Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Uffffffff nie byłam u Ciebie dwa dni / jeden dzień :roll: (już się pogubiłam :evil_lol:) i musiałam tyyyyyyyyyyle nadrobić. :cool3:

GRATULACJE za "szampionat" ;)

Asiaczek napisał(a):
Wiem, PM sa dla Was zdecydowanie za daleko. To raz. A dwa - z taką dużą kudłatą lub nawet z 2 dużymi, to troche "nieporęcznie" poruszać się po W-wie...

A ta łączka na Conrada to duża ona jest? Czy jakoś ogrodzona...? Można pomyśleć...

Gabi na typowy dla baska charakter. Obcy - powąchać, nawet dać się z lekka pogłaskać, ale mały dystans trzeba zachować. No, i wiedzieć, gdzie Jej Państwo są. To tak dla bezpieczeństwa...:lol:

Pzdr.

Łączka na Conrada nie jest zbyt duża (znacznie mniejsza niż PM) no i nie jest ogrodzona - niestety :shake:
Kiedyś to tam było "dzikie pole" raj dla psów a teraz postawili takie małe bloki i z łączki zrobili coś na kształt parku z "kortem tenisowym", z ogrodzonymi placami zabaw dla dzieci, ławeczkami itp. no ale kawałek trawki jest. Jak następnym razem będziesz się wybierać na zakupy do leclerca to się możemy umówić to Ci łączkę pokażę i sama ocenisz czy warto się tam umówić.

Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Uffffffff nie byłam u Ciebie dwa dni / jeden dzień :roll: (już się pogubiłam :evil_lol:) i musiałam tyyyyyyyyyyle nadrobić. :cool3:

GRATULACJE za "szampionat" ;)
Łączka na Conrada nie jest zbyt duża (znacznie mniejsza niż PM) no i nie jest ogrodzona - niestety :shake:
Kiedyś to tam było "dzikie pole" raj dla psów a teraz postawili takie małe bloki i z łączki zrobili coś na kształt parku z "kortem tenisowym", z ogrodzonymi placami zabaw dla dzieci, ławeczkami itp. no ale kawałek trawki jest. Jak następnym razem będziesz się wybierać na zakupy do leclerca to się możemy umówić to Ci łączkę pokażę i sama ocenisz czy warto się tam umówić.

Pzdr

OK. Najprawdopodobniej w czerwcu będę w Waszych okolicach, to dam znać.
Wiesz, baski jak się rozpędzą, to musza mieć sporo miejsca...

Pzdr.

Posted

sylrwia napisał(a):
Tylko uważaj na zawirowane odpowiedzi innych:evil_lol:

Oj, tak, tak. Właśnie przed chwilą zobaczyłam, że omal-omal a ominęłabym post sandrulki...

Pzdr.

Posted

gosiaja - a to są psiowe czy ludzkie...?
Bo kiedys pisałaś, że będziesz chciała wypróbować przepisy na psiowe ciasteczka. I mnie cos się wydaje, że te na fotce, to mają jakowes nadzienie... hm...
To dla kogo one są?:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak nawiasem mówiąc czekam jeszcze na 2 dyplomy; wiem, że sa w drodze...:lol:

Pzdr.

...ale chwalipięta:eviltong:

Cześć Asiu!!!!

no dobra masz czym, to się chwal:p

A.

Posted

agaciaaa napisał(a):
No i znowu jest czego gratulować :lol: :multi: W sumie już się przyzwyczaiłam, prawie zawsze jak do was wejdę, to jakieś sukcesy widzę :p

Hahaha, no bo tak wychodzi, że albo wracamy z wystawy albo dostajemy jakiś dyplom... Tak nawiasem mówiąc czekam jeszcze na 2 dyplomy; wiem, że sa w drodze...:lol:
I dziękujemy za wizytę!

Pzdr.

Posted

Agappe napisał(a):
widze, ze spacerki na polach się odbywały :mad::mad: i to bez kitek:mad::mad:

a i gratuluje championatu!!!!:multi::multi:

Agappe - nie gniewkaj się, świadomie nie "zbierałam" żadnego towarzystwa na PM, bo chciałam spokojnie przyjrzeć się Tygrysicy. A po odbiorze ode mnie, to było moje pierwsze spotkanie z nią i Jej Właścicielami.

