Asiaczek Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Uffff, i ostatnie foteczki z PM... No i ... po spacerku... Pzdr. Quote
M&S Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Asiaczek napisał(a):Około 5.00 pisałam SMS do Agasi; mieli wtedy jeszcze jakies 150 km do S. Tak więc powinni zdążyć. Aro dał czadu na autostradach, bo jeszcze mieli w międzyczasie 2 przerwy na siuuuu i qooo... Mam nadzieje, że Aro nie padnie na ringu ze zmęczenia.:cool3: A, podusię Mańce dałam i przy okazji dałam tez dla Agasi. :lol: Pzdr. ....Zdążą na pewno, na moje oko będą na 7.00 (dostałam właśnie sms od Mani - zimno i pada:shake:). Do S. jedzie się ok 12 godzin. ARO będzie odsypiał przed ringiem....tak mówił. A Mania podusi zapomniała... A. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Ja zaczęłam juz trzymanie kciuków. Póki nie dowiem się, o której jest sędziowanie dla naszych ras, to nie puszczam. Przynajmniej wirtualnie...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Hurrra! Nasza ekipa jest juz w Salzburgu!!! Brawo dla Kierowcy! Nie moga na razie wejśc na teren, bo otwierają dopiero za jakies 20-30 minut.... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 No i mam juz news'y! LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk1., CAJC, nowy Młodzieżowy Champion Austrii!!!:multi: Abotere's WAHZIRI - dosk.2, r.CAC, r.CACIB. A to wszystko dzięki Agasi, która zgodziła się pojechać do S. i zaprezentować moje psy! Bardzo, bardzo dziękuję:buzi: Niestety, z uwagi na odległość, ekipa nie zostanie na BIS'ach... Pzdr. Quote
gosiaja Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Asiaczek']No i mam juz news'y! LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk1., CAJC, nowy Młodzieżowy Champion Austrii!!!:multi: Abotere's WAHZIRI - dosk.2, r.CAC, r.CACIB. A to wszystko dzięki Agasi, która zgodziła się pojechać do S. i zaprezentować moje psy! Bardzo, bardzo dziękuję:buzi: Niestety, z uwagi na odległość, ekipa nie zostanie na BIS'ach... Pzdr. GRATULACJE dla całej ekipy Quote
Asiaczek Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Dziękujemy! A "cała ekipa" to jak przyjedzie, to na pewno jakieś informacjje wstawi.. Wszyscy sa zalogowani na DGM, więce nie widzę tutaj problemów.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Fotki małych kici u Buszki. Zobaczcie, jak juz urosły!:loveu: Pzdr. Quote
pati Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 cudowne :loveu: a rasowe czy dachowiec pospolity :p Quote
taxelina Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Wow gratulacje! warto jezdzic na zagraniczne jak widac :D Quote
Asiaczek Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 pati napisał(a):cudowne :loveu: a rasowe czy dachowiec pospolity :p Rasowe dachowce!:lol:;) Moje ulubienice to szyldkretka i biała:loveu::loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 deer_1987 napisał(a):Wow gratulacje! warto jezdzic na zagraniczne jak widac :D Pewnie, że warto! I dlatego ja jeżdżę:lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Tylko czemu Szwecja jest tak malo popularna? :( Quote
Asiaczek Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Pogoda za oknem nie nastraja optymistycznie, dobrze, że siedzę w domku i nie muszę nigdzie jechać... Dlatego proponuję Wam krótką podróż po ogródku u Buszki - słońce, piękne kwiaty, ciekawe jak się nazywają... A Buszki siedzą w domku i czekają na ... rozsypkę... dzisiaj, jutro... się zobaczy...:lol: Na razie kfffiatki. ? ? ? ? ? A ten kwiatek znam! To BEZ!!! No, i jak Wam się podobają? Mnie bardzo, tylko, hm... nie wiem, jak się nazywają...:oops: Ktoś pomoże? pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 deer_1987 napisał(a):Tylko czemu Szwecja jest tak malo popularna? :( Nie mam zielonego pojecia... Może dlatego, że trzeba jechac promem? Nie kazdy lubi wodę... Pzdr. Quote
Buszki Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Wszystkie to azalie,tylko na dole bez się zawieruszył :lol:. Quote
Buszki Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 pati napisał(a):cudowne :loveu: a rasowe czy dachowiec pospolity :p Teraz to się mówi 'kot europejski',znaczy dachowiec :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Buszki napisał(a):Wszystkie to azalie,tylko na dole bez się zawieruszył :lol:. Kwiaty sa super! Szczególnie te pomarańczowe i czerwonawe... Dla mnie azalie to takie w doniczkach, czerwone zazwyczaj... Pzdr. Quote
taxelina Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Asiaczek napisał(a):Nie mam zielonego pojecia... Może dlatego, że trzeba jechac promem? Nie kazdy lubi wodę... Pzdr. Mozna leciec tez :D Quote
Asiaczek Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 deer_1987 napisał(a):Mozna leciec tez :D A kto mnie weźmie do samolotu z 3-4 psami? Zapomnij! Pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 A te w doniczkach to nie pelargonie? :roflt::roflt::roflt: Quote
Recommended Posts