Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Ufff jutro wystawienie ocen, a popołudniu wybywamy na zlot Goldenów na caaały weekend :multi: Nareszcie należyty wypoczynek (przed Szczecinem :lol: ) Sznaucerki boskie, choć sznaucery mi się podobają, to musze przyznać ze czarne olbrzymy to numer 1 wśród nich, piękne psiaki :loveu:

Posted

Buszki napisał(a):
Asiaczkuuuu!!! Wstaw moich chłopaczkóóów!!! Proooszeee :placz:.

Buszki, chłopaki będą wstawione :evil_lol: dzisiaj wieczorkiem. Wczesniej po prostu nie dam rady...

Pzdr.

Posted

[quote name='bety']http://img259.imageshack.us/img259/1015/resizeofskanowanie0003f.jpg

A co ja tu widzę - CZERWONE BUCIKI - :diabloti: - trochę inne niż teraz prezentowane na ringach ale CZERWONE. Potwierdzenie teorii, że moda powraca. :p:cool3::lol:

Pzdr
Ah, Ty! Zawsze coś wypatrzysz...
Fakt, wtedy w 1992 r. miałam takie czerwone "cichobiezki". Kazdy, kto je kiedykolwiek nosił, przyzna, że sa bardzo wygodne i rzeczywiście ciche...

A obecnie to ja mam takie piękniste czerwone... LAKIERKI! Błyszczą się i ... tez są bardzo wygodne!:evil_lol:

Pzdr.

Posted

Kaya napisał(a):
Ufff jutro wystawienie ocen, a popołudniu wybywamy na zlot Goldenów na caaały weekend :multi: Nareszcie należyty wypoczynek (przed Szczecinem :lol: ) Sznaucerki boskie, choć sznaucery mi się podobają, to musze przyznać ze czarne olbrzymy to numer 1 wśród nich, piękne psiaki :loveu:

A jak tam ze stopniami? Zadowolona jesteś ze średniej?

pzr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Dzien dobry!! Tak wiem wvczesnie jest ale za godzine do pracy jade..

A ja dzisiaj trochę zaspałam...:oops:
Na noc balkon był uchylony, a pod kołderką tak cieplusio, z Wahzirkiem u boku i kotami pod kołderką... Eh, zupełnie nie chciało się wstawac.:lol:

Pzdr.

Posted

Szybciutko lecimy z resztą wspominkowych fotek...

Tak najbardziej lubiła leżeć sobie moja pierwsza kocica perska - Teya (["]

A tutaj tylko 3 kocice + Ciocia.
Ruda - Teya - Daisy. Ruda to córeczka Daisy

Małe kicie, zmęczone po zabawie...

A tutaj małe kicie zajadające razem z Ruda. Spójrzcie, jaka Ruda jest potargana...:evil_lol:

Cdn.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, juz przeciez ustaliłyśmy, że znamy się z Pól Mok. Ale dobrze,że się w tym upewniłaś!:lol:

A ten wzór sznaucera, to moja Teza (CYGA Skolimów), juz za TM, niestety...

BTW - bardzo się cieszę, że te moje wspominkowe fotki sprowokowały Cię do napisania kilku słów. Rzadko u mnie gościsz, przynajmniej ostatnio...:cool3:

Pzdr.

No ustaliłyśmy ale nie byłam wciąż przekonana ;) a teraz już jestem :lol:
Pamiętam Tezę. Mój Gordon też tak wygladał tylko był większy i potężniejszy - jak to samiec. Trochę mi szkoda, że już takich sznaucerów nie ma :-( ale ciesze się, że poznałam inne rasy...

Ogólnie rzadko goszczę na dogo - jak zwykle czasu brak :shake:

Posted

AMIŚKA napisał(a):
fajne te wspomnieniowe foty:lol::lol:,

a piateczka bardzo ładna,:multi:
wyrównana,
pieknie odchowana,
śliczna piąteczka:multi::lol::multi:

Rzeczywiście wyrównana, choc jednak różnice są.

Pzdr.

Posted

donya napisał(a):
No ustaliłyśmy ale nie byłam wciąż przekonana ;) a teraz już jestem :lol:
Pamiętam Tezę. Mój Gordon też tak wygladał tylko był większy i potężniejszy - jak to samiec. Trochę mi szkoda, że już takich sznaucerów nie ma :-( ale ciesze się, że poznałam inne rasy...

Ogólnie rzadko goszczę na dogo - jak zwykle czasu brak :shake:

Ty zamieniłaś sznaucery na AJ, a ja - na baski.:lol:

A co do braku czasu - masz źle (czytaj: niedograne z moim czasem) ustawione zajęcia.;) Kiedys miałaś lepiej to zorganizowane. A teraz, to ani gdzies razem wyjechac w piątek ... jakoś tak...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ruda na wystawie - to taki specjalny sposób prezentowania kto na wystawie:lol: Coś jak psiowa "stójka"...
Pzdr.

Wiem, że to jest taki sposób prezentacji, bywało się na kocich wystawach;)

A.