Asiaczek Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Kaya napisał(a):O nie, tyle słodkości naraz :oops: :loveu: Jamnisie daże dużą sympatią, ze względu iż nasz pierwszy pies był jamnikiem, był nawet z mojego rocznika, niestety odszedł kiedy Kaja była jeszcze szczeniaczkiem w wieku 10 lat, miał problemy z płucami :-( A jeszcze czarne podpalane :eviltong: O, to zaczynałaś od jamników? Nonono, potem goldenka, a teraz spanielka... Jakie doświadczenia... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Cerber napisał(a):Gratulujemy i my :) a fotki jamnisi cudowne :loveu: Cerberku, to Ty nie na wakacjach? Zaskoczyłaś mnie pozytywnie:lol: Justy$ka napisał(a):Zobacz jaki psiurek jest w schronie...:-( NO, fakt. Ma coś z baska... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Russellka napisał(a):śliczny. Przypomina troche mieszanke baska z parsonem. Jamniczki przesłodkie :loveu: Z baska ma dużo, z co ma od parsonka? Hm... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 gosiaja napisał(a):GRATULUJE jamniczki śliczne :) i mam takie pytanie znajomy szuka sznaucera miniaturki czy znacie jakąć dobrą hodowlę ?? A w jakim umaszczeniu miałby być ten sznaucerek? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Maks i Spark napisał(a):.....No wiecie ludzie, Asiaczki znów się chwalą....:cool3: A my GRATULUJEMY:lol::lol::lol::lol: A. Dziękowac! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 jamnicze Maks&Spark - wiedziałam, że Was ucieszę tymi fotkami jamniorków.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='deer_1987']a mnie to nie? :placz: Ach, ach, rzeczywiście!:oops: deer - wiedziałam, że i Ciebie ucieszę fotkami jamnisi.:lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Asiaczek']jamnicze Maks&Spark - wiedziałam, że Was ucieszę tymi fotkami jamniorków.:lol: Pzdr. a mnie to nie? :placz: Quote
Mudik Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Gratulacje Championatu:multi::multi::multi::multi:-kolejnego do kolekcji, a i nie pamiętam czy pisałam, zdjęcie Sajduni na pudle piękne!:loveu::loveu: Quote
M&S Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Asiaczek']jamnicze Maks&Spark - wiedziałam, że Was ucieszę tymi fotkami jamniorków.:lol: Pzdr. O tak serdelki malutkie, do schrupania:loveu: A. Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Mudik napisał(a):Gratulacje Championatu:multi::multi::multi::multi:-kolejnego do kolekcji, a i nie pamiętam czy pisałam, zdjęcie Sajduni na pudle piękne!:loveu::loveu: Dzięki! Erka ma juz niezłą kolekcję Młodzieżowych Championatów: Polska, Luksemburg, Estonia, Węgry i Austria. Na tym poprzestaniemy, jeżeli chodzi o Młodzieżówkę.:lol: Teraz pora wziąć się za "dorosłe" tytuły... A ten akurat tytuł, to dzięki M&S i ARO, którzy w rozmowie wspomnieli, że mają wolne miejsce w samochodzie. No i Erka skorzystała.:multi: Tak, Sajdunia pięknie zaprezentowała się na wystawie i na pudle stanęła jak na starego wyjadacza przystało.:lol: Pzdr. Quote
gosiaja Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Asiaczek napisał(a):A w jakim umaszczeniu miałby być ten sznaucerek? Pzdr. szczerze nie wiem ale się dopytam i dam znać Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Dobrze, bo ja znam kilka hodowli szn. miniaturowych, które mogę polecić, ale nie wszędzie sa wszystkie kolorki... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Uf, właśnie skończyłam skanować fotki (niektóre) z 1992 r.! Mam na nich Tezę, Cygusię, koty... Fotek jest ponad 38.:evil_lol: Jak wrócę ze spaceru psiowego, to zacznę wstawiać. Chcecie? pzr. Quote
bonsai_88 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 I ty się jeszcze pytasz? Oczywiście, że chcemy :cool3: Quote
gosiaja Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Asiaczek napisał(a):Dobrze, bo ja znam kilka hodowli szn. miniaturowych, które mogę polecić, ale nie wszędzie sa wszystkie kolorki... Pzdr. Już wiem czarny :) Quote
gosiaja Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Asiaczek napisał(a):Uf, właśnie skończyłam skanować fotki (niektóre) z 1992 r.! Mam na nich Tezę, Cygusię, koty... Fotek jest ponad 38.:evil_lol: Jak wrócę ze spaceru psiowego, to zacznę wstawiać. Chcecie? pzr. Jeszcze pytasz pewnie że chcemy fotki !!!!!!!!!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='gosiaja']Już wiem czarny :) Niech Twój znajomy skontaktuje się z Właścicielami hodowli o nazwie Grasant FCI (Hodowla Grasant Sznaucer Olbrzym czarny, riesenschnauzer - schwarz) - kOSZALIN. I ewent. Ty skontaktuj się z naszą Koleżanką Elitesse; Ona ma sznaucery średnie i min. i może będzie mogła polecić jeszcze jakąś hodowlę. pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Zaraz pozmniejszam fotki i za chwilę zacznę wstawiać. Jeszcze momencik!:lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Czekamy.... to ja w tym czasie mykam z piesami na siuuuuu.... Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 To zaczynamy od wystawy w Warszawie, chyba lipiec, a na pewno 1992 r. I na pewno teren Wyścigów Konnych na Służewcu:lol: Ja i Teza (CYGA Skolimów) biegamy po ringu, a sędziuje nas p. B. Szczepkowska Sprawdzanie zębów(u sznaucerów ma byc komplet!:lol: Stójka do opisu... Czesanie łapek Tu równiez czesanie, ale tym razem brody... I ile tutaj zaprzyjaźnionych ludków: Asia, Ewa, Anita... Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Koleżanka Asia(dla zorientowanych dodam, że to Asia Truskawkowa:lol:) ze swoja sunią o wdzięcznym imieniu domowym "Pierzynka"...:loveu: Tutaj juz nowa Właścicielka pieska o imieniu CERES Asiaczek (jeżeli dobrze pamiętam; a i przydomek jeszcze bez dodatku "FCI"):lol: A tutaj Ceres z Panią i Panem... Asia Truskawkowa z Pierzynką; Mudikowa i być może jeszcze parę innych osób pozna tę kucającą dziewczynę.:lol: Nasza grupka: Pani i Pan z CERESEM Asiaczek Stoi Ania od owcz. belgijskich hod. Quendi Rivendell Kuca - Asia Truskawkowa z Pierzynką Pan i Pani od CERTUS Asiaczek Ja i Teza (CYGA Skolimów) Piotr i jego b. juz żona (kolega z pracy) Kasia (ostatnio odnowiłyśmy kontakt dzięki Maks&Spark) Pzdr. Quote
Recommended Posts