Elitesse Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Co do wystawy> Oto nasze dzisiejsze rezultaty: JAZZY BOY Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, r.CACIB LOVE IS IN THE AIR Asiaczek FCI - dosk.1, CWC, CACIB, NDSwR JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - dosk.1, CWC. Najbardziej cieszy mnie wynik Erki. Niedość, że dostała swoje drugie CWC do Championatu Polski, to na dodatek rozpoczęła Interchampionat!!!:loveu: Nie do uwierzenia, w wieku 16 miesięcy...:lol: Pzdr. ogromne gratulacje !! szczegolnie dla najmlodszej panny !! :laola: :laola: a my podjezdzajac pod wystawe widzielismy ring baskow i... tyle :placz: jakos dziwnie rozmiescicli sznaucery na 2 ringach kilometr od siebie, a jeszcze p.Mania gnal z ocena i co rusz ganialam to tu to tam i na inne rasy zabraklo mi czasu :placz: na 14 mialam imieninowy obiad mojego taty we Wroclawiu i po ocenie od razu pojechalismy Quote
Asiaczek Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 sylrwia napisał(a):Gratulacje Asiaczku:p Dzięki! Szkoda, że Was nie było... Kiedy i gdzie się zobaczymy? Elitesse napisał(a):ogromne gratulacje !! szczegolnie dla najmlodszej panny !! :laola: :laola: a my podjezdzajac pod wystawe widzielismy ring baskow i... tyle :placz: jakos dziwnie rozmiescicli sznaucery na 2 ringach kilometr od siebie, a jeszcze p.Mania gnal z ocena i co rusz ganialam to tu to tam i na inne rasy zabraklo mi czasu :placz: na 14 mialam imieninowy obiad mojego taty we Wroclawiu i po ocenie od razu pojechalismy Wam też pięknie poszło i też gratulujemy!:lol: Po planie ringów widziałam, że jesteście gdzie strrrasznie daleko.... pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 [quote name='gosiaja'] gratulujemy !!!!!! [/quote Dziękujemy i miłego dnia życzymy.:loveu: Pzdr. Quote
gosiaja Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 a dziękuje serdecznie również życzę miłego dnia u nas na szczęście słoneczko tylko szkoda że w pracy trzeba siedzieć Quote
Asiaczek Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 A teraz trochę z innej beczki. Ostatnio z ust 2-letniego berbecia wyszły takie oto słowa: BOJEJAJEK KATULEK Ja JUŻ wiem, co one oznaczają.:evil_lol: A Wy, domyślacie się? Pzdr. Quote
hanacek Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Asiaczek - tiez GRATULUJE - :multi::multi::multi: Quote
bety Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Asiaczek napisał(a):A teraz trochę z innej beczki. Ostatnio z ust 2-letniego berbecia wyszły takie oto słowa: BAJOJEK KATULEK Ja JUŻ wiem, co one oznaczają.:evil_lol: A Wy, domyślacie się? Pzdr. Ja też wiem :p ale nie powiem :eviltong: Pzdr Quote
bety Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 OPOLE 2009 Co chcesz zrobić z tą ręką :mad:? :evil_lol: Podwójne skupienie :lol: Oj robią mi fotki :-o cdn Quote
bety Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Co tam masz? :cool3: Mniam, dobre było - chcę jeszcze :cool3: Uśmiech lisiczki :lol: cdn Quote
bety Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Wyyyyyyypuuuuuuścieeeeee mnie!!!! :diabloti: A tu jakaś strasznie rozradowana ekipa :hmmmm: - znacie ich? :evil_lol: Koniec Pzdr Quote
hubertus Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Asiaczek napisał(a):A teraz trochę z innej beczki. Ostatnio z ust 2-letniego berbecia wyszły takie oto słowa: BAJOJEK KATULEK Ja JUŻ wiem, co one oznaczają.:evil_lol: A Wy, domyślacie się? Pzdr. BOJEJAJEK Asiu :eviltong: i gdzie fotki, które z takim mozołem pstrykałem? ;) Quote
hubertus Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Elitesse napisał(a):a my podjezdzajac pod wystawe widzielismy ring baskow i... tyle :placz: jakos dziwnie rozmiescicli sznaucery na 2 ringach kilometr od siebie a ja byłem na obu ringach sznaucera i na CTRach robić fotki, ale byłem tak skupiony na psich mordach, że nie zauważałem ludzi ;) Może jakbyśmy wpadli na siebie to bym Ciebie zauważył :eviltong: Ciekawe czy na fotkach jest Twój psiak :p Quote
Asiaczek Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 gosiaja Alicja - w W-wie również słoneczko! Ajajajaj, jak pięknie na dworze... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 hanacek napisał(a):Asiaczek - tiez GRATULUJE - :multi::multi::multi: Hanacku - dziękujemy i pozdrawiamy ciepło! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 bety napisał(a):Ja też wiem :p ale nie powiem :eviltong: Pzdr Ciiiii, Ty się w tym konkursie nie liczysz... Ale jakoś nikt nie ma propoyzcji na tłumaczenie...:shake: Chyba zbyt trudny konkurs. A wystarczy sobie tylko przypomnieć czasy, gdy się było dzieckiem... No, dalej! Pzdr. Quote
Agasia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 BOJEJAJEKGlowie sie i glowie i nie wiem... :shake: A dzieckiem bylam stosunkowo niedawno :) Ja czekam na fotki z Opola :) I mam nadzieje ze Asiaczek nie jest zly na mnie, za wczoraj :( :shake: To ja wstawie bestie :) Quote
Asiaczek Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 hubertus napisał(a):BOJEJAJEK Asiu :eviltong: i gdzie fotki, które z takim mozołem pstrykałem? ;) Oj, juz poprawiam.:oops: Widzisz, jak to dorośli potrafią przekłamać... Co do fotek - do jutro rano postaram się dać je K. podczas porannego spacerku. Pasi? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 bety - ten uśmiechnięty pyszczek Lisicy - specjalnie dla Ciebie! Dzię-ku-je-my!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Nasza chwilowa silna grupa: Od lewej stoją: Szybowiec z panem shibą Mąż alive Panienkabubu z ledwo widoczną Franką Marcin z Nufką na rękach (tak, tak, to TA Nufka!) Klęczą od lewej: alive z Czuszką ja http://img402.imageshack.us/img402/6500/36694299.jpg Eh, niezapomniana chwila.:loveu: Pzdr. Quote
Recommended Posts