bety Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 http://img259.imageshack.us/img259/1015/resizeofskanowanie0003f.jpg A co ja tu widzę - CZERWONE BUCIKI - :diabloti: - trochę inne niż teraz prezentowane na ringach ale CZERWONE. Potwierdzenie teorii, że moda powraca. :p:cool3::lol: Pzdr Quote
Kaya Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ufff jutro wystawienie ocen, a popołudniu wybywamy na zlot Goldenów na caaały weekend :multi: Nareszcie należyty wypoczynek (przed Szczecinem :lol: ) Sznaucerki boskie, choć sznaucery mi się podobają, to musze przyznać ze czarne olbrzymy to numer 1 wśród nich, piękne psiaki :loveu: Quote
agaciaaa Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Witamy! Fantastyczne te wspominkowe fotki :) Bardzo miło się ogląda. http://img194.imageshack.us/img194/1831/resizeofskanowanie0011.jpg piękna :loveu::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Dzien dobry!! Tak wiem wvczesnie jest ale za godzine do pracy jade.. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Buszki napisał(a):Asiaczkuuuu!!! Wstaw moich chłopaczkóóów!!! Proooszeee :placz:. Buszki, chłopaki będą wstawione :evil_lol: dzisiaj wieczorkiem. Wczesniej po prostu nie dam rady... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Bewarka']http://img259.imageshack.us/img259/1078/resizeofskanowanie0004.jpg Asiaczki?! :-o :D Ale się fajnie zrobiło :loveu: Lubie takie zdjęcia :D PS:Ach, nie będzie was na międzynarodowej w Krk? Zgadza się - tak, to ja.:lol: I zgadza się - nie będzie nas w tym roku w Krk... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='bety']http://img259.imageshack.us/img259/1015/resizeofskanowanie0003f.jpg A co ja tu widzę - CZERWONE BUCIKI - :diabloti: - trochę inne niż teraz prezentowane na ringach ale CZERWONE. Potwierdzenie teorii, że moda powraca. :p:cool3::lol: Pzdr Ah, Ty! Zawsze coś wypatrzysz... Fakt, wtedy w 1992 r. miałam takie czerwone "cichobiezki". Kazdy, kto je kiedykolwiek nosił, przyzna, że sa bardzo wygodne i rzeczywiście ciche... A obecnie to ja mam takie piękniste czerwone... LAKIERKI! Błyszczą się i ... tez są bardzo wygodne!:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 jamnicze napisał(a):Czekamy na fotki, wspominkowe i buszkowe :p:multi: Za chwilę wstawię wspominkowe i spadam. Pojawię się dopiero ppłd. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Kaya napisał(a):Ufff jutro wystawienie ocen, a popołudniu wybywamy na zlot Goldenów na caaały weekend :multi: Nareszcie należyty wypoczynek (przed Szczecinem :lol: ) Sznaucerki boskie, choć sznaucery mi się podobają, to musze przyznać ze czarne olbrzymy to numer 1 wśród nich, piękne psiaki :loveu: A jak tam ze stopniami? Zadowolona jesteś ze średniej? pzr. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='agaciaaa']Witamy! Fantastyczne te wspominkowe fotki :) Bardzo miło się ogląda. http://img194.imageshack.us/img194/1831/resizeofskanowanie0011.jpg piękna :loveu::loveu::loveu: U ciebie tez juz są wspominkowe fotki. Może nie z tak odległych lat, ale z początków Sarci u Was w domu... Pamiętam, jak miałaś z nią problemy, bo siusiała na dywan...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 deer_1987 napisał(a):Dzien dobry!! Tak wiem wvczesnie jest ale za godzine do pracy jade.. A ja dzisiaj trochę zaspałam...:oops: Na noc balkon był uchylony, a pod kołderką tak cieplusio, z Wahzirkiem u boku i kotami pod kołderką... Eh, zupełnie nie chciało się wstawac.