M&S Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Cześć!, mam nadzieję, ze niedzielę spędziłaś miło:p A. Quote
Izabela124. Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Asiaczek napisał(a):O, farciara! A fotki Bobkowe porobisz i wstawisz? Pzdr.Oczywiście. Zaraz wstawiam następna porcyjkę fotek ;) Quote
ewka i haker Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 milo bylo poznac i te slicznoty zobaczyc w klatce:loveu: poznalam juz z daleka ale po rece sie upewnilam:evil_lol: gratuluje Bisow jak bylam na ringu to slyszalamz ze cos tam wygrywacie:evil_lol: Quote
Błyskotka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Gratulacje :multi::multi::multi: Nam też dobrze poszło ale wczoraj na Słowacji :cool3:. Quote
Agappe Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 haha przeglądałam sobie baze rodowodów akit, którą prowadzi bety... i właśnie wpadłam na psa o imieniu: BASĘDZI BIEŻYNAKI :evil_lol::evil_lol: więc musiałam tu o tym donieść.. a przy okazji Asiaaa telefon/sms/pw odezwij się jakoś :mad: no i dziękujemy za miłe grillowanie :) Quote
M&S Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Cześć Kobieto buszująca od rana:p, jak ręka po sobotnich ekscesach? mam nadzieję, ze nie dokucza za bardzo..... dobrego dnia:lol: A. Quote
agaciaaa Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Asiaczek napisał(a):Ano takie, takie... Wiesz, jak to jest z wystawami. Raz jest dobrze, raz tak sobie. Ale jakoś powoli do przodu. Do burzy to Erce troche brakuje...:lol: Pzdr. No nooo, bez zbytniej skromności proszę :lol: Asiaczki zawsze sobie świetnie radzą. Kolejny dowód - Łódź - wielkie gratulacje :multi: Quote
Asiaczek Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 [quote name='Śnieżynka']Asiaczku Gratulacje :D psiaki masz przepiękne :D w końcu miałam okazje je pooglądać :loveu: Śnieżynko, a kiedy je oglądałas? Czyżbys była na wystawie i do nas nie podeszła? pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Izabela124. napisał(a):Oczywiście. Zaraz wstawiam następna porcyjkę fotek ;) Za chwilę zamelduję się w Galerii Bobika.:lol: ewka i haker napisał(a):milo bylo poznac i te slicznoty zobaczyc w klatce:loveu: poznalam juz z daleka ale po rece sie upewnilam:evil_lol: gratuluje Bisow jak bylam na ringu to slyszalamz ze cos tam wygrywacie:evil_lol: Hahaha, tak, ten znak rozpoznawczy działa! Ale juz mam zdjęte szwy, gipsu tez juz nie mam, tylko opatrunek. Na następnych wystawach to już nie będzie tak lekko z rozpoznaniem basków. Na BIS'ach poszło nam super! BIS Par hodowlanych a na BOG - Dżezik zajął 2 miejsce; pierwsze było dla nas nieosiągalne. Przepiękne SH wygrywały w sobotę w Łodzi jak chciały!:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Błyskotka napisał(a):Gratulacje :multi::multi::multi: Nam też dobrze poszło ale wczoraj na Słowacji :cool3:. O, w takim razie i do Twojej Galerii musze zajrzeć.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 [quote name='Agappe']haha przeglądałam sobie baze rodowodów akit, którą prowadzi bety... i właśnie wpadłam na psa o imieniu: BASĘDZI BIEŻYNAKI :evil_lol::evil_lol: więc musiałam tu o tym donieść.. a przy okazji Asiaaa telefon/sms/pw odezwij się jakoś :mad: no i dziękujemy za miłe grillowanie :) Chyba żartujesz z tym imieniem dla akity...:crazyeye: To juz tak trudno było wybrać jakieś inne imię? O pisowni juz nie wspomnę...:diabloti: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Maks i Spark napisał(a):Cześć Kobieto buszująca od rana:p, jak ręka po sobotnich ekscesach? mam nadzieję, ze nie dokucza za bardzo..... dobrego dnia:lol: A. Ręka boli, gipsu juz nie mam... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Matusz agaciaaa - jeszcze raz dziękuje za gratulacje! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Za chwilkę wstawię kilka fotek z niedzielnego inauguracyjnego grilla. Chcecie? Pzdr. Quote
