Czoko Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Gratuluję, gratuluję jeszcze raz! Właśnie zobaczyłam dyplomy! Jeśli chodzi o urlop - grafik jest ale na samodzielnym stanowisku odpowiadam za całość wiec muszę zdążyć w terminie ze wszystkim. Oczywiście może sie zdarzyć że coś przyjedzie podczas mojego urlopu i wtedy Kierownicy będą decydować czy to może zaczekać na mnie czy zajmą się tym. Quote
M&S Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Asiaczek napisał(a):Hm, dzisiaj znowu znalazłam takie oto przesyłki z skrzynce... http://img36.imageshack.us/img36/4193/resizeoferkamchhun.jpg http://img36.imageshack.us/img36/3741/resizeofelkachhun.jpg Fajne takie niespodzianki, prawda?:lol::multi: Pzdr. GRATULACJE!!!! ..ale już wystarczy tego chwalenia:razz: przynajmniej na jakiś czas;) A. Quote
bety Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Asiaczek napisał(a):Hm, dzisiaj znowu znalazłam takie oto przesyłki z skrzynce... Fajne takie niespodzianki, prawda?:lol::multi: Pzdr. Eeeeeeeeeeeeeeeee a mnie to już się znudziło takie ciągłe tutaj gratulowanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: No to sobie odpuszczę tym razą ;););):diabloti: Pzdr Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 pati napisał(a):kurcze asiaczku ja takich niespodzianek w skrzynce nie mam same rachunki :p mam nadzieje, ze kiedys i my będziemy wyczekiwac podobnych dyplomów Hm, ja takie niespodziewajki mam OBOK rachunków...:evil_lol: A co do wyczekiwania, to na pewno! Przeciez Smart dopiero zaczyna swoja kariere na ringach. Pati, jeszcze pojeździmy i pozdobywamy!:lol: Pzdr. Quote
pati Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Asiaczek napisał(a):Hm, ja takie niespodziewajki mam OBOK rachunków...:evil_lol: A co do wyczekiwania, to na pewno! Przeciez Smart dopiero zaczyna swoja kariere na ringach. Pati, jeszcze pojeździmy i pozdobywamy!:lol: Pzdr. przynajmniej jest jakiś "znieczulacz" zanim sie koperte z rachunkami otworzy :lol: własnie niebawem mamy nasz debiut w dorosłej klasie więc kcióki potrzebn chciałabym z Asiaczkami na wystawe pojechac ale nasze psy zazwyczaj w inne dni są :-(:-( Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Pati1033 dzasta Ania Rapp Czoko - aaaaa, to Ty jestes Samodzielny, Bardzo Wazny Pracownik, nie wiedziałam...:oops: agaciaaa - hm, wstyd się przyznac, ale czekam na jeszcze jeden... z Austrii... Basia& Safi - przeglądając Wasza Galerię na taką wstydliwą nie wyglądasz...:evil_lol: M&S - alez skąd, nie wystarczy! Bo teraz musze znowu walczyć o każde CWC i zbierac "punkty... bety - noooo, po Tobie to można się wielu rzeczy spodziewać...:evil_lol: A JA WAM I TAK BARDZO DZIĘKUJĘ!!!:evil_lol::lol::loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 pati napisał(a):przynajmniej jest jakiś "znieczulacz" zanim sie koperte z rachunkami otworzy :lol: własnie niebawem mamy nasz debiut w dorosłej klasie więc kcióki potrzebn chciałabym z Asiaczkami na wystawe pojechac ale nasze psy zazwyczaj w inne dni są :-(:-( Ej, nie smutkaj się! Trafimy taka wystawę, że będziemy razem.:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Asiaczek napisał(a):M&S - alez skąd, nie wystarczy! Bo teraz musze znowu walczyć o każde CWC i zbierac "punkty... Pzdr. ....przepraszam, czy ja o czymś nie wiem..:razz:.:mad: A. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Maks i Spark napisał(a):....przepraszam, czy ja o czymś nie wiem..:razz:.:mad: A. O tym, gdzie pojade kończyc następne championaty to nawet ja sama jeszcze nie wiem... Pzdr. Quote
