bety Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Uffffffff nie byłam u Ciebie dwa dni / jeden dzień :roll: (już się pogubiłam :evil_lol:) i musiałam tyyyyyyyyyyle nadrobić. :cool3: GRATULACJE za "szampionat" ;) Asiaczek napisał(a):Wiem, PM sa dla Was zdecydowanie za daleko. To raz. A dwa - z taką dużą kudłatą lub nawet z 2 dużymi, to troche "nieporęcznie" poruszać się po W-wie... A ta łączka na Conrada to duża ona jest? Czy jakoś ogrodzona...? Można pomyśleć... Gabi na typowy dla baska charakter. Obcy - powąchać, nawet dać się z lekka pogłaskać, ale mały dystans trzeba zachować. No, i wiedzieć, gdzie Jej Państwo są. To tak dla bezpieczeństwa...:lol: Pzdr. Łączka na Conrada nie jest zbyt duża (znacznie mniejsza niż PM) no i nie jest ogrodzona - niestety :shake: Kiedyś to tam było "dzikie pole" raj dla psów a teraz postawili takie małe bloki i z łączki zrobili coś na kształt parku z "kortem tenisowym", z ogrodzonymi placami zabaw dla dzieci, ławeczkami itp. no ale kawałek trawki jest. Jak następnym razem będziesz się wybierać na zakupy do leclerca to się możemy umówić to Ci łączkę pokażę i sama ocenisz czy warto się tam umówić. Pzdr Quote
agaciaaa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 No i znowu jest czego gratulować :lol: :multi: W sumie już się przyzwyczaiłam, prawie zawsze jak do was wejdę, to jakieś sukcesy widzę :p Quote
Agappe Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 widze, ze spacerki na polach się odbywały :mad::mad: i to bez kitek:mad::mad: a i gratuluje championatu!!!!:multi::multi: Quote
pati1033 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Gratuluje slicznego dyplomiku :) mam nadzieje, ze tez kiedys taki dostane :-( ale mieliscie fajne spotkanko :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 bety napisał(a):Uffffffff nie byłam u Ciebie dwa dni / jeden dzień :roll: (już się pogubiłam :evil_lol:) i musiałam tyyyyyyyyyyle nadrobić. :cool3: GRATULACJE za "szampionat" ;) Łączka na Conrada nie jest zbyt duża (znacznie mniejsza niż PM) no i nie jest ogrodzona - niestety :shake: Kiedyś to tam było "dzikie pole" raj dla psów a teraz postawili takie małe bloki i z łączki zrobili coś na kształt parku z "kortem tenisowym", z ogrodzonymi placami zabaw dla dzieci, ławeczkami itp. no ale kawałek trawki jest. Jak następnym razem będziesz się wybierać na zakupy do leclerca to się możemy umówić to Ci łączkę pokażę i sama ocenisz czy warto się tam umówić. Pzdr OK. Najprawdopodobniej w czerwcu będę w Waszych okolicach, to dam znać. Wiesz, baski jak się rozpędzą, to musza mieć sporo miejsca... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 sandrulka napisał(a):http://img503.imageshack.us/img503/55/resizeofimg0039.jpg jakie zbiorowisko!! fajne fotki! Sandrulka, witaj! A psiaków , na tej fotce, były tylko 4... To nie tak wiele... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 sylrwia napisał(a):Tylko uważaj na zawirowane odpowiedzi innych:evil_lol: Oj, tak, tak. Właśnie przed chwilą zobaczyłam, że omal-omal a ominęłabym post sandrulki... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 gosiaja - a to są psiowe czy ludzkie...? Bo kiedys pisałaś, że będziesz chciała wypróbować przepisy na psiowe ciasteczka. I mnie cos się wydaje, że te na fotce, to mają jakowes nadzienie... hm... To dla kogo one są?:lol: Pzdr. Quote
M&S Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak nawiasem mówiąc czekam jeszcze na 2 dyplomy; wiem, że sa w drodze...:lol: Pzdr. ...ale chwalipięta:eviltong: Cześć Asiu!!!! no dobra masz czym, to się chwal:p A. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 agaciaaa napisał(a):No i znowu jest czego gratulować :lol: :multi: W sumie już się przyzwyczaiłam, prawie zawsze jak do was wejdę, to jakieś sukcesy widzę :p Hahaha, no bo tak wychodzi, że albo wracamy z wystawy albo dostajemy jakiś dyplom... Tak nawiasem mówiąc czekam jeszcze na 2 dyplomy; wiem, że sa w drodze...:lol: I dziękujemy za wizytę! