jamnicze Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Dziękujemy za gratulacje dla Saidi :p I same gratulujemy 5 krecików :multi::multi::multi: cudowne chłopaki :loveu:. przyłączam się do prośby o nowe fotki z imionami :p Quote
pati1033 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Asiaczek']Dzisiaj - jak na razie- same super wiadomości!!! \Najpierw Buszka uszczęśliwiła nas 5 Maluszkami w wersji "boy", a teraz skończyłam rozmowę z jamnicze... I co? Domyślacie się, co chcę napisać...? Sajdunia - dosk.1, CAJC, BOB!!!!!!! Bydgoszcz, sędia: M. Lorenc.:lol: To jej pierwszy tytuł Zwycięzca Rasy!!! Na oba BIS'y, mają zamiar zostać, mimo chłodu! Pzdr. ogromniaste gratulacje :multi::multi::multi: a maluszki super :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 deer_1987 napisał(a):Nietypowe te imiona :D Afrykańskie...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 W takim razie jeszcze raz fotki maluszków :loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale namieszane ... ja już nie wiem który jest który ...ale to pewnie moje wstawanie o 5 :roll:[/FONT] Nic nie namieszane. Wszystko jasne... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='bety']Ojjj czego tam nie ma - animowane gify, cliparty, avatarki, gotowe napisy itd.itp i wszystko podzielone na dodatkowe kategorie np: natura, zwierzaki itp. W białej tabelce z boku - wszystkie działy są pokazane Glitter Graphics: your resource for Myspace graphics and Myspace layouts! Pzdr Ja widze tę białą ramkę z lewej strony, tylko nie wszystko co tam jest - kojarzę... Pzdr. Quote
bety Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja widze tę białą ramkę z lewej strony, tylko nie wszystko co tam jest - kojarzę... Pzdr. Ja też nie wszystko kojarzyłam, ale poszłam na metodę "zajrzyj a się dowiesz" :evil_lol:. Tyle tam tego jest, że nie wszystko przejrzałam, tylko to co mnie zaciekawiło ;) Pzdr Quote
Buszki Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Asiaczek napisał(a):Nic nie namieszane. Wszystko jasne... Pzdr. A właśnie,że jest namieszane :evil_lol:.Te imionka miały być do zdjęć na niebieskim kocyku,tam są według kolejności :eviltong:.Teraz,to tylko imię tricolorka się zgadza(ale on taki inny,że zawsze mu się udaje) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Buszki napisał(a):A właśnie,że jest namieszane :evil_lol:.Te imionka miały być do zdjęć na niebieskim kocyku,tam są według kolejności :eviltong:.Teraz,to tylko imię tricolorka się zgadza(ale on taki inny,że zawsze mu się udaje) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. No to napisz, jak powinno być, a ja zrobię poprawkę nr 2.:lol: pzdr. Quote
Anna Rapp Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Witaj Asiaczku, Te maluszki na zdjęciach to takie kruszynki - kluseczki, ależ maleństwa piękne! Ja wczoraj na USG Tequilki widziałam 5 szczeniaczków! Potwierdziło się moje przekonanie o Tekilkowej ciąży:multi: Pozdrawiam Asiaczek napisał(a):No to napisz, jak powinno być, a ja zrobię poprawkę nr 2.:lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Anna Rapp napisał(a):Witaj Asiaczku, Te maluszki na zdjęciach to takie kruszynki - kluseczki, ależ maleństwa piękne! Ja wczoraj na USG Tequilki widziałam 5 szczeniaczków! Potwierdziło się moje przekonanie o Tekilkowej ciąży:multi: Pozdrawiam No to czekamy jeszcze miesiąc. Tak około, prawda? pzdr. Quote
Anna Rapp Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Tak Asiaczku, dziś 35 dzień! No to jeszcze ok.miesiąc i HURA!!! Asiaczek napisał(a):No to czekamy jeszcze miesiąc. Tak około, prawda? pzdr. Quote
Basia&Safi Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 http://img43.imageshack.us/img43/730/resizeofurodzenioweszcz.jpg slodkie malutkie tygryski :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 No to teraz jeszcze raz fotki maluszków. Tym razem na niebieskim kocyku i z juz poprawnymi imionkami:loveu: BAAKIR African Elite BOSEDE African Elite BBWADENE African Elite BORNANI African Elite BUNDUSTAR African Elite Pzdr. Quote
Anna Rapp Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Asiaczku! śliczne te szczenięta, a to mój ulubieniec ;). To przed właścicielką szczeniaczków 2 miesiące radości i TV do piwnicy:lol:. Pozdrawiam [quote name='Asiaczek']No to teraz jeszcze raz fotki maluszków. Tym razem na niebieskim kocyku i z juz poprawnymi imionkami:loveu: BOSEDE African Elite Quote
Asiaczek Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 [quote name='Anna Rapp']Asiaczku! śliczne te szczenięta, a to mój ulubieniec ;). To przed właścicielką szczeniaczków 2 miesiące radości i TV do piwnicy:lol:. Pozdrawiam BOSEDE African Elite Mnie tez się podoba, ma u mnie pewnego rodzaju handicap. Wiesz dalczego? Bo... trikolor... http://img526.imageshack.us/img526/6304/resizeofmiotb2008.jpg Czekam z niecierpliwością na jego wieksza sesję zdjęciową...;) Pzdr. Quote
M&S Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 BUNDUSTAR jest fajny, wygląda jakby założył fraczek;) ImageShack - Image Hosting :: resizeofmiotb2016.jpg A. Quote
Asiaczek Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 [quote name='Maks i Spark']BUNDUSTAR jest fajny, wygląda jakby założył fraczek;) ImageShack - Image Hosting :: resizeofmiotb2016.jpg A. ... i na brzuszku nie mógł się dopiąć, hahaha:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Dawno, oj dawno nie było tutaj koteczki o imieniu Stefka.;) Obecnie wazy 3,8 kg! Oto ten mały ciężarowiec... Cdn. Pzdr. Quote
Buszki Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 A ja kocham wszystkich moich chłopaków :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:.Ale faktycznie,BOSEDE ma największe względy (bo najłatwiej go rozpoznać :evil_lol: ). Quote
Asiaczek Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Buszki napisał(a):A ja kocham wszystkich moich chłopaków :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:.Ale faktycznie,BOSEDE ma największe względy (bo najłatwiej go rozpoznać :evil_lol: ). Hahaha, rzuca się "na oczy"... Pzdr. Quote
Recommended Posts