M&S Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Asiaczek napisał(a):O tym, gdzie pojade kończyc następne championaty to nawet ja sama jeszcze nie wiem... Pzdr. ...a to o to chodzi A. Quote
jamnicze Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Ktoś tu broni Gabi przed natrętem :razz: http://img30.imageshack.us/img30/2775/resizeofimg0058.jpg Gratuluje "skrzynkowych spodziewajek" :lol: Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 O to, o to. A Ty o czym myślałaś? Pzdr. Quote
Cieplutkaa. Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Ty moją kluchę Laruchę zachwalasz, a sama masz takie piękne psiury :loveu: Oh... cudowne! :lol: A czemu właśnie baski wybrałaś? :razz: Quote
Korenia Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Asiaczek napisał(a):Cholibka, a ja znowu po... Twoje wydaje się pyszne, ale moje tez nie było takie złe... świeże rogaliczki (ciemne pieczywo) serek zółty polędwiczka drobiowa rzodkiewki twarożek pomidorek soczek + woda Prawda, że taki zestaw tez może smakować?:lol: pzdr. Mojego śniadanka nic nie przebije:evil_lol:! O! - dużooo stresu - jesszcze więcej stresu - matura z chemii :diabloti: Prawda, że najlepsze :evil_lol: Quote
M&S Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Asiaczek napisał(a):O to, o to. A Ty o czym myślałaś? Pzdr. o jakim następnym miłym małym basku:oops: A. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 [quote name='jamnicze']Ktoś tu broni Gabi przed natrętem :razz: http://img30.imageshack.us/img30/2775/resizeofimg0058.jpg Gratuluje "skrzynkowych spodziewajek" :lol: A, to chyba ręka Pana Tygrysicy. Tak mi się wydaje... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Justy$ka napisał(a):Ty moją kluchę Laruchę zachwalasz, a sama masz takie piękne psiury :loveu: Oh... cudowne! :lol: A czemu właśnie baski wybrałaś? :razz: ... bo nie szczekaja, ... bo sa mniejsze od sznaucerów olbrzymów, ... bo nie trzeba ich strzyc i trymować przed wystawą, ... bo ..... jak widzisz, trudno powiedziec w jednym zdaniu.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Korenia napisał(a):Mojego śniadanka nic nie przebije:evil_lol:! O! - dużooo stresu - jesszcze więcej stresu - matura z chemii :diabloti: Prawda, że najlepsze :evil_lol: No, tak, wygrałaś!:evil_lol: BTW - jak tam z maturą? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Maks i Spark napisał(a):o jakim następnym miłym małym basku:oops: A. O, chętnie! Ale najpierw zmiana miejsca zamieszkania...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Ostatnia partia fotek tygrysicy na Polach Mokotowskich. Musze się spieszyc, bo w zapasie mam juz następne fotki...:lol: Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Maks i Spark napisał(a):Cześć Asiu, masz jakieś wieści z podróży? A. Około 5.00 pisałam SMS do Agasi; mieli wtedy jeszcze jakies 150 km do S. Tak więc powinni zdążyć. Aro dał czadu na autostradach, bo jeszcze mieli w międzyczasie 2 przerwy na siuuuu i qooo... Mam nadzieje, że Aro nie padnie na ringu ze zmęczenia.:cool3: A, podusię Mańce dałam i przy okazji dałam tez dla Agasi. :lol: Pzdr. Quote
M&S Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 .....terier otoczony;) ImageShack - Image Hosting :: resizeofimg0092.jpg A. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 [quote name='Maks i Spark'].....terier otoczony;) ImageShack - Image Hosting :: resizeofimg0092.jpg A.Musze powiedziec, że dobrze, że ten terrier był w kagańcu, bo był dosyc ostry. Startował do kazdego psa, nie patrząc, czy to suka czy pies... Jakoś mnie do siebie nie przekonał...:cool3: pzdr. Quote
Recommended Posts