Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczku,
niestety w ten weekend pracuję , a w niedzielę po pracy odbieram z lotniska moich siostrzeńców i jedziemy do nas na rodzinnego grilla.

To może 30-31.05.2009 ? , albo w tygodniu?
Pozdrawiam

Asiaczek napisał(a):
Aniu, chodzi Ci o weekend 16/17 czy 23/24? Bo wolny mam tylko ten najbliższy, w następnym tygodniu - Leszno...

Pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Anna Rapp napisał(a):
Asiaczku,
niestety w ten weekend pracuję , a w niedzielę po pracy odbieram z lotniska moich siostrzeńców i jedziemy do nas na rodzinnego grilla.

To może 30-31.05.2009 ? , albo w tygodniu?
Pozdrawiam

O, weekend 30/31 jest trochę daleko, ale mam wolne.
Ale spacer w tygodniu tez jest nie do pogardzenia...
Aniu, jutro ppłd. dam znać, bo może udałoby nam się spotkac w tygodniu. Pasuja ci godziny ranne?

pzdr.

Posted

Tak, skontaktujemy się w tygodniu.
Dziękuję

Asiaczek napisał(a):
O, weekend 30/31 jest trochę daleko, ale mam wolne.
Ale spacer w tygodniu tez jest nie do pogardzenia...
Aniu, jutro ppłd. dam znać, bo może udałoby nam się spotkac w tygodniu. Pasuja ci godziny ranne?

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Krótkoterminowa zmiana tematu...

UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA

Ta-dam!

Pzdr.

Asiu! gratulacje super:multi::multi::multi:

a teraz Gapunia, pięknota:loveu: ależ duża panienka, ale sliczna tygrysica....
miodzio:loveu:
wszystkie foty śliczne!!!!!

A.

Posted

Asiaczek napisał(a):
...

Sylrwia - Ty chyba specjalnie czekasz na jakies okazje i wtedy... wpadasz z gratulacjami;):lol:

Pzdr.

Asiu ja wpadam do Ciebie na bierząco nieraz po kilkanaście razy na dzień, ale nie zawsze się odzywam. Ot poczytam, pooglądam i znikam.;)

Posted

Asiaczku wczoraj skakały moje posty, odpowiedziałam Tobie, ale niestety utonęło to między zdjęciami. Ktoś tam też gratulował ale jego post tak samo jak mój przeskoczył miedzy fotki :)

Posted

sylrwia napisał(a):
Asiu ja wpadam do Ciebie na bierząco nieraz po kilkanaście razy na dzień, ale nie zawsze się odzywam. Ot poczytam, pooglądam i znikam.;)

Uf, złapałam Twojego posta.:lol:
Rzeczywiście odpowiedziałaś i post pojawił się przed fotkami,a ja już jego nie zauważyłam...
A co do samego postu, to Ty taka cfffaniara jesteś, nonono...

Dzisiaj będę chciała wstawić resztę fotek ze spacerku (cos ok. 20). Bo w sobotę jest wystawa Salzburgu, na która jedzie Agasia i bierze moje 2 baski. Podejrzewam, że fotki tez jakies porobią.

No i mam w zapasie fotki kici i przyrody u Buszki... Tak więc dzisiaj i jutro nie będzie tutaj nudno...;)

Pzdr.