Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']No i mam juz news'y!
LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk1., CAJC, nowy Młodzieżowy Champion Austrii!!!:multi:

Abotere's WAHZIRI - dosk.2, r.CAC, r.CACIB.

Pzdr.

GRATULACJE!!!!!!!!!:multi:

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Moje azalie są ogrodowe,bez doniczek.I kwitną teraz jak szalone...A że jestem fanatyczką azali :loveu::loveu::loveu:,to mam je wszędzie i dalej dokupuję( 3 kolejne czekają aż ktoś je posadzi :evil_lol: .
Machnęłam się,to białe,to rododendron.

Posted

JAK ZWYKLE GRATKI DLA ASIACZKÓW:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Jak się nie mylę to jutro zobaczę Sajdunie w Bydgoszczy.Pozdrawiam

Posted

Znowu jakieś gratulacje wszyscy składają :roll::evil_lol: No to i ja się podłączę.

Hip Hip Hura niech żyje Asiaczkowa ekipa. :lol:

GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azalie cudne, u mnie niestety nie chcą coś rosnąć :shake: widać moje towarzystwo im nie odpowiada :evil_lol:

Pzdr

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak, tak!
Bedzie Sajdunia i piesek z hod. Next Germanika.
Liczę, że nzjadziesz czas, aby sobie porozmawiać z Asią.:lol:

Mocno trzymam za Was kciuki, dziewczyny, pokazcie, że macie piekne psy!:multi::lol:

Pzdr.

Na pewno podejdę się przywitać a i czas na pogadanie będzie ,bo idziemy w tym samym ringu.A my Asiu w Lesznie się widzimy.Masz w Championach którąś suczkę zgłoszoną.Ja zgłosiłam Afreye .Trzymaj kciuki mocno:lol:

Posted

[quote name='Buszki']Moje azalie są ogrodowe,bez doniczek.I kwitną teraz jak szalone...A że jestem fanatyczką azali :loveu::loveu::loveu:,to mam je wszędzie i dalej dokupuję( 3 kolejne czekają aż ktoś je posadzi :evil_lol: .
Machnęłam się,to białe,to rododendron.
A, z tej strony, to ja Ciebie nie znałam.

Podczas kilku pobytów u Was widziałam piękny ogród (w różnej tonacji: jesiennej, zimowej, prawie letniej...), piekny dom, ale nie wiedziałam, że te piękne kwiatki to sa Twoje ulubione...:lol:

[quote name='Magda']Asiaczku gratulacje dla basków!:multi::multi:

http://img34.imageshack.us/img34/1696/resizeofbusziikociaki02v.jpg

Ojej jakie maluśne:loveu:
Widać, że wiosna u Was pełną gębą:razz: U nas też powoli ogród zapełnia się kwieciem.
Niestety, ten piekny ogród to Buszki, nie mój... Czego baaaardzo żaluję...

Pzdr.

Posted

jenis napisał(a):
JAK ZWYKLE GRATKI DLA ASIACZKÓW:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Jak się nie mylę to jutro zobaczę Sajdunie w Bydgoszczy.Pozdrawiam

Tak, tak!
Bedzie Sajdunia i piesek z hod. Next Germanika.
Liczę, że nzjadziesz czas, aby sobie porozmawiać z Asią.:lol:

Mocno trzymam za Was kciuki, dziewczyny, pokazcie, że macie piekne psy!:multi::lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczku - gratuluję i ja :loveu::loveu: Widzę, że Lovka pnie się w górę i z wystawy na wystawę pokazuje kto tu rządzi :loveu::loveu::loveu: Gratuluję :loveu::loveu::loveu: Czy wybierasz się do Wels w sierpniu?

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, tak, wygrałaś!:evil_lol:
BTW - jak tam z maturą?

Pzdr.

Przeżyłam :multi: Więc tragedii nie było - przemilczę tylko ustny polski, bo to było jakieś nieporozumienie... moja piękna i jedyna praca o psach-bohaterach nie została docieniona :angryy: Kij im w oko!

Wielkie gratulacje!!! :multi: