Asiaczek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 dzasta napisał(a):Ehhh naczytałam się o śniadankach i się głodna zrobiłam :evil_lol: Dobrze, że nie wszystko zostało uchwycone na fotkach, bo wtedy to dopiero byłabys głodna...:lol: pzdr. Quote
dzasta Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Oj tak na pewno by było:loveu: Ale zaraz lecę sobie zrobić i psom śniadanko :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Kochani, tak na szybko kilka fotek z Tygryskiem i lece na pocztę pozałatwiać sprawy. ... i uciekam.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 dzasta napisał(a):Oj tak na pewno by było:loveu: Ale zaraz lecę sobie zrobić i psom śniadanko :loveu: OJ, To ty jeszcze bez śniadania?!:crazyeye: Ja bym tak długo nie wytrzymała. U mnie godzina 7.00 i śniadanko na stole. To teraz, a normalnie to tak ok. 8.00-8.15 najpóźniej... Ja, jak nie zjem sniadania, to potem cały dzień chodze głodna i nic, tylko podjadam, jakoś wtedy nie mogę się najeść... Taki dziwoląg ze mnie...:evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Asiaczek napisał(a):OJ, To ty jeszcze bez śniadania?!:crazyeye: Ja bym tak długo nie wytrzymała. U mnie godzina 7.00 i śniadanko na stole. To teraz, a normalnie to tak ok. 8.00-8.15 najpóźniej... Ja, jak nie zjem sniadania, to potem cały dzień chodze głodna i nic, tylko podjadam, jakoś wtedy nie mogę się najeść... Taki dziwoląg ze mnie...:evil_lol: Pzdr. Ja śniadań nie jadam, za rano, piję kafffę:p a śniadanko coś wczesnym przedpołudniem;) A. Quote
gosiaja Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Maks i Spark napisał(a):toż to samo zdrowie, a orkisz rewelacja. Bardzo dobry jest chleb i bułki orkiszowe....niestety sporo kosztuje:razz: A. kilo takiej mąki u nas 5,15zł i z tego można upiec 2 chleby 75 gram dziś będziemy piec chleb także zobaczę co wyjdzie Quote
M&S Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 gosiaja napisał(a):kilo takiej mąki u nas 5,15zł i z tego można upiec 2 chleby 75 gram dziś będziemy piec chleb także zobaczę co wyjdzie nie wiem ile u nas kosztuje mąka orkiszowa, ale malutki chlebek kosztuje ok 4PLN, a duży prawie 10 PLN:diabloti: A. Quote
dzasta Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Och ta Gusia Pręgusia ja mam taką słabość do tych maleńkich dziewczynek ehhh :loveu: Quote
Czoko Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Właśnie wpadłam jak zwykle na sekundkę i trafiłam na śliczne zdjęcia Tygryska. Na sekundkę bo muszę ostro zawalczyć o urlop w ... sierpniu! Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie! Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 gosiaja napisał(a):kilo takiej mąki u nas 5,15zł i z tego można upiec 2 chleby 75 gram dziś będziemy piec chleb także zobaczę co wyjdzie Daj znac, co wyszło i czy jest zjadliwe...:lol: Ja jeszcze nigdy nie piekłam w domuchleba. Jakieś bułeczki, to tak, ale chleba - nigdy. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Maks i Spark napisał(a):nie wiem ile u nas kosztuje mąka orkiszowa, ale malutki chlebek kosztuje ok 4PLN, a duży prawie 10 PLN:diabloti: A. Hohoho, to sporo! Ale raz na jakiś czas to sobie można pozwolić na taki wydatek. Jeszcze jak piszecie, że taki smaczny... Pzdr. Quote
Basia&Safi Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 tygrysek jest śliczny :) a w tychach tez jest hodowla basenji :) czesto spotykam te sarenki :):) Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Hm, dzisiaj znowu znalazłam takie oto przesyłki z skrzynce... Fajne takie niespodzianki, prawda?:lol::multi: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 dzasta napisał(a):Och ta Gusia Pręgusia ja mam taką słabość do tych maleńkich dziewczynek ehhh :loveu: No właśnie, no właśnie... coś słyszałam o drugiej Gabince...? Ale dlaczego dopiero za 2 miesiące...? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Czoko napisał(a):Właśnie wpadłam jak zwykle na sekundkę i trafiłam na śliczne zdjęcia Tygryska. Na sekundkę bo muszę ostro zawalczyć o urlop w ... sierpniu! Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie! O matko... teraz, w maju walczysz o urlop w sierpniu...?:crazyeye: To jakas paranoja... A u was w biurze nie ma grafiku urlopów? Pzdr. Quote
pati Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 kurcze asiaczku ja takich niespodzianek w skrzynce nie mam same rachunki :p mam nadzieje, ze kiedys i my będziemy wyczekiwac podobnych dyplomów Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Błyskotka napisał(a):Trzymam kciuki :kciuki: . Tym razem trzeba mocniej trzymac kciuki, bo Wahzirka i Erkę będzie prezentowac Agasia!:lol: Basia&Safi napisał(a):tygrysek jest śliczny :) a w tychach tez jest hodowla basenji :) czesto spotykam te sarenki :):) Tygrysek byla najmniejsza z miotu, ale widzę, że już sporo odbiła.:lol: I... witaj! Chyba jeszcze cię nie widziałam w mojej Galerii... Pzdr. Quote
pati1033 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 super te niespodzianki macie w skrzynce :) gratuluje :) Quote
dzasta Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Ale super niespodziewajki miałaś w skrzynce dzisiaj też by się takie chciało mieć :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Asiaczek napisał(a):Hahaha, no bo tak wychodzi, że albo wracamy z wystawy albo dostajemy jakiś dyplom... Tak nawiasem mówiąc czekam jeszcze na 2 dyplomy; wiem, że sa w drodze...:lol: I dziękujemy za wizytę! Pzdr. Widzę, że już są :) Gratulacje :multi: Quote
taxelina Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 pati napisał(a):w skrzynce nie mam same rachunki :p Skad ja to znam :roll: Quote
Basia&Safi Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Tygrysek byla najmniejsza z miotu, ale widzę, że już sporo odbiła.:lol: I... witaj! Chyba jeszcze cię nie widziałam w mojej Galerii... Pzdr bo my tacy wstydliwi jestesmy hihih :oops::evil_lol: Quote
Anna Rapp Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 ASIACZKU!!! BRAWO!!! GRATULACJE DLA CIEBIE I TWOICH PIESKÓW:multi::multi::multi: Powodzenia i dlaszych sukcesów!!! Asiaczek napisał(a):Hm, dzisiaj znowu znalazłam takie oto przesyłki z skrzynce... Fajne takie niespodzianki, prawda?:lol::multi: Pzdr. Quote
Recommended Posts