sylrwia Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Asiaczku Ty juz w domu czy nadajesz ze swojego laptopika?:razz: Quote
pati1033 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ojej- przez troszke tu nie zagladalam i dopiero przeczytalam o tym szpitalu :-( rowniez przylaczam sie do trzymania kciukow zeby wszystko bylo dobrze :loveu: gorace pozdrowienia i moc pozytywnych mysli dolaczam :loveu: Quote
M&S Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Witaj Asiu! mam nadzieję, że ręka bardzo nie dokucza A. Quote
Agappe Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Witamy!! Wpadłysmy zobaczyć co u Was słychać.. a tu czytam o jakimś szpitalu :/ DUŻO ZDRÓWKA!!! i Szybkiego powrotu sprawności w ręku!!!! Quote
Buszki Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Widzę,że Asiaczki wróciły:multi:.Życzę szybkiego usprawnienia ręki! Czy zdjęcia Gusiowe dotarły? Quote
Asiaczek Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Sylrwia - pisze z domu. Netbooka nie bralam, bo i tak nie mialabym jak pisac... czy to netbook czy to stacjonarny komp - brak prawej reki jest szalenie dokuczliwy. tera tez sie wku...., bo pisanie idzie mi b. wolno.:mad: Alicja - tak, jestem, jestem. mnie tak łatwo sie nie pozbeda...:evil_lol: Pati1033 - ciesze sie, ze do nas zajrzalas! agnethka - pisz na maila lub pw!:lol: M&S - czuje sie dobrze, jeszcze biore tabl. p/bolowe. najgorsze jest to, ze na dgm tak wolno idzie mi pisanie...:diabloti: bety - dziekuje, Koffana! buszki - tak, tak. Fotki Gusia dotarły. mam dla ciebie wstepna instrukcje wstawiania fotek na dgm, ale jeszcze musze ja dopracowac. Agappe, bonsai 88 - dzieki za odwiedziny!:multi: pzdr. Quote
sylrwia Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Trzymaj sie Asiaczki. Choc powoli piszesz to i tak mnie bardzo cieszy, że można Ciebei czytać.:lol: Quote
Asiaczek Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 oj, jak milo! ja tez sie ciesze, ze tyle osob tutaj wchodzi. juz nie wspomne o Twojej osobie!:multi: pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 deer_1987 napisał(a):Ja tez sie przywitam :D my tez sie witamy! i dziekujemy za wizyte.:lol: pzdr. Quote
kaskaSz Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Witanko! Widzę, że jakiś pobyt w szpitalu był? Zdrówka życzę! (kilkanaście napisanych postów na dgm i sprawność wróci ;) ) Pzdr. Quote
anetta Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Hej, hej. Nadarabiałam i natknęłam się na tego jamniola. Pręgowanie cudne :loveu: bardzo mi się podoba ale sama suczka już nie :eviltong::lol!: Quote
Matusz Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 anetta napisał(a):Hej, hej. Nadarabiałam i natknęłam się na tego jamniola. Pręgowanie cudne :loveu: bardzo mi się podoba ale sama suczka już nie :eviltong::lol!: dlatego ja siedziałem cicho:eviltong: w tej kwestii:diabloti: hej Asiaczki :loveu: Quote
Asiaczek Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 kaskaSz napisał(a):Witanko! Widzę, że jakiś pobyt w szpitalu był? Zdrówka życzę! (kilkanaście napisanych postów na dgm i sprawność wróci ;) ) Pzdr. masz racje! juz mi lepiej idzie pisanie...:lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 anetta napisał(a):Hej, hej. Nadarabiałam i natknęłam się na tego jamniola. Pręgowanie cudne :loveu: bardzo mi się podoba ale sama suczka już nie :eviltong::lol!: mnie trudno oceniac jakoSC suni. ale koloir cudny, to fakt! pzdr. Quote
Alicja Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Asiaczku ...bo nas starej gwardii dogo ciężko się pozbyć :evil_lol: Quote
jamnicze Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Jak fajnie Asiu, że już jesteś z nami :buzi: Quote
agaciaaa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 To teraz życzymy szybkiego powrotu do sprawności ;) Quote
M&S Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Witaj Asiu:p mam nadzieję, że lepiej się czujesz A. Quote
dzasta Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Witamy z rana co prawda słonko świeci jak oszalałe ale jest tak zimno lodowato na dworku :p Quote
AMIŚKA Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 A co to ASIACZKA nie widać???:crazyeye::lol::lol: Quote
Asiaczek Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='Alicja']Asiaczku ...bo nas starej gwardii dogo ciężko się pozbyć :evil_lol: Coś w tym jest...:lol: pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 jamnicze agaciaaa M&S AMISKA dzasta - sorki, ze odpowiadam zbiorowo, ale manipulowanie myszka lewa reka, gdy ja tylko praworeczna jestem, to czyste szalenstwo...:evil_lol: czuje sie ok, chociaz niestety, naduzywam prawej reki i ona sie buntuje...:oops: boli cholibka... pzdr. Quote
Recommended Posts