bonsai_88 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Asiaczek napisał(a): No, cos Ty! Naprawde nie potrafisz zapamiętac tego cudownego imienia mojego faworyta?:crazyeye: Przecież to proste. Słuchaj: BUN-DU-STAR! Powtórz! Pzdr. W moim tłumaczeniu to jest B....star :evil_lol:. Ale staram się zapamiętać całość :eviltong: Quote
Asiaczek Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='gosiaja'] O, gosiaja kochana rozjaśniła fotkę! http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/DSC_5275.jpg Dziękować! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 bonsai_88 napisał(a):W moim tłumaczeniu to jest B....star :evil_lol:. Ale staram się zapamiętać całość :eviltong: No, a chcieć to móc!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Wiecie co? Obawiałam się, że dzisiejszy dzień będzie baaaardzo nudny: nie mam żadnych nowych fotek (dopiero musze poskanować), pogoda do d..., co tu robić na DGM? Ale właśnie wróciłam "z miasta" i... MAM, MAM, MAM coś nowego Wam do pokazania. Voila! Jesoooo, jak się cieszę!:multi: Pzdr. Quote
Elitesse Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ja tylko niesmialo powiem ze caly czas tu zagladam czytam i ogladam :eviltong: moze nie zawsze na bierzaco ale uzupelniam ewentualne zaistniale braki :p Quote
Basia&Safi Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ja sie nia bardzo znam na tym jeszcze bie wiem co to za dokument no ale gratulacje hihih [SIZE="1"]domyslam sie ze jakis chempionat :cool3: Quote
Asiaczek Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='Elitesse']ja tylko niesmialo powiem ze caly czas tu zagladam czytam i ogladam :eviltong: moze nie zawsze na bierzaco ale uzupelniam ewentualne zaistniale braki :p No to się cieszę, że mimo obowiązków znajdujesz jednak czas dla Asiaczków.:multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Sylrwia, agaciaaa Błyskotka - dziękuję! Naprawde się cieszę z tego tytułu dla Erki.:multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='Basia&Safi']ja sie nia bardzo znam na tym jeszcze bie wiem co to za dokument no ale gratulacje hihih domyslam sie ze jakis chempionat :cool3: Bingo! To Młodzieżowy Championat Austrii dla mojej Erki.:lol: Pzdr. Quote
Basia&Safi Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Asiaczek napisał(a):Bingo! To Młodzieżowy Championat Austrii dla mojej Erki.:lol: Pzdr. wwowwww no to jest czego gratulowac :) Quote
Asiaczek Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Myślałam, że nie mam żadnych foteczek do wstawienia, a tu ZONK i moja kolezanka Gosia przysłała mi zdjęcia swoich szczeniaczków-jamnisi. Oto one: Na górze (na kazdym zdjeciu) - SHERIFF OF NOTTINGHAM Genius Saeceli Od lewej: SIR RICHARD OF LEAFORD Genius Saeculi, SIMON DE BELLEME Genius Saeculi. Na fotkach nie ma czwartego chłopaka (SIR GUY Genius Saeculi), bo... pojechał już do nowego domku:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Niom, sa tak urocze, że pomimo tego, iz ja z jamnikami nie ten-tego, to spytałam się o zgode na umieszczenie tych fotek tutaj. Słodziaki!:loveu: Pzdr. Quote
Kaya Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 O nie, tyle słodkości naraz :oops: :loveu: Jamnisie daże dużą sympatią, ze względu iż nasz pierwszy pies był jamnikiem, był nawet z mojego rocznika, niestety odszedł kiedy Kaja była jeszcze szczeniaczkiem w wieku 10 lat, miał problemy z płucami :-( A jeszcze czarne podpalane :eviltong: Quote
Cerber Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Gratulujemy i my :) a fotki jamnisi cudowne :loveu: Quote
Russellka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 śliczny. Przypomina troche mieszanke baska z parsonem. Jamniczki przesłodkie :loveu: Quote
gosiaja Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 GRATULUJE jamniczki śliczne :) i mam takie pytanie znajomy szuka sznaucera miniaturki czy znacie jakąć dobrą hodowlę ?? Quote
agaciaaa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 http://img197.imageshack.us/img197/8187/mini2.jpg ale słodkości! :loveu: Quote
M&S Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='Asiaczek']Wiecie co? Obawiałam się, że dzisiejszy dzień będzie baaaardzo nudny: nie Ale właśnie wróciłam "z miasta" i... MAM, MAM, MAM coś nowego Wam do pokazania. Voila! Jesoooo, jak się cieszę!:multi: Pzdr. .....No wiecie ludzie, Asiaczki znów się chwalą....:cool3: A my GRATULUJEMY:lol::lol::lol::lol: A. Quote
M&S Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 no nie wytrzymam glisty przesłodkie:loveu: http://img197.imageshack.us/img197/4980/mini1.jpg cudne malutkie do wyściskania:lol::multi: ale fajne A. Quote
Recommended Posts