Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Fasolka napisał(a):
Dziękuję za zaproszenie, będę wpadać z przyjemnością :lol:
Cieszę się, że już jesteś w domu :multi: Co do strzyżenia i tak nie chciałam Ci teraz zawracać głowy, mała jest umówiona na 28.04 do jakiegoś poleconego chłopaka - zobaczymy co z tego będzie ;) Oczywiście jakbyś kiedyś się zgodziła w przyszłości ją ostrzyć to ja bardzo chętnie :loveu: ale wiem, że jesteś baaardzo zajętą osobą a teraz jeszcze ta ręka...
Mam nadzieję, że czujesz się coraz lepiej i ból coraz mniej Ci dokucza.

Fajne te Twoje psiaki, bez dwóch zdań... uwielbiam te zdjęcia ze zmarszczonymi czółkami :loveu: jak by się nad czymś głęboko zastanawiały :loveu:
pozdr

na wsteczu - fotki Zuliki. to nie jest suczka z mojej hodowli, ale jestem jej współwłaScicielka.:lol:

dzisiaj chce wstawic nowe fotki zaprzyjaznionych chartow polskich. mam jeszcze inne fotki w zapasie, ale wstawiam powoli, bo... reka.:shake:

Do strzyzen wroce nie wczesniej niz lipiec-sierpien. jakby co - dzwon.

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Witajcie, Chorowitka!
Chyba juz poruszasz sie choc troche po domu o kulach?

pzdr.

Cześć!,

telepię się, ale tylko parter mam do dyspozycji - schody w dalszym ciągu są niedozwolone, z pewną taką nieśmiałością zaczynam używać nogę, ale bez mocnego nacisku...i zaczynam rehabilitację.

A jak Twoja ręka?

A.

Posted

mimo ze wiem, ze mi nie wolno jej uzywac, to - niestety - od czasu do czasu uzywam. nie mam innego wyjscia. jak juz zeby nie wystarczaja, kolana, to wtedy trzeba uzyc prawej reki!:evil_lol:
29.04.2009 r. mam zdjecie gipsu. musze jakos wytrzymac do tego czasu...

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
mimo ze wiem, ze mi nie wolno jej uzywac, to - niestety - od czasu do czasu uzywam. nie mam innego wyjscia. jak juz zeby nie wystarczaja, kolana, to wtedy trzeba uzyc prawej reki!:evil_lol:
29.04.2009 r. mam zdjecie gipsu. musze jakos wytrzymac do tego czasu...

pzdr.

tak, trudno posługiwać się jedną kończyną mniej, jak miało się wszystkie do dyspozycji. to odcinamy dni ...już tylko 8 zostało:p

A.

Posted

nibe to TYLKO 8 dni, ale dla mnie to AŻ 8 dni. To ta wzglednosc czasu...

mam przygotowane fotki chartow polskich - ojca i syna, ktore na 99 % maja byc zaprezentowane w W-wie w lipcu. WstawiaC?
licze na odzew w postaci co najmniej 5 postow pozytywnych.:lol:

odliczam!

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']nibe to TYLKO 8 dni, ale dla mnie to AŻ 8 dni. To ta wzglednosc czasu...

mam przygotowane fotki chartow polskich - ojca i syna, ktore na 99 % maja byc zaprezentowane w W-wie w lipcu. WstawiaC?
licze na odzew w postaci co najmniej 5 postow pozytywnych.:lol:

odliczam!

pzdr.

RAZ
:lol:
:evil_lol:
:lol:

Pzdr

Posted

[SIZE=2]ojejj współczuję tej łapki w gipsie :shake: jednocześnie podziwiam, że tak umiesz dobrze manewrować tylko jedną, pomijając siedzenie na Dogo, to te spacery z dwoma smyczami....brawo :)

Maśka i Zulika super :loveu:

TRZY :cool3:

Posted

Śnieżynka napisał(a):
Asiaczku na początku dużo zdrówka i szybkiego zagojenia rączki :)

a zdjęcia Pero cudne zresztą jak sam model :loveu::loveu::loveu:

Witaj, Sniezynko!
zdjecie gipsu juz 29.4.2009 r.!!! Ciekawe, jak to bedzie potem...

pzdr.