Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Buszki, myślę, że te 2 fotki, uciesza cię i sprawią, że dzień zacznie się naprawdę słonecznie.
Popatrz, rozpoznajesz tego Pana?

I jeszcze jedna fotki, ale juz Naszego Brata, mieszkającego na Litwie - JUMA MONGO A.:loveu:

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Buszki, myślę, że te 2 fotki, uciesza cię i sprawią, że dzień zacznie się naprawdę słonecznie.
Popatrz, rozpoznajesz tego Pana?

Jak bym mogła nie poznać syneczka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:?! Toż to skóra zdarta z Buszi. I to spojrzenie...też po mamie :cool3:.Po Gusiu ma tylko,ten tego...no...:evil_lol:.

Posted

Asiaszek mam nadzieję, że mnie nie pogonisz :roll:

Czy jakaś dobra duszyczka będzie jechała z Sosnowca do Leszna w sobotę na wystawę albo w niedzielę do Radomia i mogłaby przywieść mi dwa malutkie kotki od dogomaniaczki?

Posted

[quote name='donya']Asiaszek mam nadzieję, że mnie nie pogonisz :roll:

Czy jakaś dobra duszyczka będzie jechała z Sosnowca do Leszna w sobotę na wystawę albo w niedzielę do Radomia i mogłaby przywieść mi dwa malutkie kotki od dogomaniaczki?
W takich sprawach zawsze służę łamami mojej Galerii.:lol:

Donya - szkoda, że nie powiedziałas wczesniej, że potrzebujesz kici, bo Buszki maja właśnie 4 piekne kociaki. Ich fotki były juz kilka razy tutaj...

Pzr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
W takich sprawach zawsze służę łamami mojej Galerii.:lol:

Donya - szkoda, że nie powiedziałas wczesniej, że potrzebujesz kici, bo Buszki maja właśnie 4 piekne kociaki. Ich fotki były juz kilka razy tutaj...

Pzr.

Ale te kotki sa biedne i bezdomne i nikt ich nie chce :-(
Potrzebny mi tylko transport z Sosnowca :placz:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ładny,ładny...
A jego fotki juz były wielokrotnie w tej Galerii. Nie widziałas ich wczesniej?

pzdr.

....nie, albo zero kojarzenia:razz:

A.

Posted

donya napisał(a):

biedne kicie:-(

A.

Posted

tulasy napisał(a):
Dla Joasi zdjecia z Bydgoszczy

Basia

Basiu,
serdeczne dzięki za fotki i za pamięc!
a wiesz, że Właścicielka Sajdi (suczka na zdjęciach) też ma na imię Asia? I dlatego w pierwszej chwili zastanawiałam się, której Asi robisz taka piekna niespodziewajkę! A tu - dla obu!:lol:
I dlatego chórem mówimy dzię-ku-je-my!!!

Pzdr.

Posted

donya napisał(a):

kicie u Buszki nie sa biedne, nie sa bezdomne (na razie!), a czy ktoś je chce - to nie wiem...
Ja bym, wzięła 2, a właściwie dwie - ale... obiecałam sobie, że najpierw musza moje persiaki spokojnie doczekac emerytury, spokojnie odejśc za TM i dopiero potem mogę wziąć do domu nowe kicie...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
kicie u Buszki nie sa biedne, nie sa bezdomne (na razie!), a czy ktoś je chce - to nie wiem...
Ja bym, wzięła 2, a właściwie dwie - ale... obiecałam sobie, że najpierw musza moje persiaki spokojnie doczekac emerytury, spokojnie odejśc za TM i dopiero potem mogę wziąć do domu nowe kicie...

Pzdr.

Persiaki by się nie obraziły na towarzystwo małych kotków.Mi za to grozi eksmisja z domu jak kociambrów nie wydam :placz:.A ja lubię swój domek.Kto chce kotka,kto???