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dobry wybór!:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='jamnicze']A moim faworytem jest BORNANI :p http://img189.imageshack.us/img189/8554/resizeofmiotb4018.jpg Też popieram!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Wiecie co? Jacys ospali jestescie... Wstawac, wstawać i aglądac na DGm! To ja wczoraj specjalnie dla Was wstawiłam foteczki Maluchów, a tu cisza... co jest? Na zakupach jesteście, piątek Was zmęczył, czy jeszcze cos innego... No, juz juz, wstawać! Słoneczko świeci, wiaterekustał, eh, az zyc się chce!:lol: pzdr. Quote
taxelina Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Asiaczek napisał(a):Wiecie co? Jacys ospali jestescie... Wstawac, wstawać i aglądac na DGm! To ja wczoraj specjalnie dla Was wstawiłam foteczki Maluchów, a tu cisza... co jest? Na zakupach jesteście, piątek Was zmęczył, czy jeszcze cos innego... No, juz juz, wstawać! Słoneczko świeci, wiaterekustał, eh, az zyc się chce!:lol: pzdr. Ja dopiero co wstalam i ide ogladac fotki :D Quote
taxelina Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='Asiaczek']BOSEDE:loveu: Moj faworyt :D Quote
Asiaczek Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 deer_1987 napisał(a):Moj faworyt :D Ha, widzę że trikolorek ma powodzenie! Pzdr. Quote
Alicja Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 :loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu::loveu:nie wybieram faworyta :shake: wszystkie cudne :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Błyskotka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Cudne maluszki :loveu:. Zdrówka i kochających domków :). Quote
Asiaczek Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='Alicja']:loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu::loveu:nie wybieram faworyta :shake: wszystkie cudne :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Bezpieczne wyjście z sytuacji...;) [quote name='Rinuś']Ale maluszki sa cudne:loveu::loveu::loveu: OOoo, Rinusiowa tez optuje za bezpiecznym wyjściem... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Błyskotka napisał(a):Cudne maluszki :loveu:. Zdrówka i kochających domków :). Błyskotka, juz wróciłas? Mam nadzieję, że w swojej Galerii wszystko opisałas, co?:lol: Pzr. Quote
Asiaczek Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 UWAGA UWAGA UWAGA Jezeli Ktoś znajdzie czas, aby zajrzeć - zróbcie to, proszę. http://www.dogomania.pl/forum/f28/ciagle-gryziony-ariel-prosi-o-dom-mamy-dt-potrzena-pomoc-finansowa-136205/ Liczy się każde 5-10 zł. Pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Jakie Sliczne Maluchy :loveu: Gratuluję Rodzicom no i Dziadkom (tu mam na myśli m.in. Ciebie, Asiaczku :eviltong::loveu:) Boim faworytem jest BAAKIR :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Dla Tych, co nie zdążyli przeczytać lub po prostu nie zauważyli tematu. http://www.dogomania.pl/forum/f935/prosba-o-pomoc-w-zbieraniu-znaczkow-pocztowych-dla-syna-kolezanki-w-australii-138872/index2.html#post12408841 Bardzo proszę o pomoc.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Justy$ka napisał(a):Jakie Sliczne Maluchy :loveu: Gratuluję Rodzicom no i Dziadkom (tu mam na myśli m.in. Ciebie, Asiaczku :eviltong::loveu:) Boim faworytem jest BAAKIR :loveu: O, została doceniona, dzięki!:lol::multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Wczoraj w nocy, jak wychodziłam z psami, tak przemokłam, że prawie do bielizny... Dzisiaj rano - to samo! Oj, chyba los się na mnie uwziął...:evil_lol: Z moich planów jazdy na cmentarz - nici. W taki deszcz nie pojadę... Mam nadzieję, że na przyszły weekend pogoda bedzie zdecydowanie lepsza.:lol: BTW - jakos Was tutaj małowato... Wyjazdy na wystawy, choroby czy ogólne złe samopoczucie...? A ja mam fotki domowe,głównie kocie, ale i troche psów tez się na nich znajdzie. I nie wiem, wstawiać?:lol::cool3: Pzdr. Quote