Anna Rapp Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Wstaw Asiaczku! zdjęcia zawsze mile widziane! Co się stało w rękę??? jaki gips??? Asiaczek napisał(a):Za chwilkę wstawię kilka fotek z niedzielnego inauguracyjnego grilla. Chcecie? Pzdr. Quote
dzasta Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Asiaczku byliście w Łodzi w sobotę? Bo ja też byłam ale jakoś tak expresowo że nawet nic nie zobaczyłam i z nikim wiele nie pogadałam :( A na BIS-y nie zostaliśmy pomimo że mieliśmy Bobowca w swoim składzie bo śpieszyliśmy się do domku :) Quote
Asiaczek Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Anna Rapp napisał(a):Wstaw Asiaczku! zdjęcia zawsze mile widziane! Co się stało w rękę??? jaki gips??? Nic nie wiesz? No tak się złożyła, że 16.4.2009 r. miałam operację na prawej ręce. Dopadła mnie tzw. cieśń nadgarstka i trzeba było ciąć. Po operacji ręka powinna być 2 tyg. w gipsie. Po 2 tyg. miałam zdjęcie szwów, ale jeszcze w gipsie miałam trzymać następny tydzień. Nie wytrzymałam i wczoraj zdjęłam gips. Uffff, jaka ulga, a ręka jakby goła!:lol: Na razie boli i nadal ciągną szwy... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 dzasta napisał(a):Asiaczku byliście w Łodzi w sobotę? Bo ja też byłam ale jakoś tak expresowo że nawet nic nie zobaczyłam i z nikim wiele nie pogadałam :( A na BIS-y nie zostaliśmy pomimo że mieliśmy Bobowca w swoim składzie bo śpieszyliśmy się do domku :) Tak, byliśmy w Łodzi w sobotę. I nawet sporo ugraliśmy: :lol: NDSwR NDPwR BOB BOG2 I miejsce w konk. Para hodowlana. Szkoda, że nie zostaliście, bo na pewno bysmy się zobaczyły na BIS'ach. I wyjechaliśmy do W-wy ok. godz. 19.00 Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 No to powolutku wstawiam fotki z niedzielnego grilla. Nie spodziewajcie się suto zastawionego słotu, mimo iz takowy był - piersi kurczaka, szynka w serze, chyba z 6 sałatek, ciasto, lody, winko....Mniam, mniam, mniam, jest co wspominac! Sąsiad-podglądacz. Było bardzo ciepło, to i pic się chciało... Jakies psie rozmowy... I tacy goście tez byli i nawet ślad zostawili. Cdn. Pzdr. Quote
bety Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Asiaczek napisał(a):Chyba żartujesz z tym imieniem dla akity...:crazyeye: To juz tak trudno było wybrać jakieś inne imię? O pisowni juz nie wspomnę...:diabloti: Pzdr. To nie żart - takie imię naprawdę nadano. W miocie była jeszcze akita o imieniu Będzin Bieżynaki. Pzdr Quote
Anna Rapp Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Oj Asiaczku, umknęło mi to , wtedy byłam w Finlandii. Ale już wracasz do zdrówka??? co to jest cieśń nadgarstka??? POZDRAWIAM! [quote name='Asiaczek']Nic nie wiesz? No tak się złożyła, że 16.4.2009 r. miałam operację na prawej ręce. Dopadła mnie tzw. cieśń nadgarstka i trzeba było ciąć. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Cd. Stół jeszcze pusty, ale, uwierzcie, było co zjeść i czym popić.:lol: Zabawa w chowanego. Dwie biegnące doooopki. "Coś" mi weszło w kadr...;) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 bety napisał(a):To nie żart - takie imię naprawdę nadano. W miocie była jeszcze akita o imieniu Będzin Bieżynaki. Pzdr Boshe, pora umierać...:evil_lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts