Izabela124. Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 http://img111.imageshack.us/img111/8273/resizeofimg0243.jpg chyba ta ringówka o ząbek ją zahaczyła :lol: Quote
Asiaczek Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='Izabela124.']http://img111.imageshack.us/img111/8273/resizeofimg0243.jpg chyba ta ringówka o ząbek ją zahaczyła :lol: Też mi się tak wydaje... Pzdr. Quote
Vectra Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Asiaczek napisał(a):Chciałabym kiedyś na wystawie zobaczyć te Twoje Prosiaki...:lol: Pzr. Może się kiedyś uda zgrać , aby i baski i prosiaczki były sędziowane 1 dnia i Ty i ja będziemy na jednej wystawie ;) Quote
Alicja Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Vectra']Może się kiedyś uda zgrać , aby i baski i prosiaczki były sędziowane 1 dnia i Ty i ja będziemy na jednej wystawie ;) są w piatki , w Katowicach :diabloti::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='Alicja']są w piatki , w Katowicach :diabloti::evil_lol: Ale ja do Katowic nie jeżdżę,bo... piątek! Odpuszczam... Pzdr. Quote
Vectra Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Alicja']są w piatki , w Katowicach :diabloti::evil_lol: bardzo śmieszne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a byłam w tym roku w piątek :eviltong: fajnie było , bo zupełnie pusto , bez zwiedzającej stonki :loveu: :loveu: nie , że nie lubie publiczności :evilbat: Quote
jamnicze Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 A gdzie oprócz Olsztyna Maśka będzie pokazywana? Quote
Vectra Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 bonsai_88 napisał(a)::obrazic::mad: i czego focha ? przecież Ty nie publiczność , ino swój :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 fajnie było , bo zupełnie pusto , bez zwiedzającej stonki :loveu: :loveu: nie , że nie lubie publiczności :evilbat: :obrazic::mad: Quote
Agasia Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Fajna lalunia z tej Maśki ! Bardzo podoba mi sie w ruchu na zdjeciach :) Asiaczek widze zawsze moda w pelni, bluza adidas, na nogach crocksy :evil_lol: Sie dziwic ze psy tak ladnie sie pokazuja - proboje dorownac wlascicielce :razz: Quote
Asiaczek Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Vectra napisał(a):bardzo śmieszne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a byłam w tym roku w piątek :eviltong: fajnie było , bo zupełnie pusto , bez zwiedzającej stonki :loveu: :loveu: nie , że nie lubie publiczności :evilbat: W piątki na pewno mniej publiki i więcej miejsca przy ringach. No, ale jakąś rotację powinni zachować! :mad: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 [quote name='jamnicze']A gdzie oprócz Olsztyna Maśka będzie pokazywana? jamnicze - nie wiem. Prawdopodobnie Warszawa w lipcu, Klubowa... Może Białustok...? O tym decyduje zielona; Maśka jest u Niej. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 [quote name='Agasia']Fajna lalunia z tej Maśki ! Bardzo podoba mi sie w ruchu na zdjeciach :) Asiaczek widze zawsze moda w pelni, bluza adidas, na nogach crocksy :evil_lol: Sie dziwic ze psy tak ladnie sie pokazuja - proboje dorownac wlascicielce :razz: Hahaha, tylko mnie brakuje tej pięknej sylwetki baskowej...:oops: a na crocks'y zachorowałam w sierpniu ub.r. jak wracałam z krycia Felki w Holandii. W m-ści Venlo (?) była mała przerwa i tam zobaczyłam na wystawie te "butki". Przymierzyłam i pewnie bym juz w nich wyszła, gdyby nie to, że nie chciałam szalec z finansami. Kolorów było zatrzęsienie... A w PL to widziałam tylko białe, pomarańczowe, popielate (z futerkiem sztucznym w środku (takie mam na zimę)), różowe z białym, fioletowe z białym. Ale na ulicach jakoś mało ludzi chodzących w crocks'ach... A to takie wygodne butki... Bluza - hm, niektórzy powiedzieliby, że to obciach chodzić w Adidasie... No cóż, w pewnych warunkach mogę być demodee...:lol: Pzdr. Quote
Agasia Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Gdzie tam obciach teraz oldschool modny! Serio :razz: U mnie w Galerii Łódzkiej bodajze jest spore stoisko z crocksami, kolory wszelakie :) Quote
sylrwia Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Asiaczku wklejam jak obiecalam http://i42.tinypic.com/wtdquu.jpg Sąsiada nastepna tura wrzuce Quote
bazylowa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Asiaczku czy Ty dostałaś moje ostatnie pw :roll: Quote
Asiaczek Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Agasia napisał(a):Gdzie tam obciach teraz oldschool modny! Serio :razz: U mnie w Galerii Łódzkiej bodajze jest spore stoisko z crocksami, kolory wszelakie :) Ciekawe, w jakiej cenie sa. Jak będzie w Galerii Łódzkiej, to sprawdź, prosze, przy okazji cenę, dobrze? pz. Quote
bety Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='Asiaczek']Tak przeczytałam, ale ostatnio mam jakies problemy z dostępem do netu... Niestety, odpowied dopiero w przyszłym tygodniu,dobrze? Jutro idę do szpitala i zupełnie nie mam głowy. Ale sprawa z mojej strony jest aktualna. Pzdr. No to trzymamy kciuki za szybki powrót do nas w pełni sił.:lol: Pzdr Quote
Asiaczek Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Hahaha, Pies błotny - nowa rasa... http://i42.tinypic.com/wtdquu.jpg A gdzie fotki Sąsiada...? Miała byc nastepna tura.:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 bazylowa napisał(a):Asiaczku czy Ty dostałaś moje ostatnie pw :roll: Tak przeczytałam, ale ostatnio mam jakies problemy z dostępem do netu... Niestety, odpowied dopiero w przyszłym tygodniu,dobrze? Jutro idę do szpitala i zupełnie nie mam głowy. Ale sprawa z mojej strony jest aktualna. Pzdr. Quote
Alicja Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Asiaczku zaciskam :kciuki: za szybkie i bezbolesne spotkanie ze służbą zdrowia ;) bowski :loveu: http://i42.tinypic.com/wtdquu.jpg Quote
bazylowa Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Asiaczek napisał(a):Tak przeczytałam, ale ostatnio mam jakies problemy z dostępem do netu... Niestety, odpowied dopiero w przyszłym tygodniu,dobrze? Jutro idę do szpitala i zupełnie nie mam głowy. Ale sprawa z mojej strony jest aktualna. Pzdr. No problemos. Tak się zastanawiałam czy doszło bo widzę, że dogo robi jakieś kawały :roll: W takim razie trzymam kciukasy za ten szpital, żeby było wszystko dobrze. :p Quote
sylrwia Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='Asiaczek']Hahaha, Pies błotny - nowa rasa... http://i42.tinypic.com/wtdquu.jpg A gdzie fotki Sąsiada...? Miała byc nastepna tura.:lol: Pzdr. Asiaczku w takim razie po Twoim powrocie ze szpitala bedzie druga tura. A wiesz ja myslalam, ze Ty juz dawno po szpitalu. Quote
Vectra Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Asiu również trzymam !!!! mocno z całych sił. Wracaj do nas szybko , będę pilnować galerii ;) Quote
Recommended Posts