alive Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Asiaczek napisał(a):AJAJAJ! O,ja niedobra... juz poprawiam. Gosiu, podasz mi nr konta? Pzdr. No skoro tak się upominasz to już wysyłam na pw :) Quote
AMIŚKA Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Asiaczek']Co do wystawy> Oto nasze dzisiejsze rezultaty: JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, NDSwR JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CWC. Najbardziej cieszy mnie wynik Erki. Niedość, że dostała swoje drugie CWC do Championatu Polski, to na dodatek rozpoczęła Interchampionat!!!:loveu: Nie do uwierzenia, w wieku 16 miesięcy...:lol: Pzdr. SERDECZNE GRATULACJE :multi::multi::multi::multi: ale ERKA popisała się:loveu::loveu:, może szybciej być INTEREM jak CHAMPIONEM POLSKI I jeszcze URODZINOWE ZYCZENIA:loveu::loveu: POMYSLNOSCI I ZDRÓWKA,POMYSLNOSCI I ZDRÓWKA Quote
Elitesse Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Asiu Hubert twoim aparatem zrobil fote Waciakowi w Opolu - czy moge ja sobie dac na stronke ? a moze masz wiecej Waciaka ? focil go chyba jak Przemo z nim o Zwyc rasy walczyl :roll: Quote
Russellka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Dzień dobry Asiaczki! :loveu: Co u was słychać? :cool3: Quote
Agasia Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 A ja mam nadzieje ze Asiaczki beda zostawac do finalow bo i ja tym bardziej w sobote zostaje do konca, az mnie wygonia... :evil_lol: Wiec chetnie porwe ktoregos przystojnego baska na jh :) Quote
betel Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Jak tam łapka szanownej Pani????? Już OK????:lol: Quote
Dusia 3 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 :loveu:[quote name='bety']A ja mam niespodziewajkę dla Asiaczka. Dzisiaj wracając z działki natknęłyśmy się na takich dwóch kawalerów (strasznie się kręcących :mad::evil_lol: - przez co zdjęcia są takie a nie inne :roll:). Starszy chłopak cdn A to niespodzianka....., dopiero dziś po dwóch tygodniach zaglądam na swoją skrzynkę, a tam wiadomośc od Asiaczka i taka miła informacja:multi: Chłopaki są moje, a spacer chyba z synem. Kibo jest już tak duży jak Anjaro, a nawet wyższy, tylko główka jest jeszcze mniejsza. Serdeczne podziękowania za takie ładne fotki:loveu: Quote
Asiaczek Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Kaya napisał(a):Asiaczki do zobaczenia w Łodzi postaram się być kilka min. przed 10, o której wchodzą Baski? (Wczoraj zaklepaliśmy nocleg 10 min. spacerkiem od wystawy :lol: także będziemy w 2 dni ;) ) ring 3, godz.10.00 Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Buszki napisał(a):I z Doriana,i z mojego,i z Asiaczków dzieciństwa :evil_lol:. OK, droga eliminacji... Krecik Pan Cerowany Pies Pankracy Jacek i Agatka Bolek i Lolek Reksio Żwirek i Michomorek ... ... ... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 pati napisał(a):wąłsnie o ktorej baski ruszają na ring? Startujemy o 12.45, ring nr 3. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 [quote name='AMIŚKA']SERDECZNE GRATULACJE :multi::multi::multi::multi: ale ERKA popisała się:loveu::loveu:, może szybciej być INTEREM jak CHAMPIONEM POLSKI I jeszcze URODZINOWE ZYCZENIA:loveu::loveu: POMYSLNOSCI I ZDRÓWKA,POMYSLNOSCI I ZDRÓWKA Witamy i dziękujemy! Chyba jednak szybciej będzie CH.PL. Wiesz, czas realizacji...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 jbk napisał(a):Witam się po przerwie ;) A witamy, witamy Zapracowaną Kobietę!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 [quote name='betel']To trzymam kciuki za Łódź Trzymaj, trzymaj, na pewno się przydadzą! [quote name='Elitesse']Asiu Hubert twoim aparatem zrobil fote Waciakowi w Opolu - czy moge ja sobie dac na stronke ? a moze masz wiecej Waciaka ? focil go chyba jak Przemo z nim o Zwyc rasy walczyl :roll: Bierz to, co jest, bo więcej nie ma... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Russellka napisał(a):Dzień dobry Asiaczki! :loveu: Co u was słychać? :cool3: Szykujemy się na wystawę w Łodzi... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Agasia napisał(a):A ja mam nadzieje ze Asiaczki beda zostawac do finalow bo i ja tym bardziej w sobote zostaje do konca, az mnie wygonia... :evil_lol: Wiec chetnie porwe ktoregos przystojnego baska na jh :) A którego chcesz? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 betel napisał(a):Jak tam łapka szanownej Pani????? Już OK????:lol: szwu zdjęte, ale jeszcze w gipsie trochę trzeba potrzymać...:cool1: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Dusia 3 napisał(a)::loveu: A to niespodzianka....., dopiero dziś po dwóch tygodniach zaglądam na swoją skrzynkę, a tam wiadomośc od Asiaczka i taka miła informacja:multi: Chłopaki są moje, a spacer chyba z synem. Kibo jest już tak duży jak Anjaro, a nawet wyższy, tylko główka jest jeszcze mniejsza. Serdeczne podziękowania za takie ładne fotki:loveu: Witamy dawno nie widzianą i nie słyszaną Osobę! Cieszymy się, że u Was jest OK! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 deer_1987 napisał(a):Ja tez sie witam :D Deer - Ty zawsze jesteś!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 ewka i haker napisał(a):wy w sobote moze bedziecie:cool3: Tak, tak, w sobotę! A Wy? Pzdr. Quote
Recommended Posts