Agappe Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Asiaczek']A co to jest?! Pzdr. szczerze mowiac nie mam pojecia.. takie żyjątka które mają muszle na stałe przytwierdzoną do siebie .. troche Kairu: i troche Kairu z innej strony: Quote
Agappe Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 zdj z "lotu ptaka"... no może nie do końca ptaka ;) i jeszcze kawałek Turcji ;) Quote
Asiaczek Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='Agappe'] i troche Kairu z innej strony: Ale mrówkowiec...! Pzdr. Quote
Agappe Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Asiaczek napisał(a):Ale mrówkowiec...! Pzdr. niektore nie mają okien, niektóre w ogole scian, a wiekszosc nie ma dachów Quote
Czoko Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Asiaczek napisał(a):No trochę. Ale to i tak żadna różnica, bo ja basków mam trochę więcej niż 1! A Choco jest jedna!!!:lol: Pzdr. Właśnie się zastanawiałam w jaki sposób się wyprowadza kilka piesków równocześnie. Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Agappe napisał(a):niektore nie mają okien, niektóre w ogole scian, a wiekszosc nie ma dachów Chyba nie chciałabym tam mieszkać... Może to i romantycznie bez okien, ścian, no i dachu, ale ja - raczej dziękuję.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Czoko napisał(a):Właśnie się zastanawiałam w jaki sposób się wyprowadza kilka piesków równocześnie. Pozdrawiam Ja wyprowadzam po 2 psiaki. I tym sposobem mam kilka rund. W pierwszej kolejności idą te, które mają jeszcze problemy z trzymaniem moczu (np. maluchy) lub np. suki w cieczce, karmiące itp. A na sam koniec - wypróbowane wiarusy. Niestety. Pzdr. Quote
sylrwia Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 A nie ma możliwości pospinać smyczy aby wszystkie naraz wychodziły? :lol: Quote
Asiaczek Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Chyba mi źle życzysz, co?:mad: Pzdr. Quote
Elitesse Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Asiaczek napisał(a):Ja wyprowadzam po 2 psiaki. I tym sposobem mam kilka rund. W pierwszej kolejności idą te, które mają jeszcze problemy z trzymaniem moczu (np. maluchy) lub np. suki w cieczce, karmiące itp. A na sam koniec - wypróbowane wiarusy. Niestety. Pzdr. ja mam dokladnie ten sam system :) Quote
Asiaczek Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 A ja myślałam, że jestem oryginalna...:razz::lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Asiaaaaa słyszałam, że jakaś zgubę zabieramy z Poznania? :lol: Quote
Asiaczek Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Chętnie bym się zaopiekowała na stałe taką zgubą, gdybym miała tylko na nią miejsce wśród moich basków... To Twoja dobra znajoma - Frida od Ani. Tomek już o niej wie i się zgodził. Pzdr. Quote
Agappe Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Asiaczek napisał(a):Chętnie bym się zaopiekowała na stałe taką zgubą, gdybym miała tylko na nią miejsce wśród moich basków... To Twoja dobra znajoma - Frida od Ani. Tomek już o niej wie i się zgodził. Pzdr. wiem, wiem bo dziś się na wsi spotkałysmy.. mielismy taką małą gromadke wystawową Anata, 6miesieczny samoyed (debiut w Poznaniu, więc go teraz troche "męcze" ;) ), Ania z nagą meksykanką i wilczarzem i jeszcze jakiś jamniczek.. a potem jeszcze małoletnia dobermanka sąsiadka (jej debiut wystawowy - BIS Puppy Katowice 2006 ;) ), czyli sama śmietanka wystawowa ;) Quote
Asiaczek Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 O la, la! To nie wiem, czy będziesz chciała spotykać się z moimi baskami. Takie masz znajomości w "wyższych sferach wystawowych"... Pzdr. Quote
Agappe Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Asiaczek napisał(a):O la, la! To nie wiem, czy będziesz chciała spotykać się z moimi baskami. Takie masz znajomości w "wyższych sferach wystawowych"... Pzdr. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: dobrze wiesz, że bede chciała!!!!! <zapomniałas już o fanklubie Żelinki??????:mad: :mad: > dzis zachwalałam Ani Twoje dwa małolaty!!!!!! a własnie, może teraz dla odmiany troszke ich zdjęć?????:lol: :lol: a odnośnie naszego towarzystwa to do niedawna mieszkały w naszym bloku dwa bergamaski (Int.ch.i ch.pl) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale wyemigrowały na prawdziwszą wieś.. (ale za to z dwoch zrobiły sie trzy;p) na osiedlu znajdą sie jeszcze 2 int.ch afgany + 1 schroniskowy, 1 małoletni sąsiad jack russel terirer (debiutu jeszcze niet), młody czarny terier rosyjski, kiedyś tose spotkałam i podobno w naszym bloku mieszka miniaturowy doberman:roll: :roll: :roll: :roll: ale ile w tym prawdy nie mam pojecia.. jak dla mnie taki pinczerkowaty.. poza wymienionymi egzotykami są prawie same boksery :/ i w dodatku prawie wszystko płci pięknej :/ Quote
Asiaczek Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Dobra, dobra. Nie kadź... Jutro jestem umówiona na Fortach z Agabasskiem. To i zdjęcia będą.:lol: Pzdr. Quote
Agappe Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Asiaczek napisał(a):Dobra, dobra. Nie kadź... Jutro jestem umówiona na Fortach z Agabasskiem. To i zdjęcia będą.:lol: Pzdr. nooo to rozumiem :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 :pale fajnie będą foty Wszystkich moich ulubionych boBasków;) Quote
Asiaczek Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Alicja - będą: Dablik, Gomcio, Dżezik Żelka może Hipka może Felka Pzdr. Quote
Asiaczek Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 My juz po spacerku i zdjęcia są. Całe mnóstwo! ale obrabiać je będę chyba dopiero jutro... zobaczymy. Pzdr. Quote
Patka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 nO TO CZEKAM Z NIECIERPLIWOSCIA NA FOTY :cool3: Quote
sylrwia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Asiaczek napisał(a):Chyba mi źle życzysz, co?:mad: Pzdr. Żartujesz chyba, ja tak zapytałam na serio. Rozumiem niemożność wyprowadzenia na raz np kilku bernardynów. Quote
Asiaczek Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Agappe - a gdzie zdjęcia z zagranicznych wojaży? Agabass, PIKA - dzisiaj dopiero zabieram się za fotki. Sylrwia - przy ich energii ja nie jestem w stanie zapanować na spacerach nad większa gromadką. Dlatego "rutynowe" codzienne spacerki odbywają się w parach. Natomiast jakieś krótkie przejścia, np. do metra, do samochodu, na wystawę - to baski są na tzw. łącznikach i wtedy mam i 5 basków w rękach. Ale to wyjatkowe sytuacje. Pzdr. Quote
Recommended Posts