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Agappe napisał(a):widze, ze spacerki na polach się odbywały :mad::mad: i to bez kitek:mad::mad: a i gratuluje championatu!!!!:multi::multi: Agappe - nie gniewkaj się, świadomie nie "zbierałam" żadnego towarzystwa na PM, bo chciałam spokojnie przyjrzeć się Tygrysicy. A po odbiorze ode mnie, to było moje pierwsze spotkanie z nią i Jej Właścicielami. Podejrzewam, że gdybysmy się spotkały, to nasza rozmowa od razu zeszłaby na kynologię w tym ogólnym zakresie, a ja chciałam nie dośc, że popatrzeć na Tygrysicę, to jeszcze porobić jej fotki, no i porozmawiac z Włąścicielami. Tak więc, sorki, ale nie wybłoby to udane spotkanie. Za to może w przyszłym tygodniu planujemy spotkanie na PM z Anią Rapp (hiszpańskie psy). Ale to raczej w tygodniu. Bo w weekend to wyjeżdżam do Leszna. Pzdr. Quote
M&S Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Asiaczek napisał(a): Za to może w przyszłym tygodniu planujemy spotkanie na PM z Anią Rapp (hiszpańskie psy). Ale to raczej w tygodniu. Bo w weekend to wyjeżdżam do Leszna. Pzdr. .. a macie już jakiś konkretny dzień umówiony? A. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 pati1033 napisał(a):Gratuluje slicznego dyplomiku :) mam nadzieje, ze tez kiedys taki dostane :-( ale mieliscie fajne spotkanko :loveu: Pati, Koffana, początek masz zrobiony:multi:. Tak więc teraz tylko zbierac finanse i jazda z nami do Austrii. :lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 deer_1987 napisał(a):Zapraszam na sniadanko_ Cholibka, a ja znowu po... Twoje wydaje się pyszne, ale moje tez nie było takie złe... świeże rogaliczki (ciemne pieczywo) serek zółty polędwiczka drobiowa rzodkiewki twarożek pomidorek soczek + woda Prawda, że taki zestaw tez może smakować?:lol: pzdr. Quote
M&S Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Asiaczek napisał(a):Cholibka, a ja znowu po... Twoje wydaje się pyszne, ale moje tez nie było takie złe... świeże rogaliczki (ciemne pieczywo) serek zółty polędwiczka drobiowa rzodkiewki twarożek pomidorek soczek + woda Prawda, że taki zestaw tez może smakować?:lol: pzdr. ...no nie ale rozpusta:cool3: a ja na diecie jestem:multi::multi::multi: A co było u lekarza? A. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Maks i Spark napisał(a):...no nie ale rozpusta:cool3: a ja na diecie jestem:multi::multi::multi: A co było u lekarza? A. Wysyłam PW. Pzdr. Quote
gosiaja Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Asiaczek napisał(a):gosiaja - a to są psiowe czy ludzkie...? Bo kiedys pisałaś, że będziesz chciała wypróbować przepisy na psiowe ciasteczka. I mnie cos się wydaje, że te na fotce, to mają jakowes nadzienie... hm... To dla kogo one są?:lol: Pzdr. to są psie ciasteczka bez nadzienie tylko tak wyrosły z mąki na graham orkiszowy (Mieszanka pszenna, trójskładnikowa – mąka pszenna typ 750 (60%), mąka pszenna graham (20%), mąka ciemna z pszenicy orkisz (20%). Dodatek orkiszu korzystnie wpływa na procesy trawienne.) + jajko, woda i szczypta soli i muszę powiedzieć że są nawet dobre wszyscy podjadają Morkowi Quote
M&S Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 gosiaja napisał(a):to są psie ciasteczka bez nadzienie tylko tak wyrosły z mąki na graham orkiszowy (Mieszanka pszenna, trójskładnikowa – mąka pszenna typ 750 (60%), mąka pszenna graham (20%), mąka ciemna z pszenicy orkisz (20%). Dodatek orkiszu korzystnie wpływa na procesy trawienne.) + jajko, woda i szczypta soli i muszę powiedzieć że są nawet dobre wszyscy podjadają Morkowi toż to samo zdrowie, a orkisz rewelacja. Bardzo dobry jest chleb i bułki orkiszowe....niestety sporo kosztuje:razz: A. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 A wiecie, że ja jeszcze nigdy nie jadłam pieczywa z maki orkiszowej...? Jak tak zachwalacie, to będę musiała nadrobić. W Galerii Mokotów jest sklep z naturalna żywnościa i tam wydaje mi się, że widziałam takie pieczywo. A ja ostatnio zajadam się chlebkiem z..... zurawiną! Pychota! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 deer_1987 napisał(a):Mniam az sie glodna robie :D To coś zjedz!:evil_lol: Pzdr. Quote
dzasta Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Ehhh naczytałam się o śniadankach i się głodna zrobiłam :evil_lol: Quote
Recommended Posts