Asiaczek Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Prosze o trzymanie kciuków z baski na wystawie w Lesznie. Po ocenie prawdopodobnie pojade do Buszki i porobię fotki Maluchom psiowym i kocim.:lol: Potem powrót na wystawę - Trzeba pokazac Pare hodowlaną - Dżezika i Żelkę.:lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Asiaczek napisał(a):Prosze o trzymanie kciuków z baski na wystawie w Lesznie. To dzis? bo ja nie wiem nic o wystawach w pl. ale jak to dzis to bede rzymac! Quote
M&S Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Asiaczek napisał(a):Prosze o trzymanie kciuków z baski na wystawie w Lesznie. Po ocenie prawdopodobnie pojade do Buszki i porobię fotki Maluchom psiowym i kocim.:lol: Potem powrót na wystawę - Trzeba pokazac Pare hodowlaną - Dżezika i Żelkę.:lol: Pzdr. Jasna sprawa;) rób foty kocim i psim maluszkom:lol: A. Quote
bonsai_88 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Trzymam kciuki ;)... Akurat historia "czemu Smok" nie ma nic wspólnego z dogomanią :eviltong:... po za tym wiecie jakie moje dziecko było dzisiaj litościwe? Przyłożyło mi butlą tylko raz, a następnie pognało na krzesełko i grzecznie czekało na śniadanko :cool3:. Quote
M&S Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='bonsai_88'] ....moje dziecko było dzisiaj litościwe? Przyłożyło mi butlą tylko raz, a następnie pognało na krzesełko i grzecznie czekało na śniadanko :cool3:. ...no widzisz, jakcie cudowne dziecię, a Ty narzekasz...:evil_lol:;) A. Quote
kaskaSz Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Witamy! http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_7706a.jpg :loveu: Świetne baski! Podoba mi się ta żółta adresówka :oops: Pzdr. Quote
M&S Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='Asiaczek']Jestem u Buszki i tak na szybko wstawiam wyniki z Leszna: JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOB LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB! JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB. AFREYA Hanaczek (naszej koleżanki jenis) - dosk.2. Czekamy na finały - Żelka i Dżezik - Para hodowlana i BOG. Finały od 14.00. Mamy baaardzo mało czasu, zaraz sesja Maluchów. Są rozkoszne. Buszka grubiutka... Pzdr. :multi::multi::multi:GRATULACJE!!!!!!!!!:multi::multi::multi: czekamy na efekty sesji foto....;) i na finały A. Quote
Asiaczek Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Jestem u Buszki i tak na szybko wstawiam wyniki z Leszna: JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOB LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB! JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB. AFREYA Hanaczek (naszej koleżanki jenis) - dosk.2. Czekamy na finały - Żelka i Dżezik - Para hodowlana i BOG. Finały od 14.00. Mamy baaardzo mało czasu, zaraz sesja Maluchów. Są rozkoszne. Buszka grubiutka... Pzdr. Quote
jamnicze Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='Asiaczek']Jestem u Buszki i tak na szybko wstawiam wyniki z Leszna: JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOB LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB! JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB. AFREYA Hanaczek (naszej koleżanki jenis) - dosk.2. Czekamy na finały - Żelka i Dżezik - Para hodowlana i BOG. Finały od 14.00. Mamy baaardzo mało czasu, zaraz sesja Maluchów. Są rozkoszne. Buszka grubiutka... Pzdr. Super wyniki, gratuluję :multi::multi::multi: i trzymam kciuki na finałach :lol: Quote
bety Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='Asiaczek']Jestem u Buszki i tak na szybko wstawiam wyniki z Leszna: JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOB LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB! JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB. AFREYA Hanaczek (naszej koleżanki jenis) - dosk.2. Czekamy na finały - Żelka i Dżezik - Para hodowlana i BOG. Finały od 14.00. Mamy baaardzo mało czasu, zaraz sesja Maluchów. Są rozkoszne. Buszka grubiutka... Pzdr. A ja będę gratulować po finałach - co się będę powtarzać. :eviltong::evil_lol: Mam nadzieję że mnie nie zawiedziecie bo ja i reszta stada to :thumbs::happy1::kciuki: Pzdr Quote
pati Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='Asiaczek'] Tak, tak, [B]Pati, pokaż te swoje cuda! oto moje kociombry są cudne napatrzec sie na nie nie moge. Na fotkach mają 2 dni :p Quote
bety Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='bety']A ja będę gratulować po finałach - co się będę powtarzać. :eviltong::evil_lol: Mam nadzieję że mnie nie zawiedziecie bo ja i reszta stada to :thumbs::happy1::kciuki: Pzdr Krasnoludki mi doniosły, że chyba jednak Asiaczki mnie nie zawiodły - ale poczekam aż główna zainteresowana potwierdzi osobiście tą ploteczkę. ;):lol: Pzdr Quote
M&S Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Pati jakie one są cudne:loveu:, a szczególnie ten tygrys http://images48.fotosik.pl/130/218d09ed0fe6f505med.jpg A. Quote
Alicja Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [FONT=Arial]o dżisys .....ale kociamberki :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Asiaczek Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 pati - umaszczenia mają zupełnie inne niz te, co u Buszki. Ale tez sa cudne! http://images38.fotosik.pl/126/45560a17144c93ebmed.jpg Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 No i czas na pochwalenie się... JAZZY BOY Asiaczek FCI - BOG3!!! sędzia Seamus OATES/IRL Para hodowlana (na 11 wystawionych) JAZZY BOY + JELLY JOSHREEN = 1 miejsce!!! sędzia: J. Szczepańska-Korpetta O, i teraz wreszcie mogę spokojnie iśc spać. Krasnoludkom - dziękuję i życzę Dobranocki!:loveu: Pzdr. Quote
M&S Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='Asiaczek']No i czas na pochwalenie się... JAZZY BOY Asiaczek FCI - BOG3!!! sędzia Seamus OATES/IRL Para hodowlana (na 11 wystawionych) JAZZY BOY + JELLY JOSHREEN = 1 miejsce!!! sędzia: J. Szczepańska-Korpetta O, i teraz wreszcie mogę spokojnie iśc spać. Krasnoludkom - dziękuję i życzę Dobranocki!:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 M&S Korenia deer_1987 - dziękuję! Nawet nie wiecie, jak to fajnie móc cieszyc się razem z Wami:multi::roll: Pzdr. Quote
M&S Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 [quote name='Asiaczek']M&S Korenia deer_1987 - dziękuję! Nawet nie wiecie, jak to fajnie móc cieszyc się razem z Wami:multi::roll: Pzdr. A. Quote
Recommended Posts