Asiaczek Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Alicja bazylowa - oj, trzymajcie, trzymajcie... sylrwia - liczę, że od czasu do czasu odkurzycie tę Galerię, jak mnie nie będzie... Pzdr. Quote
taxelina Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Ale tu leca strony :D ciezko nadarzyc :P Ale kciuki trzymam za szpital! Quote
bety Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='Asiaczek']Alicja bazylowa - oj, trzymajcie, trzymajcie... sylrwia - liczę, że od czasu do czasu odkurzycie tę Galerię, jak mnie nie będzie... Pzdr. A ja to co? Jak już posty skaczą to się mnie nie zauważa :evil_lol::eviltong::evil_lol: Powodzenia jeszcze raz. :lol: Pzdr Quote
M&S Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Asiu!!!! Szybkiego powrotu i trzymamy kciuki:p A. Quote
jenis Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Asiu i ja trzymam kciukasy .Wracaj szybko :thumbs: Quote
Fasolka Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 I ja trzymam kciuki :thumbs: I witam się tu serdecznie, żałuję, że pod nieobecność Asiaczka... Ale tak się cieszę, że udało mi się ją tu 'namierzyć' że :multi: :multi::multi: Bo szukałam i szukałam jej, nie wiedząc, że jest Asiaczkiem... ;) :roll: Kilka lat temu strzygła moje maleństwo i robiła to NAJLEPIEJ NA ŚWIECIE!!!! :crazyeye: Nigdy nikt potem nie miał do maleństwa takiego podejścia :mad: nikt nie umiał rozhisteryzowanej, szczekliwej sznaucereczki ostrzyc tak sprawnie i z takim serduchem, no szok :placz: Miałam chyba okropnego pecha bo od dłuuuuugiego czasu próbowałam się do Asiaczka dodzwonić i nic w końcu zrezygnowałam myśląc, że Asiaczek zniknął, wyprowadził się, zmienił telefon... :placz: A tu patrzcie państwo Asiaczek była tak blisko a ja głupia nie umiałam odnaleźć :crazyeye: :roll: No i u Asiaczka po raz pierwszy zobaczyłam Basenki - psie cudeńka :loveu: Asiaczku, życzę dużo zdrowia i wracaj tu szybko :lol: pozdrawiam, właścicielka maleńkiej sznaucereczki o imieniu Haiku (leczonej u dr Tomaszewskiej) Quote
agaciaaa Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Ja też trzymam kciuki. http://img111.imageshack.us/img111/5398/resizeofimg0221.jpg Maśka pięknie wygląda w ruchu :loveu: Quote
Czoko Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Jak zwykle spóźniona (dopiero włączyła mi sie subskrypcja...) dołączam do trzymających kciuki i życzę szybkiego i całkowitego powrotu do zdrowia! Pozdrawiam Wszystkich serdecznie! Quote
Isadora7 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='Asiaczek']Na wystawie w Wieselburgu aro zauważył taką oto sunię rasy jamnik o baaaardzo nietypowym umaszczeniu. Sami zobaczcie: I jak Wam się podoba? Pzdr. Nooo mnie się podoba, ale który jamol mi się nie podoba? Miałam juz pare pytań o takiego jamola, podobno w Niemczech jest szał na nie :) Quote
Alicja Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 :evil_lol: widzisz Fasolka jak Dogo kształci i pomaga ;) :kciuki: Quote
gosiaja Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 muszę się pochwalić spotkaliśmy dziś w Gdynia baska w wieku rok i cztery miesiące o imieniu Lucas niestety nie miałam ze sobą aparatu :( piesek bardzo fajny ale się nie słucha jak to pan pozwiedzał i trochę nerwowy a może ktoś z was wie z jakiej hodowli jest piesek pan tylko wie że z warszawy Lucas jest dość charakterystyczny ( znaczy ja pierwszy raz widziałam takiego) ma z tyłu głowy pół białej pół czarnej oczywiście zapomniałam napisać ze piesek jest trikolor Quote
jamnicze Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Asieńko trzymam kciuki za sprawny i udany zabieg, szybciutko wracaj do zdrowia i do nas :) Quote
Mudik Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 To i ode mnie Asiu i Michała szybkiego powrotu do zdrowia życzymy!:lol::lol::lol::lol: Quote
dzasta Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Asiaczku trzymamy mocno :kciuki: i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia :kciuki: Quote
Iwa-R Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Asiu... wracaj do nas szybciutko z dobrymi wieściami. Pozdrawiam Iwa Quote
AMIŚKA Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ASIACZKU TRZYMAM KCIUKI ZA SZYBKI POWRÓT :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Asiaczek Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Fasolka napisał(a):I ja trzymam kciuki :thumbs: I witam się tu serdecznie, żałuję, że pod nieobecność Asiaczka... Ale tak się cieszę, że udało mi się ją tu 'namierzyć' że :multi: :multi::multi: Bo szukałam i szukałam jej, nie wiedząc, że jest Asiaczkiem... ;) :roll: Kilka lat temu strzygła moje maleństwo i robiła to NAJLEPIEJ NA ŚWIECIE!!!! :crazyeye: Nigdy nikt potem nie miał do maleństwa takiego podejścia :mad: nikt nie umiał rozhisteryzowanej, szczekliwej sznaucereczki ostrzyc tak sprawnie i z takim serduchem, no szok :placz: Miałam chyba okropnego pecha bo od dłuuuuugiego czasu próbowałam się do Asiaczka dodzwonić i nic w końcu zrezygnowałam myśląc, że Asiaczek zniknął, wyprowadził się, zmienił telefon... :placz: A tu patrzcie państwo Asiaczek była tak blisko a ja głupia nie umiałam odnaleźć :crazyeye: :roll: No i u Asiaczka po raz pierwszy zobaczyłam Basenki - psie cudeńka :loveu: Asiaczku, życzę dużo zdrowia i wracaj tu szybko :lol: pozdrawiam, właścicielka maleńkiej sznaucereczki o imieniu Haiku (leczonej u dr Tomaszewskiej) Witaj! ja nadal jestem pod tym samym numerem telefonu, ale faktycznie ostatnio bylam malo uchwytna. teraz musze przystopowac na jakies 3 miesiace ze strzyzen; moja prawa reka wyglada jak kukielka w bieli. w najblizszych dniach postaram sie opanowac zycie "bez prawej reki" i cgce wstawic resztke fotek z wizyty u maśki, mam śweiże fotki Pero - chart polski. zapraszam! zagladaj do nas:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Isadora7 napisał(a):Nooo mnie się podoba, ale który jamol mi się nie podoba? Miałam juz pare pytań o takiego jamola, podobno w Niemczech jest szał na nie :) Witaj! u nas co prawda nie ma zbyt duzo jamników, ale ostatnio jakos tutaj sie "zajamniczyło". aro AMIŚKA Matusz, jamnicze deer_1987 Maks&Spark - to wszystko posiadacze/sympatycy jamników. Na pewno ich znasz...:lol: Quote
Asiaczek Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 gosiaja napisał(a):muszę się pochwalić spotkaliśmy dziś w Gdynia baska w wieku rok i cztery miesiące o imieniu Lucas niestety nie miałam ze sobą aparatu :( piesek bardzo fajny ale się nie słucha jak to pan pozwiedzał i trochę nerwowy a może ktoś z was wie z jakiej hodowli jest piesek pan tylko wie że z warszawy Lucas jest dość charakterystyczny ( znaczy ja pierwszy raz widziałam takiego) ma z tyłu głowy pół białej pół czarnej oczywiście zapomniałam napisać ze piesek jest trikolor Lucas to raczej nie jest piesek z mojej hodowli. Moze Stellanova moze cos pomóc w tej kwestii... pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Czoko agaciaaa Fasolka agnethka jenis deer bety maks&spark Matusz Isadora7 sandrulka gosiaja jamnicze Mudik & co. dzasta Iwa AMIŚKA - dzięki za trzymanie kciuków! Dzięki am musi być dobrze,:lol: pzdr. Quote
Inkaa Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 AMIŚKA napisał(a):ASIACZKU TRZYMAM KCIUKI ZA SZYBKI POWRÓT :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: My też się przyłączymy do kciuków! :multi: Quote
Asiaczek Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 Inkaa napisał(a):My też się przyłączymy do kciuków! :multi: Dzieki! na pewno sie przydadza!:lol: pzdr. Quote
Recommended Posts