kaskaSz Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 http://img188.imageshack.us/my.phpimage=resizeofimg0175jpga.jpg Biedna Hipka za kanapę robi :evil_lol: Świetna gromadka słodziaków! Nic tylko wymiziać :loveu::loveu: Ile ich wszystkich jest w domu? Gratulacje dla jamnicze i Asiaczkowa! Quote
Alicja Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Asiaczek']Na chwilę musze przerwac wstawianie fotek, bo.... dostałam cudnego SMS'a od jamnicze. Jamnicze dzisiaj od rana jest na wystawie w Słupsku; tam pogoda zdecydowanie lepsza niż w W-wie.:lol: Na początek - była zmiana sędziego. Miał ich sędziować p. Z. Jakubowski, ale z powodu choroby - sędziował p. H. Stępka. I tak LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOB i..... BOG3!!!!!!! Brawo dla jamnicze i Sajduni!!!! Pzdr. [FONT=Arial]:klacz: brawo dla Dziewczyn :multi: Mały ten dywanik w kuchni ;)[/FONT] Quote
Asiaczek Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Tengusia napisał(a):no to jestem :p u ciebie o wiele wiecej stron niz u mnie czyli szanse na nadgonienie wszystkiego ... oj ciezko bedzie :evil_lol: ale bede zagladac regularnie :loveu: No tak. marne szanse... Ale zaglądaj, to przynajmniej ogarniesz z imion moje psiaki.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='Basia&Safi']ale żelcia jest wygodnicka :):):) Tak, Żelka i Erka to takie wygodnickie damulki...:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='kaskaSz']http://img188.imageshack.us/my.phpimage=resizeofimg0175jpga.jpg Biedna Hipka za kanapę robi :evil_lol: Świetna gromadka słodziaków! Nic tylko wymiziać :loveu::loveu: Ile ich wszystkich jest w domu? Gratulacje dla jamnicze i Asiaczkowa! Wiesz jak to jest. Raz - Hipka jest kanapą, a raz - inny pies... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:klacz: brawo dla Dziewczyn :multi: Mały ten dywanik w kuchni ;)[/FONT] To jeden z kilku... Nie mają tak źle... Pzdr. Quote
bety Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Asiaczek']MAŁY OFF, zajrzyjcie proszę... http://www.dogomania.pl/forum/f38/prosba-o-pomoc-w-zbieraniu-znaczkow-pocztowych-dla-syna-kolezanki-w-australii-138872/ Pzdr. Zajrzałam i cosik się u mnie znajdzie :lol: [quote name='Asiaczek']LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, BOB i..... BOG3!!!!!!! Brawo dla jamnicze i Sajduni!!!! Pzdr. :lol: GRATULEJSZENS :lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='bety']Zajrzałam i cosik się u mnie znajdzie :lol: :lol: GRATULEJSZENS :lol: Pzdr Dzięki za pierwsze i dzięki za drugie!:lol: Pzdr. Quote
Mudik Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Gratulacje dla Sajduni i jamnicze!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Rinuś Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Ooo teraz nawet kojarzę, że ten w prażki to Gusio :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zawsze coś :diabloti: I gratulacje:multi::multi: Quote
Asiaczek Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='Rinuś']Ooo teraz nawet kojarzę, że ten w prażki to Gusio :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zawsze coś :diabloti: I gratulacje:multi::multi: Tak, jak sama nazwa wskazuje: Gusio-pręgusio. Jest jeden jedyny w hodowli o tym umaszczeniu... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Mudik napisał(a):Gratulacje dla Sajduni i jamnicze!!!:multi::multi::multi::multi::multi: O, witaj Mudikowa! Jak miło, że znalazłas chwilkę, aby tutaj wstąpić...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 deer_1987 napisał(a):Dzien dobry, milego dnia ;) Ohohoho! Jaki ranny ptaszek!:lol: Witaj!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Cd. fotek domowo-kuchennych... Przypominam, że w różnych konfiguracjach:lol: Na I planie - Gusio, potem ruda Żelka. Ale kto jest pod Żelką - ? Gusio, Żelka i chyba Hipka... Nadal Gusio, Żelka i chyba Hipka... Żelka, Erka, Farik i Felka.:lol: Hipka, Farik, Felka i Żelka Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Cd. różnych układów baskowych:lol: Oj, ale tu się zakotłowało... Erka, Żelka, w głębi Hipka i Felka, i Kenio:lol: Hipka, Felka i Żelka Kenio, ?, Dżezik i Żelka Kenio, Dzezik, Żelka, Hipka i Felka Erka, Hipka i Kenio Cdn. Pzdr. Quote
bety Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Ktoś tu jest strasznie wygodnicki :diabloti: http://img188.imageshack.us/img188/4881/resizeofimg0177.jpg i te łapki złożone - fajne :lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='bety']Ktoś tu jest strasznie wygodnicki :diabloti: http://img188.imageshack.us/img188/4881/resizeofimg0177.jpg i te łapki złożone - fajne :lol: Pzdr Zwróć uwagę, że w większości przypadków to Żelka lezy sobie na kims i jest baaaardzo zadowolona...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 No, dobra. Jeszcze jeden post z fotkami kuchennymi... Erka, Hipka, Felka i rozkładający się jak basza - Kenio. Poniżej kawałek Żelki...:lol: Erka, Hipka, Felka i Kenio. Nic się nie zmieniło, oprócz tego, że brak Żelki.:evil_lol: Kenio służący za tapczanik dla Żelki, Felka. Oj, tu tez się naplątało basków. Hipka (ode ściany), Erka (leżąca na górze), Felka i Żelka No, tu juz żaden Rudzielec nie przeszkadza!;) Na dole: Hipka i Felka.:loveu: Na górze: Erka i Kenio:loveu: Wydaje mi się, że jakoś fotki domowo-kuchenne nie wzbudziły u Was większego zainteresowania. Trudno. Jutro prawdopodobnie wstawię następne foteczki maluchów Buszkowych... Pewnie bardziej się spodobają... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Ponieważ dzisiaj jest Dzień Dziecka - oto moje słodkie życzenia dla tych małych i tych duzych Dzieci.:lol: Pzdr. Quote
jenis Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 :lol: Jestem i podziwiam przekładańce baskowe.Super;) Quote
dzasta Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 A jak dla mnie bardzo fajne te przekładańce baskowe :loveu: Lubię takie foteczki :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 jenis i dzasta - daaaawno Was tutaj nie było! Witajcie i cieszę się, ze i takie domowe fotki się podobują:lol: Pzdr. Quote
bonsai_88 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Przyszłam powiedzieć, że fajne te poplątane fotki :loveu:.... wszystkie te psiaki masz u siebie czy jakiś zjazd był? Quote
gosiaja Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Asiaczek napisał(a):Wie, co dobre, chociaż u mnie takich cudnie miękkich kocyków nie ma.... Są wełniane i polarowe...:cool3: A, i ostatnio przerzucam się na koce z mikrofibry. Pzdr. ja morkowi kupiłam taki z mikrofibry też go bardzo lubi morek też często się na mnie kładzie z pyskiem albo w połowie służę mu jako poduszka fajne te zdjęcia ale ja się nie ze wszystkimi łapie który jest który a i zapomniała bym Morek dziękuje za słodycze z okazji dnia dziecka Quote
Recommended Posts