Asiaczek Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 gosiaja napisał(a):Zulka ładnie się prezentuje tak jak napisalam, Zulika wie, jak sie ustawiac.:lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Fasolka napisał(a):Dziękuję za zaproszenie, będę wpadać z przyjemnością :lol: Cieszę się, że już jesteś w domu :multi: Co do strzyżenia i tak nie chciałam Ci teraz zawracać głowy, mała jest umówiona na 28.04 do jakiegoś poleconego chłopaka - zobaczymy co z tego będzie ;) Oczywiście jakbyś kiedyś się zgodziła w przyszłości ją ostrzyć to ja bardzo chętnie :loveu: ale wiem, że jesteś baaardzo zajętą osobą a teraz jeszcze ta ręka... Mam nadzieję, że czujesz się coraz lepiej i ból coraz mniej Ci dokucza. Fajne te Twoje psiaki, bez dwóch zdań... uwielbiam te zdjęcia ze zmarszczonymi czółkami :loveu: jak by się nad czymś głęboko zastanawiały :loveu: pozdr na wsteczu - fotki Zuliki. to nie jest suczka z mojej hodowli, ale jestem jej współwłaScicielka.:lol: dzisiaj chce wstawic nowe fotki zaprzyjaznionych chartow polskich. mam jeszcze inne fotki w zapasie, ale wstawiam powoli, bo... reka.:shake: Do strzyzen wroce nie wczesniej niz lipiec-sierpien. jakby co - dzwon. pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Błyskotka napisał(a):Pewnie :). to do zobaczenia w Opolu, juz niedlugo...:multi: pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 [quote name='Maks i Spark']fajne pysio:lol: ImageShack - Image Hosting :: resizeofimg0195.jpg A. Witajcie, Chorowitka! Chyba juz poruszasz sie choc troche po domu o kulach? pzdr. Quote
M&S Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Asiaczek napisał(a):Witajcie, Chorowitka! Chyba juz poruszasz sie choc troche po domu o kulach? pzdr. Cześć!, telepię się, ale tylko parter mam do dyspozycji - schody w dalszym ciągu są niedozwolone, z pewną taką nieśmiałością zaczynam używać nogę, ale bez mocnego nacisku...i zaczynam rehabilitację. A jak Twoja ręka? A. Quote
Asiaczek Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 mimo ze wiem, ze mi nie wolno jej uzywac, to - niestety - od czasu do czasu uzywam. nie mam innego wyjscia. jak juz zeby nie wystarczaja, kolana, to wtedy trzeba uzyc prawej reki!:evil_lol: 29.04.2009 r. mam zdjecie gipsu. musze jakos wytrzymac do tego czasu... pzdr. Quote
M&S Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Asiaczek napisał(a):mimo ze wiem, ze mi nie wolno jej uzywac, to - niestety - od czasu do czasu uzywam. nie mam innego wyjscia. jak juz zeby nie wystarczaja, kolana, to wtedy trzeba uzyc prawej reki!:evil_lol: 29.04.2009 r. mam zdjecie gipsu. musze jakos wytrzymac do tego czasu... pzdr. tak, trudno posługiwać się jedną kończyną mniej, jak miało się wszystkie do dyspozycji. to odcinamy dni ...już tylko 8 zostało:p A. Quote
Asiaczek Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 nibe to TYLKO 8 dni, ale dla mnie to AŻ 8 dni. To ta wzglednosc czasu... mam przygotowane fotki chartow polskich - ojca i syna, ktore na 99 % maja byc zaprezentowane w W-wie w lipcu. WstawiaC? licze na odzew w postaci co najmniej 5 postow pozytywnych.:lol: odliczam! pzdr. Quote
bety Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='Asiaczek']nibe to TYLKO 8 dni, ale dla mnie to AŻ 8 dni. To ta wzglednosc czasu... mam przygotowane fotki chartow polskich - ojca i syna, ktore na 99 % maja byc zaprezentowane w W-wie w lipcu. WstawiaC? licze na odzew w postaci co najmniej 5 postow pozytywnych.:lol: odliczam! pzdr. RAZ :lol: :evil_lol: :lol: Pzdr Quote
Cambel&Megi Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [SIZE=2]ojejj współczuję tej łapki w gipsie :shake: jednocześnie podziwiam, że tak umiesz dobrze manewrować tylko jedną, pomijając siedzenie na Dogo, to te spacery z dwoma smyczami....brawo :) Maśka i Zulika super :loveu: TRZY :cool3: Quote
gosiaja Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 DWA :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Asiaczek Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 A to z bonsai oszukanica, az furczy! brak jeszcze jednego postu!!! pzdr. Quote
pati1033 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 to ja dodam kolejny, tak zeby juz nie bylo zadnych watpliwosci, szosty :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Ok, teraz jest juz wszystko jasne. moge dodawac fotki.:lol: Tatuś - Ural.:lol: Synek - Pero.:loveu: cdn. pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 cd. fotek młodego charta polskiego - Pero. Ale słodziak z niego...:loveu: :loveu: cdn. pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 cd. 2 ostatnie fotki... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: pzdr. Quote
Śnieżynka Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Asiaczku na początku dużo zdrówka i szybkiego zagojenia rączki :) a zdjęcia Pero cudne zresztą jak sam model :loveu::loveu::loveu: Quote
M&S Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 śliczne małe charciątko ImageShack - Image Hosting :: dscn2855.jpg a to śpiące maleństwo zniewalające:loveu: ImageShack - Image Hosting :: pero40409063.jpg A. Quote
Asiaczek Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Śnieżynka napisał(a):Asiaczku na początku dużo zdrówka i szybkiego zagojenia rączki :) a zdjęcia Pero cudne zresztą jak sam model :loveu::loveu::loveu: Witaj, Sniezynko! zdjecie gipsu juz 29.4.2009 r.!!! Ciekawe, jak to bedzie potem... pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 [quote name='Maks i Spark']śliczne małe charciątko ImageShack - Image Hosting :: dscn2855.jpg a to śpiące maleństwo zniewalające:loveu: ImageShack - Image Hosting :: pero40409063.jpg A. Pero rosnie w oczach! boje sie, ze moge go nie poznac w lipcu na wystawie...:lol: I jest cudny, ma super charakter, jest bardzo kontaktowy...:loveu: pzdr. Quote
jamnicze Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 ślicznie prezentuje sie w zieleni :) http://img4.imageshack.us/img4/9060/dscn2862e.jpg A dwa śpiochy są po prostu przesłodkie :loveu: http://img23.imageshack.us/img23/3453/pero40409059.jpg Quote
Błyskotka Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Charciaki - słodziaki :loveu:. A u nas wiosenne foteczki :cool3:. Quote
Recommended Posts