dzasta Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Asiu to proszę nie nadużywać ręki, stosować się do zaleceń i porady doświadczonej rekonwalescentki i jedynie przeglądać DGM :D Być z nami duchem!!! Pozdrawiamy Cieplutko aczkolwiek dzisiaj zimno pomimo słoneczka oj zimno :p Quote
bety Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 A ja mam niespodziewajkę dla Asiaczka. Dzisiaj wracając z działki natknęłyśmy się na takich dwóch kawalerów (strasznie się kręcących :mad::evil_lol: - przez co zdjęcia są takie a nie inne :roll:). Starszy chłopak cdn Quote
bety Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 i młodszy Znajomi? Poznajesz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
M&S Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Asiaczek napisał(a): czuje sie ok, chociaz niestety, naduzywam prawej reki i ona sie buntuje...:oops: boli cholibka... pzdr. :shake: Nie dobrze, że boli, ale to jeszcze bardzo delikatne jest, nie nadużywaj. A. Quote
bazylowa Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Asiaczku a co to za umaszczenie ma ten chłopaczek?? http://img366.imageshack.us/img366/223/65328342.jpg Czy to jest to takie u basków niedopuszczalne wg wzorca? Już kiedyś (całkiem niedawno) takie u Ciebie widziałam. I pamiętam, ze przy którymś miocie (całkiem dawno) martwiłaś się, że wszystkie wyjdą w niehodowlanym umaszczeniu. Czy wtedy też chodziło o to? Quote
Asiaczek Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 dzasta napisał(a):Asiu to proszę nie nadużywać ręki, stosować się do zaleceń i porady doświadczonej rekonwalescentki i jedynie przeglądać DGM :D Być z nami duchem!!! Pozdrawiamy Cieplutko aczkolwiek dzisiaj zimno pomimo słoneczka oj zimno :p na dgm to ja tylko lewa reka pisze. ale np w kapieli, ubieraniu sie, ubieraniu psów na spacer to, niestety, prawa reka jest uzywana... bo jest niezbedna.:lol: cos weim na ten temat... pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='bety']i młodszy Znajomi? Poznajesz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr bety - duze buziaczki!!! pewnie ze poznaje! to Anjaro i Kibo!!!!! ale piekne chlopaki!:loveu: pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Maks i Spark napisał(a)::shake: Nie dobrze, że boli, ale to jeszcze bardzo delikatne jest, nie nadużywaj. A. staram sie... pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='bazylowa']Asiaczku a co to za umaszczenie ma ten chłopaczek?? http://img366.imageshack.us/img366/223/65328342.jpg Czy to jest to takie u basków niedopuszczalne wg wzorca? Już kiedyś (całkiem niedawno) takie u Ciebie widziałam. I pamiętam, ze przy którymś miocie (całkiem dawno) martwiłaś się, że wszystkie wyjdą w niehodowlanym umaszczeniu. Czy wtedy też chodziło o to? to kolor trikolor pregowany, nieuznany jeszcze. pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 pati napisał(a):hej asiaczku my juz po wystawie BOBJunior BOB BOG5 w BISjunior weszlismy do finałowej 5 Basek wygrał grupe mam fotki to ci wysle pati - SUPER WYNIK!!!!!! Smart pieknie sie spisał!!! A tak obawialas sie tej wystawy... pzdr. Quote
pati Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 hej asiaczku my juz po wystawie BOBJunior BOB BOG5 w BISjunior weszlismy do finałowej 5 Basek wygrał grupe mam fotki to ci wysle Quote
