kaskaSz Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ależ wspomnienia. :loveu: W 1992 to ja przyszłam na świat, a pewnie w tym samym czasie psiaki byly wystawiane. :evil_lol::lol: Świetne sznaucery, choć często mi się mylą z czarnymi terrierami rosyjskimi. :roll: Quote
dzasta Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ale super się ogląda takie zdjęcia a ile wspomnień musiało powrócić przy ich oglądaniu :loveu: Mnie też ostatnio naszło i znalazłam wiele fotek z naszym Onkiem z którym tez w podobnych latach po ringach biegaliśmy. Przepiękne te Twoje sznaucery zawsze mi się podobały olbrzymy i diametralnie miniaturki :p Quote
Honey Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 O, do Olsztyna to i my pewnie wpadniemy. Fajnie, ze sie spotkamy ! :multi: Quote
Alicja Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='Asiaczek']... kto jest, kogo juz nie ma...tak, tak... Pzdr. [FONT=Arial]dokładnie Asiaczku.... jak dobrze ze są fotaski :loveu:[/FONT] Quote
AMIŚKA Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Asiaczek napisał(a):Uf, właśnie skończyłam skanować fotki (niektóre) z 1992 r.! Mam na nich Tezę, Cygusię, koty... Fotek jest ponad 38.:evil_lol: Jak wrócę ze spaceru psiowego, to zacznę wstawiać. Chcecie? pzr. Fantastyczne te wpomnieniowe foty :lol::lol::lol: a jakie śliczne sznupki miałaś, i rude kociambry:multi::multi: a reszta fotek-38 miało być:razz::razz: Quote
donya Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Nareszcie wiem na 100% skąd Cię znam :lol: w tej formie http://img259.imageshack.us/img259/1078/resizeofskanowanie0004.jpg pamiętam Cię z Pól Mokotowskich A to jest dla mnie wzór sznaucera olbrzyma :loveu::loveu::loveu: http://img2.imageshack.us/img2/6113/resizeofskanowanie0012.jpg Quote
Asiaczek Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 kaskaSz napisał(a):Ależ wspomnienia. :loveu: W 1992 to ja przyszłam na świat, a pewnie w tym samym czasie psiaki byly wystawiane. :evil_lol::lol: Świetne sznaucery, choć często mi się mylą z czarnymi terrierami rosyjskimi. :roll: Ja jakoś zawsze potrafię odróżnić obie rasy...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 dzasta napisał(a):Ale super się ogląda takie zdjęcia a ile wspomnień musiało powrócić przy ich oglądaniu :loveu: Mnie też ostatnio naszło i znalazłam wiele fotek z naszym Onkiem z którym tez w podobnych latach po ringach biegaliśmy. Przepiękne te Twoje sznaucery zawsze mi się podobały olbrzymy i diametralnie miniaturki :p Wiesz, miałam trochę wolnego czasu, to wzięłam się za przeglądanie i skanowanie starych fotek. Toż to kawał mojego życia... Mam jeszcze sporo nieprzeglądniętych, ale podchodzę do tego spokojnie. Na wszystko przyjdzie czas, prawda? pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='Honey']O, do Olsztyna to i my pewnie wpadniemy. Fajnie, ze sie spotkamy ! :multi: Oj, juz z tyloma osobami mam się spotkać w Olsztynie, że - jak nic! - trzeba piec ciasto! Będziemilej pogadać, prawda?:lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]dokładnie Asiaczku.... jak dobrze ze są fotaski :loveu:[/FONT] Wczoraj nie wstawiłam wszystkich; postaram się dzisiaj wstawić pozostałe. pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Asiaczek napisał(a): Resztę fotek wstawię dzisiaj. Muszę się z nimi pospieszyć, bo Buszka przysłała mi najnowsze foteczki maluszków.:lol: Pzdr. Czekamy ! :multi::loveu: Quote
Asiaczek Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 AMIŚKA napisał(a):Fantastyczne te wpomnieniowe foty :lol::lol::lol: a jakie śliczne sznupki miałaś, i rude kociambry:multi::multi: a reszta fotek-38 miało być:razz::razz: A Ty co, księgowa?:evil_lol: Resztę fotek wstawię dzisiaj. Muszę się z nimi pospieszyć, bo Buszka przysłała mi najnowsze foteczki maluszków.:lol: Pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Alez tu jest nagadane :cool1: Nie wiem nawet czy mój poprzedni post jest w ogóle zauwazalny? :roll::eviltong::diabloti: Quote
Asiaczek Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 [quote name='donya']Nareszcie wiem na 100% skąd Cię znam :lol: w tej formie http://img259.imageshack.us/img259/1078/resizeofskanowanie0004.jpg pamiętam Cię z Pól Mokotowskich A to jest dla mnie wzór sznaucera olbrzyma :loveu::loveu::loveu: http://img2.imageshack.us/img2/6113/resizeofskanowanie0012.jpg No, juz przeciez ustaliłyśmy, że znamy się z Pól Mok. Ale dobrze,że się w tym upewniłaś!:lol: A ten wzór sznaucera, to moja Teza (CYGA Skolimów), juz za TM, niestety... BTW - bardzo się cieszę, że te moje wspominkowe fotki sprowokowały Cię do napisania kilku słów. Rzadko u mnie gościsz, przynajmniej ostatnio...:cool3: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Justy$ka napisał(a):Alez tu jest nagadane :cool1: Nie wiem nawet czy mój poprzedni post jest w ogóle zauwazalny? :roll::eviltong::diabloti: Odpowiadając na posty, zawsze biorę pod uwagę to przeskakiwanie postów... I wiem, że czekacie na resztę wspominkowych foteczek. Jak się uporam z odwiedzinami w Galeriach, powstawiam fotki.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Matusz napisał(a):prawda ! :lol::lol: No to coś upiekę, nie ma sprawy! Pzdr. Quote
Matusz Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Asiaczek napisał(a):Oj, juz z tyloma osobami mam się spotkać w Olsztynie, że - jak nic! - trzeba piec ciasto! Będziemilej pogadać, prawda?:lol: prawda ! :lol::lol: Quote
M&S Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Buszki napisał(a):Śpią smacznie w kojcu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Pokaż, bo nie uwierzę:eviltong: A. Quote
Buszki Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Maks i Spark napisał(a):A gdzie Małe Buszki:cool3: A. Śpią smacznie w kojcu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
Buszki Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Maks i Spark napisał(a):Pokaż, bo nie uwierzę:eviltong: A. To chodz,tylko na paluszkach,coby się nie obudziły :cool3:. Quote
Buszki Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Asiaczkuuuu!!! Wstaw moich chłopaczkóóów!!! Proooszeee :placz:. Quote
M&S Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Buszki napisał(a):To chodz,tylko na paluszkach,coby się nie obudziły :cool3:. Dobrze, na paluszkach;) A. Quote
Bewarka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 http://img259.imageshack.us/img259/1078/resizeofskanowanie0004.jpg Asiaczki?! :-o :D Ale się fajnie zrobiło :loveu: Lubie takie zdjęcia :D PS:Ach, nie będzie was na międzynarodowej w Krk? Quote
jamnicze Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Czekamy na fotki, wspominkowe i buszkowe :p:multi: Quote
Recommended Posts