Asiaczek Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 agnethka napisał(a):Brawo Asiaczku :multi::multi::multi::multi: fotorelacja super :lol: Witaj, Zdolna Dziewczyno! A fotorelacja to "robota" bety; u Niej nie ma nieudanych sesji...:lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 I od nas gratulacje!!! Szkoda ze nie ma podpisow ktory psiak to ktory.. Quote
Matusz Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Asiaczku, ten chłopak to nie brat panienkibubu a jej TZ:diabloti: gratulacje wyników z Opola ! :multi: Quote
Matusz Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Asiaczek napisał(a):TZ...? Pzdr. tak, TZ - towarzysz życia :diabloti: Quote
Asiaczek Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Matusz napisał(a):Asiaczku, ten chłopak to nie brat panienkibubu a jej TZ:diabloti: gratulacje wyników z Opola ! :multi: TZ...? Pzdr. Quote
bety Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Ciiiii, Ty się w tym konkursie nie liczysz... Ale jakoś nikt nie ma propoyzcji na tłumaczenie...:shake: Chyba zbyt trudny konkurs. A wystarczy sobie tylko przypomnieć czasy, gdy się było dzieckiem... No, dalej! Pzdr. Dlaczego? :placz: Ja się tak nie bawię :bigcry::obrazic:;) Asiaczek napisał(a):bety - ten uśmiechnięty pyszczek Lisicy - specjalnie dla Ciebie! Dzię-ku-je-my!!! Pzdr. Nie za ma co :evil_lol: Asiaczek napisał(a):A fotorelacja to "robota" bety; u Niej nie ma nieudanych sesji...:lol: Dobry dowcip z tymi "idealnymi sesjami" :roflt: deer_1987 napisał(a):Szkoda ze nie ma podpisow ktory psiak to ktory.. Eeeeeeeee no co Ty, bez żartów przecież od razu widać kto jest na fotkach. :eviltong::roflt::evil_lol:;) Pzdr Quote
jamnicze Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Nie ma jak synchrony :lol: http://img135.imageshack.us/img135/5554/92994106.jpg Wszystkie pieski pięknie się prezentowały i gratuluję udanych wyników :p Quote
panienkabubu Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Asiaczek napisał(a): I piękne dziękuję dla Panienkibubu i pokoik1 za cudowny prezent! Dziewczyny, nawet nie wiecie, jaką sprawiłyście mi radość! Pzdr. :loveu::loveu::loveu::loveu: Jeszcze raz wszystkiego dobrego i dziękujemy za przepyszne ciasto :loveu::loveu::loveu::loveu: A rzeczywiście - Marcin to mój Towarzysz Życia, a nie brat :loveu::loveu::loveu::loveu: Nufka na zdjęciu wyszła mało atrakcyjnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale rzeczywiście, to TA Nufka. :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Oj, to ja - nie wiem, dlaczego - żyłam w błogiej nieświadomości... Marcin, sorki...:oops: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Agasia napisał(a):Glowie sie i glowie i nie wiem... :shake: A dzieckiem bylam stosunkowo niedawno :) Ja czekam na fotki z Opola :) I mam nadzieje ze Asiaczek nie jest zly na mnie, za wczoraj :( :shake: To ja wstawie bestie :) hm... no, nakrecilas troche, to fakt. Nie tak wyobrazałam sobie nockę.... Nocny kurs do Tarczyna i spowrotem, to nie jest to, co lubię najbardziej:diabloti: Czekamy na rahabilitację.:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Asiaczek napisał(a):A teraz trochę z innej beczki. Ostatnio z ust 2-letniego berbecia wyszły takie oto słowa: BOJEJAJEK KATULEK Ja JUŻ wiem, co one oznaczają.:evil_lol: A Wy, domyślacie się? Pzdr. Powtarzam mój post. Bardzo jestem ciekawa, czy zgadniecie. Albo chociaz będziecie blisko. Dla ułatwienia dodam, że są to postacie z bajek dziecięcych. 3 postacie! Pzdr. Quote
