Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):

No, cos Ty! Naprawde nie potrafisz zapamiętac tego cudownego imienia mojego faworyta?:crazyeye:
Przecież to proste. Słuchaj:
BUN-DU-STAR!
Powtórz!

Pzdr.

W moim tłumaczeniu to jest B....star :evil_lol:. Ale staram się zapamiętać całość :eviltong:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie co? Obawiałam się, że dzisiejszy dzień będzie baaaardzo nudny: nie mam żadnych nowych fotek (dopiero musze poskanować), pogoda do d..., co tu robić na DGM?

Ale właśnie wróciłam "z miasta" i... MAM, MAM, MAM coś nowego Wam do pokazania.
Voila!

Jesoooo, jak się cieszę!:multi:

Pzdr.

Posted

[quote name='Elitesse']ja tylko niesmialo powiem ze caly czas tu zagladam czytam i ogladam :eviltong: moze nie zawsze na bierzaco ale uzupelniam ewentualne zaistniale braki :p
No to się cieszę, że mimo obowiązków znajdujesz jednak czas dla Asiaczków.:multi:

Pzdr.

Posted

[quote name='Basia&Safi']ja sie nia bardzo znam na tym jeszcze bie wiem co to za dokument no ale gratulacje hihih

domyslam sie ze jakis chempionat :cool3:
Bingo!
To Młodzieżowy Championat Austrii dla mojej Erki.:lol:

Pzdr.

Posted

Myślałam, że nie mam żadnych foteczek do wstawienia, a tu ZONK i moja kolezanka Gosia przysłała mi zdjęcia swoich szczeniaczków-jamnisi. Oto one:

Na górze (na kazdym zdjeciu) - SHERIFF OF NOTTINGHAM Genius Saeceli
Od lewej: SIR RICHARD OF LEAFORD Genius Saeculi, SIMON DE BELLEME Genius Saeculi.

Na fotkach nie ma czwartego chłopaka (SIR GUY Genius Saeculi), bo... pojechał już do nowego domku:lol:

Pzdr.

Posted

O nie, tyle słodkości naraz :oops: :loveu: Jamnisie daże dużą sympatią, ze względu iż nasz pierwszy pies był jamnikiem, był nawet z mojego rocznika, niestety odszedł kiedy Kaja była jeszcze szczeniaczkiem w wieku 10 lat, miał problemy z płucami :-( A jeszcze czarne podpalane :eviltong:

Posted

[quote name='Asiaczek']Wiecie co? Obawiałam się, że dzisiejszy dzień będzie baaaardzo nudny: nie
Ale właśnie wróciłam "z miasta" i... MAM, MAM, MAM coś nowego Wam do pokazania.
Voila!

Jesoooo, jak się cieszę!:multi:

Pzdr.

.....No wiecie ludzie, Asiaczki znów się chwalą....:cool3:

A my GRATULUJEMY:lol::lol::lol::lol:

A.