Asiaczek Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 bety napisał(a):Nie zgadałyśmy z dwóch powodów - po pierwsze byłyśmy padnięte i wygłodniałe po całym dniu "robót ziemnych" ;) i nam się na obiadek śpieszyło :diabloti:. A po drugie państwo byli tak zajęci rozmową, że nie chciałyśy przeszkadzać. :p Pzdr A, jasne! no to sie zdziwia, jak puszcze im linka do fotek.:lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='agaciaaa']http://img22.imageshack.us/img22/2706/resizeofimg0314.jpg świetne :lol: nie Tobie jednej podoba sie ta fotka.:lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 pati napisał(a):ach i zapomniałabym Smart jest od wczoraj Młodzieżowym Czampionem Polski :multi: :loveu: asiaczku znajde was w Opolu i moze wskazecie mi hendlerke o ktorej wspominałaś co? pokazałaby mi nieopierzonej co i jak jesli znajdzi czas Hohoho! Taki maluch, a juz Champion!!! jeszcze raz brawo!!! W takim razie widzimy sie w Opolu!:lol: pzdr. Quote
betel Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Asiaczku,:loveu: co z twoja prawa łapką, czyżby jakieś złamanie??? Trzymaj sie i dużo zdrowia. Przejrzałam " z grubsza zaległosci " oto moje typy: http://img111.imageshack.us/img111/5398/resizeofimg0221.jpg- śliczna Maśka http://img207.imageshack.us/img207/7247/resizeofimg0252.jpg - jaki synchron i nawet buty kolorystycznie dobrane :) http://img22.imageshack.us/img22/2706/resizeofimg0314.jpg- powiem ci coś na uszko.... Pozdrowienia:lol: Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 moja prawa reka przeszla operacje na tzw. ciesn nadgarstka i stad 2-tygodniowy gips.To nie jest zlamanie, ale tak samo upierdliwe, jak zlamanie...:lol: pzdr. Quote
betel Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Wot, przykrosć. No ale dobrze , że już po. Nie szalej i oszczędzaj łapkę:lol: Quote
jamnicze Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Nie ma jak dwa podręczne baski :lol: http://img22.imageshack.us/img22/8210/resizeofimg0198.jpg Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 betel napisał(a):Wot, przykrosć. No ale dobrze , że już po. Nie szalej i oszczędzaj łapkę:lol: bede sie starala... pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='jamnicze']Nie ma jak dwa podręczne baski :lol: http://img22.imageshack.us/img22/8210/resizeofimg0198.jpg Smiej sie, smiej! Byc moze niedlugo sama taka fotke pokazesz....:evil_lol: pzdr. Quote
Vectra Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Asiaczku , oszczędzaj rączkę !!!!! Po jakimś czasie , lewa rączka zrobi Ci się mega sprawna .. wiem co mówię :evil_lol: prawą miałam z 8 razy w gipsie .... teraz jestem dwu ręka ;) nawet ziemniaki umiem obierać lewą :diabloti: o pisaniu nie wspominając. Oszczędzaj .. nie lekcewarz , bardzo ładnie proszę i wiem co mowię .... takie olane kontuzje , potem strasznie się odbijają ... Polecam również , o ile już możesz .... ćwiczenia w wodzie .. rączki .. W kwestii urazów kończyn , mogę robić za eksperta :evilbat: Nie wiem dokładnie jakiego rodzaju masz uraz , ale na boleści polecam .. maść końską .. można kupić w aptece czy nawet na allegro. Quote
Bewarka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ojoj, no to Asiaczku słuchaj rad i oszczędzaj rękę. Zdrówka życzę. (:oops:) A i wcale bym nie zgadła, że te ostatnie foteczki "lewe", świetne i ostre jak zawsze! :) Quote
Agasia Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 biegaliśmy biegaliśmy i biegaliśmy pan sobie robił slalom pomiędz nami i czekał aż któraś się pomyli, także po powrocie padłam niesamowicie zmęczona, a ile osób poznałam nowych i ile znajomych spotkałam, jestem bardzo zadowolona z tego wypadu :smile::shake: :shake: i to sie w Polsce nazywa Junior HANDLING :shake::-( Asiaczku oszczedzaj lapke i do zobaczenia w Opolu! A wstawianie fotek jedna raczka idzie Ci wysmienicie, fotki sa sliczne - lepsze nawet od niektorych "dwuracznych" :evil_lol: A ja na Opole mam nieslychanego "pecha". Po pierwsze, landseer jako rzadka rasa myslalam ze raczej w szczeniakach na swojej 1 wystawie konkurencji nie pozna. A tutaj w rasie zgloszone raptem 4 szutki, ale 2 w naszej klasie :roll: Dodatkowo Shirkan chorowal i jutro ma ostatni zastrzyk, nie wiem czy bedzie w pelni "sprawny" w niedziele. Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 staram sie, ale sa sytuacje, gdy o uraz b. latwo. na przykład dzisiaj. ide sobie z baskami na spacerek a tu nagle otwieraja sie drzwi klatki i wychodzi jakas mloda glista i widzac mnie z reka w gipsie - odpina ze smyczy swojego sznaucerka min. ja mam obie smycze w lewej rece i jedna z nich zdazyłam zablikowac, ale druga odruchowo chwyciłam druga smycz i usiłowałam zablokowac. BÓL, BÓL, BÓL w prawej rece, ze uh......:angryy: no i co mogłam zrobic? rykneam na dziewcze, ze jest bezmóżdże... i poszłam dalej prawie płaczac z bolu... pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Bewarka napisał(a):Ojoj, no to Asiaczku słuchaj rad i oszczędzaj rękę. Zdrówka życzę. (:oops:) A i wcale bym nie zgadła, że te ostatnie foteczki "lewe", świetne i ostre jak zawsze! :) hej, hej, jakies nieporozumienie! ja tych fotek nie robilam lewa reke, ja je tylko wstawiłam uzywajac tylko lewej reki.:lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Agasia napisał(a)::shake: :shake: i to sie w Polsce nazywa Junior HANDLING :shake::-( Asiaczku oszczedzaj lapke i do zobaczenia w Opolu! A wstawianie fotek jedna raczka idzie Ci wysmienicie, fotki sa sliczne - lepsze nawet od niektorych "dwuracznych" :evil_lol: A ja na Opole mam nieslychanego "pecha". Po pierwsze, landseer jako rzadka rasa myslalam ze raczej w szczeniakach na swojej 1 wystawie konkurencji nie pozna. A tutaj w rasie zgloszone raptem 4 szutki, ale 2 w naszej klasie :roll: Dodatkowo Shirkan chorowal i jutro ma ostatni zastrzyk, nie wiem czy bedzie w pelni "sprawny" w niedziele. A dasz rade mi ewent. pomóc w Opolu? Baski wchodza rowno o 10.00. Co do konkurencji, to malutki wejdzie od razu na głeboka wode. trzeba sie z tym pogodzic.:lol: pzdr. Quote
Agasia Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Tyle ze z malutkiego gwiazda ringow raczej nie wyrosnie... ;) Czy dam rade pomoc nie wiem, bo landseery czasowo o 10:30, my wchodzimy pierwi (psy, szczeniaki). O ile ringi beda w miare blisko siebie to mysle ze jakos bym dala rade, bo o zadne porownania itp Shirkan juz wchodzic nie bedzie. Quote
Błyskotka Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Witaj Asiu :). Ja będę w Opolu ale jako widz :). Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Agasia napisał(a):Tyle ze z malutkiego gwiazda ringow raczej nie wyrosnie... ;) Czy dam rade pomoc nie wiem, bo landseery czasowo o 10:30, my wchodzimy pierwi (psy, szczeniaki). O ile ringi beda w miare blisko siebie to mysle ze jakos bym dala rade, bo o zadne porownania itp Shirkan juz wchodzic nie bedzie. ok, nie ma sprawy. Wystaw malutkiego najlepiej jak potrafisz.:lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Błyskotka napisał(a):Witaj Asiu :). Ja będę w Opolu ale jako widz :). A zajrzysz do nas na ring? pzdr. Quote
Agasia Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Asiaczek napisał(a):ok, nie ma sprawy. Wystaw malutkiego najlepiej jak potrafisz.:lol: pzdr. Ładny mi to malutki :razz: Tak sobie mysle, ze ja bym chyba nie dala rady jedna reka wystawic, Asiaczek mistrz :cool3: Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Agasia napisał(a):Ładny mi to malutki :razz: Tak sobie mysle, ze ja bym chyba nie dala rady jedna reka wystawic, Asiaczek mistrz :cool3: jeszcze nie wiadomo, czy mistrz. zobaczy sie na miejscu... Ale troche to prawa bede musiala pomagac, ociupinke...:lol: pzdr. Quote
Kaya Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Jak znajdziemy nocleg w Łodzi to z pomocą można na mnie liczyć, bardzo chętnie pomogę ;) Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 o, super! A ty nic nie wystawiasz? pzdr. Quote
taxelina Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ja sie powtorz ze chetnie bym Was na zywo poznala :D Quote
Agasia Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Kaya napisał(a):Jak znajdziemy nocleg w Łodzi to z pomocą można na mnie liczyć, bardzo chętnie pomogę ;) Nocleg w Łodzi, wystawa w Opolu? :hmmmm: Quote
Recommended Posts