Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Fajnie byłoby kiedys zrobić taką foteczkę, gdzie byłaby i duża i mała Gabi...

Pzdr.

No to by mała Gabi musiała odwiedzić dużą Gabi bo "starsza pani" na PM nie jeździ.

A może Asiu zorganizujesz spotkanko baskowe na łączce przy Conrada???

Ale z tej maleńkiej, tulącej się do wszystkich kruszynki wyrosła prawdziwa "duża" ;) Gabi. I z tego co przeczytałam to i charakterek ma podobny do mojego kudłacza = traktowanie obcych z dystansem.

Pzdr

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

bety napisał(a):
No to by mała Gabi musiała odwiedzić dużą Gabi bo "starsza pani" na PM nie jeździ.

A może Asiu zorganizujesz spotkanko baskowe na łączce przy Conrada???

Ale z tej maleńkiej, tulącej się do wszystkich kruszynki wyrosła prawdziwa "duża" ;) Gabi. I z tego co przeczytałam to i charakterek ma podobny do mojego kudłacza = traktowanie obcych z dystansem.

Pzdr

Wiem, PM sa dla Was zdecydowanie za daleko. To raz. A dwa - z taką dużą kudłatą lub nawet z 2 dużymi, to troche "nieporęcznie" poruszać się po W-wie...

A ta łączka na Conrada to duża ona jest? Czy jakoś ogrodzona...? Można pomyśleć...

Gabi na typowy dla baska charakter. Obcy - powąchać, nawet dać się z lekka pogłaskać, ale mały dystans trzeba zachować. No, i wiedzieć, gdzie Jej Państwo są. To tak dla bezpieczeństwa...:lol:

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ale zebraki :P Az nie wypada :>

Wiesz co? Baskom wiele rzeczy uchodzi. I jedną z takich rzeczy jest żebranie na spacerach...:cool3:
Gdzie wtedy jest ich duma, honor i ambicja, co?:diabloti:

Pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
:evil_lol: widzę, że Erka najbardziej natrętna :evil_lol:, a ja się zastanawiam skąd Saidi nauczyła się skakać za smaczkami - a to po prostu rodzinne :evil_lol:
http://img410.imageshack.us/img410/656/resizeofimg0104f.jpg

Hahaha, Erka tak obejmuje Panią B., aby jej przypadkiem z tymi parówkami nie uciekła...
Wahzirek zachowuje więcej godności:diabloti:, a Gabi udawała, że jej parówki wcale to a wcale nie obchodzą...akurat:evil_lol:

Pzdr.

Posted

Pyszne to sniadanko!
Ja jua, niestety, moje zjadłam. Może nie było tak kolorowe, ale było super smaczne!
Bułeczki ciemne (NIE grahamki), serek zółty Zamojski, polędwiczka z warzywami i do tego pomidorek (super w smaku!) i soczek z paproszkami (czyli cząstkami owoców:evil_lol:). Eh, gdyby człowiek miał drugi żołądek...
Fakt, łakomczuch jestem...:oops:

Pzdr.

Posted

Gabi tez ma masę fotek jak zaprzyjaźnia się/goni/ucieka/bawi się z innymi psami, ale jakoś nie miała takiego pomysłu, żeby gdzieś uciekać.

Ja zawsze powtarzam, że jak psiak ma nas w pobliżu, są smakołyki w naszej kieszonce, to czego on będzie szukał kilometr od nas...?

No, ale Morek to facet, to troszkę inna sprawa. Widocznie ma więcej z Wojownika i Zdobywcy, niż z, no właśnie , z czego...?:hmmmm:

Pzdr.

Posted

Anna Rapp napisał(a):
Witaj Asiaczku!
Piekne Twoje Baski:lol: , Gabi urocza psnika!
Może spotkałybysmy się na PM ? w przyszłym tygodniu?
Życzę miłego dnia;)

Aniu, chodzi Ci o weekend 16/17 czy 23/24? Bo wolny mam tylko ten najbliższy, w następnym tygodniu - Leszno...

Pzdr.