M&S Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 deer_1987 napisał(a):No to ciekawe jak Wam pojdzie :D ...pójdzie dobrze, jak zawsze:lol::lol: A. Quote
M&S Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='zielona']Wcześniej Widziałam Urala charta polskiego.Ja go nawet namalowałam. jaki piekny portret!!!!!! A. Quote
Matagi Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Maks i Spark napisał(a):...pójdzie dobrze, jak zawsze:lol::lol: A. Ja też mam taką pewność!:multi::lol: Nie nadążam z gratulacjami,zawszem spóźniona...:oops: Ale zawsze ciepło myślę o Asiaczkach,i wierzę,że w Łodzi będzie standarcik;):lol: Quote
jamnicze Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Asiaczek napisał(a):Ej, tak się nie robi!:mad: Proszę podać wyniki wystawy!!!:lol: I krótki acz dokładny opis... Pzdr. Wyniki już podane u mnie na wątku i na wystawach u basenji :p U mnie zaraz też będę wstawiać zdjęcia :razz: Nie chciałam Ci Asiu zaśmiecać wątku ;) Quote
M&S Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Coś Wam powiem..... Para Hodowlana I miejsce - ASIACZEK FCI:multi::multi::multi::multi: Dżez - BOB, BOG II :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: jak zawsze serdeczne GRATULACJE!!!!!!!!! A. Quote
bety Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 :multi::multi::multi: GRATKI :multi::multi::multi: DLA "INWALIDKI" ;) I JEJ "BANDY" ;):evil_lol: Pzdr Quote
taxelina Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='Maks i Spark']Coś Wam powiem..... Para Hodowlana I miejsce - ASIACZEK FCI:multi::multi::multi::multi: Dżez - BOB, BOG II :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: jak zawsze serdeczne GRATULACJE!!!!!!!!! A. Wow, gratulacje!! Ale Wam dobrze idzie!! Quote
Asiaczek Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Na 12 zgłoszonych basków, moje otrzymały takie oto oceny: JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOB, BOG2. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.2. JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB. Para hodowlana - JAZZY + JELLY = 1 miejsce! Jutro poodpowiadam na posty, napiszę więcej o wystawie. Teraz spać... Dobranoc! Pzdr. Quote
panienkabubu Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Asieńko, jaka piękna rekompensata za Opole :loveu: Gratulacje!!!!!!!:loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='Czoko']Dołączam do bardzo mocnego trzymania kciuk ów! Najbardziej spóźniona przesyłam najserdeczniejsze życzenia z okazji Urodzin! PS.Subskrypcja działa dziwnie ale czasem działa... Czoko - nieważne, że spóźnione, ażne, że jesteś z nami! Dzięki!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='zielona']Wcześniej Widziałam Urala charta polskiego.Ja go nawet namalowałam. zielona - masz talent, dziewczyno! A z moich basków, to kogo malujemy w I kolejności? Masz jakis pomysł?:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Maks&Spark Matagi zielona - no, proszę, jakie Mądrale! Od razu, z góry wiedzą, że będzie OK! Ciekawe, że JA tego nigdy nie wiem...:shake::lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Maks&Spark Elitesse bety - dziekujemy za pyszny posiłek regeneracyjny w postaci ciasta! Florka xyz deer_1987 agnethka Alicja Matusz Korenia panienkabubu- warto było poczekać. Ale w Opolu nie było aż tak źle...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Kilka słów o wystawie. To, że sporej liczby osób nie dotarły potwierdzenia, to już wszyscy wiemy.Firma kuriersko-pocztowa dała plamę. "In-Post u mnie też zostawił awizo, że mam coś u nich do odebrania, ale jak dzwoniłam pod wskazany nr tel. - zgłaszał się faks. Ponieważ teraz juz wiem, że oni maja moje potwierdzenie na wystawę, to daruję sobie latanie w upał przez pół W-wy,aby odebrać potwierdzenie na wczorajszą wystawę. Chyba O/Łódź już nie skorzysta z ich usług...:evil_lol: Z uwagi na brak potwierdzeń, a co za tym idzie i numerków, przyjechaliśmy ok.8.00 na wystawę. W Sekretariacie 1 osoba odbierała numerki, nie było żadnego tłoku. Nie wiem, jak później ... Ringi spore, można było sobie pobiegać. Zwiedzający nie wchodzili nam na głowy, no, ale to była sobota. Ciekawe, jak dzisiaj będzie z frekwencją... Cieszę się, że wreszcie doczekałam się oceny od p. Marii Kavcic ze Slowenii. Kilka lat szukałam jej w wykazie sędziów na różnych wystawach, ale zawsze sędziowała inne rasy z mojej V gr. Wczoraj się udało. I wiem, że to był strzał w dziesiątkę! NDSwR, NDPwR, BOB, BOG2 - te tytuły poszły do Asiaczków.:lol::multi: Co prawda, podczas finałowych porównać na ringu było trochę zawirowania, bo sekretarz ringowy się pogubił kto z kim i kiedy sie porównuje, ale my-doświadczeni wystawcy byliśmy czujni. Potem tylko jeszcze problem, bo mieliśmy komplety kart ocen i sekretarz biegał i prosił o zwrot kopii, ale, nie takie trudności " się pokonywało". Wystawa zaliczona, udana pod każdym względem. Dodatkowo chcę serdecznie podziękować raz jeszcze: Kaya - za pomoc przy wystawieniu Żelki w porównaniu o NDSwR. Żelka z Kaya wywalczyły CACIB'A! Agasia + siostra - za wsparcie i pomoc przy "wymianach" psów. Dałyście radę pod każdym względem i dlatego wszystko szło tak sprawnie. bety + siostra - za pyszne ciacho! Mniam, mniam, mniam... Hubertus - za transport, fotki w duuuużych ilosciach. Pati, Agama, Kasia T., Cervarius, Basia od Tulasów, Mudikowa + Co., Ania Sz., huskowy team szczególnie podczas finałów, - serdecznie dziękuję za pogaduszki, ciekawostki, miłe słowa pod adresem Asiaczków i czas. Liczymy na powtórki.:lol: Pzdr. Quote
Vectra Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Asiaczku , GRATULUJE !!!! i dziękuje za kciuki :buzi: przydały się , Franio zakończył wczoraj championat :multi: Quote
Asiaczek Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Vectra napisał(a):Asiaczku , GRATULUJE !!!! i dziękuje za kciuki :buzi: przydały się , Franio zakończył wczoraj championat :multi: Ja też gratuluję i cieszę się razem z Wami! Hohoho, Franio - Champion!:multi: Pzdr. Quote
Anna Rapp Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 BRAWO ASIACZKU!!!:multi::multi::multi: GRATULACJE dla CIEBIE i Twoich piesków!!! I wiem, że to był strzał w dziesiątkę! NDSwR, NDPwR, BOB, BOG2 - te tytuły poszły do Asiaczków.:lol::multi: Quote
jamnicze Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='Asiaczek']Na 12 zgłoszonych basków, moje otrzymały takie oto oceny: JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, BOB, BOG2. LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.2. JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB. Para hodowlana - JAZZY + JELLY = 1 miejsce! Jutro poodpowiadam na posty, napiszę więcej o wystawie. Teraz spać... Dobranoc! Pzdr. Super :multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 [quote name='Anna Rapp']BRAWO ASIACZKU!!!:multi::multi::multi: GRATULACJE dla CIEBIE i Twoich piesków!!! Aniu, dzięki! Pzdr. Quote
Recommended Posts