Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bety napisał(a):
Nie zgadałyśmy z dwóch powodów - po pierwsze byłyśmy padnięte i wygłodniałe po całym dniu "robót ziemnych" ;) i nam się na obiadek śpieszyło :diabloti:. A po drugie państwo byli tak zajęci rozmową, że nie chciałyśy przeszkadzać. :p
Pzdr

A, jasne! no to sie zdziwia, jak puszcze im linka do fotek.:lol:

pzdr.

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

pati napisał(a):
ach i zapomniałabym Smart jest od wczoraj Młodzieżowym Czampionem Polski :multi: :loveu:

asiaczku znajde was w Opolu i moze wskazecie mi hendlerke o ktorej wspominałaś co? pokazałaby mi nieopierzonej co i jak jesli znajdzi czas

Hohoho!
Taki maluch, a juz Champion!!! jeszcze raz brawo!!!

W takim razie widzimy sie w Opolu!:lol:

pzdr.

Posted

Asiaczku,:loveu: co z twoja prawa łapką, czyżby jakieś złamanie??? Trzymaj sie i dużo zdrowia.
Przejrzałam " z grubsza zaległosci " oto moje typy:

http://img111.imageshack.us/img111/5398/resizeofimg0221.jpg- śliczna Maśka
http://img207.imageshack.us/img207/7247/resizeofimg0252.jpg - jaki synchron i nawet buty kolorystycznie dobrane :)
http://img22.imageshack.us/img22/2706/resizeofimg0314.jpg- powiem ci coś na uszko....

Pozdrowienia:lol:

Posted

Asiaczku , oszczędzaj rączkę !!!!! Po jakimś czasie , lewa rączka zrobi Ci się mega sprawna .. wiem co mówię :evil_lol: prawą miałam z 8 razy w gipsie .... teraz jestem dwu ręka ;) nawet ziemniaki umiem obierać lewą :diabloti: o pisaniu nie wspominając.
Oszczędzaj .. nie lekcewarz , bardzo ładnie proszę i wiem co mowię .... takie olane kontuzje , potem strasznie się odbijają ...
Polecam również , o ile już możesz .... ćwiczenia w wodzie .. rączki ..
W kwestii urazów kończyn , mogę robić za eksperta :evilbat:
Nie wiem dokładnie jakiego rodzaju masz uraz , ale na boleści polecam .. maść końską .. można kupić w aptece czy nawet na allegro.

Posted

Ojoj, no to Asiaczku słuchaj rad i oszczędzaj rękę. Zdrówka życzę. (:oops:) A i wcale bym nie zgadła, że te ostatnie foteczki "lewe", świetne i ostre jak zawsze! :)

Posted

biegaliśmy biegaliśmy i biegaliśmy pan sobie robił slalom pomiędz nami i czekał aż któraś się pomyli, także po powrocie padłam niesamowicie zmęczona, a ile osób poznałam nowych i ile znajomych spotkałam, jestem bardzo zadowolona z tego wypadu :smile:
:shake: :shake: i to sie w Polsce nazywa Junior HANDLING :shake::-(

Asiaczku oszczedzaj lapke i do zobaczenia w Opolu!
A wstawianie fotek jedna raczka idzie Ci wysmienicie, fotki sa sliczne - lepsze nawet od niektorych "dwuracznych" :evil_lol:

A ja na Opole mam nieslychanego "pecha". Po pierwsze, landseer jako rzadka rasa myslalam ze raczej w szczeniakach na swojej 1 wystawie konkurencji nie pozna. A tutaj w rasie zgloszone raptem 4 szutki, ale 2 w naszej klasie :roll: Dodatkowo Shirkan chorowal i jutro ma ostatni zastrzyk, nie wiem czy bedzie w pelni "sprawny" w niedziele.

Posted

staram sie, ale sa sytuacje, gdy o uraz b. latwo.
na przykład dzisiaj. ide sobie z baskami na spacerek a tu nagle otwieraja sie drzwi klatki i wychodzi jakas mloda glista i widzac mnie z reka w gipsie - odpina ze smyczy swojego sznaucerka min. ja mam obie smycze w lewej rece i jedna z nich zdazyłam zablikowac, ale druga odruchowo chwyciłam druga smycz i usiłowałam zablokowac. BÓL, BÓL, BÓL w prawej rece, ze uh......:angryy:

no i co mogłam zrobic? rykneam na dziewcze, ze jest bezmóżdże... i poszłam dalej prawie płaczac z bolu...

pzdr.

Posted

Bewarka napisał(a):
Ojoj, no to Asiaczku słuchaj rad i oszczędzaj rękę. Zdrówka życzę. (:oops:) A i wcale bym nie zgadła, że te ostatnie foteczki "lewe", świetne i ostre jak zawsze! :)

hej, hej, jakies nieporozumienie!
ja tych fotek nie robilam lewa reke, ja je tylko wstawiłam uzywajac tylko lewej reki.:lol:

pzdr.

Posted

Agasia napisał(a):
:shake: :shake: i to sie w Polsce nazywa Junior HANDLING :shake::-(

Asiaczku oszczedzaj lapke i do zobaczenia w Opolu!
A wstawianie fotek jedna raczka idzie Ci wysmienicie, fotki sa sliczne - lepsze nawet od niektorych "dwuracznych" :evil_lol:

A ja na Opole mam nieslychanego "pecha". Po pierwsze, landseer jako rzadka rasa myslalam ze raczej w szczeniakach na swojej 1 wystawie konkurencji nie pozna. A tutaj w rasie zgloszone raptem 4 szutki, ale 2 w naszej klasie :roll: Dodatkowo Shirkan chorowal i jutro ma ostatni zastrzyk, nie wiem czy bedzie w pelni "sprawny" w niedziele.

A dasz rade mi ewent. pomóc w Opolu? Baski wchodza rowno o 10.00.

Co do konkurencji, to malutki wejdzie od razu na głeboka wode. trzeba sie z tym pogodzic.:lol:

pzdr.

Posted

Tyle ze z malutkiego gwiazda ringow raczej nie wyrosnie... ;)

Czy dam rade pomoc nie wiem, bo landseery czasowo o 10:30, my wchodzimy pierwi (psy, szczeniaki). O ile ringi beda w miare blisko siebie to mysle ze jakos bym dala rade, bo o zadne porownania itp Shirkan juz wchodzic nie bedzie.

Posted

Agasia napisał(a):
Tyle ze z malutkiego gwiazda ringow raczej nie wyrosnie... ;)

Czy dam rade pomoc nie wiem, bo landseery czasowo o 10:30, my wchodzimy pierwi (psy, szczeniaki). O ile ringi beda w miare blisko siebie to mysle ze jakos bym dala rade, bo o zadne porownania itp Shirkan juz wchodzic nie bedzie.

ok, nie ma sprawy. Wystaw malutkiego najlepiej jak potrafisz.:lol:

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
ok, nie ma sprawy. Wystaw malutkiego najlepiej jak potrafisz.:lol:

pzdr.

Ładny mi to malutki :razz:

Tak sobie mysle, ze ja bym chyba nie dala rady jedna reka wystawic, Asiaczek mistrz :cool3:

Posted

Agasia napisał(a):
Ładny mi to malutki :razz:

Tak sobie mysle, ze ja bym chyba nie dala rady jedna reka wystawic, Asiaczek mistrz :cool3:

jeszcze nie wiadomo, czy mistrz. zobaczy sie na miejscu...
Ale troche to prawa bede musiala pomagac, ociupinke...:lol:

pzdr.