bety Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Asiaczek napisał(a):bety - duze buziaczki!!! pewnie ze poznaje! to Anjaro i Kibo!!!!! ale piekne chlopaki!:loveu: pzdr. Podziękuj tak naprawdę przypadkowi a właściwie naszemu pechowi :diabloti: - bo nam autobus zwiał i postanowiłyśmy iść pieszkom do domu, a że ja na działkę bez aparatu się nie ruszam to i fotki są. Ale chłopaki to wiercipięty, cały czas w ruchu i na dodatek jeden śmigał w jedną stronę a drugi w drugą :roll: - wszystko je ciekawiło. Pzdr Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 bety napisał(a):Podziękuj tak naprawdę przypadkowi a właściwie naszemu pechowi :diabloti: - bo nam autobus zwiał i postanowiłyśmy iść pieszkom do domu, a że ja na działkę bez aparatu się nie ruszam to i fotki są. Ale chłopaki to wiercipięty, cały czas w ruchu i na dodatek jeden śmigał w jedną stronę a drugi w drugą :roll: - wszystko je ciekawiło. Pzdr Wykazalas godna siebie czujnosc! brawo!!! A zagadalas do wlasciciela/lki? pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 to moja pierwsza proba wstawienia fotek na dgm, bez uzycia prawej reki...;) Zulika i Maska cdn. pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Cd. "jednorecznych" fotek:lol: pzdr. Quote
Kaya Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Witamy się po krótkiej nieobecności, widze że ze zdrowiem problemy, takze życzymy szybkiego powrotu do zdrowia! :loveu: A ja obecnie odchorowuje weekend wystawowy, słońce mnie strasznie przypiekło, pzoa tym ledwie się ruszam :lol: Quote
Kaya Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ja tam kocham słońce więc wkońcu kwietniowa jestem :lol: A Maratonik udany, bardzo udany :) Grudziądz: Kaja - 2 lok, dosk MP - 5 pkt. (z Westem) Inowrocław: Kaja - 1 lok, dosk MP 13 pkt, 2 lok. (z Kają) Kaja była ze mną drugi raz na MP i powiem nieskromnie że świetnie jej poszło, nieodebrała zadnego stresu, a pan Siejkowski potrafi zestresować :evil_lol: Ładnie szła nawet na zamianie, a tak się jej bałam że jakiś numer wywinie ;) Były pytania o poszczególne zęby o ilość konkretnych zębów itp., biegaliśmy biegaliśmy i biegaliśmy pan sobie robił slalom pomiędz nami i czekał aż któraś się pomyli, także po powrocie padłam niesamowicie zmęczona, a ile osób poznałam nowych i ile znajomych spotkałam, jestem bardzo zadowolona z tego wypadu :) Quote
pati Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Asiaczek napisał(a):pati - SUPER WYNIK!!!!!! Smart pieknie sie spisał!!! A tak obawialas sie tej wystawy... pzdr. ach i zapomniałabym Smart jest od wczoraj Młodzieżowym Czampionem Polski :multi: :loveu: asiaczku znajde was w Opolu i moze wskazecie mi hendlerke o ktorej wspominałaś co? pokazałaby mi nieopierzonej co i jak jesli znajdzi czas Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Kaya napisał(a):Witamy się po krótkiej nieobecności, widze że ze zdrowiem problemy, takze życzymy szybkiego powrotu do zdrowia! :loveu: A ja obecnie odchorowuje weekend wystawowy, słońce mnie strasznie przypiekło, pzoa tym ledwie się ruszam :lol: no tak. slonce kwietniowo-majowe jest dosyc niebezpieczne. polecam zsiadle mleko...:evil_lol: Ale mimo słonca to zadowolona jestes z maratonu? pzdr. Quote
gosiaja Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 http://img22.imageshack.us/img22/2706/resizeofimg0314.jpg tak w towarzystwie na ucho :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='gosiaja']http://img22.imageshack.us/img22/2706/resizeofimg0314.jpg tak w towarzystwie na ucho :evil_lol: Hahaha, no własnie. jak to dziewczyny - zaraz jakies tajemnice, sekrety...:loveu: pzdr. Quote
bety Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Asiaczek napisał(a):Wykazalas godna siebie czujnosc! brawo!!! A zagadalas do wlasciciela/lki? pzdr. Nie zgadałyśmy z dwóch powodów - po pierwsze byłyśmy padnięte i wygłodniałe po całym dniu "robót ziemnych" ;) i nam się na obiadek śpieszyło :diabloti:. A po drugie państwo byli tak zajęci rozmową, że nie chciałyśy przeszkadzać. :p Pzdr Quote
agaciaaa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 http://img22.imageshack.us/img22/2706/resizeofimg0314.jpg świetne :lol: Quote
Recommended Posts