taxelina Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Asiaczek napisał(a):BTW - jakos Was tutaj małowato... Wyjazdy na wystawy, choroby czy ogólne złe samopoczucie...? Ja jestem codziennie :D Quote
Asiaczek Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 deer_1987 napisał(a):Ja jestem codziennie :D Ciebie trudno nie zauważyć! Zawsze pierwsza z rana meldujesz się w Galeriach.:lol: Ale myślę tez i o innych Gościach mojej Galerii. Plotki niosą, że czas urlopów się już powoli rozpoczyna i stąd taki niemrawy ruch w Galeriach... Pzdr. Quote
taxelina Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Tez w sumie szkola w Polsce i oceny poprawia sie itp.. ja juz w piatek prace zaczelam i bede miec malo godzin w sumie i to az do ostatniego dnia przed pierwszym dniem szkoly... :( nic wolnego.. i dlatego sie rano pojawiam przed praca - zaraz tez mykam do pracy Quote
Asiaczek Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 No to miłej pracy! A ja mykam zagłosować:lol:, potem do sklepiku chlebek świeżutki kupić i ... wreszcie zjeść ... śniadanko!:multi: Pzdr. Quote
taxelina Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Asiaczek napisał(a):No to miłej pracy! A ja mykam zagłosować:lol:, potem do sklepiku chlebek świeżutki kupić i ... wreszcie zjeść ... śniadanko!:multi: Pzdr. i tego tu mi brakuje... moc kupic rano swiezy chlebek czy bulki.. prawie nie mozliwe bo tutaj jest moda na chleb z opakowania :mad: piekarnia jesli jakas jest w wiekszym miescie to moze otwarta od 10 :angryy: a gdzie rano o 6 spacer z psem po chlebek - jak to sie w pl robilo? :placz: Quote
bety Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Asiaczek napisał(a):.... Z moich planów jazdy na cmentarz - nici. W taki deszcz nie pojadę... Mam nadzieję, że na przyszły weekend pogoda bedzie zdecydowanie lepsza.:lol: .... Cholibka a już myślałam, że się u mnie spotkamy :shake::-( bo z cmentarza i Leclerca to są dwa kroki do mnie :roll: Od razu bym Ci dała znaczki a tak to je pocztą chyba wyślę. Nic to i tak muszę iść do banku (w wiadomej sprawie - prawda :cool3:) to i za pocztę zahaczę. Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 deer_1987 napisał(a):i tego tu mi brakuje... moc kupic rano swiezy chlebek czy bulki.. prawie nie mozliwe bo tutaj jest moda na chleb z opakowania :mad: piekarnia jesli jakas jest w wiekszym miescie to moze otwarta od 10 :angryy: a gdzie rano o 6 spacer z psem po chlebek - jak to sie w pl robilo? :placz: Ja mam taki luksus, że sklep spozywczy mam tuz przy moim bloku. Nawet czasami chodze do niego w kapciach!:lol: A dodatkowo czynny jest niedziele od 9.00. a w powszednie dni od 6.30. Żeby było jeszcze lepiej, to ok.7 min. od domu mam drugi sklepik spozywczy, ale zdecydowanie droższy od tego bliższego. No, ale za to w II sklepie pieczywo pieką na miejscu; szkoda, że tylko pieczywo jasne... Wybrzydzam i kapryszę, prawda? Juz po głosowaniu i po śniadaniu.:lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='bety']Cholibka a już myślałam, że się u mnie spotkamy :shake::-( bo z cmentarza i Leclerca to są dwa kroki do mnie :roll: Od razu bym Ci dała znaczki a tak to je pocztą chyba wyślę. Nic to i tak muszę iść do banku (w wiadomej sprawie - prawda :cool3:) to i za pocztę zahaczę. Pzdr bety, ale na pewno będę na cmentarzu w najbliższy weekend. To może wstrzymaj się ze znaczkami i płatnością. Spotkamy się i wszystko załatwimy, ci o tym myślisz? Pzr. Quote
Recommended Posts