Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']A co to jest?!
Pzdr.

szczerze mowiac nie mam pojecia.. takie żyjątka które mają muszle na stałe przytwierdzoną do siebie ..

troche Kairu:

i troche Kairu z innej strony:

Posted

Asiaczek napisał(a):
No trochę. Ale to i tak żadna różnica, bo ja basków mam trochę więcej niż 1! A Choco jest jedna!!!:lol:
Pzdr.

Właśnie się zastanawiałam w jaki sposób się wyprowadza kilka piesków równocześnie.
Pozdrawiam

Posted

Agappe napisał(a):
niektore nie mają okien, niektóre w ogole scian, a wiekszosc nie ma dachów

Chyba nie chciałabym tam mieszkać...
Może to i romantycznie bez okien, ścian, no i dachu, ale ja - raczej dziękuję.:lol:
Pzdr.

Posted

Czoko napisał(a):
Właśnie się zastanawiałam w jaki sposób się wyprowadza kilka piesków równocześnie.
Pozdrawiam

Ja wyprowadzam po 2 psiaki. I tym sposobem mam kilka rund. W pierwszej kolejności idą te, które mają jeszcze problemy z trzymaniem moczu (np. maluchy) lub np. suki w cieczce, karmiące itp. A na sam koniec - wypróbowane wiarusy. Niestety.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja wyprowadzam po 2 psiaki. I tym sposobem mam kilka rund. W pierwszej kolejności idą te, które mają jeszcze problemy z trzymaniem moczu (np. maluchy) lub np. suki w cieczce, karmiące itp. A na sam koniec - wypróbowane wiarusy. Niestety.
Pzdr.

ja mam dokladnie ten sam system :)

Posted

Chętnie bym się zaopiekowała na stałe taką zgubą, gdybym miała tylko na nią miejsce wśród moich basków...
To Twoja dobra znajoma - Frida od Ani.
Tomek już o niej wie i się zgodził.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Chętnie bym się zaopiekowała na stałe taką zgubą, gdybym miała tylko na nią miejsce wśród moich basków...
To Twoja dobra znajoma - Frida od Ani.
Tomek już o niej wie i się zgodził.
Pzdr.

wiem, wiem bo dziś się na wsi spotkałysmy.. mielismy taką małą gromadke wystawową Anata, 6miesieczny samoyed (debiut w Poznaniu, więc go teraz troche "męcze" ;) ), Ania z nagą meksykanką i wilczarzem i jeszcze jakiś jamniczek.. a potem jeszcze małoletnia dobermanka sąsiadka (jej debiut wystawowy - BIS Puppy Katowice 2006 ;) ), czyli sama śmietanka wystawowa ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
O la, la! To nie wiem, czy będziesz chciała spotykać się z moimi baskami. Takie masz znajomości w "wyższych sferach wystawowych"...
Pzdr.

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
dobrze wiesz, że bede chciała!!!!! <zapomniałas już o fanklubie Żelinki??????:mad: :mad: >
dzis zachwalałam Ani Twoje dwa małolaty!!!!!! a własnie, może teraz dla odmiany troszke ich zdjęć?????:lol: :lol:

a odnośnie naszego towarzystwa to do niedawna mieszkały w naszym bloku dwa bergamaski (Int.ch.i ch.pl) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale wyemigrowały na prawdziwszą wieś.. (ale za to z dwoch zrobiły sie trzy;p) na osiedlu znajdą sie jeszcze 2 int.ch afgany + 1 schroniskowy, 1 małoletni sąsiad jack russel terirer (debiutu jeszcze niet), młody czarny terier rosyjski, kiedyś tose spotkałam i podobno w naszym bloku mieszka miniaturowy doberman:roll: :roll: :roll: :roll: ale ile w tym prawdy nie mam pojecia.. jak dla mnie taki pinczerkowaty..

poza wymienionymi egzotykami są prawie same boksery :/ i w dodatku prawie wszystko płci pięknej :/

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dobra, dobra. Nie kadź...
Jutro jestem umówiona na Fortach z Agabasskiem. To i zdjęcia będą.:lol:
Pzdr.

nooo to rozumiem :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Chyba mi źle życzysz, co?:mad:
Pzdr.

Żartujesz chyba, ja tak zapytałam na serio. Rozumiem niemożność wyprowadzenia na raz np kilku bernardynów.

Posted

Agappe - a gdzie zdjęcia z zagranicznych wojaży?

Agabass, PIKA - dzisiaj dopiero zabieram się za fotki.

Sylrwia - przy ich energii ja nie jestem w stanie zapanować na spacerach nad większa gromadką. Dlatego "rutynowe" codzienne spacerki odbywają się w parach. Natomiast jakieś krótkie przejścia, np. do metra, do samochodu, na wystawę - to baski są na tzw. łącznikach i wtedy mam i 5 basków w rękach. Ale to wyjatkowe sytuacje.
Pzdr.