Asiaczek Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='Maks i Spark']Ja bym chętnie wzieła szylkretkę od Buszki, ale co zrobię jak Spark znowu oprotestuje:-(....trochę się boję Pati pokaż swoje kociombry:p A. Aniu, tego nigdy nie wiesz, jak zachowają się koty już będące w domu względem nowego kocia. Tak, tak, Pati, pokaż te swoje cuda! Pzdr. Quote
AMIŚKA Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Hej ASIACZKU, A my wrócilismy:multi: i jestesmy:multi: ale jutro ruszmy o switaniu do Berlina;) Bylismy w odwiedzinach u Zinki synusia -KROKUSA Murkamka/okolice Gdańska/ póżniej odwiedzilismy ZINKI i SASANKI mamuske i babcię IDĘ z Końskiego Raju i wiele wielkiej Rodzinki z Końskiego Raju/Warmia/ by na końcu wylądować w Bydgoszczy na zawodach Agility:multi:. i na wystawie. szukalismy Ciebie , ale nie dane było spotkac się nam;) Mam nadzieje ,że spotkamy sie w SZCZECINIE. Pozdrowionka i mizianka:mdrmed::mdrmed::mdrmed: Quote
M&S Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Asiaczek napisał(a):Coś w tych szyldkretach/trikolorach jest, prawda? Pzdr. ...oj tak, mają w sobie to coś;) no i są takie szylkretowe:lol::evil_lol: A. Quote
M&S Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Asiaczek']Aniu, tego nigdy nie wiesz, jak zachowają się koty już będące w domu względem nowego kocia. Pzdr. Asiu, moje ogony są przewidywalne, jak przyszła Funia, to obie burczały, ale były bardzo ciekawe i po jakimś czasie ułożyłoby się między nimi, to Spark nie przyjął Funi:mad::mad::mad: A. Quote
Asiaczek Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 AMIŚKA napisał(a):Hej ASIACZKU, A my wrócilismy:multi: i jestesmy:multi: ale jutro ruszmy o switaniu do Berlina;) Bylismy w odwiedzinach u Zinki synusia -KROKUSA Murkamka/okolice Gdańska/ póżniej odwiedzilismy ZINKI i SASANKI mamuske i babcię IDĘ z Końskiego Raju i wiele wielkiej Rodzinki z Końskiego Raju/Warmia/ by na końcu wylądować w Bydgoszczy na zawodach Agility:multi:. i na wystawie. szukalismy Ciebie , ale nie dane było spotkac się nam;) Mam nadzieje ,że spotkamy sie w SZCZECINIE. Pozdrowionka i mizianka:mdrmed::mdrmed::mdrmed: Hooooo, ale z Ciebie Wędrowniczka! Pozazdrościć wojazy i odświeżenia kontaktów! A w Bydgoszczy to nas nie było, była za to Sajdunia z jamnicze. Ale do Szczecina dokumenty juz wysłane i wystawa opłacona. My jesteśmy w niedzielę, a Wy? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Maks i Spark napisał(a):...oj tak, mają w sobie to coś;) no i są takie szylkretowe:lol::evil_lol: A. Słyszałam i takie stwierdzenie, że gdzie sa trikolory w domu (szczególnie mowa o kotach!), to tam i szczęście jest! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='Maks i Spark']Asiu, moje ogony są przewidywalne, jak przyszła Funia, to obie burczały, ale były bardzo ciekawe i po jakimś czasie ułożyłoby się między nimi, to Spark nie przyjął Funi:mad::mad::mad: A. Spark - do piwnicy!;) A tak swoją droga - weteran musi pokazac, kto tutaj rządzi...przynajmniej wśród kotów... hihihi... Pzdr. Quote
M&S Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Asiaczek napisał(a):Spark - do piwnicy!;) A tak swoją droga - weteran musi pokazac, kto tutaj rządzi...przynajmniej wśród kotów... hihihi... Pzdr. wszystko się zgadza...Spark w piwnicy;) (tylko 40 m do wyłącznej dyspozycji):evil_lol: A Maks to je .....mówiąc kolokwialnie olewa:lol: A. Quote
M&S Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Asiaczek napisał(a):Słyszałam i takie stwierdzenie, że gdzie sa trikolory w domu (szczególnie mowa o kotach!), to tam i szczęście jest! Pzdr. O, tego nie wiedziałam:-o A. Quote
Asiaczek Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Proszę, niech ktoś wstawi tutaj jakies foteczki... Bo ja juz nie mam .... Pzdr. Quote
M&S Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Asiaczek']Proszę, niech ktoś wstawi tutaj jakies foteczki... Bo ja juz nie mam .... Pzdr. ....może być takie cuś? A. Quote
Asiaczek Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='Maks i Spark']....może być takie cuś? A. Pewnie!!! Smoczusie sa jak najbardziej OK w tej Galerii!:multi::lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Nie bylo mnie dzis troche i juz nagadane duzo :P Quote
M&S Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Asiaczek napisał(a):Startujemy o 4.00. Pzdr. to krótka noc przed Tobą, a ile ogonków zabierasz? A. Quote
Asiaczek Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 deer_1987 napisał(a):Nie bylo mnie dzis troche i juz nagadane duzo :P Tylko trochę...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Maks i Spark napisał(a):Asiu, o której wyjeżdżasz? A. Startujemy o 4.00. Pzdr. Quote
donya Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja rozumiem... A masz juz załatwiony ten transport? Pzdr. Tak, kociaczki przyjadą w poniedziałek - pociągiem - oczywiście nie same znalazła się dobra dusza, która je przywiezie :lol: Quote
M&S Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 donya napisał(a):Tak, kociaczki przyjadą w poniedziałek - pociągiem - oczywiście nie same znalazła się dobra dusza, która je przywiezie :lol: myślałam, że może po wystawie ktoś je przywiezie do Ciebie A. Quote
bonsai_88 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Maks i Spark'] Zdradź mi dobry człowieku.. skąd masz zdjęcie mojego dziecięcia :evil_lol:... Codziennie rano mam taki widok, tylko dodatkowo dostaję butelką po głowie [co bym dokładnie zrozumiała o co chodzi] :diabloti:. Asiaczek powklejaj zdjęcia kotowatych :loveu: Quote
M&S Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 bonsai_88 napisał(a):Zdradź mi dobry człowieku.. skąd masz zdjęcie mojego dziecięcia :evil_lol:... Codziennie rano mam taki widok, tylko dodatkowo dostaję butelką po głowie [co bym dokładnie zrozumiała o co chodzi] :diabloti:. .....to moja słodka tajemnica:evil_lol:, widać niekumata jesteś i maleństwo musi użyć innego argumentu....:cool3: A. Quote
M&S Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 ...ale Morasty jest duży:crazyeye: http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_7728.jpg A. Quote
gosiaja Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Moras trochę urósł i zdjęcia "bliźniaków" :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 [quote name='bonsai_88']Zdradź mi dobry człowieku.. skąd masz zdjęcie mojego dziecięcia :evil_lol:... Codziennie rano mam taki widok, tylko dodatkowo dostaję butelką po głowie [co bym dokładnie zrozumiała o co chodzi] :diabloti:. Asiaczek powklejaj zdjęcia kotowatych :loveu: Hahaha, no przeciez nie na darmo nosi dogomaniackie imię SMOK!;):lol: Ja licze, że albo pati coś wklei albo jutro porobię fotki Buszkowym kotkom, to wtedy będę miała co wklejać. Bo moje na razie nie mają żadnych fotek...:oops: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 Ale zgoda!:lol: http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_7706a.jpg Pzdr. Quote
Recommended Posts