Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ależ wspomnienia. :loveu: W 1992 to ja przyszłam na świat, a pewnie w tym samym czasie psiaki byly wystawiane. :evil_lol::lol: Świetne sznaucery, choć często mi się mylą z czarnymi terrierami rosyjskimi. :roll:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Ale super się ogląda takie zdjęcia a ile wspomnień musiało powrócić przy ich oglądaniu :loveu: Mnie też ostatnio naszło i znalazłam wiele fotek z naszym Onkiem z którym tez w podobnych latach po ringach biegaliśmy.

Przepiękne te Twoje sznaucery zawsze mi się podobały olbrzymy i diametralnie miniaturki :p

Posted

Asiaczek napisał(a):
Uf, właśnie skończyłam skanować fotki (niektóre) z 1992 r.! Mam na nich Tezę, Cygusię, koty... Fotek jest ponad 38.:evil_lol:

Jak wrócę ze spaceru psiowego, to zacznę wstawiać. Chcecie?

pzr.

Fantastyczne te wpomnieniowe foty :lol::lol::lol:
a jakie śliczne sznupki miałaś,
i rude kociambry:multi::multi:
a reszta fotek-38 miało być:razz::razz:

Posted

kaskaSz napisał(a):
Ależ wspomnienia. :loveu: W 1992 to ja przyszłam na świat, a pewnie w tym samym czasie psiaki byly wystawiane. :evil_lol::lol: Świetne sznaucery, choć często mi się mylą z czarnymi terrierami rosyjskimi. :roll:

Ja jakoś zawsze potrafię odróżnić obie rasy...:lol:

Pzdr.

Posted

dzasta napisał(a):
Ale super się ogląda takie zdjęcia a ile wspomnień musiało powrócić przy ich oglądaniu :loveu: Mnie też ostatnio naszło i znalazłam wiele fotek z naszym Onkiem z którym tez w podobnych latach po ringach biegaliśmy.

Przepiękne te Twoje sznaucery zawsze mi się podobały olbrzymy i diametralnie miniaturki :p

Wiesz, miałam trochę wolnego czasu, to wzięłam się za przeglądanie i skanowanie starych fotek. Toż to kawał mojego życia... Mam jeszcze sporo nieprzeglądniętych, ale podchodzę do tego spokojnie. Na wszystko przyjdzie czas, prawda?

pzdr.

Posted

[quote name='Honey']O, do Olsztyna to i my pewnie wpadniemy. Fajnie, ze sie spotkamy ! :multi:
Oj, juz z tyloma osobami mam się spotkać w Olsztynie, że - jak nic! - trzeba piec ciasto! Będziemilej pogadać, prawda?:lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]dokładnie Asiaczku.... jak dobrze ze są fotaski :loveu:[/FONT]
Wczoraj nie wstawiłam wszystkich; postaram się dzisiaj wstawić pozostałe.

pzdr.

Posted

AMIŚKA napisał(a):
Fantastyczne te wpomnieniowe foty :lol::lol::lol:
a jakie śliczne sznupki miałaś,
i rude kociambry:multi::multi:
a reszta fotek-38 miało być:razz::razz:

A Ty co, księgowa?:evil_lol:

Resztę fotek wstawię dzisiaj. Muszę się z nimi pospieszyć, bo Buszka przysłała mi najnowsze foteczki maluszków.:lol:

Pzdr.

Posted

[quote name='donya']Nareszcie wiem na 100% skąd Cię znam :lol:
w tej formie http://img259.imageshack.us/img259/1078/resizeofskanowanie0004.jpg
pamiętam Cię z Pól Mokotowskich

A to jest dla mnie wzór sznaucera olbrzyma :loveu::loveu::loveu:
http://img2.imageshack.us/img2/6113/resizeofskanowanie0012.jpg
No, juz przeciez ustaliłyśmy, że znamy się z Pól Mok. Ale dobrze,że się w tym upewniłaś!:lol:

A ten wzór sznaucera, to moja Teza (CYGA Skolimów), juz za TM, niestety...

BTW - bardzo się cieszę, że te moje wspominkowe fotki sprowokowały Cię do napisania kilku słów. Rzadko u mnie gościsz, przynajmniej ostatnio...:cool3:

Pzdr.

Posted

Justy$ka napisał(a):
Alez tu jest nagadane :cool1:
Nie wiem nawet czy mój poprzedni post jest w ogóle zauwazalny? :roll::eviltong::diabloti:

Odpowiadając na posty, zawsze biorę pod uwagę to przeskakiwanie postów... I wiem, że czekacie na resztę wspominkowych foteczek.

Jak się uporam z odwiedzinami w Galeriach, powstawiam fotki.:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, juz z tyloma osobami mam się spotkać w Olsztynie, że - jak nic! - trzeba piec ciasto! Będziemilej pogadać, prawda?:lol:

prawda ! :lol::lol:

Posted

Buszki napisał(a):
Śpią smacznie w kojcu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Pokaż, bo nie uwierzę:eviltong:

A.