Korenia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Boje jajek :evil_lol: to może Bolek... Ale problem mam straszny :eviltong: już od wczoraj :oops: i czekam aż ktoś zgadnie ;) Quote
Agasia Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Tak, to bedzie chyba Bolek Lolek :razz: Czekamy na rahabilitację.:evil_lol: W Łodzi moge nawet... stanac na glowie, o ile to cos pomoze :razz: I jesli bedzie potrzeba, to deklaruje sie do pomocy, bo w sobote jestem w sumie wolna :) Quote
Asiaczek Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Korenia napisał(a):Boje jajek :evil_lol: to może Bolek... Ale problem mam straszny :eviltong: już od wczoraj :oops: i czekam aż ktoś zgadnie ;) No, Korenia, jesteś blisko..... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Agasia napisał(a):Tak, to bedzie chyba Bolek Lolek :razz: W Łodzi moge nawet... stanac na glowie, o ile to cos pomoze :razz: I jesli bedzie potrzeba, to deklaruje sie do pomocy, bo w sobote jestem w sumie wolna :) OK, umowa na Lodz jest ważna - zawarta przy świadkach:lol: A teraz mam dylemat, bo: - Korenia - zaczęła zgadywać, a do końca zgadła Agasia... To kto zgadł pierwsze haslo...? Ułatwieniem drugiego hasła KALUTEK jest to, że ta bajkowa postać występuje najczęściej w liczbie mnogiej i bajkach chyba na całym świecie. No, kto zgadnie, co to za postac o nazwie KALUTEK? Pzdr. Quote
M&S Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Asiaczek napisał(a): Ułatwieniem drugiego hasła KALUTEK jest to, że ta bajkowa postać występuje najczęściej w liczbie mnogiej i bajkach chyba na całym świecie. No, kto zgadnie, co to za postac o nazwie KALUTEK? Pzdr. obstawiam KRASNOLUDKA:cool3: A. Quote
Asiaczek Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Maks i Spark napisał(a):obstawiam KRASNOLUDKA:cool3: A. TAK!!! KALUTEK tO KRASNOLUDEK!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Brawo,Aniu, Zdolniacha z Ciebie!!! Pzdr. Quote
gosiaja Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Zdolne dziewczyny :klacz: mi niestety z niczym się nie kojarzyło Quote
M&S Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Asiaczek napisał(a):TAK!!! KALUTEK tO KRASNOLUDEK!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Brawo,Aniu, Zdolniacha z Ciebie!!! Pzdr. Ha!!!! Jestem GENIALNA, nie bójmy się tego powiedzieć:evil_lol: A. Quote
Asiaczek Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 gosiaja napisał(a):Zdolne dziewczyny :klacz: mi niestety z niczym się nie kojarzyło Wiesz, niektóre dziecięce przekręcania słów są b. logiczne. Na przykład mój siostrzeniec na pogrzebacz mówił "dziababacz". Logiczne, co nie?:evil_lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Maks i Spark napisał(a):Ha!!!! Jestem GENIALNA, nie bójmy się tego powiedzieć:evil_lol: A. Taj jest, nie bójmy się i powiedzmy to raz jeszcze: Jesteś genialna!!!:lol: No wiesz, Matka takiej Córki musi być Genialna...;) Pzdr. Quote
M&S Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Asiaczek napisał(a): No wiesz, Matka takiej Córki musi być Genialna...;) Pzdr. Nie będę udawała fałszywej skromności i powiem, że ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ:multi:;) A. Quote
gosiaja Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Asiaczek napisał(a):Wiesz, niektóre dziecięce przekręcania słów są b. logiczne. Na przykład mój siostrzeniec na pogrzebacz mówił "dziababacz". Logiczne, co nie?:evil_lol: Pzdr. niestety a może babcia ja już nie pamięta m u nas w rodzinie dzieci są duże Quote
Vectra Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Gratuluje Asiaczku za kolejne sukcesy !!! wiernie Wam kibicuje :) Quote
Recommended Posts