M&S Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Asiaczek napisał(a):Aaaaa, sorki, nie wiedziałam, że i tam Was poniosło...:lol: Pzdr. Oj, nosiło nas, nosiło....już nawet kiedyś miałam mieć norwega, albo maine coona.... A. Quote
gosiaja Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Asiaczek napisał(a):Super fotka, prawda? Pzdr. ten pierwszy nawet pokazuje język :) Quote
donya Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Asiaczek napisał(a):Ty zamieniłaś sznaucery na AJ, a ja - na baski.:lol: A co do braku czasu - masz źle (czytaj: niedograne z moim czasem) ustawione zajęcia.;) Kiedys miałaś lepiej to zorganizowane. A teraz, to ani gdzies razem wyjechac w piątek ... jakoś tak... Pzdr. Bo kiedyś miałam zajęcia w semestrze zimowym a teraz mam w letnim. Limit musze wyrobić - nic nie poradzę. Teraz lato to i akity wylniałe i jak tu gdzieś jechać :shake: Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Maks i Spark napisał(a):Oj, nosiło nas, nosiło....już nawet kiedyś miałam mieć norwega, albo maine coona.... A. Oooo, prosze, prosze, jakie plany mieliście... A ja cały czas marzę o ragdollu... Ale jeszcze muszę poczekać.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 gosiaja napisał(a):ten pierwszy nawet pokazuje język :) Ale to tak, no wiesz, z przekory, bo on juz zamówiony...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 donya napisał(a):Bo kiedyś miałam zajęcia w semestrze zimowym a teraz mam w letnim. Limit musze wyrobić - nic nie poradzę. Teraz lato to i akity wylniałe i jak tu gdzieś jechać :shake: No tak... I wszystki akitki masz wyliniałe? E, nie wierzę... pzdr. Quote
M&S Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 ...tsy zaby:evil_lol: Imageshack - resizeofmiotb4029.jpg A. Quote
Mudik Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Cudne maluchy, jakie już duże!:loveu::-o a u nas niespodzianka;);):cool3: Quote
taxelina Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 http://img15.imageshack.us/img15/5686/resizeofmiotb4031.jpg jezyk nam pokazuje :P Quote
Kaya Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Asiaczek napisał(a):A jak tam ze stopniami? Zadowolona jesteś ze średniej? pzr. Jeszcze tylko urobić panią od Historii i WOSu no i pasek będzie, a pasek na świadectwie = płacenie 50% mniej czesnego, które moge przeznaczyć na psy, więc...trzeba ładnie bajerować panią :evil_lol: ale tak ogólnie to jestem zadowolona ;) Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Maks i Spark']...tsy zaby:evil_lol: Imageshack - resizeofmiotb4029.jpg A. Oj tak,tak. Mnie się właśnie te "tsy zaby" baaaardzo podobują!:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Mudik napisał(a):Cudne maluchy, jakie już duże!:loveu::-o a u nas niespodzianka;);):cool3: A ja się ciesze, że znalazłaś czas, aby do nas zajrzec. I zaraz lecę do Was, zobaczyć, co to za niespodzianka... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='deer_1987']http://img15.imageshack.us/img15/5686/resizeofmiotb4031.jpg jezyk nam pokazuje :P No, i to mój ulubieniec trikolor! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Kaya napisał(a):Jeszcze tylko urobić panią od Historii i WOSu no i pasek będzie, a pasek na świadectwie = płacenie 50% mniej czesnego, które moge przeznaczyć na psy, więc...trzeba ładnie bajerować panią :evil_lol: ale tak ogólnie to jestem zadowolona ;) O, to ładnie! No to staraj się, coby ten pasek był. Te 50 % to dużo.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 No to - zgodnie z obietnicą - dalsze zdjęcia Buszkowych dzieci. BAAKIR:loveu: Cdn. Pzdr. Quote
Basia&Safi Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 o jacie wygladaja prawie jak male Eldusie hihih :loveu: ale kruszynki :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Jak dla mnie, to wszystkie szczeniaki wyglądają podobnie...Ale baskowe maleństwa sa najpiękniejsze.:loveu: Pzdr. Quote
Buszki Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Asiaczek napisał(a):Jak dla mnie, to wszystkie szczeniaki wyglądają podobnie...Ale baskowe maleństwa sa najpiękniejsze.:loveu: Pzdr. Pewnie,że najpiękniejsze! A jaki BUNDUSTAR jest pomarszczony... Prawie jak shar pei(nie wiem czy dobrze napisałam) :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Dobrze napisałaś! Fajnie, że zdołałąś wejśc na DGM... Pzdr. Quote
Tengusia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 BOSEDE http://img41.imageshack.us/img41/9736/resizeofmiotb4010.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts