Buszki Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 błyskotka napisał(a):Śliczne maluszki :loveu:. Gratulacje :). Dzięki wielkie ! Quote
Asiaczek Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 [quote name='gosiaja']świetne maluszki :multi: mi się podoba ten ostatni A mój Ulubieniec to ten, który ma najwięcej białego na przednich łapkach.:loveu: No i oczywiście trikolorek! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Buszki napisał(a):Dzięki,dzięki,wieeelkie dzięki za gratulacje i zachwyty nad moimi facetami. Tylko machnęłam się z tą kolejnością zdjęć(wybaczcie,robiłam je na śpiąco po trzeciej nad ranem). Kolejność jes taka:zdj.1-III , zdj.2-II (trafiłam :multi:) , zdj.3-IV , zdj.4-V , zdj.5-I.Ale namieszałam :oops:. No, namieszałaś! Ale najwazniejsze, abyś Ty sama sie w nich orientowała. Bo inaczej Maluchy będa robić Cię w bambuko!:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Maks i Spark napisał(a):Ja dodałam do ulubionych i jest A. OK, to w takim razie napisz mi, jak się dodaje do ulubionych. To znaczy, jak Ty dodajesz... I czy można zapisac takie coś na pulpicie? Pzdr. Quote
M&S Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Asiaczek napisał(a):OK, to w takim razie napisz mi, jak się dodaje do ulubionych. To znaczy, jak Ty dodajesz... I czy można zapisac takie coś na pulpicie? Pzdr. no to już wiesz;) A. Quote
Asiaczek Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Maks i Spark napisał(a):no to już wiesz;) A. Niby tak, ale jak wchodzę na ichniejszą strone w Internecie, to nie mam zadnej gwiazdki z zielonym krzyzykiem...:cool3: Eh, zostanę przy swojej starej metodzie... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Buszki napisał(a):Pewnie.Wczoraj miałam natchnienie i wszystkie mają już imiona ;). O, to podaj je, chociaz na maila, co? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Buszki napisał(a):Już je rozpykałam i wiem który to który.Nie dam się zrobić w bambuko :mad:. Sie zobaczy...:evil_lol: A, maila dostałam.:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Asiaczek napisał(a):Niby tak, ale jak wchodzę na ichniejszą strone w Internecie, to nie mam zadnej gwiazdki z zielonym krzyzykiem...:cool3: Eh, zostanę przy swojej starej metodzie... Pzdr. ....nie na ich stronie, tylko na pasku w oknie z lewej strony A. Quote
Buszki Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 pati napisał(a):Buszki a czy mój cherześnik ma juz imie? Pewnie.Wczoraj miałam natchnienie i wszystkie mają już imiona ;). Quote
Buszki Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Asiaczek napisał(a):No, namieszałaś! Ale najwazniejsze, abyś Ty sama sie w nich orientowała. Bo inaczej Maluchy będa robić Cię w bambuko!:evil_lol: Pzdr. Już je rozpykałam i wiem który to który.Nie dam się zrobić w bambuko :mad:. Quote
bety Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Widzę, że zabawa z literkami wszystkich wciągnęła. :evil_lol: Ale Wam podpasowałam z tą nową zabawą. :cool3::lol::lol::cool3: Pzdr Quote
M&S Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 bety napisał(a):Widzę, że zabawa z literkami wszystkich wciągnęła. :evil_lol: Ale Wam podpasowałam z tą nową zabawą. :cool3::lol::lol::cool3: Pzdr Super jest i ile tam jeszcze różnych innych fajnych rzeczy jest:evil_lol: Dzięki:lol: A. Quote
Asiaczek Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Jakbym wiedziała, co tam jest takiego ciekawego, oprócz literek, to tez bym się ucieszyła... pzdr. Quote
bety Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Asiaczek']Jakbym wiedziała, co tam jest takiego ciekawego, oprócz literek, to tez bym się ucieszyła... pzdr. Ojjj czego tam nie ma - animowane gify, cliparty, avatarki, gotowe napisy itd.itp i wszystko podzielone na dodatkowe kategorie np: natura, zwierzaki itp. W białej tabelce z boku - wszystkie działy są pokazane Glitter Graphics: your resource for Myspace graphics and Myspace layouts! Pzdr Quote
M&S Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='Asiaczek']Jakbym wiedziała, co tam jest takiego ciekawego, oprócz literek, to tez bym się ucieszyła... pzdr. bardzo proszę....link do strony Glitter Graphics: your resource for Myspace graphics and Myspace layouts! dobrej zabawy:evil_lol: A. Quote
Rinuś Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Małe psiurki wyglądają jak chomiczki :loveu::lol: Quote
pati Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Buszki napisał(a):Pewnie.Wczoraj miałam natchnienie i wszystkie mają już imiona ;). ok to chwl się inwencją dawaj imiona :cool3: Quote
M&S Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 pati napisał(a):ok to chwl się inwencją dawaj imiona :cool3: ....no właśnie, czekamy:cool3: A. Quote
Buszki Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 pati napisał(a):ok to chwl się inwencją dawaj imiona :cool3: No dobra... Twój chrześniak,to BOSEDE-urodzony w niedzielę(wiadomo), a dalej to: BAAKIR-najstarszy(to też wiadomo-jest najstarszy), BBWADDENE-wielki pies(i to też wiadomo-największy), BORNANI-wojownik(walczy zaciekle o cyca,mam nadzieję że o tytuły też powalczy) BUNDUSTAR-wg. afrykańskiej legendy,jedyny uznany i prawdziwy wojownik w historii(ma coś jakby gwiazdę na karku-STAR) . I to by było wszystko. Quote
Alicja Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale namieszane ... ja już nie wiem który jest który ...ale to pewnie moje wstawanie o 5 :roll:[/FONT] Quote
M&S Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Buszki napisał(a):No dobra... Twój chrześniak,to BOSEDE-urodzony w niedzielę(wiadomo), a dalej to: BAAKIR-najstarszy(to też wiadomo-jest najstarszy), BBWADDENE-wielki pies(i to też wiadomo-największy), BORNANI-wojownik(walczy zaciekle o cyca,mam nadzieję że o tytuły też powalczy) BUNDUSTAR-wg. afrykańskiej legendy,jedyny uznany i prawdziwy wojownik w historii(ma coś jakby gwiazdę na karku-STAR) . I to by było wszystko. no dobrze, a czy można zdjęcia maluszków raz jeszcz, ale już z imionami:p A. Quote
Recommended Posts