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Szybciutko lecimy z resztą wspominkowych fotek... Tak najbardziej lubiła leżeć sobie moja pierwsza kocica perska - Teya (["] A tutaj tylko 3 kocice + Ciocia. Ruda - Teya - Daisy. Ruda to córeczka Daisy Małe kicie, zmęczone po zabawie... A tutaj małe kicie zajadające razem z Ruda. Spójrzcie, jaka Ruda jest potargana...:evil_lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Cd. Maleństwo z antenką:lol: Daisy ze swoimi maluszkami w kojcu Ruda jako podrostek... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Na wystawie kociej, Warszawa, IX/1992 r. Daisy Ruda Kropka Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 A żeby Buszki nie płąkała, to wstawiam i dla Niej i dla Was fotki całej Piatki!:loveu: Ale reszta to już naprawdę po moim powrocie. Pzdr. Quote
AMIŚKA Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 fajne te wspomnieniowe foty:lol::lol:, a piateczka bardzo ładna,:multi: wyrównana, pieknie odchowana, śliczna piąteczka:multi::lol::multi: Quote
M&S Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 kameleon:lol: Imageshack - resizeofskanowanie0031.jpg nie chciała się rozciągnąć?;) Imageshack - resizeofskanowanie0036.jpg ...nareszcie kluski, ale rosną:p Imageshack - resizeofmiotb4032.jpg A. Quote
donya Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Asiaczek napisał(a):No, juz przeciez ustaliłyśmy, że znamy się z Pól Mok. Ale dobrze,że się w tym upewniłaś!:lol: A ten wzór sznaucera, to moja Teza (CYGA Skolimów), juz za TM, niestety... BTW - bardzo się cieszę, że te moje wspominkowe fotki sprowokowały Cię do napisania kilku słów. Rzadko u mnie gościsz, przynajmniej ostatnio...:cool3: Pzdr. No ustaliłyśmy ale nie byłam wciąż przekonana ;) a teraz już jestem :lol: Pamiętam Tezę. Mój Gordon też tak wygladał tylko był większy i potężniejszy - jak to samiec. Trochę mi szkoda, że już takich sznaucerów nie ma :-( ale ciesze się, że poznałam inne rasy... Ogólnie rzadko goszczę na dogo - jak zwykle czasu brak :shake: Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 AMIŚKA napisał(a):fajne te wspomnieniowe foty:lol::lol:, a piateczka bardzo ładna,:multi: wyrównana, pieknie odchowana, śliczna piąteczka:multi::lol::multi: Rzeczywiście wyrównana, choc jednak różnice są. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 [quote name='Maks i Spark']kameleon:lol: Imageshack - resizeofskanowanie0031.jpg nie chciała się rozciągnąć?;) Imageshack - resizeofskanowanie0036.jpg ...nareszcie kluski, ale rosną:p Imageshack - resizeofmiotb4032.jpg A. Ruda na wystawie - to taki specjalny sposób prezentowania kto na wystawie:lol: Coś jak psiowa "stójka"... [quote name='gosiaja']małe baski fantastyczne :) Super fotka, prawda? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 donya napisał(a):No ustaliłyśmy ale nie byłam wciąż przekonana ;) a teraz już jestem :lol: Pamiętam Tezę. Mój Gordon też tak wygladał tylko był większy i potężniejszy - jak to samiec. Trochę mi szkoda, że już takich sznaucerów nie ma :-( ale ciesze się, że poznałam inne rasy... Ogólnie rzadko goszczę na dogo - jak zwykle czasu brak :shake: Ty zamieniłaś sznaucery na AJ, a ja - na baski.:lol: A co do braku czasu - masz źle (czytaj: niedograne z moim czasem) ustawione zajęcia.;) Kiedys miałaś lepiej to zorganizowane. A teraz, to ani gdzies razem wyjechac w piątek ... jakoś tak... Pzdr. Quote
M&S Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Asiaczek napisał(a):Ruda na wystawie - to taki specjalny sposób prezentowania kto na wystawie:lol: Coś jak psiowa "stójka"... Pzdr. Wiem, że to jest taki sposób prezentacji, bywało się na kocich wystawach;) A. Quote
Asiaczek Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Aaaaa, sorki, nie wiedziałam, że i tam Was poniosło...:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts