Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo się cieszę Asiu z Twojego powrotu!
Widziałam Cię podczas spacerku w piątek - siedziałam w przejeżdżającym tramwaju.
Pojawiło się już tyle nowych stron że nawet nie usiłuję nadrabiać zaległości bo i tak nie nadążam.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie!

Posted

Czoko napisał(a):
Bardzo się cieszę Asiu z Twojego powrotu!
Widziałam Cię podczas spacerku w piątek - siedziałam w przejeżdżającym tramwaju.
Pojawiło się już tyle nowych stron że nawet nie usiłuję nadrabiać zaległości bo i tak nie nadążam.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie!

Ooo, w piatek to ja dosyc późno wyszlam z psami na spacerek. tak pozno wracałas z pracy?

W zaległych stronach ogladnij sobie fotki; warto!

i ciesze sie, ze zawitałas do nas.:lol:

pzdr.

Posted

Jestem , czytam .... współczuje bólu ręki przy spotkaniu z blondi ze sznaucerkiem :mad:....uwielbiam ... ja miałam długi czas niewychodzenia z Ozzym sama jak męczył mnie ten ból kręgosłupa i reki ...więc wiem co to znaczy taka przygoda ...

Posted

[quote name='Alicja']Jestem , czytam .... współczuje bólu ręki przy spotkaniu z blondi ze sznaucerkiem :mad:....uwielbiam ... ja miałam długi czas niewychodzenia z Ozzym sama jak męczył mnie ten ból kręgosłupa i reki ...więc wiem co to znaczy taka przygoda ...
... ale przezylam...:evil_lol:

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Witaj!
ja nadal jestem pod tym samym numerem telefonu, ale faktycznie ostatnio bylam malo uchwytna. teraz musze przystopowac na jakies 3 miesiace ze strzyzen; moja prawa reka wyglada jak kukielka w bieli.

w najblizszych dniach postaram sie opanowac zycie "bez prawej reki" i cgce wstawic resztke fotek z wizyty u maśki, mam śweiże fotki Pero - chart polski.
zapraszam! zagladaj do nas:lol:

Pzdr.

Dziękuję za zaproszenie, będę wpadać z przyjemnością :lol:
Cieszę się, że już jesteś w domu :multi: Co do strzyżenia i tak nie chciałam Ci teraz zawracać głowy, mała jest umówiona na 28.04 do jakiegoś poleconego chłopaka - zobaczymy co z tego będzie ;) Oczywiście jakbyś kiedyś się zgodziła w przyszłości ją ostrzyć to ja bardzo chętnie :loveu: ale wiem, że jesteś baaardzo zajętą osobą a teraz jeszcze ta ręka...
Mam nadzieję, że czujesz się coraz lepiej i ból coraz mniej Ci dokucza.

Fajne te Twoje psiaki, bez dwóch zdań... uwielbiam te zdjęcia ze zmarszczonymi czółkami :loveu: jak by się nad czymś głęboko zastanawiały :loveu:
pozdr