Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 49.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Chciałabym kiedyś na wystawie zobaczyć te Twoje Prosiaki...:lol:

Pzr.

Może się kiedyś uda zgrać , aby i baski i prosiaczki były sędziowane 1 dnia i Ty i ja będziemy na jednej wystawie ;)

Posted

[quote name='Vectra']Może się kiedyś uda zgrać , aby i baski i prosiaczki były sędziowane 1 dnia i Ty i ja będziemy na jednej wystawie ;)

są w piatki , w Katowicach :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']są w piatki , w Katowicach :diabloti::evil_lol:
bardzo śmieszne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a byłam w tym roku w piątek :eviltong: fajnie było , bo zupełnie pusto , bez zwiedzającej stonki :loveu: :loveu: nie , że nie lubie publiczności :evilbat:

Posted

Fajna lalunia z tej Maśki ! Bardzo podoba mi sie w ruchu na zdjeciach :)

Asiaczek widze zawsze moda w pelni, bluza adidas, na nogach crocksy :evil_lol: Sie dziwic ze psy tak ladnie sie pokazuja - proboje dorownac wlascicielce :razz:

Posted

Vectra napisał(a):
bardzo śmieszne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a byłam w tym roku w piątek :eviltong: fajnie było , bo zupełnie pusto , bez zwiedzającej stonki :loveu: :loveu: nie , że nie lubie publiczności :evilbat:

W piątki na pewno mniej publiki i więcej miejsca przy ringach.

No, ale jakąś rotację powinni zachować! :mad:

Pzdr.

Posted

[quote name='jamnicze']A gdzie oprócz Olsztyna Maśka będzie pokazywana?
jamnicze - nie wiem. Prawdopodobnie Warszawa w lipcu, Klubowa... Może Białustok...? O tym decyduje zielona; Maśka jest u Niej.

Pzdr.

Posted

[quote name='Agasia']Fajna lalunia z tej Maśki ! Bardzo podoba mi sie w ruchu na zdjeciach :)

Asiaczek widze zawsze moda w pelni, bluza adidas, na nogach crocksy :evil_lol: Sie dziwic ze psy tak ladnie sie pokazuja - proboje dorownac wlascicielce :razz:
Hahaha, tylko mnie brakuje tej pięknej sylwetki baskowej...:oops:
a na crocks'y zachorowałam w sierpniu ub.r. jak wracałam z krycia Felki w Holandii. W m-ści Venlo (?) była mała przerwa i tam zobaczyłam na wystawie te "butki". Przymierzyłam i pewnie bym juz w nich wyszła, gdyby nie to, że nie chciałam szalec z finansami. Kolorów było zatrzęsienie...

A w PL to widziałam tylko białe, pomarańczowe, popielate (z futerkiem sztucznym w środku (takie mam na zimę)), różowe z białym, fioletowe z białym. Ale na ulicach jakoś mało ludzi chodzących w crocks'ach... A to takie wygodne butki...

Bluza - hm, niektórzy powiedzieliby, że to obciach chodzić w Adidasie... No cóż, w pewnych warunkach mogę być demodee...:lol:

Pzdr.

Posted

Agasia napisał(a):
Gdzie tam obciach teraz oldschool modny! Serio :razz:
U mnie w Galerii Łódzkiej bodajze jest spore stoisko z crocksami, kolory wszelakie :)

Ciekawe, w jakiej cenie sa. Jak będzie w Galerii Łódzkiej, to sprawdź, prosze, przy okazji cenę, dobrze?

pz.

Posted

[quote name='Asiaczek']Tak przeczytałam, ale ostatnio mam jakies problemy z dostępem do netu...
Niestety, odpowied dopiero w przyszłym tygodniu,dobrze? Jutro idę do szpitala i zupełnie nie mam głowy. Ale sprawa z mojej strony jest aktualna.

Pzdr.

No to trzymamy kciuki za szybki powrót do nas w pełni sił.:lol:
Pzdr

Posted

bazylowa napisał(a):
Asiaczku czy Ty dostałaś moje ostatnie pw :roll:

Tak przeczytałam, ale ostatnio mam jakies problemy z dostępem do netu...
Niestety, odpowied dopiero w przyszłym tygodniu,dobrze? Jutro idę do szpitala i zupełnie nie mam głowy. Ale sprawa z mojej strony jest aktualna.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak przeczytałam, ale ostatnio mam jakies problemy z dostępem do netu...

Pzdr.

No problemos. Tak się zastanawiałam czy doszło bo widzę, że dogo robi jakieś kawały :roll:
W takim razie trzymam kciukasy za ten szpital, żeby było wszystko dobrze. :p