Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeee, ale fajnie Aussikowe misiaczki :cool3:

Asiaczek napisał(a):
Hahaha, myslę, że on wielu osobom wpadnie w oczy, bo taki ... inny, prawda?

Pzdr.

Bo rzuca się od razu w oczy :) Też jako na pierwszego spojrzałam właśńie na niego :evil_lol:

Pozdrawiam
Iwa

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Nareszcie odkryłam o jakich kociaczkach piszecie - przecudne ale temat chwilowo jeśli nie na zawsze jest dla mnie zakazany zwłaszcza przy charakterku polującej żywiołowej małej.... Merlaczka oglądam u Was po raz pierwszy w życiu!

Posted

Buszki napisał(a):
Mi też się te moje kociaki podobają,ale nie mogę ich zatrzymać :shake:.Więc, KTO CHCE KOTKA ???

to całkiem jak ja i pytanie tez aktualne

Posted

Ale miałam dzisiaj jazdę...
Przede wszystkim - zaspałam... Ale nic to. Mam przecież wolne to i tak ze wszystkim zdążę...:lol:

Wychodzę z domu. Idę do krawca, aby wymienił mi suwak w kurce. Robota przyjęta - odbiór w poniedziałek.:lol:

Idę do autobusu, widze ucieka jeden i drugi... Nic to. Zawracam, idę do tramwaju - ucieka 33..... Nic to, myślę nadal, przejdę się najwyżej na piechotę. :evil_lol:
Ale doszłam do krzyżówki i widzę jedzie 17. OK. Wsiadam. Dojeżdzam do szpitala, ide pod gabinet p. chirurga - a tam informacja, że p. chirurg chory i wizyty odwołane na 2 tygodnie. Nadal myślę sobie "nic to"...

Idę na pocztę, a że zaczął padać deszcz, to chciałam podjechać 3 przystanki autobusem, niestety, jak myślicie dlaczego to się nie powiodło...? Autobus uciekł. No to nie będę stała 20 minut i czekała na następny - idę na piechotę... :diabloti:

Jestem na poczcie. I prawde mówiąc spodziewałam się ważnej dla Gusia-pręgusia przesyłki, a tutaj... nie zgadniecie... podwyżka czynszu!:diabloti:

Zła i wściekła, z lekka nawet przemoczona idę na przystanek autobusowy, aby podjechać pod dom, a tutaj... autobus ucieka....:evil_lol:
Rozbawiło mnie to setnie i postanowiłam wrócić do domu na piechotę:diabloti:.

ciekawe, co jeszcze mnie dzisiaj spotka... Możecie typować...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Przede wszystkim - zaspałam... Ale nic to. Mam przecież wolne to i tak ze wszystkim zdążę...:lol:

Wychodzę z domu. Idę do krawca, aby wymienił mi suwak w kurce. Robota przyjęta - odbiór w poniedziałek.:lol:

Idę do autobusu, widze ucieka jeden i drugi... Nic to. Zawracam, idę do tramwaju - ucieka 33..... Nic to, myślę nadal, przejdę się najwyżej na piechotę. :evil_lol:
Ale doszłam do krzyżówki i widzę jedzie 17. OK. Wsiadam. Dojeżdzam do szpitala, ide pod gabinet p. chirurga - a tam informacja, że p. chirurg chory i wizyty odwołane na 2 tygodnie. Nadal myślę sobie "nic to"...

Idę na pocztę, a że zaczął padać deszcz, to chciałam podjechać 3 przystanki autobusem, niestety, jak myślicie dlaczego to się nie powiodło...? Autobus uciekł. No to nie będę stała 20 minut i czekała na następny - idę na piechotę... :diabloti:

Jestem na poczcie. I prawde mówiąc spodziewałam się ważnej dla Gusia-pręgusia przesyłki, a tutaj... nie zgadniecie... podwyżka czynszu!:diabloti:

Zła i wściekła, z lekka nawet przemoczona idę na przystanek autobusowy, aby podjechać pod dom, a tutaj... autobus ucieka....:evil_lol:
Rozbawiło mnie to setnie i postanowiłam wrócić do domu na piechotę:diabloti:.

ciekawe, co jeszcze mnie dzisiaj spotka... Możecie typować...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pzdr.

Jeżeli zostaniesz w domku,
to juz zaden autobus nie ucieknie:razz:
..i deszcz Ciebie nie zmoczy...
Cześcć ASIACZKU
,ogromne GRATULACJE:Rose::Rose::Rose:
za LESZNO:Rose::Rose::Rose:
to naprawdę WIELKI SUKCES /cz.konkurencja:crazyeye:/
Ja nie mogłam byc w LESZNIE;)
byłam na zawodach aility w Berlinie,
/owocnie,owocnie:lol::cool2:/
a jutro jade do GOLENIOWA-CITY
tez agility
Kociambry masz coraz ładniejsze,
na którego sie skusisz?
A ta malusia merlaczka
to prawdziwa pieknotka:lol::fadein:

Posted

AMIŚKA napisał(a):
Jeżeli zostaniesz w domku,
to juz zaden autobus nie ucieknie:razz:
..i deszcz Ciebie nie zmoczy...
Cześcć ASIACZKU
,ogromne GRATULACJE:Rose::Rose::Rose:
za LESZNO:Rose::Rose::Rose:
to naprawdę WIELKI SUKCES /cz.konkurencja:crazyeye:/
Ja nie mogłam byc w LESZNIE;)
byłam na zawodach aility w Berlinie,
/owocnie,owocnie:lol::cool2:/
a jutro jade do GOLENIOWA-CITY
tez agility
Kociambry masz coraz ładniejsze,
na którego sie skusisz?
A ta malusia merlaczka
to prawdziwa pieknotka:lol::fadein:

Hm, masz rację, jak zostanę wo domu, to już żaden autobus /tramwaj mi nie ucieknie... Ale mnie zaraz czekają spacery z psami; pewnie spotkam na trasach spacerowych wszystkich nieulubionych przyjaciół moich basków.:diabloti:

Dzięki za miłe słowa o Lesznie!

Trzymam kciuki za Goleniów i czekamy na zaległe fotki, m.in. i z Berlina!:lol:

Kicie, niestety, nie moje. Chętnie bym się skusiła i to nie na jednego, ale... obiecałam sobie, że moje stare juz persy musza miec spokojną starość...Młode/nowe kicie pojawią się dopiero jak persiaki odejda za TM...

Merlaczek - to piesek.:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Cos to nie Twoj dzien dzis :P

Posted

Asiaczek napisał(a):
E, ja to ciemna masa jestem, jeżeli chodzi o technikę fotografowania..., niestety, taki matołek...

Pzdr.

focisz na auto czy manualnych? tz zrobil piekny poradnik jak ustawiac zeby wyszlo dobrze i jak wyjdzie jak zle ustawisz - moge podeslac.

Posted

Justy$ka napisał(a):
Faktycznie... Bardzo interesujący dzionek :diabloti:

Uf. jesteśmy juz po popołudniowych spacerkach i spotkaliśmy tylko 1 naszego nieulubionego psiowego kolegę...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
focisz na auto czy manualnych? tz zrobil piekny poradnik jak ustawiac zeby wyszlo dobrze i jak wyjdzie jak zle ustawisz - moge podeslac.

Podeślij. zobaczymy, czy coś zrozumiem...

Pzdr.

Posted