Asiaczek Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 deer_1987 napisał(a):Ja sie powtorz ze chetnie bym Was na zywo poznala :D moze kiedys nam sie uda spotkac... pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Agasia napisał(a):Nocleg w Łodzi, wystawa w Opolu? :hmmmm: hahaha, a to Kaya zrobila nam psikusa... To my sie umawiamy w Opolu czy w Łodzi? pzdr. Quote
Kaya Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Chodzi mi o wystawe w Łodzi w Opolu mieliśmy być, ale niejstety nie wyszło :eviltong: Quote
Czoko Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Bardzo się cieszę Asiu z Twojego powrotu! Widziałam Cię podczas spacerku w piątek - siedziałam w przejeżdżającym tramwaju. Pojawiło się już tyle nowych stron że nawet nie usiłuję nadrabiać zaległości bo i tak nie nadążam. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie! Quote
M&S Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 moja ulubiona "pirania" uroczo zmarszczona:loveu:, ciekawe o czym tak myśli intensywnie:cool3: ImageShack - Image Hosting :: resizeofimg0198.jpg A. Quote
Asiaczek Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Agasia napisał(a):Ja mowilam ciagle o Opolu :eviltong: Tak, z toba sprawa jest jasna. Opole. pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Kaya napisał(a):Chodzi mi o wystawe w Łodzi w Opolu mieliśmy być, ale niejstety nie wyszło :eviltong: Aaaaa, teraz mam jasnosc: Kaya w Łodzi.:lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Czoko napisał(a):Bardzo się cieszę Asiu z Twojego powrotu! Widziałam Cię podczas spacerku w piątek - siedziałam w przejeżdżającym tramwaju. Pojawiło się już tyle nowych stron że nawet nie usiłuję nadrabiać zaległości bo i tak nie nadążam. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie! Ooo, w piatek to ja dosyc późno wyszlam z psami na spacerek. tak pozno wracałas z pracy? W zaległych stronach ogladnij sobie fotki; warto! i ciesze sie, ze zawitałas do nas.:lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 [quote name='Maks i Spark']moja ulubiona "pirania" uroczo zmarszczona:loveu:, ciekawe o czym tak myśli intensywnie:cool3: ImageShack - Image Hosting :: resizeofimg0198.jpg A. Hahaha, ona ciagle taka "myslaca"... pzdr. Quote
Alicja Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Jestem , czytam .... współczuje bólu ręki przy spotkaniu z blondi ze sznaucerkiem :mad:....uwielbiam ... ja miałam długi czas niewychodzenia z Ozzym sama jak męczył mnie ten ból kręgosłupa i reki ...więc wiem co to znaczy taka przygoda ... Quote
Asiaczek Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 [quote name='Alicja']Jestem , czytam .... współczuje bólu ręki przy spotkaniu z blondi ze sznaucerkiem :mad:....uwielbiam ... ja miałam długi czas niewychodzenia z Ozzym sama jak męczył mnie ten ból kręgosłupa i reki ...więc wiem co to znaczy taka przygoda ... ... ale przezylam...:evil_lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 deer_1987 napisał(a):Dzien dobry prawie w poludnoie :D "Prawie" ... robi duza roznice...:lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Cd. fotek Zuliki. Koniec!:lol: pzdr. Quote
agaciaaa Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 http://img22.imageshack.us/img22/8214/resizeofimg0195.jpg ślicznotka :loveu: Quote
Fasolka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Asiaczek napisał(a):Witaj! ja nadal jestem pod tym samym numerem telefonu, ale faktycznie ostatnio bylam malo uchwytna. teraz musze przystopowac na jakies 3 miesiace ze strzyzen; moja prawa reka wyglada jak kukielka w bieli. w najblizszych dniach postaram sie opanowac zycie "bez prawej reki" i cgce wstawic resztke fotek z wizyty u maśki, mam śweiże fotki Pero - chart polski. zapraszam! zagladaj do nas:lol: Pzdr. Dziękuję za zaproszenie, będę wpadać z przyjemnością :lol: Cieszę się, że już jesteś w domu :multi: Co do strzyżenia i tak nie chciałam Ci teraz zawracać głowy, mała jest umówiona na 28.04 do jakiegoś poleconego chłopaka - zobaczymy co z tego będzie ;) Oczywiście jakbyś kiedyś się zgodziła w przyszłości ją ostrzyć to ja bardzo chętnie :loveu: ale wiem, że jesteś baaardzo zajętą osobą a teraz jeszcze ta ręka... Mam nadzieję, że czujesz się coraz lepiej i ból coraz mniej Ci dokucza. Fajne te Twoje psiaki, bez dwóch zdań... uwielbiam te zdjęcia ze zmarszczonymi czółkami :loveu: jak by się nad czymś głęboko zastanawiały :loveu: pozdr Quote
Błyskotka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Asiaczek napisał(a):A zajrzysz do nas na ring? pzdr. Pewnie :). Quote
M&S Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 fajne pysio:lol: ImageShack - Image Hosting :: resizeofimg0195.jpg A. Quote
M&S Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Asiaczek napisał(a):Hahaha, ona ciagle taka "myslaca"... pzdr. ....znaczy basek intelektualista:lol: A. Quote
Asiaczek Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 [quote name='agaciaaa']http://img22.imageshack.us/img22/8214/resizeofimg0195.jpg ślicznotka :loveu: Zulika ma swoje niedostatki, ale po odpowiednim treningu i diecie - bedzie ok! [quote name='agnethka']pięknie się wystawia :loveu: nie moge sie z toba nie zgodzic....:lol: mysle, ze w konkurencji MP pieknie by sie prezentowala. pzdr. Quote
Recommended Posts