Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiu to proszę nie nadużywać ręki, stosować się do zaleceń i porady doświadczonej rekonwalescentki i jedynie przeglądać DGM :D Być z nami duchem!!!
Pozdrawiamy Cieplutko aczkolwiek dzisiaj zimno pomimo słoneczka oj zimno :p

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mam niespodziewajkę dla Asiaczka. Dzisiaj wracając z działki natknęłyśmy się na takich dwóch kawalerów (strasznie się kręcących :mad::evil_lol: - przez co zdjęcia są takie a nie inne :roll:).

Starszy chłopak

cdn

Posted

Asiaczek napisał(a):

czuje sie ok, chociaz niestety, naduzywam prawej reki i ona sie buntuje...:oops: boli cholibka...

pzdr.

:shake: Nie dobrze, że boli, ale to jeszcze bardzo delikatne jest, nie nadużywaj.

A.

Posted

dzasta napisał(a):
Asiu to proszę nie nadużywać ręki, stosować się do zaleceń i porady doświadczonej rekonwalescentki i jedynie przeglądać DGM :D Być z nami duchem!!!
Pozdrawiamy Cieplutko aczkolwiek dzisiaj zimno pomimo słoneczka oj zimno :p

na dgm to ja tylko lewa reka pisze. ale np w kapieli, ubieraniu sie, ubieraniu psów na spacer to, niestety, prawa reka jest uzywana... bo jest niezbedna.:lol: cos weim na ten temat...

pzdr.

Posted

[quote name='bety']i młodszy

Znajomi? Poznajesz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pzdr
bety - duze buziaczki!!! pewnie ze poznaje! to Anjaro i Kibo!!!!! ale piekne chlopaki!:loveu:

pzdr.

Posted

[quote name='bazylowa']Asiaczku a co to za umaszczenie ma ten chłopaczek??

http://img366.imageshack.us/img366/223/65328342.jpg

Czy to jest to takie u basków niedopuszczalne wg wzorca? Już kiedyś (całkiem niedawno) takie u Ciebie widziałam. I pamiętam, ze przy którymś miocie (całkiem dawno) martwiłaś się, że wszystkie wyjdą w niehodowlanym umaszczeniu. Czy wtedy też chodziło o to?
to kolor trikolor pregowany, nieuznany jeszcze.

pzdr.

Posted

pati napisał(a):
hej asiaczku my juz po wystawie BOBJunior BOB BOG5 w BISjunior weszlismy do finałowej 5
Basek wygrał grupe mam fotki to ci wysle

pati - SUPER WYNIK!!!!!!
Smart pieknie sie spisał!!! A tak obawialas sie tej wystawy...

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
bety - duze buziaczki!!! pewnie ze poznaje! to Anjaro i Kibo!!!!! ale piekne chlopaki!:loveu:

pzdr.

Podziękuj tak naprawdę przypadkowi a właściwie naszemu pechowi :diabloti: - bo nam autobus zwiał i postanowiłyśmy iść pieszkom do domu, a że ja na działkę bez aparatu się nie ruszam to i fotki są.

Ale chłopaki to wiercipięty, cały czas w ruchu i na dodatek jeden śmigał w jedną stronę a drugi w drugą :roll: - wszystko je ciekawiło.

Pzdr

Posted

bety napisał(a):
Podziękuj tak naprawdę przypadkowi a właściwie naszemu pechowi :diabloti: - bo nam autobus zwiał i postanowiłyśmy iść pieszkom do domu, a że ja na działkę bez aparatu się nie ruszam to i fotki są.

Ale chłopaki to wiercipięty, cały czas w ruchu i na dodatek jeden śmigał w jedną stronę a drugi w drugą :roll: - wszystko je ciekawiło.

Pzdr

Wykazalas godna siebie czujnosc! brawo!!!
A zagadalas do wlasciciela/lki?

pzdr.

Posted

Witamy się po krótkiej nieobecności, widze że ze zdrowiem problemy, takze życzymy szybkiego powrotu do zdrowia! :loveu: A ja obecnie odchorowuje weekend wystawowy, słońce mnie strasznie przypiekło, pzoa tym ledwie się ruszam :lol:

Posted

Ja tam kocham słońce więc wkońcu kwietniowa jestem :lol: A Maratonik udany, bardzo udany :)
Grudziądz:
Kaja - 2 lok, dosk
MP - 5 pkt. (z Westem)
Inowrocław:
Kaja - 1 lok, dosk
MP 13 pkt, 2 lok. (z Kają)

Kaja była ze mną drugi raz na MP i powiem nieskromnie że świetnie jej poszło, nieodebrała zadnego stresu, a pan Siejkowski potrafi zestresować :evil_lol: Ładnie szła nawet na zamianie, a tak się jej bałam że jakiś numer wywinie ;) Były pytania o poszczególne zęby o ilość konkretnych zębów itp., biegaliśmy biegaliśmy i biegaliśmy pan sobie robił slalom pomiędz nami i czekał aż któraś się pomyli, także po powrocie padłam niesamowicie zmęczona, a ile osób poznałam nowych i ile znajomych spotkałam, jestem bardzo zadowolona z tego wypadu :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
pati - SUPER WYNIK!!!!!!
Smart pieknie sie spisał!!! A tak obawialas sie tej wystawy...

pzdr.

ach i zapomniałabym Smart jest od wczoraj Młodzieżowym Czampionem Polski :multi: :loveu:

asiaczku znajde was w Opolu i moze wskazecie mi hendlerke o ktorej wspominałaś co? pokazałaby mi nieopierzonej co i jak jesli znajdzi czas

Posted

Kaya napisał(a):
Witamy się po krótkiej nieobecności, widze że ze zdrowiem problemy, takze życzymy szybkiego powrotu do zdrowia! :loveu: A ja obecnie odchorowuje weekend wystawowy, słońce mnie strasznie przypiekło, pzoa tym ledwie się ruszam :lol:

no tak. slonce kwietniowo-majowe jest dosyc niebezpieczne. polecam zsiadle mleko...:evil_lol:

Ale mimo słonca to zadowolona jestes z maratonu?

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wykazalas godna siebie czujnosc! brawo!!!
A zagadalas do wlasciciela/lki?

pzdr.

Nie zgadałyśmy z dwóch powodów - po pierwsze byłyśmy padnięte i wygłodniałe po całym dniu "robót ziemnych" ;) i nam się na obiadek śpieszyło :diabloti:. A po drugie państwo byli tak zajęci rozmową, że nie chciałyśy przeszkadzać. :p
Pzdr