Podejrzewam, że gdybysmy się spotkały, to nasza rozmowa od razu zeszłaby na kynologię w tym ogólnym zakresie, a ja chciałam nie dośc, że popatrzeć na Tygrysicę, to jeszcze porobić jej fotki, no i porozmawiac z Włąścicielami. Tak więc, sorki, ale nie wybłoby to udane spotkanie.

Za to może w przyszłym tygodniu planujemy spotkanie na PM z Anią Rapp (hiszpańskie psy). Ale to raczej w tygodniu. Bo w weekend to wyjeżdżam do Leszna.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Za to może w przyszłym tygodniu planujemy spotkanie na PM z Anią Rapp (hiszpańskie psy). Ale to raczej w tygodniu. Bo w weekend to wyjeżdżam do Leszna.

Pzdr.

.. a macie już jakiś konkretny dzień umówiony?

A.

Posted

pati1033 napisał(a):
Gratuluje slicznego dyplomiku :)
mam nadzieje, ze tez kiedys taki dostane :-(

ale mieliscie fajne spotkanko :loveu:

Pati, Koffana, początek masz zrobiony:multi:. Tak więc teraz tylko zbierac finanse i jazda z nami do Austrii. :lol:

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Zapraszam na sniadanko_

Cholibka, a ja znowu po... Twoje wydaje się pyszne, ale moje tez nie było takie złe...
świeże rogaliczki (ciemne pieczywo)
serek zółty
polędwiczka drobiowa
rzodkiewki
twarożek
pomidorek
soczek + woda

Prawda, że taki zestaw tez może smakować?:lol:

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Cholibka, a ja znowu po... Twoje wydaje się pyszne, ale moje tez nie było takie złe...
świeże rogaliczki (ciemne pieczywo)
serek zółty
polędwiczka drobiowa
rzodkiewki
twarożek
pomidorek
soczek + woda

Prawda, że taki zestaw tez może smakować?:lol:

pzdr.

...no nie ale rozpusta:cool3: a ja na diecie jestem:multi::multi::multi:

A co było u lekarza?

A.

Posted

Asiaczek napisał(a):
gosiaja - a to są psiowe czy ludzkie...?
Bo kiedys pisałaś, że będziesz chciała wypróbować przepisy na psiowe ciasteczka. I mnie cos się wydaje, że te na fotce, to mają jakowes nadzienie... hm...
To dla kogo one są?:lol:

Pzdr.

to są psie ciasteczka bez nadzienie tylko tak wyrosły
z mąki na graham orkiszowy (Mieszanka pszenna, trójskładnikowa – mąka pszenna typ 750 (60%), mąka pszenna graham (20%), mąka ciemna z pszenicy orkisz (20%). Dodatek orkiszu korzystnie wpływa na procesy trawienne.) + jajko, woda i szczypta soli

i muszę powiedzieć że są nawet dobre wszyscy podjadają Morkowi

Posted

gosiaja napisał(a):
to są psie ciasteczka bez nadzienie tylko tak wyrosły
z mąki na graham orkiszowy (Mieszanka pszenna, trójskładnikowa – mąka pszenna typ 750 (60%), mąka pszenna graham (20%), mąka ciemna z pszenicy orkisz (20%). Dodatek orkiszu korzystnie wpływa na procesy trawienne.) + jajko, woda i szczypta soli

i muszę powiedzieć że są nawet dobre wszyscy podjadają Morkowi

toż to samo zdrowie, a orkisz rewelacja. Bardzo dobry jest chleb i bułki orkiszowe....niestety sporo kosztuje:razz:

A.

Posted

A wiecie, że ja jeszcze nigdy nie jadłam pieczywa z maki orkiszowej...? Jak tak zachwalacie, to będę musiała nadrobić.

W Galerii Mokotów jest sklep z naturalna żywnościa i tam wydaje mi się, że widziałam takie pieczywo. A ja ostatnio zajadam się chlebkiem z..... zurawiną! Pychota!

Pzdr.