gosiaja Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='Buszki']Witam,witam. Muszę się wszystkim pochwalić :w nocy Buszi urodziła 5 chłopaczków!!!:loveu::loveu::loveu: Hodowla basenji African Elite FCI www.basenji.com.pl ale fajne GRATULUJE :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Anna Rapp Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Asiaczku, I ode mnie gratulacje! za wszystkie Twoje i Twoich piesków osiągnięcia. Agasia naprawdę potrafi pokazać pieska na ringu!!! Przy okzazji gratulacje dla BUSZKI - 5 -ciu chłopczyków przyszło na Quote
Anna Rapp Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 :multi:Anna Rapp napisał(a):Asiaczku, I ode mnie gratulacje! za wszystkie Twoje i Twoich piesków osiągnięcia. Agasia naprawdę potrafi pokazać pieska na ringu!!! Przy okzazji gratulacje dla BUSZKI - 5 -ciu chłopczyków przyszło na Świat:multi: A my czekamy na Tequilki szczenięta, ale mamy jeszcze miesiąc. Asiaczku POZDRAWIAM!!! Quote
M&S Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Buszki napisał(a):Witam,witam. Muszę się wszystkim pochwalić :w nocy Buszi urodziła 5 chłopaczków!!!:loveu::loveu::loveu: SUUUUPER wiadomość, gratulacje:multi::multi::multi:, głaski dla mamuśki Buszki:lol::lol::lol::lol: A. Quote
M&S Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Anna Rapp napisał(a)::multi: A my czekamy na Tequilki szczenięta, ale mamy jeszcze miesiąc. Asiaczku POZDRAWIAM!!! ...to fajnie, będą małe kudłaczki;) A. Quote
M&S Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Buszki napisał(a):Dzięki wielkie wszystkim.Buszi wygłaskana,śpi.A chłopaki z Nią. Będziemy czekać na fotki:p A. Quote
Buszki Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Dzięki wielkie wszystkim.Buszi wygłaskana,śpi.A chłopaki z Nią. Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 [quote name='bety']Znowu jakieś gratulacje wszyscy składają :roll::evil_lol: No to i ja się podłączę. Hip Hip Hura niech żyje Asiaczkowa ekipa. :lol: GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azalie cudne, u mnie niestety nie chcą coś rosnąć :shake: widać moje towarzystwo im nie odpowiada :evil_lol: Pzdr Gratulacje należą się Erce, chociaz i Wahzirkowi też. Erka skończyła swój 5 młodziezowy championat! No i gratki dla Agasi - za pojechanie, zaprezentowanie i walkę!:roll: Co do azalii - to nie będę się wypowiadac, bo... nie mam ogródka.;):evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 jenis napisał(a):Na pewno podejdę się przywitać a i czas na pogadanie będzie ,bo idziemy w tym samym ringu.A my Asiu w Lesznie się widzimy.Masz w Championach którąś suczkę zgłoszoną.Ja zgłosiłam Afreye .Trzymaj kciuki mocno:lol: Hej, super, że będziesz w Lesznie! Do szamponów zgłosiłam Żelkę:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 [quote name='pati']:multi::multi:GRATULACJE asiaczki znowu najlepsze i moja Ereczka kochana widze zaszalała :loveu: pati - niestety, tym razem az tak dobrze nam nie poszło, chociaz Agasia robiła co mogła!:lol: Ale jestem zadowolona z Erki, bo to juz jej 5 młodziezowy Championat!:multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 [quote name='agaciaaa']Jaki wstyd? :lol: No i znowu..... :lol: Gratulacje :multi: Dla Wazirka też :multi: http://img33.imageshack.us/img33/6083/resizeofimg0114.jpg jakiego fajnego sznupka spotkały baski :loveu: Witaj agaciaaa! sznupek był suczka, ale jej pan jakoś nie chciał, aby pieski się pobawiły, mimo wyraźnego zainteresowania sznaucerki. Szkoda. Wolał jej rzucać piłeczkę.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 [quote name='panienkabubu']Asiaczku - gratuluję i ja :loveu::loveu: Widzę, że Lovka pnie się w górę i z wystawy na wystawę pokazuje kto tu rządzi :loveu::loveu::loveu: Gratuluję :loveu::loveu::loveu: Czy wybierasz się do Wels w sierpniu? Tak, juz zgłoszenia wysłane.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 [quote name='Korenia']Przeżyłam :multi: Więc tragedii nie było - przemilczę tylko ustny polski, bo to było jakieś nieporozumienie... moja piękna i jedyna praca o psach-bohaterach nie została docieniona :angryy: Kij im w oko! Wielkie gratulacje!!! :multi: Oooo, żywa Korenia jest wśród nas!:multi::lol: Ale ustny polski zaliczony, tak? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 [quote name='Buszki']Witam,witam. Muszę się wszystkim pochwalić :w nocy Buszi urodziła 5 chłopaczków!!!:loveu::loveu::loveu: Hodowla basenji African Elite FCI www.basenji.com.pl Asiaczki o tym wiedza, bo byłysmy z Buszką w kontakcie esemesowym! Gratulacje, tylko dlaczego młodzież (Buszka & Gusio) nie "zrobili" żadnej suni...? Eh, ta młodziez!:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Anna Rapp napisał(a)::multi: A my czekamy na Tequilki szczenięta, ale mamy jeszcze miesiąc. Asiaczku POZDRAWIAM!!! Wiem, pamiętam. Mam nawet zaznaczone w kalendarzu... żeby wiedzieć, kiedy trzymac kciuki.;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Dzisiaj - jak na razie- same super wiadomości!!! \Najpierw Buszka uszczęśliwiła nas 5 Maluszkami w wersji "boy", a teraz skończyłam rozmowę z jamnicze... I co? Domyślacie się, co chcę napisać...? Sajdunia - dosk.1, CAJC, BOB!!!!!!! Bydgoszcz, sędia: M. Lorenc.:lol: To jej pierwszy tytuł Zwycięzca Rasy!!! Na oba BIS'y, mają zamiar zostać, mimo chłodu! Pzdr. Quote
M&S Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='Asiaczek']Asiaczki o tym wiedza, bo byłysmy z Buszką w kontakcie esemesowym! Gratulacje, tylko dlaczego młodzież (Buszka & Gusio) nie "zrobili" żadnej suni...? Eh, ta młodziez!:evil_lol: Pzdr. .....bo chłopaki nie muszą rodzić, karmić itd. itp.:evil_lol: A. Quote
Izabela124. Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Gratuluję!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
M&S Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='Asiaczek']Dzisiaj - jak na razie- same super wiadomości!!! Sajdunia - dosk.1, CAJC, CAC, BOB!!!!!!! Bydgoszcz, sędia: M. Lorenc.:lol: To jej pierwszy tytuł Zwycięzca Rasy!!! Na oba BIS'y, mają zamiar zostać, mimo chłodu! Pzdr. To już po ocenie:-o....SUUUUPER WIADOMOŚĆ GRATULACJE:multi::multi::multi::multi: A. Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Maks i Spark napisał(a):.....bo chłopaki nie muszą rodzić, karmić itd. itp.:evil_lol: A. Eh, wszystkiego trzeba samemu dopilnować. Trzeba było Buszce powiedziec, że ma zrobić "odmowę" po to, aby Gusio się bardziej przyłożyl i pomyślał o córeczkach... A tak, to mamy samych chłopaków. :loveu::lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Maks i Spark napisał(a):To już po ocenie:-o....SUUUUPER WIADOMOŚĆ GRATULACJE:multi::multi::multi::multi: A. Tez byłam zaskoczona, jak jamnicze zadzwoniła... Okazało się, że baski poszły jako pierwsze, bo właścicielka psa baska miała jeszcze inną rase do wystawie i - gdyby nie zmiana - to by jej się godziny sędziowania pokryły. A tak to pani sędzia zrobiła uprzejmośc i Sajdunia dostała to, co wyżej napisałam. Hurra!!! Pzdr. Quote
Anna Rapp Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Asiaczku! Brawo i co ja Tobie napiszę ? GRATULACJE! Wiesz z kim mi się kojarzy rasa Basków?;) POWODZENIA i tak aby do końca roku! Asiaczek napisał(a):Tez byłam zaskoczona, jak jamnicze zadzwoniła... Okazało się, że baski poszły jako pierwsze, bo właścicielka psa baska miała jeszcze inną rase do wystawie i - gdyby nie zmiana - to by jej się godziny sędziowania pokryły. A tak to pani sędzia zrobiła uprzejmośc i Sajdunia dostała to, co wyżej napisałam. Hurra!!! Pzdr. Quote
Korenia Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='Asiaczek']Oooo, żywa Korenia jest wśród nas!:multi::lol: Ale ustny polski zaliczony, tak? Pzdr. Zaliczony, zaliczony ;) Tylko mizernie :evil_lol: na szczęście nigdzie się nie liczy i nikt na niego nie patrzy. Zdawał ze mną kolega, olimpijczyk... i go jędza oblała :angryy: Buszki gratuluję młodej mamie :multi::multi: Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Anna Rapp napisał(a):Asiaczku! Brawo i co ja Tobie napiszę ? GRATULACJE! Wiesz z kim mi się kojarzy rasa Basków?;) POWODZENIA i tak aby do końca roku! Tfu, tfu, nie zapeszajmy!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Korenia napisał(a):Zaliczony, zaliczony ;) Tylko mizernie :evil_lol: na szczęście nigdzie się nie liczy i nikt na niego nie patrzy. Zdawał ze mną kolega, olimpijczyk... i go jędza oblała :angryy: Buszki gratuluję młodej mamie :multi::multi: O, masz, ale macie dziwnych nauczycieli... Za moich czasów;) nauczycielom zalezało, aby jak najwięcej osób pozdawało...oczywiście, za uczy nikt nikogo nie ciągnął, ale jakis poziom się trzymało... Ale to było daaaawno...:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts